Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 4/4;

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 4/4;
Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 4 Απριλίου 2014:

Κριός

Κριοί μου, για σας είναι πολύ περίεργες αυτές οι μέρες. Την Παρασκευή και το Σάββατο δείτε φίλους, επικοινωνήστε, ενώ την Κυριακή θα ασχολείστε και πάλι με οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα. Αλλαγές, εντάσεις και ανατροπές υπάρχουν για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 6-8 Απριλίου. Προσοχή, την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχει ένταση. Γενικότερα, για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας (16-18/4), το Σαββατοκύριακο αυτό είναι πάρα πολύ καλό για την συναισθηματική σας ζωή. Φίλοι σάς βοηθούν και σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές. Όμως ο Άρης κινείται ανάδρομα απέναντι από το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο παλιές υποθέσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Δείξτε προσοχή, λοιπόν.

Ταύρος

Ταύροι μου, την Κυριακή η Αφροδίτη, κυβερνήτης πλανήτης σας, περνά στους Ιχθύς, θέση από την οποία υπόσχεται πολλά ευχάριστα γεγονότα, αρχικά για σας είστε γεννημένοι 20-22 Απριλίου. Φίλοι σάς βοηθούν, ένας έρωτας μπορεί να γεννηθεί, ακόμη και μια συλλογική δουλειά μπορεί να προκύψει. Αρκετό άγχος αλλά και παρασκήνιο υπάρχει για άτομα της οικογένειάς σας ή για πρόσωπα του επαγγελματικού σας χώρου. Την Κυριακή θα δείτε συγγενείς και φίλους, ενδεχομένως όμως αυτοί οι τομείς να παρουσιάσουν κάποια προβλήματα, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην Πρωτομαγιά. Δυνατοί φίλοι μπορεί να βοηθήσουν εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Μαΐου σε θέματα σχετικά με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας. Αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες, για να μην βρεθείτε μπερδεμένοι. Γενικά, θέματα εργασίας και υγείας θα πρέπει να τα προσέχετε, καθώς ο Άρης δημιουργεί προβλήματα σε αυτούς τους τομείς. Μην επιτίθεστε σε υφισταμένους, αν δεν θέλετε να χάσετε την βοήθειά τους στα μελλοντικά σας σχέδια.

Δίδυμοι

Για σας, Δίδυμοί μου, αυτό είναι ένα περίεργο Σαββατοκύριακο. Οι φίλοι και η κοινωνική σας ζωή μπορεί να σας προβληματίσουν. Η Σελήνη την Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι στο δικό σας ζώδιο και θα βοηθά τα νέα ξεκινήματα. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα πρέπει να προσέχετε τις αποφάσεις σας. Ο ανάδρομος Άρης σάς ωθεί να επανεξετάσετε θέματα που σας αφορούν. Ίσως υπάρξουν προβλήματα με τα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο ή γενικά με την δράση σας. Είναι πιθανό να μην έχετε δυναμική παρουσία σε κάποια θέματα, τα οποία θα θελήσετε να επανεξετάσετε. Προσέχετε την υγεία σας. Κάποιοι φίλοι είναι πιθανό να βοηθήσουν εσάς που είστε γεννημένοι 18-20 Μαΐου να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ γενικότερα εσείς οι Ταύροι των τελευταίων ημερών βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση. Η νέα θέση της Αφροδίτης από την Κυριακή φέρνει ευχάριστα γεγονότα στην κοινωνική σας ζωή. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Την Κυριακή η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και φέρνει στο προσκήνιο θέματα σχετικά με το σπίτι, την οικογένεια αλλά και τα οικονομικά σας. Ευχάριστες και σημαντικές αλλαγές περιμένουν εσάς που είστε γεννημένοι αρχές Ιουνίου. Προσωρινά υπάρχουν κάποια εμπόδια στην υλοποίησή τους, όμως θα πραγματοποιηθούν.

