Τα Ζώδια σήμερα 01/04/2014 by F’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 01/04/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & Καλό Μήνα!


Στην ώρα μου αυτή τη φορά, γιατί γίνεται party κανονικό στο σύμπαν, Ο Ήλιος, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, έχουν πάρει φόρα και σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους!


Νεύρα πολλά, παράλογες απαιτήσεις και αντιδράσεις πέρα κάθε λογικής! Από εχθές ξεκίνησε η επιρροή, σήμερα θα κορυφωθεί και αύριο ίσως να δούμε και αίματα..!! Πω-πω αισιοδοξία…..!!!


Όμως όλα αυτά δε με νοιάζουν και τόσο, άσχετα αν βρίσκομαι και η ίδια μέσα στο καζάνι που βράζει, κάτι σα τα σαλιγκάρια, προσπαθώ να σωθώ, όμως ξανά πέφτω, γιατί το θέμα, είναι και αυτό καρμικό..


Καταλήγω για ακόμα μια φορά, ότι τελικά μου αρέσει να βασανίζομαι, να ανεβάζω πίεση, να κόβω φλέβες, να τσουρουφλίζομαι, για μια περίπτωση πολύ μοναδική της ζωής μου! Το άτακτο πείραγμα σου, είναι η ουσία, που όπως τα έκανες γλυκό μου, δεν απέμεινε και τίποτα.. παρά μόνο η κουβέντα σου, που προσμένω με μεγάλη αγωνία! Όνειρο απατηλό, όνειρο καλοκαιρινής νυκτός, αφού ποτέ δε πρόκειται να συμβεί αυτό.. από εσένα, με τη καρδιά την ατσαλένια..!
Ο κόσμος χάνεται και το ξωτικό αρμενίζει, όμως έτσι είναι ο Έρωτας, υπάρχει ακόμα και σε ένα πεδίο μάχης, ακόμα και στη συντέλεια του κόσμου, ακόμα και στην επόμενη ζωή…



Κριός
Καλό είναι σήμερα να δώσετε μεγάλη προσοχή στις σχέσεις σας με τους άλλους! Ότι και αν έχει συμβεί, ότι και αν σας πουν, δε πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία, ούτε βέβαια να πάρετε κάποια απόφαση χωρισμού! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ψύχραιμοι και να διαφυλάξετε την οικογένειά σας! Παροδικό το μπουρίνι, που όμως αν πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, τα σημάδια θα μείνουν για πάντα!!!


Ταύρος
Ξεκινήστε την ημέρα σας με ηρεμία και μην αφήσετε κανέναν να σας ταράξει! Απομακρυνθείτε από τους πάντες και κοιτάξτε να τελειώνετε με τις δουλειές σας το συντομότερο δυνατόν! Μη κάνετε κανένα νέο ξεκίνημα, μη βάλετε πουθενά τη τζίφρα σας και κάντε και μια έρευνα, για να διαπιστώσετε αν όλα αυτά που σας λένε αληθεύουν ή όχι! Το μπουρίνι που θα σκάσει, θα σας ταρακουνήσει τόσο, που ίσως να αλλάξει και η ζωή σας!


Δίδυμος
Θα πέσετε σε μαρασμό και μελαγχολία, αφού πλέον τίποτα δε σας κάνει, όλα έχουν αλλάξει και ενώ βρίσκεστε λίγο πριν το συμβιβασμό, κάτι δε σας αρέσει, κάτι σας βρωμάει, που θα σας οδηγήσει στην απραξία, για ακόμα μια φορά! Σας βλέπω στο καναπέ, με τις πιτζάμες και τη μοναξιά σας παρέα! Δύσκολη ημέρα, για εσάς, που περιμένετε κάτι λεφτά από φίλους! Η στραβή είναι σίγουρη και εσείς έτοιμοι για πόλεμο!!


Καρκίνος
Κάτι έχετε μέσα στο μυαλό σας, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα! Αρκετοί δε θα συμφωνήσουν με τις απόψεις σας, όμως εσείς αυτή τη φορά θα είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας και τα αποτελέσματα που θα έρθουν! Για αυτό κινηθείτε λίγο υπογείως, ανεξάρτητα από τις αντιδράσεις, κλείστε τα αυτιά σας και κάντε αυτό που εσείς θέλετε! Παίζει πολύ να είναι σωστό και να βγείτε κερδισμένοι σε όλα τα επίπεδα!!


Λέων
Οτιδήποτε και αν έχετε προγραμματίσει για σήμερα, να είστε σίγουροι δε θα προκύψει με τίποτα, με αποτέλεσμα να εκνευριστείτε και να χάσετε τη ψυχραιμία σας! Καλό είναι να το πάρετε απόφαση από νωρίς το πρωί, ότι η ημέρα σας θα είναι δύσκολη, για να είστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά! Αν σκοπεύατε να πάτε ένα ταξιδάκι, καλύτερα να αφήσετε βαλίτσα στο σπίτι, γιατί το όχημα, δε θα αναχωρήσει, με τίποτα! Προσωρινή βλάβη!!


