Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας (30/12 - 05/01)

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας (30/12 - 05/01)
Κριός
Προσωπικά: Ετοιμάσου να ζήσεις μια ερωτική περιπέτεια στις 30! Οργανώνεις ένα τραπέζι για τους δικούς σου στις 31 και τους εντυπωσιάζεις όλους! Από τη 1 ως τις 3 γίνεσαι πιο επικοινωνιακή, παίζεις ομαδικά και ερωτοτροπείς σε επικίνδυνο σημείο. Προτίμησε τις αξιόλογες συντροφιές.
Astro-tip: Συγκράτησε τα νεύρα σου!
Εργασία: Κάποιος σου αποκαλύπτει κατά λάθος τις προθέσεις του στις 4. Ανάδρομος Ερμής στις 5, να προσμένεις παρεξηγήσεις φιλικές, και όχι μόνο!

Ταύρος
Προσωπικά: Γοητεύεις ιδαιτέρως στη 1. Πολύ τυχερή μέρα στις 31, κάτι πολύ ευχάριστο θα σου συμβεί.
Astro-tip: Πρόσεχε τα λόγια σου!
Εργασία: Ξεκαθαρίζεις τις συναναστροφές σου και τις συναλλαγές σου στις 30. Στις 2 σου δίνεται η ευκαιρία να βγάλεις τα εσώψυχά σου για ένα θέμα που σε απασχολεί στη δουλειά. Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική από τις 3 ως τις 5, γιατί ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο θα σε κάνει να πεις κουβέντες πικρόχολες, να κάνεις λάθη και να εκτεθείς ανεπανόρθωτα!
Δίδυμος
Προσωπικά: Είσαι με τους αγαπημένους σου στις 31, θέλεις να τους φροντίσεις με κάθε τρόπο. Πολύ τυχερές και αισιόδοξες οι μέρες σου από τη 1 ως τις 3. Βγαίνεις έξω, διασκεδάζεις, γίνεσαι πιο κοινωνική και επικοινωνιακή.
Astro-tip: Μην τα θες όλα δικά σου!
Εργασία: Επιτέλους ξυπνάς και αποφασίζεις να ζητήσεις βοήθεια από ανθρώπους που ξέρεις πως θα σε στηρίξουν στις 30! Ανατροπές, εμπόδια και καθυστερήσεις ξεκινούν με τον ανάδρομο Ερμή στις 5! Κάτι αλλάζει στα επαγγελματικά.

Δείτε ακόμη: Τι μας επιφυλλάσσουν τα άστρα για το 2016; Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Καρκίνος
Προσωπικά: Προτιμάς την ησυχία σου στις 31, αποφεύγεις τον πολύ τον κόσμο, όμως περνάς εξίσου καλά! Μέχρι τις 4 ξεκουράζεσαι στο σπίτι σου, δίνεις βάση στα ερωτικά σου, φλερτάρεις με τρόπο επίμονο και φυσικά εντυπωσιάζεις το ταίρι σου.
Astro-tip:Υπομονή, τα χρήματα θα έρθουν!
Εργασία: Εργάζεσαι ακόμα και στις 30. Βέβαια, το κλίμα θα είναι πολύ ευχάριστο. Ο ανάδρομος Ερμής στις 5 φέρνει έξοδα ή εμπόδια σε χρήματα που είναι να λάβεις.

Λέων
Προσωπικά: Απογειωμένη η διάθεσή σου τις τελευταίες μέρες του χρόνου. Διασκεδάζεις, ερωτεύεσαι, νιώθεις πολύ όμορφα. Δώρα λαμβάνεις στις 31 και ενθουσιάζεσαι πολύ. Νοσταλγείς το παρελθόν στις 4. Τσακώνεσαι με όλον τον κόσμο στις 5, με το που μπαίνει ο ανάδρομος Ερμής.
Astro-tip: Κράτα τις ισορροπίες!
Εργασία: Προσπάθησε μέχρι τις 2 να κάνεις πράγματα δημιουργικά στη δουλειά, αφού πρώτα συνεννοηθείς πρώτα με τους προϊσταμένους σου. Απόφυγε τις εντάσεις στις 3!
Παρθένος
Προσωπικά: Σε νευριάζουν στις 30, συμβιβάζεσαι αλλά όχι και τόσο. Κάτι έχεις φανταστεί για τις 31, στο χέρι σου είναι να περάσεις όμορφα. Απόφυγε τις πολλές κουβέντες στις 4, καθώς και την οδήγηση. Ο ανάδρομος Ερμής στις 5 φέρνει εμπόδια και λάθη στη δουλειά σου.
Astro-tip: Οργανώσου καλύτερα!
Εργασία: Διακοπές και δουλειά μαζί ακόμα και την 1η του μήνα! Επαγγελματικό ραντεβού σε μορφή διασκέδασης σού δίνει την ευκαιρία να γοητεύσεις τα πλήθη. Μέχρι τις 3 τον στόχο σου θα τον πετύχεις, αφού μόνο εσύ ασχολείσαι τέτοιες μέρες.

Δείτε ακόμη: Αριθμολογία 2016: Ετήσιες προβλέψεις για ερωτικά και οικονομικά – Bρες τον δικό σου αριθμό!

