Ερωτικό ωροσκόπιο 30/12: Πώς θα επηρεάσει τα ερωτικά σου η Αφροδίτη στον Τοξότη;

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/12: Πώς θα επηρεάσει τα ερωτικά σου η Αφροδίτη στον Τοξότη;
ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη αποχαιρετά το ζώδιο του Σκορπιού σήμερα και περνά στον Τοξότη, οπότε εγκαταλείπεις την όποια διάθεση για μυστικά και εσωστρέφεια ή συγκράτηση. Χαρά, ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα σε καταλάβουν ενώ καινούργιες γνωριμίες στα μέρη που συχνάζεις ακόμα και σε ένα ταξίδι είναι πολύ πιθανές. Αυτό το διάστημα θα γελάσεις αρκετά και θα έχεις μια περιπετειώδη ερωτική ζωή.
Σε σχέση: Η Αφροδίτη στον 9ο οίκο σου εκτός από την καλυτέρευση των συγγενικών σας σχέσεων και την ομαλή διευθέτηση πρακτικών θεμάτων ίσως σας φέρει και αρκετές χρήσιμες γνωριμίες, με άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Η διάθεσή σου αρχίζει και γίνεται πιο ανάλαφρη ενώ δείχνεις τουλάχιστον πιο διαλλακτικός/η και λιγότερο απόλυτος/η σε θέματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή. Θα επιδοθείς στο ερωτικό παιχνίδι και θα έχεις τις κατακτήσεις σου, όμως παρά τις όποιες πιέσεις και κρούσεις που τυχόν σου γίνουν, δε θα βιαστείς μιας και οι επιλογές σου θα είναι αρκετές.
Σε σχέση: Θα έχεις μια σημαντική εύνοια στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο και ίσως βάλετε μπροστά με το ταίρι σου ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο για το άμεσο μέλλον. Επίσης θα φροντίσεις να χαλαρώσεις και μέσα στη σχέση σου, αφήνοντας κάποιους περιορισμούς ή συντηρητική στάση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Ξεκινά μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, αφού η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη και 7ο ηλιακό σου οίκο. Η διάθεση σου να κοινωνικοποιηθείς θα γίνει πιο έντονη και θα επεκτείνεις όσο μπορείς τον κύκλο σου με καινούργια και πιο συναρπαστικά άτομα. Θα περάσεις υπέροχα, θα φλερτάρεις και θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για νέες ερωτικές προκλήσεις και φλερτ που θα σε βάλουν σε εγρήγορση.
Σε σχέση: Για όσο παραμείνει η Αφροδίτη στον Τοξότη, η σχέση σου θα σου προσφέρει αρκετές όμορφες στιγμές και μια χαλαρότητα από τις πιέσεις του Κρόνου. Θα υπάρχει συνεννόηση και καλή διάθεση και από τους δυο σας και αν είχατε κάπως απομακρυνθεί λόγω της καθημερινότητας, θα έρθετε αρκετά κοντά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει μια άνθηση στα εργασιακά σου θέματα και μάλιστα θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες να επεκταθείς ενώ κι από ψυχολογικής άποψης θα είσαι στα καλύτερά σου. Εφόσον θα γίνεις πιο εξωστρεφής και ευδιάθετος/η θα έχεις και τα τυχερά σου στα ερωτικά, ακόμα και με άτομο μέσα από το χώρο της δουλειάς που θα σε προσεγγίσει με πολύ άνεση.
Σε σχέση: Ακόμα κι αν υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, θα διατηρήσεις την αισιοδοξία και το κέφι σου και θα φροντίσεις να βλέπεις τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά και δε θα σε πιάνει η μεγάλη σου ευαισθησία.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας (30/12 – 05/01)

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε ξεσηκώνει και σου δίνει μεγάλη ζωντάνια κι ενέργεια. Μιας και μπαίνει στον οίκο των ερώτων σου, σου ενισχύει τη διάθεση να παίξεις, να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις. Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για καινούργια φλερτ και γνωριμίες, αφού θα κυκλοφορείς συχνότερα ενώ όπου πας θα κερδίζεις θαυμαστές και θαυμάστριες οπότε ένα ειδύλλιο είναι πολύ πιθανό.
Σε σχέση: Αρκετά έντονη κοινωνική ζωή με προσκλήσεις για εξόδους και εκδηλώσεις θα έχετε αυτή την περίοδο και θα την ευχαριστηθείτε καθώς είτε μόνοι είτε με φίλους θα είναι σπάνιο να καθίσετε μέσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Θα είσαι από τους πιο ευνοημένους με την Αφροδίτη στον Τοξότη, αφού μπορεί να σε ζαλίσει με τη... βαβούρα και τον ενθουσιασμό της, ωστόσο θα σε γεμίσει με χαρά, ενθουσιασμό και μια τάση να κάνεις τρέλες. Στην αρχή μπορεί να μην υιοθετήσεις όλη αυτή την κατάσταση, μετά όμως, αφού θα διαπιστώσεις ότι όχι μόνο περνάς καλά, αλλά έχεις και τα ερωτικά τυχερά σου, θα αρχίσεις να την διασκεδάζεις.
Σε σχέση: Μπορεί να κάνετε κάποιες αγορές για το χώρο σας ή κάποιες αλλαγές που θα συμβάλλουν στην βελτίωσή του αλλά παρά την ανακατωσούρα, θα χαρείτε με το τελικό αποτέλεσμα κι ο κόπος σας θα πιάσει τόπο.

