Ερωτικό ωροσκόπιο 13/12: Τι θα συμβεί στο κρεβάτι σου σήμερα;

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/12: Τι θα συμβεί στο κρεβάτι σου σήμερα;
ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Όσο πιο σύντομα βάλεις σε εφαρμογή το στόχο σου, τόσο πιο γρήγορα θα τον κατακτήσεις. Οπότε ξεκίνα να οργανώνεσαι και σταμάτα να σκέφτεσαι το πόσο χρόνο θα σου πάρει για να βγει. Για να καταφέρεις να είσαι μαζί με το άτομο που σε ενδιαφέρει πρέπει να το πείσεις ότι δεν είναι απλά ένας ενθουσιασμός που θα σου φύγει στην πορεία αλλά κάτι βαθύτερο και πιο ουσιαστικό. Έτσι θα σε εμπιστευτεί.
Σε σχέση: Μπορεί ο σύντροφός σου να περιορίσει τον αυθορμητισμό σου σήμερα γιατί θα σου ζητήσει να μη μοιραστείς με κάποια άτομα τα σχέδιά σας για το άμεσο μέλλον. Σεβάσου το γεγονός ότι ενδεχομένως να θέλει να μπουν πρώτα σε εφαρμογή, μήπως στραβώσει κάτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Η ψυχραιμία έχει ανακτηθεί, οπότε θα είναι πιο εύκολο για σένα να σκεφτείς ήρεμα και χωρίς συναισθηματική φόρτιση κάποια υπόθεση που αφορά στα ερωτικά σου. Γενικά έχεις μια μετριοπάθεια γιατί δε θέλεις να τρέφεις υψηλές προσδοκίες και μετά να απογοητευτείς. Καταλήγεις λοιπόν ότι καλύτερα να είσαι πιο επιφυλακτικός/η, για να μπορέσεις μετά να χαρείς.
Σε σχέση: Σήμερα θα αναλώσεις τον περισσότερο χρόνο σου σε συζητήσεις που αφορούν στα επαγγελματικά σου γιατί σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτό τον καιρό και παρότι ο σύντροφός σου θα παραπονιέται ότι χαλάς τη μέρα σας κι έχει κουραστεί να σε ακούει να λες τα ίδια και τα ίδια, εσύ δε θα πτοηθείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Δε θα είναι εύκολο να πάρεις μια απόφαση που αφορά στα ερωτικά σου, καθώς νιώθεις ότι τραβιέσαι πότε από το συναίσθημα και πότε από τη λογική κι εκεί που είσαι έτοιμος/η να κάνεις το βήμα υπαναχωρείς και το ξανασκέφτεσαι. Προσπάθησε να δεις ψύχραιμα όλες τις πτυχές κι αν δεν αισθάνεσαι βέβαιος/η για το οτιδήποτε και χρειάζεσαι κι άλλο χρόνο, παρ’ τον και μην πιεστείς.
Σε σχέση: Υπάρχει έντονο το ερωτικό στοιχείο στη σχέση σου αλλά πολλές φορές δημιουργούνται εντάσεις, κυρίως εξ αιτίας σου και της επιπόλαιης ή βιαστικής σου αντιμετώπισης θεμάτων, κάτι που εκνευρίζει το σύντροφό σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Αντί να επηρεάζεσαι από τα προβλήματα των άλλων και να σου χαλούν τη διάθεση, καλό θα ήταν να έχεις μια πιο αντικειμενική στάση, ώστε να είσαι πιο αποτελεσματικός/η. Επιπλέον, αυτή σου η στάση επιδρά και στα ερωτικά σου γιατί μετά αρχίζεις τις συγκρίσεις και χάνεις την ορθή σου κρίση. Το ότι κάποιος/α φέρθηκε κάπως δε σημαίνει ότι ισχύει για όλους και όλες, ούτε ότι θα σου συμβεί κι εσένα.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου έχει καρφωθεί στο μυαλό σου ότι το καλύτερο θα ήταν να συνεργαζόσουν με το σύντροφό σου που καταλαβαίνεστε και έχετε κοινό συμφέρον, ωστόσο η... ιστορία έχει αποδείξει ότι το να ανακατεύεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά δεν είναι και η πιο σοφή κίνηση.