Καρκίνος

Αν και η Σελήνη είναι την Κυριακή στο ζώδιό σας, υπάρχουν πολλά θέματα που απασχολούν εσάς τους Καρκίνου, ιδίως εσάς που είστε γεννημένοι αρχές Ιουλίου. Πολύ ευνοϊκό θα είναι το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί για σας που είστε γεννημένοι 21-22 Ιουνίου. Η νέα θέση της Αφροδίτης είναι εξαιρετική για σας, αν και τα οικογενειακά θέματα δεν λείπουν, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι 8-10 Ιουλίου. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε την ερχόμενη εβδομάδα. Πολλά θέματα μπορεί να σας φορτίσουν, είτε από το οικογενειακό είτε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η επαγγελματική σας ζωή απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και ευελιξία, προκειμένου να μην χαλάσετε κάποιες ήδη υπάρχουσες καταστάσεις. Ίσως αυτή η συμπεριφορά να προέρχεται από μια βαθύτερη ανάγκη σας να αλλάξετε, να αποτινάξετε κάποια δεσμά και να πάρετε έναν νέο δρόμο. Όμως μπορεί να μην υπάρχει διάρκεια σε αυτό. Ωστόσο, η νέα θέση της Αφροδίτης είναι ιδανική για να βελτιώσετε την συναισθηματική σας ζωή και τις σχέσεις σας γενικότερα. Από την Κυριακή, τα ταξίδια, οι σπουδές, οι νομικές υποθέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα.

Λέων

Νέα δεδομένα υπάρχουν για σας τους Λέοντες, τα οποία είναι πολύ σημαντικά. Την Παρασκευή και το Σάββατο ασχοληθείτε με φίλους, οι οποίοι είναι κοντά σας. Ίσως την Κυριακή θελήσετε να απομονωθείτε. Η νέα θέση της Αφροδίτης μπορεί να αλλάξει θέματα που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή. Ο μήνας θα τελειώσει διαφορετικά από ό,τι ξεκίνησε. Θα λάβετε δώρα από αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα σημαντικό οικονομικό θέμα που έχει σχέση με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες προωθείται. Οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις, οι επαφές δεν ευνοούνται. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ. Κάποια οικονομικά θέματα επανέρχονται στο προσκήνιο και σας φορτίζουν. Οτιδήποτε έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή δείχνει ότι μπαίνει σε μια περίοδο σημαντική, ιδανική θα μπορούσα να πω. Αν είστε μόνοι μπορεί να βρείτε το άλλο σας μισό. Δυνατοί φίλοι στηρίζουν τα σχέδιά σας.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή την Παρασκευή και το Σάββατο. Ακόμη και αν σας κουράζουν οι προσκλήσεις κάποια στιγμή, ουσιαστικά σάς ικανοποιούν. Οι σχέσεις με σύντροφο και τους συνεργάτες σας μπαίνουν σε μια νέα βάση, καθώς η Αφροδίτη περνά απέναντι από το ζώδιό σας. Θέματα σχετικά με τα εργασιακά και τα οικονομικά σας σε σχέση με άλλους σάς προβληματίζουν. Μια επένδυση ίσως δεν πρέπει να γίνει αυτή τη στιγμή. Την Κυριακή, η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει ευχάριστα γεγονότα με σημαντικούς φίλους. Τα πρόσωπα που αγαπάτε σας απασχολούν έντονα. Συγγενείς και φίλοι ενδεχομένως να σας βοηθήσουν. Η ανάδρομη πορεία του Άρη επηρεάζει ένα οικονομικό σας θέμα. Ίσως επανεξετάσετε μια απόφαση που είχατε πάρει σχετικά με αυτό. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς, τα πράγματα φαίνονται και πάλι επεισοδιακά. Την Παρασκευή και το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, δίνοντάς σας στιγμές χαλάρωσης. Θα δείτε φίλους, ενώ πολλοί ενδεχομένως να προγραμματίσετε κάποιες μετακινήσεις. Όμως, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας αυτόν τον καιρό δεν φαίνεται να έχουν την πορεία που εσείς θα θέλατε. Ειδικά για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 5-10 Οκτωβρίου ίσως υπάρξουν γεγονότα μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά και την εβδομάδα που ακολουθεί. Η ένταση, το πάθος αλλά και η έλλειψη ηρεμίας κυριαρχούν. Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο θα περάσετε εσείς που είστε γεννημένοι 20-22 Οκτωβρίου. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλή. Η θέση της Αφροδίτης στους Ιχθύς θα εμφανίσει νέες, σημαντικές προοπτικές στον χώρο της εργασίας σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν άνθρωποι, οι οποίοι γοητεύονται από σας.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς από αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινά μια νέα εποχή! Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 23 Οκτωβρίου αποκλείεται να μην έχετε κάποια ευχάριστη συνάντηση αυτό το Σαββατοκύριακο. Γενικότερα, για τους Σκορπιούς του Οκτωβρίου τα συναισθηματικά μπαίνουν σε μια νέα πορεία. Μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα θα υπάρξουν για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 19-21 Νοεμβρίου. Αλλαγές και ανατροπές θα υπάρξουν στον τομέα της εργασίας ή της υγείας σας. Γι' αυτό προσέχετε. Στον χώρο της εργασίας σας υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο κινείται πυρετωδώς. Την Κυριακή ίσως αποφασίσετε κάποια ταξίδια, ή επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Τοξότης