 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Άψογη επικοινωνία, καινούργιες γνωριμίες με άτομα που θα ταιριάζεις σε ιδέες και αντιλήψεις, ταξίδια, εκδρομές και μετακινήσεις θα αυξηθούν με την Αφροδίτη στον Τοξότη κάνοντας την καθημερινότητά σου αρκετά ευχάριστη και διασκεδαστική. Δεν αποκλείεται μάλιστα με όλους αυτούς τους νέους γνωστούς ένα καινούργιο άτομο να εμφανιστεί στη ζωή σου και να σε ενθουσιάσει.
Σε σχέση: Ακόμα και τα πιο ευαίσθητα θέματα που απέφευγες στο παρελθόν, τώρα θα έρθουν πιο εύκολα στο τραπέζι της συζήτησης και μάλιστα οι φόβοι σου ότι μπορεί να διαταραχθεί η καθημερινότητα και η ηρεμία σου θα διαψευστούν.

Δείτε ακόμη: Τι μας επιφυλλάσσουν τα άστρα για το 2016; Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη εγκατέλειψε το ζώδιό σου αλλά δε θα στενοχωρηθείς καθόλου, αφού σε αφήνει με αρκετά όπλα στη φαρέτρα σου. Η τάση σου για καλοπέραση και νέες εμπειρίες θα είναι μεγάλη γι’ αυτό θα ριχτείς με τα μούτρα στις ερωτικές περιπέτειες. Οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί και δε θα ξέρεις προς τα πού να στρέψεις την προσοχή σου ενώ το έντονο φλερτ προς το πρόσωπό σου θα σου ανεβάσει το ηθικό.
Σε σχέση: Μια οικονομική πρόταση που θα φέρει και αύξηση των εσόδων σου θα σε συναρπάσει αλλά ίσως ανοίξει και την όρεξη του συντρόφου σου για αγορές και σπατάλες γι’ αυτό θα πρέπει να διατηρήσεις τον έλεγχο και να μην παρασυρθείς κι εσύ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη έρχεται με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά στο ζώδιό σου και συ θα την καλοδεχτείς με δόξες και τιμές αφού θα φέρει αρκετή εύνοια στα αισθηματικά σου. Ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος και σε συνδυασμό με το χιούμορ και την αυξημένη σου σεξουαλικότητα θα είσαι ο πρωταγωνιστής της περιόδου. Κανείς και καμιά δε θα μπορέσει να αντισταθεί στη γοητεία σου ενώ μια πιθανή αλλαγή στην εμφάνισή σου θα ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές σου.
Σε σχέση: Ο έρωτάς σου με το ταίρι θα ξαναφουντώσει και θα αποφασίσετε σιωπηλά να κάνετε ανακωχή από τις εντάσεις και τις κόντρες που σας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, μείνε μακριά από πειρασμούς που μπορούν να πυροδοτήσουν πάλι την κατάσταση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Εκτός από εύνοια στον εργασιακό τομέα, δεν αποκλείεται στο συγκεκριμένο χώρο να γεννηθεί κι ένα ειδύλλιο. Εντούτοις, είναι πολύ πιθανό είτε το άτομο που θα έρθεις πιο κοντά να μην είναι ελεύθερο ή απλά να μην ψάχνει δεσμεύσεις. Το τελευταίο όμως μια χαρά θα σε βολέψει στην παρούσα φάση, αφού κι εσύ θα περάσεις και θα προθερμανθείς για τα καλύτερα που θα έρθουν.
Σε σχέση: Η θετική αντιμετώπιση που θα έχεις στην εργασία και η εκτίμηση που θα λάβεις η οποία ίσως έχει τη μορφή αύξησης ή μπόνους θα ικανοποιήσει τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου και κάπως θα σταματήσει τις γκρίνιες για τον περιορισμένο χρόνο που είχατε μαζί.

Δείτε ακόμη: Αριθμολογία 2016: Ετήσιες προβλέψεις για ερωτικά και οικονομικά – Bρες τον δικό σου αριθμό!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Η διάθεσή σου να κυκλοφορήσεις και να διασκεδάσεις θα είναι έντονη κι όπως είναι λογικό θα σου δοθούν οι ευκαιρίες για αρκετές καινούργιες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Μία εκ των οποίων, προερχόμενη ίσως από το φιλικό σου κύκλο μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο αφού θα έχετε την ίδια τάση για ελευθερία και ανεξαρτησία και δε θα νιώσεις ότι περιορίζεσαι, οπότε για όσο διαρκέσει θα περάσετε πολύ όμορφα.
Σε σχέση: Η δημιουργία μιας ομάδας ή ένα νέο ενδιαφέρον θα δώσει καινούργιο νόημα στη σχέση σου καθώς θα συμμετέχετε και οι δύο οπότε θα έχετε κάτι ακόμα κοινό να μοιραστείτε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σε απελευθερώσει από ανασφάλειες, μελαγχολία και εσωστρέφεια και θα σε φέρει σε επαφή με την όμορφη πλευρά της ζωής. Εφόσον θα είσαι κι εσύ πιο χαλαρός/η και κεφάτος/η, θα είσαι πιο προσεγγίσιμος/η ερωτικά ενώ αυτό που θα σε απασχολεί είναι το πώς θα καλοπεράσεις κι όχι το πόσο θα κρατήσει η όποια επαφή. Πάντως η πιθανότητα δημιουργίας σχέσης είναι μεγάλη.
Σε σχέση: Αλλάζει προς το καλύτερο η διάθεσή σου και έτσι θα παίρνεις πιο ανάλαφρα ακόμα και θέματα που κάποτε τα αντιμετώπιζες με αρκετή σοβαρότητα. Η συμπεριφορά του συντρόφου σου θα είναι πιο θετική ενώ νεύρα και εντάσεις γι’ αυτή την περίοδο θα εκλείψουν, αφήνοντάς σας ξέγνοιαστους να χαρείτε τον έρωτά σας.

astrology