Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο έρωτας στο μήνα του Καρκίνου- Νέα ερωτικά σκιρτήματα και γνωριμίες για όλα τα ζώδια!

zwdia
Ζώδια 06.07.2016 09:26

Ο μήνας του Καρκίνου που ξεκινά με το θερινό ηλιοστάσιο στις 21/6 εμφανίζεται πλούσιος σε ερωτικά σκιρτήματα, μιας και ο σέξι Άρης αλλά και ο πληθωρικός Δίας αλλάζουν τα δεδομένα και διαφοροποιούν την διάθεση αλλά και τα συναισθήματά μας .

Ερωτικές πινελιές μέσα σε ένα καλοκαιρινό πίνακα, έρχονται να προσθέσουν δύο από τους «γοργούς» πλανήτες του ζωδιακού: ο Ερμής και η Αφροδίτη, που μέσα στις επόμενες μέρες «μετακομίζουν» -όχι γιατί χωρίζουν, αλλά γιατί ερωτεύονται!!
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι τις 12/7 στον "ευαίσθητο" Καρκίνο για να ευνοήσει τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς Αιγόκερους και Ιχθύς. Στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Λέοντα και από τις 12/7 θα δημιουργήσει ένα φλογερό σκηνικό σε Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς Τοξότες και Υδροχόους. Συμπέρασμα;; Για όλους "έχει" ο έρωτας!!

Ο Άρης, ο πλανήτης της σεξουαλικότητας συνεχίζει το μακρύ ταξίδι του στον παθιασμένο Σκορπιό, το ζώδιο εκείνο που είναι και παραδοσιακός του κυβερνήτης. Όντας πλέον ορθόδρομος, αναμένεται να "βγάλει" τα θετικά χαρακτηριστικά του. Οι γνωριμίες που θα γίνουν μέσα σε αυτό το διάστημα θα είναι πιο έντονες και πιο σεξουαλικές από ότι συνήθως, γι’ αυτό ας προετοιμαστούμε να συμμετάσχουμε και σε κάθε είδους "πονηρά" παιγνίδια.
Στις 6 Ιουλίου πραγματοποιείται το τρίγωνο των δύο αιώνιων εραστών του ζωδιακού, της Αφροδίτης με τον Άρη. Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική όψη που μας βάζει στο πνεύμα της περιπέτειας και του έρωτα. Όλα τα ζώδια θα απολαύσουν στο έπακρο αυτήν την πλανητική συγκυρία, αυτήν την ευεργετική αστρική επιρροή.

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι η αγάπη εκδηλώνεται καλύτερα μέσα από πράξεις, παρά μέσα από υποσχέσεις, και αυτή την περίοδο θα μας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξουμε έμπρακτα τα συναισθήματά μας.

ΚΡΙΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Καρκίνο και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας μέχρι τις 12/7 σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε την οικογενειακή ζωή, να ανανεώσετε το χώρο σας και να ανοίξετε το σπίτι σας για να υποδεχτείτε φίλους ή ακόμα και να ετοιμάσετε το δικό σας σπιτικό.
Η περίοδος αυτή σας βρίσκει με μια μοναδική διάθεση να ερωτευθείτε, με συνέπεια να βλέπετε σε κάθε νέα γνωριμία τον ιδανικό σύντροφο. Προσέξτε όμως τον ενθουσιασμό ή την εξιδανίκευση αφού τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και θα μπορούσατε σύντομα να απογοητευτείτε. Από την πρώτη μέχρι τις 7 Ιουλίου με την κόντρα Αφροδίτης-Πλούτωνα και Ουρανού θα ξεκαθαρίσετε σχέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν οι οποίες θα κλείσουν οριστικά. Αναστατώσεις θα δημιουργηθούν στους έρωτές σας εκείνη την περίοδο και θα πρέπει να αποφύγετε να ρίξετε λάδι στην φωτιά αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν ρήξεις.
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα από τις 12/7 μέχρι και τις 5/8, για να τονώσει την ερωτική σας ζωή ενώ και ο Ερμής από τις 14/7 θα προσθέσει ευχέρεια στην επικοινωνιακή σας ικανότητα με αποτέλεσμα να μπορείτε να χειριστείτε κάθε νέα γνωριμία με τον πλέον κατάλληλο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πλανήτες αλλάζουν τους ρυθμούς και τις προτεραιότητές σας. Η Αφροδίτη μέχρι και τις 12/7 θα βρίσκεται στον Καρκίνο από όπου θα σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς με αποτέλεσμα να αυξηθεί αρκετά η γοητεία σας και να εντυπωσιάζετε τους άλλους με τις ιδέες σας. Παράλληλα θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να συνάψετε σημαντικές συμφωνίες αλλά και να βελτιώσετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας.
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 6/7 φέρνει πολύ ευχάριστη διάθεση και σας ωθεί να ασχοληθείτε πιο επισταμένα με την αισθηματική ζωή σας. Αν είστε ελεύθεροι, μια τυχαία γνωριμία που θα κάνετε στη διάρκεια μιας μετακίνησης θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη. Ταυτόχρονα θα πρέπει να ρυθμίσετε κάποια θέματα ως προς τον τρόπο ζωής σας με το ταίρι σας, ενώ αν έχετε κοινά οικονομικά με το σύντροφο, θα χρειαστεί να κάνετε και εκεί κάποιες διευθετήσεις. Από τις 12/7 με την μετακίνηση της Αφροδίτης στον "ανταγωνιστικό" Λέοντα ίσως νιώσετε ότι το πρόσωπο στο οποίο είχατε "ποντάρει" δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Η διέλευση του Ερμή από το ίδιο ζώδιο από τις 14/7 είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με το οικογενειακό περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον τομέα των αισθηματικών κατακτήσεων αλλά και των οικονομικών σας όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 12/7. Το διάστημα αυτό, θα μπορέσετε να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας και να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα τόσο για τον εαυτό σας όσο και για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας ωφέλησε, η παραμονή της στον Καρκίνο θα σας απογειώσει. Έτσι ο Ιούλιος στον ερωτικό τομέα μπορεί να χαρακτηριστεί ένας από τους καλύτερους μήνες για σας, αφού ό, τι έχετε στο μυαλό σας, αλλά ακόμα και ότι δεν μπορείτε να φανταστείτε πρόκειται να συμβεί. Είτε είστε ελεύθεροι, είτε είστε δεσμευμένοι, τα αισθηματικά σας θα σας εκπλήξουν. Εάν δε, είστε "διαθέσιμοι", θα σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε μια σχέση καταπληκτική χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε και μάλλον θα πρόκειται για κάτι που δεν θα έχετε ξαναζήσει. Από τις 12/7 μια αλλαγή ή ανανέωση στην εξωτερική σας εμφάνιση θα σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς και θα αυξήσει την δημοτικότητά σας. Ραντεβού, τηλέφωνα και προτάσεις θα είναι στο φόρτε τους, αλλά θα πρέπει -με την διορατικότητα που έχετε- να μπορείτε να διακρίνετε το καλύτερο για σας. Χαλαρώστε και περιμένετε τις εξελίξεις που θα έρθουν από μόνες τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ευχάριστη περίοδο αναγγέλλει η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας μέχρι τις 12 του μήνα. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στην αισθηματική σας ζωή όπου παρατηρείται αυξημένη δραστηριότητα καθιστώντας τις σχέσεις σας ιδιαίτερα έντονες και παθιασμένες. Οι ερωτικές προσφορές που θα έχετε είναι πιθανό σας δημιουργήσουν διλήμματα. Οι ελεύθεροι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές γνωριμίες. Η επικοινωνία και η επαφή σας με το άλλο φύλο θα είναι γεμάτη πρωτοτυπία και φαντασία, καθώς θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει πλήρης σύμπνοια. Οι φιλικές συγκεντρώσεις είναι και ο χώρος μέσα από τον οποίο θα κάνετε αρκετά ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Τυχόν διαφωνίες που έχουν προκύψει, μπορούν να λυθούν καθώς ο πλανήτης του έρωτα σας βοηθά να αποκαταστήσετε σχέσεις που σας ενδιαφέρουν. Έτσι μπορείτε τώρα να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας και ακόμα και αν έχουν δημιουργηθεί κάποιες ρήξεις, να προσπαθήσετε να τις αποκαταστήσετε. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε από την πρώτη μέχρι τις 7/7, όπου με τις κόντρες Αφροδίτης-Πλούτωνα-Ουρανού μπορεί να συναντήσετε ανατροπές στα σχέδιά σας. Από τις 12/7 με την Αφροδίτη στο Λέοντα η επιδίωξη της αρμονίας θα σας ωθήσει να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε τυχόν διαφορές με τους αγαπημένους σας και να δημιουργήσετε ένα όμορφο κλίμα.

