Ερωτικό ωροσκόπιο 20/12: Μία ημέρα πολλά υποσχόμενη!

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/12: Μία ημέρα πολλά υποσχόμενη!
ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη ακόμα στο ζώδιό σου βρίσκεσαι σε υπερδιέγερση, είσαι δραστήριος/α κι η σεξουαλικότητά σου είναι έντονη. Δύσκολα θα σου αντισταθεί το οποιοδήποτε άτομο ενώ το φλερτ και οι προτάσεις/προκλήσεις θα πέφτουν βροχή. Δεν είναι απίθανο να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον με μια αλλαγή εμφάνισης που ίσως σκεφτείς.
Σε σχέση: Θα πάρεις πρωτοβουλίες και θα παρακινήσεις το σύντροφό σου να κάνετε διάφορα πράγματα μαζί ή να πάτε μια βόλτα να ξεσκάσετε μιας κι η μέρα ενδείκνυται.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Μια φούρια θα σε πιάσει σήμερα να κάνεις δουλειές και να κλείσεις εκκρεμότητες που είχες αφήσει, οπότε τη μισή μέρα θα τη φας έτσι. Όμως η ενέργειά σου δε θα μειωθεί και αργότερα μπορεί να κανονίσεις μια συνάντηση με ένα άτομο που τώρα τελευταία έχετε έρθει πολύ κοντά ή να επικοινωνήσετε μέσω τηλεφώνου ή μηνυμάτων.
Σε σχέση: Δεν αποκλείεται να ξαναβγούν στην επιφάνεια θέματα με το σύντροφό σου που νόμιζες ότι είχαν λήξει προ πολλού. Αυτή τη φορά όμως φρόντισε να κλείσουν οριστικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Υπάρχει ένα πρόσωπο που βλέπεις ότι ενδιαφέρεται αλλά το σκέφτεσαι να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία να το πλησιάσεις μήπως πέφτεις έξω στις εκτιμήσεις σου και σε βλέπει μόνο φιλικά. Σήμερα όμως θα το ρισκάρεις για να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση ώστε να ξέρεις τι σου γίνεται και να μην τρως και το χρόνο σου τσάμπα.
Σε σχέση: Δε θέλεις να κάτσετε μέσα σήμερα με το ταίρι σου αλλά δεν έχετε το περιθώριο να ξενυχτήσετε, οπότε μια ταινία στον κινηματογράφο είναι η κατάλληλη έξοδος για σήμερα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Από χθες δε σου έχει περάσει μια συναισθηματική αναστάτωση που σου δημιουργήθηκε γι’ αυτό σήμερα θα αποφασίσεις να πάρεις την κατάσταση των ερωτικών στα χέρια σου. Πάντως χρειάζεσαι μια ώθηση να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο που πιστεύεις ότι θα σε κάνει ευτυχισμένο/η ή να ξανοιχτείς λίγο περισσότερο, κάνοντας καινούργιες γνωριμίες.
Σε σχέση: Θα υπάρξει μια διαφωνία ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου και ένα μέλος της οικογένειάς σας αλλά και οι δυο είστε αποφασισμένοι να μην υποχωρήσετε και να ξεκαθαρίσετε μια και καλή την κατάσταση.

 