 

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Πέρα από την αυτοπεποίθηση χρειάζεται να ρίξεις και προσωπική δουλειά για να πετύχεις ένα ερωτικό σου στόχο. Πρέπει να δώσεις τις μάχες σου και να του αποδείξεις ότι άσχετα με τη σιγουριά που δείχνεις προς τα έξω, έχεις ανάγκη να ζήσεις κάτι ουσιαστικό με έναν άλλον άνθρωπο, να μοιραστείς στιγμές και φυσικά να αγαπήσεις και να αγαπηθείς και δεν ψάχνει έναν ακόμα θαυμαστή.
Σε σχέση: Πιθανόν να φταίει η κούραση ή μια μικρή αδιαθεσία και να μην είσαι τόσο ευδιάθετος/η. Προσπάθησε να καθαρίσεις το μυαλό σου από ό,τι σε αγχώνει ή σε προβληματίζει και χαλάρωσε με τη φροντίδα και την περιποίηση του συντρόφου σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Σήμερα ίσως σε πιάσει μια μιζέρια, μια μελαγχολία γιατί τίποτα δε φαίνεται να πάει σύμφωνα με τα σχέδιά σου, ιδίως στα ερωτικά σου. Παρ’ όλο που σε πλησιάζουν διάφοροι/ες δεν ανταποκρίνονται στα στάνταρ σου, με αποτέλεσμα να χάνεις και την ελπίδα ότι κάπου εκεί έξω είναι το σωστό άτομο για σένα. Υπάρχει, απλά επειδή είσαι δύσκολος/η, θα πρέπει να περιμένεις λίγο περισσότερο από άλλους για να το βρεις.
Σε σχέση: Η δουλειά δεν σταματά ποτέ, αν της κάνεις τα κέφια, σήμερα όμως φρόντισε να ικανοποιήσεις το σύντροφό σου που περιμένει πώς και πώς να χαλαρώσετε μια μέρα και να μην ασχοληθείτε με τίποτα που να αφορά στα επαγγελματικά.