Τοξότες μου, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας την Παρασκευή και το Σάββατο λειτουργεί σαν προσωπική Πανσέληνος. Θα ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, έστω και αν υπάρξουν διαφορετικές απόψεις. Είστε αρκετά αγχωμένοι αυτό το διάστημα. Οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί 19-21 Δεκεμβρίου θα έχετε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο, ενώ αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία θα σας απασχολήσουν οικογενειακά σας θέματα. Τα παιδιά ή ο ερωτικός σας σύντροφος ενδέχεται να έχουν κάποια θέματα, προβλήματα ή αλλαγές, τις οποίες εσείς δεν υιοθετείτε. Η συναισθηματική σας ζωή ίσως παρουσιάσει αναταράξεις. Προσοχή, μην αναμίξετε φίλους με τα οικονομικά σας, γιατί θα υπάρξουν εμπλοκές. Ίσως αναθεωρείτε τις απόψεις που έχετε για κάποιους φίλους σας.

Αιγόκερως

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα υπάρχει ένας εκνευρισμός σε σχέση με τα εργασιακά σας θέματα. Την Κυριακή η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας ίσως προκαλεί εκνευρισμό με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Τώρα ξεκινά μια περίοδος με σημαντικές μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές. Ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι 22 Δεκεμβρίου αποκλείεται να μην έχετε μια φιλική ή ερωτική συνάντηση. Ο Άρης δημιουργεί εντάσεις και αλλαγές στον οικογενειακό και επαγγελματικό σας τομέα, ειδικά αν είστε γεννημένοι 9-10 Ιανουαρίου. Θα παρουσιαστούν σημαντικές εμπλοκές σε αυτούς τους τομείς που ίσως έχουν αφετηρία κάποια οικονομικά σας θέματα. Στην πορεία του μήνα, όμως, θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Υδροχόος

Την Παρασκευή και το Σάββατο εσείς οι Υδροχόοι μπορείτε να χαρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε όμορφα με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Την Κυριακή η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς προοιωνίζει νέα δεδομένα για τα οικονομικά σας. Σας απασχολούν κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Θα υπάρξουν εντάσεις, διενέξεις ή αλλαγές στα σχέδιά σας, τα οποία είναι σημαντικά. Μέχρι τις 20 Μαΐου είτε εσείς αναθεωρείτε κάποια σχέδιά σας για ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις είτε καθυστερούν κάποια σχέδιά σας, τα οποία ήταν στο προσκήνιο. Προωθήστε ένα οικονομικό σας θέμα. Την Κυριακή καταστρώστε ένα πλάνο εργασίας.

Ιχθείς

Πολύ σημαντικό είναι για σας, Ιχθύες μου, αυτό το Σαββατοκύριακο. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας φέρνει εξελίξεις σε πολλά θέματά σας. Γλυκές αλλά και σημαντικές συναντήσεις θα έχετε την Κυριακή εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 20 Φεβρουαρίου. Την Παρασκευή και το Σάββατο ασχοληθείτε με την οικογένειά σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Η Κυριακή είναι η μέρα που θα χαρείτε και θα διασκεδάσετε. Αποκλείεται να μην έχετε μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 18-20 Μαρτίου. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα αυτή την εποχή, όπως και κάποια πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σας. Τα σχέδιά σας σταθεροποιούνται. Μετά τον Απρίλιο, κάτι που έχετε προγραμματίσει, μια επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα κατά τον καλύτερο τρόπο. Αυτό αφορά τους περισσότερους Ιχθύς, εκτός από εκείνους που έχουν κάποιους άλλους πλανήτες σε άλλο σημείο του ωροσκοπίου τους, οι οποίοι βάλλονται.

Πηγή: astrologos.gr