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Τρέχεις να προλάβεις όλα όσα έχεις βάλεις στο μυαλό σου και κυρίως να βρεις την ευκαιρία να κάνεις και μια βόλτα στα μαγαζιά μιας και είναι ανοιχτά. Ωστόσο, μέχρι το απόγευμα θέλεις να έχεις ξεμπερδέψει για να σου μείνει χρόνος για ένα καφέ ή φαγητό με φίλους, όπου με τόσο κόσμο που κυκλοφορεί μπορεί να έχεις και τα ερωτικά τυχερά σου.
Σε σχέση: Δεν έχεις καμία όρεξη να τσακωθείς με το ταίρι σου για ασήμαντα θέματα πόσο μάλλον για κάποια που δεν αφορούν εσάς αλλά συγγενικά πρόσωπα ή γνωστούς οπότε δε θα επιμείνεις σε μια συζήτηση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Η ανυπομονησία σου να βάλεις σε νέα τροχιά τα ερωτικά σου είναι μεγάλη όμως αυτό σε αποσυντονίζει λίγο μιας και η ταχύτητα ή η παρόρμηση δεν είναι του χαρακτήρα σου. Προσπάθησε να μειώσεις λίγο τους ρυθμούς σου και να ρεγουλάρεις την κατάσταση γιατί θα κάνεις λανθασμένες επιλογές και θα εκτεθείς συναισθηματικά.
Σε σχέση: Η ερωτική σου διάθεση είναι έντονη και ίσως γίνεις αρκετά διαχυτικός/η προς ταίρι σου, όχι μόνο σε πράξεις αλλά και λόγια γιατί έχεις ανάγκη να εκφράσεις τα αισθήματά σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη ακόμα στον 7ο οίκο σου παραμερίζεις φοβίες κι ανασφάλειες για να μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Έτσι κι αλλιώς έχεις εύνοια αυτή την περίοδο και η γοητεία που ασκείς είναι πολύ έντονη, οπότε μπορείς να ρισκάρεις για κάτι παραπάνω και πιο αξιόλογο. Σήμερα ίσως έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια νέα, συναρπαστική γνωριμία.
Σε σχέση: Για να καταφέρεις να πείσεις το σύντροφό σου να σου κάνει ένα χατίρι που θέλεις, χρειάζεσαι να εφαρμόσεις τη διπλωματία σου και να τον ρίξεις στο φιλότιμο, όχι να το απαιτήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Έχεις αρχίσει και ανεβάζεις ρυθμούς, καθώς αισθάνεσαι ότι δεν έχεις χρόνο για χάσιμο και σήμερα θα τρέξεις λίγο περισσότερο την κατάσταση. Θα εντείνεις τις προσπάθειές σου να πλησιάσεις ένα άτομο που σου αρέσει και μάλιστα για να τα καταφέρεις, μπορεί να σκαρώσεις διάφορα κόλπα. Από κει και πέρα, την επιτυχία την έχεις στο τσεπάκι σου.
Σε σχέση: Το να σου κολλάει μια σκέψη στο μυαλό και να υπερβάλλεις είναι συνηθισμένο για σένα αλλά καλό θα ήταν, αντί να χαλιέσαι ή να βγάζεις προσωπικά συμπεράσματα που δεν ισχύουν να τις συζητάς με το ταίρι σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Έχεις κέφι και ενθουσιασμό και σου δίνεται σήμερα η δυνατότητα, όχι απλά να ανασάνεις ελεύθερα, αλλά και να κινηθείς πιο εύκολα στα ερωτικά σου, βάζοντας πλώρη για νέες περιπέτειες. Είναι πολύ πιθανό σε μια έξοδο με τους φίλους σου να σε φλερτάρει ένα άτομο και το ερωτικό σας παιχνίδι να οδηγήσει σε ειδύλλιο.
Σε σχέση: Ανάλαβε δράση στη σχέση σου γιατί τώρα τελευταία την έχεις βάλει στο... αυτόματο ή την έχεις αφήσει στο σύντροφό σου. Ό,τι κάνεις τώρα θα αποφέρει καρπούς στο άμεσο μέλλον και θα έχει και ανταπόκριση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Έχεις μια έντονη διάθεση σήμερα να κάνεις του κεφαλιού σου σε ένα ερωτικό σου θέμα κι ό, τι είναι να γίνεις ας γίνει. Παρότι αυτό θα σου δώσει μια ελευθερία και περίσσιο θάρρος, αλλά μπορεί τελικά να μην σου βγει όπως το θέλεις. Γι’ αυτό έλεγξε τον παρορμητισμό σου και μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις ώστε να αποφύγεις λάθη ή άσκοπη έκθεση.
Σε σχέση: Σου χρειάζεται μια μικρή παύση από ένα επαγγελματικό σου θέμα που δε λέει να ισιώσει παρά τις προσπάθειές σου και σήμερα θα την κάνεις, ώστε να περάσεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Η ενέργειά σου θα αρχίσει να ρέει άφθονη και νιώθεις ότι λύνεσαι και λειτουργείς πιο ελεύθερα και χαλαρά. Ίσως μάλιστα να επικοινωνήσεις με ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα για να συναντηθείτε για ένα καφέ ή ποτό ή θα μιλήσετε στο τηλέφωνο. Το σίγουρο είναι ότι όποια κι αν είναι η έκβαση μεταξύ σας εσύ θα περάσεις πολύ καλά.
Σε σχέση: Για να λήξει μια διχογνωμία που έχετε με το ταίρι σου και να μην καταλήξει σε καβγά ίσως πρέπει να συμφωνήσετε ότι... διαφωνείτε, να το αποδεχτείτε και να πάτε παρακάτω.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Θέλεις να κάνεις μια καινούργια αρχή στα ερωτικά σου και να μην επιμείνεις σε παρελθοντικές καταστάσεις που σε κρατάνε πίσω. Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία με ένα άτομο που θα εμφανιστεί στο δρόμο σου αλλά καλού κακού μη βιαστείς να προχωρήσεις. Ένα βήμα τη φορά και θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Σε σχέση: Ίσως εκνευριστείς με το σύντροφό σου που θα πάρει μια απόφαση για τα οικονομικά σας χωρίς να ρωτήσει τη γνώμη σου αλλά αν το σκεφτείς ψύχραιμα μπορεί να διαπιστώσεις ότι ήταν τελικά σωστή.

astrology.gr