Παρθένος
Καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι τις ημέρες αυτές και να μη πιστεύετε όσα σας λένε! Αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες, το να δανείσετε χρήματα σε φίλους και γενικά το να αδειάσετε το πορτοφόλι σας, άνευ λόγου και αιτίας! Μπορεί σήμερα να βλέπετε ότι έχετε φτάσει σε αδιέξοδο, ότι καμία λύση δεν υπάρχει στο πρόβλημά σας, όμως αύριο είναι μια άλλη ημέρα! Για αυτό αποφύγετε ακόμα και το τηλέφωνο να σηκώσετε!


Ζυγός
Είστε έτοιμοι να χωρίσετε, τη κουβέντα την έχετε στο στόμα, αφού από εχθές και μέρες τώρα δέχεστε απίστευτη πίεση και πολλές παράλογες απαιτήσεις από το σύντροφό σας! Όμως ίσως να μην είναι μόνο ερωτικό, να είναι και επαγγελματικό! Είστε έτοιμοι να σκάσετε, σας έχουν φορτώσει με πολλές αρμοδιότητες , άγχος και υποχρεώσεις και αναρωτιέστε αν αξίζει το κόπο! Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις!!!!


Σκορπιός
Μέρα μυστήρια που θα χρειαστεί να ανοίξετε τα ματάκια σας και να δώσετε μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες! Τα μικρά γράμματα είναι πάντα η παγίδα, για αυτό χωρίς να αντιδράσετε, χωρίς θόρυβο και φασαρία, ψάξτε για την αλήθεια και μετά αποφασίζετε για το αν θα γίνει χαμός ή όχι! Μπορεί κάτι καλό να σας συμβεί, όμως μη βιαστείτε να ανοίξετε τα φύλλα σας μια και έξω! Η έρευνα σήμερα ειδικά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εσάς!!


Τοξότης
Σήμερα παίζει να σας στριμώξουν στη γωνία και να σας κάνουν ερωτήσεις κάθε είδους, που θα πρέπει να δώσετε ειλικρινής απαντήσεις, αν θέλετε να τη σκαπουλάρετε! Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να συμβεί, αφού έχετε και εσείς τα μυστικά σας και στα ερωτικά ζητήματα, αλλά και στα επαγγελματικά! Πάρτε το απόφαση, να πείτε όλη την αλήθεια, είτε αυτή θα πονέσει μερικούς, είτε όχι και δείτε το ως ευκαιρία, να αλλάξετε μερικά πράγματα στη ζωή σας!!


Αιγόκερως
Μέρα δύσκολη, αφού θα χρειαστεί να απολογηθείτε για τις αποφάσεις σας και τον τρόπο που χειρίζεστε μερικά πράγματα! Βασικά θα κάνετε εκείνη τη συζήτηση, είτε με το ταίρι σας, είτε με κάποιον συνεργάτη και θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει ένα χάσμα ιδεών, ότι κάπου χάνεται το παιχνίδι, όμως θα πρέπει να σωπάσετε, γιατί οι ημέρες είναι πολύ τρελές από μόνες τους. Μη φτάνετε τα πράγματα στα άκρα.. Δώσετε λίγο τόπο στην οργή!


Υδροχόος
Ναι, σας αρέσει το κρυφτούλι και οι ξαφνικές αποκαλύψεις, όμως μερικές φορές το κάνετε με τρόπο, λίγο ψυχρό και απόμακρο και να είστε σίγουροι, ότι δεν είναι εποχές για τέτοια! Μπορεί να είστε οι καλύτεροι του παιχνιδιού, οι πιο ικανοί και οι πιο αξιόλογοι, όμως ο τρόπος που επικοινωνείτε με τον κόσμο, είναι παράξενος και προκαλεί μια γκρίζα σκόνη, που με ένα σας χαμόγελο και μια γλυκιά κουβέντα, μπορείτε να το αλλάξετε! Σκεφτείτε το..


Ιχθύες
Τα οικονομικά σας ζητήματα είναι αυτά που σας έχουν ξενερώσει τόσο πολύ! Βέβαια δε στερείστε και κάτι, ότι επιθυμήσετε όλως τυχαίως βρίσκεται μπροστά σας, όμως υπάρχει και ένας λογαριασμός, που όλο τον ξεχνάτε! Διώξτε τις μαύρες σκέψεις και αφεθείτε στη μαγεία που σας προσφέρει το σύμπαν, αφού πάλι είστε οι μοναδικοί που από αυτή τη τόσο τραγική πλανητική επιρροή, θα βρείτε ξανά τη δημιουργικότητά σας και το πάθος σας για αυτό που αγαπάτε περισσότερο!!!


magicfariel@gmail.com