Τα Ζώδια σήμερα 11/04/2014 by F’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 11/04/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι παράξενο, πώς τα φέρνει η ζωή, ποιους ανθρώπους συναντάς και ποιος ο λόγος! Είναι μεγάλη επιτυχία, να ξεχωρίσει κανείς από την αρχή, πιο είναι το σωστό, τι είναι αυτό που θα το κάνει ευτυχισμένο και να πάρει στο τέλος τη πιο σωστή απόφαση, εκείνη που δε θα μετανιώσει ποτέ!


Όμως ακόμα και ο πιο σωστός ο δρόμος, έχει εμπόδια, υπενθυμίσεις θα έλεγα, που σου λένε ποιος είσαι και τι θέλεις περισσότερο στη ζωή αυτή! Έτσι ξαφνικά η ευθεία, γίνεται ένας παράδρομος, γεμάτος παρακλάδια, που σε ταρακουνούν, αλλά συγχρόνως σε ξυπνούν από τον ύπνο τον βαθύ, εκείνον της καθημερινότητας!


Τι σας λέω πρωί-πρωί, όμως έτσι είναι η άνοιξη, φέρνει μαζί της τα γνωστά υπαρξιακά, που κάθε φορά είναι και περισσότερα, αφού δύσκολα λύνονται πλέον! Όμως ο έρωτας-έρωτας! Εδώ επιμένουμε πιστά και προσμένουμε υπομονετικά, εκείνη τη γλυκιά κουβέντα, που θα αστράψει ο κόσμος όλος, τα πουλάκια και οι πεταλουδίτσες θα χορεύουν και θα τραγουδούν ανενόχλητα και τίποτα και κανείς δε θα αλλάξει ποτέ γνώμη για αυτό!!



Καλό ΣΚ



Κριός
Μπορεί να είναι Παρασκευή, το μυαλό σας να είναι κάπως αλλού, αλλά καλά θα κάνετε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας και να ολοκληρώσετε το έργο σας! Δε πρέπει να αφήσετε καμία εκκρεμότητα, αφού υπάρχουν άνθρωποι που πλέον στηρίζονται σε εσάς και απαιτούν το καλύτερο! Δώστε το καλύτερό σας εαυτό, γιατί τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας, από όλες τις απόψεις!


Ταύρος
Η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για να βγείτε και να διασκεδάσετε! Οποιαδήποτε πρόταση και να σας κάνουν, θα πρέπει να τη δεχθείτε, γιατί έτσι θα αλλάξει και το κέφι σας προς το καλύτερο! Το όχι δε βρίσκεται στο λεξικό σας, για αυτό προετοιμαστείτε ψυχολογικά, για τρελά γλέντια! Μέρα που επιβάλλεται να αποφύγετε τη γκρίνια και να προσεύχεστε καλύτερα για ένα θαύμα!


Δίδυμος
Καλά θα κάνετε σήμερα να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό αν είναι να ψυχοπλακώσετε τον κόσμο γύρω σας! Ξεχάστε για λίγο τα βάσανά σας και αν πρόκειται να είστε συνεχώς με παρέες, δείτε το ως μια καλή ευκαιρία, να ξεφύγει το μυαλό σας και να αρχίσουν να σας αρέσουν διάφορα πράγματα ξανά! Θετική ενέργεια, θετική σκέψη, άλλωστε ΣΚ έρχεται, τι καλύτερο από αυτό υπάρχει?


Καρκίνος
Να περιμένετε να χτυπήσει το κουδούνι της πόρτας και να σκάσουν μύτη φίλοι και γνωστοί από το πουθενά! Για αυτό πάρτε καμιά τούρτα σήμερα, έτσι να υπάρχει, μην εκτεθείτε στα καλά καθούμενα! Όσο βαρετό και αν ακούγεται, μια τέτοια συνάντηση, θα σας δώσει πληροφορίες για διάφορα ζητήματα σας, που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα! Απολαύστε την ημέρα σας, έτσι όπως έρθει! Κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!


Λέων
Οτιδήποτε και αν πρόκειται να κάνετε σήμερα, θα πρέπει να οργανωθείτε πάρα πολύ καλά, γιατί το σύμπαν σας στέλνει έτσι μια μικρή γρουσουζιά! Συγκεντρωθείτε σε απλά πράγματα, αν έχει βενζίνη το αμάξι, αν πήρατε το πορτοφόλι σας, αν έχετε το εισιτήριο για τη πτήση σας γιατί υπάρχει περίπτωση να ταλαιπωρηθείτε άνευ λόγου και αιτίας! Χαοτικός ο ψυχικός σας κόσμος, για αυτό λοιπόν, προσοχή!