Ζυγός
Προσωπικά : Ερωτική η μέρα σου στις 30, μια νέα γνωριμία προκύπτει, είσαι έτοιμη για όλα! Προτιμάς πιο μοναχικά να περάσεις στις 31 ή ακόμα πιο privé. Επιτέλους η πρώτη μέρα του χρόνου ξεκινά με αισιοδοξία και πολλή τύχη. Βγες έξω στις 2, διασκέδασε και κάνε νέες γνωριμίες.
Astro-tip: Ακολούθησε τη διαίσθησή σου!
Εργασία: Κάτι καλό προκύπτει. Μαθαίνεις για μια δουλειά στις 3. Μια καλή ευκαιρία να βγάλεις μερικά χρήματα παραπάνω. Κράτα χαμηλό προφίλ στις 4. Ο ανάδρομος Ερμής στις 5 σε προσγειώνει κάπως ανώμαλα!

Σκορπιός
Προσωπικά: Φρόντισε στις 31 να είσαι με ανθρώπους που σε αγαπούν για να περάσεις όμορφα. Τσακώνεσαι με την αλλαγή του χρόνου! Χάνεται η επικοινωνία. Απόφυγε την οδήγηση στις 4. Ο ανάδρομος Ερμής στις 5 προκαλεί εντάσεις στο σπίτι!
Astro-tip: Να έχεις όμορφους τρόπους!
Εργασία: Χρήματα έρχονται στις 30, χαίρεσαι πολύ γι' αυτό και ξεφεύγεις επιτόπου με ανούσιες σπατάλες. Συγκρατήσου. Μέχρι τις 2 πολλά λόγια σε αναστατώνουν. Ο Άρης στο ζώδιό σου στις 3 σε κάνει πολύ δυναμική.

Τοξότης
Προσωπικά: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου στις 30. Καταλαβαίνεις πως ο έρωτας σού χτυπά την πόρτα! Λάμπεις στις 31, όλα τα βλέμματα επάνω σου. Σε προκαλούν ευχάριστα, αποδέχεσαι το παιχνίδι και προχωράς ως τις 2. Απόφυγε το πολύ φαγητό στις 3 ή ακόμα και το αλκοόλ. Σου κάνουν κακό. Προσοχή στην οδήγηση στις 5, ο ανάδρομος Ερμής σού θολώνει το μυαλό.
Astro-tip: Ταξίδεψε!
Εργασία: Ζόρικη η μέρα σου στις 4, μην αναλάβεις κάτι. Άσ' το για αύριο.

Αιγόκερως
Προσωπικά: Ζόρικη μέρα στις 30, αφού κάτι δεν σου αρέσει στον σύντροφό σου και είσαι έτοιμη να πάρεις αποφάσεις ζωής. Σπίτι στις 31, με λίγους και καλούς φίλους. Αποφασίζεις στη 1 να βγεις έξω, να ντυθείς όμορφα, να λάμψεις και να γοητεύσεις τους πάντες. Έξοδα στις 2, όμως μην γκρινιάζεις, είναι γρουσουζιά.
Astro-tip: Οικονομία! Δώσε το παράδειγμα!
Εργασία: Λόγια, πολλά λόγια μέχρι τις 4. Δώσε τις απαντήσεις που πρέπει και μη φοβάσαι! Ο ανάδρομος Ερμής στις 5 σε αναγκάζει να ανοίξεις τον κουμπαρά σου. Πάνε τα λεφτουδάκια σου!

Δείτε ακόμη: Προφυλάξου! Οι 3 χειρότεροι ζωδιακοί συνδυασμοί!
Υδροχόος
Προσωπικά: Μπερδεύεις λίγο τα φιλικά με τα ερωτικά στις 30. Ναι μπορεί να υπάρξει σεξ και ο καθένας τη ζωή του! Νοσταλγείς ένα πρόσωπο στις 31, αλλά δεν σε αφήνουν να σε πάρει από κάτω. Γατούλα γίνεσαι στη 1 και 2, αφού εκφράζεσαι άνετα, με όμορφο τρόπο, ζητάς βοήθεια, σε κατανοούν, και όχι μόνο.
Astro-tip: Ξεπέρασε τον εγωισμό σου!
Εργασία: Αλλάζει το σκηνικό στη δουλειά στις 3. Πρόσεχε πολύ τα λόγια σου στις 4 και 5, χάνεις το δίκιο σου, πληγώνεις πολύ κόσμο! Ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου!

Ιχθύες
Προσωπικά: Σε φροντίζουν και σε περιποιούνται στις 31. Απόλαυσέ το! Αγκαλίτσες και φιλάκια στη 1. Ρομαντική πολύ η μέρα σου. Λες τα μυστικά σου στις 4 και εκτίθεσαι. Απόφυγέ το αυτό.
Astro-tip: Ταξίδεψε, σου χρειάζεται!
Εργασία: Δουλεύεις ακόμα και στις 30. Δεν σε αφήνουν σε ησυχία, το κλίμα είναι ευχάριστο και μπορεί να κερδίσεις κάτι καλό από αυτό. Συνεχίζεις να δουλεύεις ακόμα και από το σπίτι μέχρι τις 3. Μια απογοήτευση σε περιμένει στις 5. Μην πτοείσαι. Τα καλύτερα έρχονται!