 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Θα πρέπει να αγνοήσεις τον Άρη στο ζώδιό σου και να μη βιάζεσαι στα ερωτικά σου. Αντίθετα να πειστείς ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει, γιατί όσο αγχώνεσαι και τρέχεις τόσο περισσότερο απρόσεχτος/η γίνεσαι και πέφτεις σε παγίδες. Το παν είναι να μην αφήνεις την ανάγκη σου για συντροφικότητα να σε καθοδηγεί γιατί στο τέλος θα συμβιβάζεσαι με το μέτριο που θα βλέπεις προτιμότερο από το καθόλου.
Σε σχέση: Μίλησε ευθέως στο ταίρι σου για το τι αισθάνεσαι για ένα συγκεκριμένο θέμα και κυρίως για τις υποψίες σου ότι κάποιο μέλος της οικογένειάς σας προσπαθεί να σας μανιπιουλάρει, ώστε να καταλήξετε εκεί που θέλει αυτό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Δε χρειάζεται να δώσεις λογική εξήγηση σε κάποιες προειδοποιήσεις που στέλνει το ένστικτό σου, σχετικές με ένα άτομο που προσπαθεί να σε προσεγγίσει. Απλά άκουσέ το και δε θα σε διαψεύσει. Ακόμα κι αν όλοι, φίλοι και γνωστοί, προσπαθούν να σε πείσουν να αλλάξεις γνώμη κι ότι αξίζει, αν η φωνούλα μέσα σου λέει «όχι», τότε καλά θα κάνεις να μην το ξανασυζητήσεις και να αρνηθείς χωρίς πολλά λόγια.
Σε σχέση: Σήμερα θα προβληματιστείς από την κουβέντα που θα έχεις με το ταίρι σου γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι η εικόνα που έχει για ένα συγκεκριμένο άτομο μάλλον είναι εξιδανικευμένη και δεν βλέπει την πραγματικότητα όμως αργά ή γρήγορα θα φανεί ποιος από τους δύο έχει δίκιο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να συγκρατήσεις λίγο την ορμή σου και να προσπαθήσεις όσο μπορείς να μην παρασυρθείς σε μια ερωτική κατάσταση που ίσως σχετίζεται με το παρελθόν σου γιατί ξέρεις κατά βάθος ότι δε βγάζει πουθενά και θα ταλαιπωρηθείς χωρίς λόγο. Εκτός αν το βλέπεις σαν απωθημένο που θέλεις να σου φύγει. Ωστόσο καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η γιατί ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.
Σε σχέση: Το να συμμαζέψεις το χέρι σου τέτοια εποχή είναι μάλλον δύσκολο, κυρίως αν το ταίρι σου, αντί να σε φρενάρει, σε εξωθεί με τον τρόπο του να κάνετε κάποιες αγορές. Ωστόσο καλό θα ήταν να προβάλλεις αντιστάσεις γιατί μετά θα έχεις πρόβλημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο νιώθεις ότι βρίσκεσαι πολύ κοντά στο να αγγίξεις το στόχο σου, αφού πέραση έχεις και πολλά κεφάλια γυρίζουν στον πέρασμα σου, αλλά από κει μέχρι να συμβεί το επιθυμητό, να βρεις αυτό που θα σε συγκλονίσει, υπάρχει μια απόσταση. Είσαι προικισμένος/η με υπομονή γι’ αυτό κράτα την λίγο ακόμα και μη βιαστείς με κανένα άτομο γιατί οσονούπω θα έρθουν καλύτερες μέρες και θα έχεις περισσότερες επιλογές.
Σε σχέση: Αν είσαι πιο ανεκτικός/η κι όχι τόσο αυστηρός/η σε κάποια πράγματα, τότε σίγουρα το ταίρι σου θα έχει άλλη συμπεριφορά απέναντί σου κι ενδεχομένως να χαλαρώσει και να ξεδιπλώσει άλλα στοιχεία του χαρακτήρα του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Όσο γυρίζεις, βρίσκεις διάφορους και διάφορες που θα ήθελαν κάτι παραπάνω από σένα, το θέμα είναι αν εσένα σου κάνουν και γιατί. Αν ψάχνεις το εύκολο και γρήγορο, που δε σου δημιουργεί σκοτούρες και υποχρεώσεις, τότε σίγουρα θα το βρεις. Αν όμως θέλεις μια ποιοτική συντροφιά που θα κρατήσει, τότε μάλλον θα δυσκολευτείς. Όλα εξαρτώνται από τις δικές σου διαθέσεις.
Σε σχέση: Πολλές δουλειές δεν έχεις σήμερα γι’ αυτό θα βρεις το χρόνο και να ξεκουραστείς και να κάνεις κάποια πράγματα με το ταίρι σου που σου αρέσουν μέσα στο σπίτι γιατί κανείς από τους δύο δε θα έχει όρεξη να αφήσει τη ζεστασιά του.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Σήμερα καλείσαι εκ των πραγμάτων να δείξεις μια άλλη πλευρά λιγότερο αφελή και περισσότερο υποψιασμένη γιατί όσο αφήνεις ανεξέλεγκτο το συναίσθημά σου πας όπου σε πάει κι όχι πάντα εκεί που θα ήθελες. Θα είσαι ξεκάθαρος/η σε ένα άτομο και το ίδιο θα απαιτήσεις κι από αυτό γιατί αν και οι δυο συνεχίσετε να είστε φλου δε θα υπάρξει κανένα μέλλον.
Σε σχέση: Ίσως ο σύντροφός σου σήμερα σε στριμώξει αρκετά εξ αιτίων κάποιων απαιτήσεων που έχει από σένα και περιμένει τουλάχιστον ένα μέρος τους να τις ικανοποιήσεις. Αλλά αν το καλοεξετάσεις δε σου ζητάει κάτι παράλογο.

astrology.gr