Παρθένος
Τσίτα τα γκάζια θα έλεγα, αφού η δουλειά σας πιέζει ως εκεί που δε φτάνει! Καλό είναι να κοιτάξετε λιγάκι τον εαυτό σας, την υγεία σας και λίγο τα νεύρα σας, γιατί στο τέλος αντί για το ταξίδι που έρχεται, σας βλέπω να πέφτετε στο κρεβάτι, τέζα! Πατήστε λίγο φρένο, οι δουλειές ποτέ δε τελειώνουν και αλλάξτε προτεραιότητες! Άλλωστε τέλος για σήμερα, τώρα ξεκινάει ο δικός σας προσωπικός χρόνος! Δώστε εκεί μεγαλύτερη σημασία!


Ζυγός
Το μυαλό σας δεν είναι και τόσο στη δουλειά, περισσότερο σκέφτεστε τι θα κάνετε το ΣΚ και πού θα πάτε! Βέβαια επειδή είστε και λίγο άτακτα παιδιά, αν έχετε βάλει στο μάτι κάποιο άτομο από το χώρο εργασίας σας, εκεί σας βλέπω να ξημεροβραδιαζόσαστε, αφού ο στόχος είναι ένας! Πάλι ερωτικές αταξίες κάνετε, όμως αν είναι να χαμογελάτε και να περνάτε καλά, εμείς οι λοιποί περισσεύουμε!!


Σκορπιός
Η ιδέα του να καθίσετε σπίτι μόνοι, δεν υπάρχει για σήμερα! Καλύτερα να βρεθείτε με φίλους, που σας κάνουν και νιώθετε ωραία, αλλά και που μπορείτε να επικοινωνήσετε σε βάθος! Είναι όμορφη ημέρα για εσάς, ήρεμη θα έλεγα, δίχως παρατράγουδα, για αυτό καθίστε φρόνιμα και αφήστε για λίγο τις απιστίες σας στην άκρη! Μια μέρα δίχως ίντριγκα και παρασκήνιο, δε θα σας λείψει, θαρρώ..!!


Τοξότης
Μέρα που θα σας θυμηθεί και ο κάθε ξεχασμένος! Ξαφνικά θα σκάσουν μύτη όλες σας οι εκκρεμότητες, θα εμφανισθούν για χάρες συγγενείς και φίλοι και εσείς θα βρεθείτε ένα βήμα πριν πνιγείτε! Για αυτό καλύτερα να εξαφανιστείτε, να μη σηκώσετε και πολλά τηλέφωνα και να είστε έτοιμοι να ξεφουρνίσετε μερικά όχι! Προσέξτε μη πέσετε στη παγίδα του ναι, δε θα τελειώσετε ούτε αύριο!


Αιγόκερως
Σήμερα θα βαριέστε όλη την ημέρα, ως τη στιγμή που θα βάλετε λουκέτο και θα πάτε σπίτι με τους αγαπημένους σας! Το μυαλό σας θα είναι σε βόλτες, σε καφέδες, στη παραλία και ας είστε κλεισμένοι μέσα σε ένα γραφείο ως το απόγευμα! Καιρός ήταν να νιώσετε και εσείς λίγο έτσι, αφού συνεχώς είστε στη τσίτα και στο άγχος! Ήδη βρίσκεστε σε moodχαλάρωσης, για αυτό μη ξεκινήσετε τίποτα καινούριο και μπλέξετε πάλι!



Υδροχόος
Σήμερα θα μεταμορφωθείτε σε ραντάρ, ένα πράγμα! Οτιδήποτε και αν ακούσετε, μη βιαστείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας! Είστε και λίγο ανασφαλής, δε χρειάζεται να κάνετε βουτιά στο σκοτάδι, μια και έξω! Μη παίρνετε κάποια πράγματα προσωπικά, μερικές φορές οι καταστάσεις είναι τέτοιες που απλά πρέπει να συμβιβαζόμαστε! Δύσκολη λέξη για εσάς, όμως πάρτε βαθιές ανάσες και αφήστε την ημέρα να κυλήσει ήρεμα!


Ιχθύες
Θα βρεθεί το άτομο, που θα σας κάνει τα παράπονά του, για τη συμπεριφορά, που έχετε το τελευταίο καιρό! Μπορεί να είναι το ταίρι σας, μπορεί να είναι ένας συνεργάτης, ίσως και ένας φίλος! Πάντως έχετε καβαλήσει λίγο καλάμι και καλά θα κάνετε να δείτε τη πραγματικότητα, γιατί η ανώμαλη προσγείωση είναι πάντα οδυνηρή! Ακούστε με προσοχή τι έχουν να σας πουν και βάλτε λίγο συναίσθημα στη καρδιά σας!


magicfariel@gmail.com