ΛΕΩΝ

Τα μυστικά και τα ψέματα από προηγούμενες εμπειρίες σας έγιναν αιτία να απομονωθείτε και να γίνετε δύσπιστοι και επιφυλακτικοί, γεγονός που θα ισχύει μέχρι τις 12/7 με την Αφροδίτη στη "σκιά" του ωροσκοπίου σας. Όμως μετά τις 12 του μήνα η Αφροδίτη που θα περάσει στον δικό σας αστερισμό θα φροντίσει να σας βγάλει από το καβούκι σας και να σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Έτσι, πολλοί από σας θα βρείτε την ευκαιρία να προγραμματίσετε μια δραστηριότητα που θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας, ενώ άλλοι θα μετακινηθείτε, θα διασκεδάσετε, και θα κάνετε και νέες γνωριμίες. Μάλιστα, ορισμένοι θα αρχίσετε να σκέφτεστε το ενδεχόμενο του γάμου, και άλλοι πιθανότατα θα τον πραγματοποιήσετε ή θα ξεκινήσετε το ταξίδι του μέλιτος. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 12 Ιουλίου και τον Ερμή να την ακολουθεί από τις 14 του μήνα ο ερωτικός πυρετός ανεβαίνει και όσοι δεν έχετε μόνιμη σχέση θα ανακαλύψετε το άλλο σας μισό.
Αποδεχτείτε λοιπόν προτάσεις, κάντε γνωριμίες, αλλά κρατήστε «μικρό καλάθι», καθώς η ανάγκη για αγάπη σας κάνει να βλέπετε το «τέλειο» εκεί που δεν υπάρχει. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα, σύντομα θα γνωρίσετε τον άνθρωπο εκείνο που θα «μιλήσει» στην ψυχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την παραμονή της Αφροδίτης στον Καρκίνο και στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σας μέχρι τις 12/7, θα παραβρεθείτε σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις είτε με τον σύντροφό σας, είτε με φιλικά πρόσωπα.
Αν είστε αδέσμευτοι μην αρνείστε προσκλήσεις για έξοδο, για εκδρομές και ταξιδάκια. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Κάποιο πρόσωπο, θα σας αποκαλύψει τα κρυφά αισθήματα που τρέφει για σας, με αποτέλεσμα να εκπλαγείτε πραγματικά. Ένα τέτοιο σενάριο θα σας προβληματίσει αρκετά, αλλά μάλλον δεν θα μπορέσετε να πάρετε μια τελεσίδικη απόφαση. Μην ανησυχείτε αφού έτσι κι αλλιώς η Αφροδίτη θα ευνοεί την αισθηματική σας ζωή και τις προσωπικές σας σχέσεις και από τις 5 Αυγούστου που θα περάσει στο δικό σας ζώδιο. Εάν έχετε παραμείνει ελεύθεροι, εκμεταλλευτείτε μια γνωριμία που θα κάνετε και θα αποδειχθεί πολύ ενδιαφέρουσα. Με τον Ερμή στο Λέοντα από τις 14/7 θα ξεκινήσετε με μυστικότητα μια νέα σχέση. Επενδύστε ωστόσο περισσότερο σε γνωριμίες που θα κάνετε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και λιγότερο σε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε καλά. Ενδώστε σε φλερτ που θα σας βγάλουν από την καθημερινή ρουτίνα, αλλά μην ενθουσιάζεστε και μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά θέματα φαίνεται ότι σας απασχολούν περισσότερο αυτό το διάστημα, απ’ ότι η αισθηματική σας ζωή. Ωστόσο, η διέλευση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο και τον τομέα της καριέρας σας μέχρι τις 12/7, θα σας αποκαλύψει το ενδιαφέρον ενός προσώπου μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, το οποίο διαθέτει όλα τα προσόντα και τα προτερήματα που σας συναρπάζουν. Μάλιστα, με τον Ερμή στο Λέοντα από τις 14/7 όσοι είστε αδέσμευτοι, μπορείτε να ελπίζετε σε σημαντικές γνωριμίες και με άτομα από τον φιλικό κύκλο σας.
Αισθηματικά και επαγγελματικά λοιπόν μπερδεύονται και έρχονται σε σύγκρουση καθώς και οι δυο τομείς παρουσιάζουν εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον. Από τη πρώτη μέχρι τις 7 Ιουλίου με τις κόντρες Αφροδίτης-Πλούτωνα-Ουρανού θα πρέπει να δώσετε κάποιες εξηγήσεις στο σύντροφό σας, αν δεν θέλετε να έχετε κρεβατομουρμούρα. Μια διαφωνία με ή χωρίς σοβαρό λόγο μπορεί να έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις γι’ αυτό μην πείτε κάτι για το οποίο θα μετανιώσετε. Η όψη αυτή θα δημιουργήσει εντάσεις, πάθη και ζήλιες.
Από τις 12/7 η αρμονία σταδιακά επιστρέφει στην αισθηματική σας ζωή προσφέροντάς σας και ευκαιρίες για το ενδεχόμενο μιας σοβαρής δέσμευσης αφού το ένστικτό σας θα σας καθοδηγήσει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στον αρμονικό Καρκίνο μέχρι τις 12/7, αποτελεί ένα θαυμάσιο οιωνό, καθώς όλα δείχνουν ότι το σύμπαν συνωμοτεί για να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας.
Ο μήνας του Καρκίνου ξεκινά με κάποια πολύ ευχάριστη πρόταση για μια ρομαντική απόδραση με το αγαπημένο σας πρόσωπο, ενώ ταυτόχρονα κάνετε συζητήσεις και σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Το ταίρι σας θα σας δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσετε ένα στόχο που σημαίνει πολλά για σας.
Γύρω στην πρώτη Ιουλίου με την αντίθεση του δικού σας Πλούτωνα με την Αφροδίτη οι καλές και οι κακές στιγμές θα εναλλάσσονται χωρίς να μπορείτε να βγάλετε ένα συμπέρασμα για το τι πραγματικά συμβαίνει. Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στην αισθηματική σας ζωή, αφού θα πρέπει μέσα από διαφωνίες και εντάσεις να βρείτε λύσεις για το καλό της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί στις νέες γνωριμίες, αφού είναι πολύ πιθανόν να πέσετε στα δίχτυα του παράνομου έρωτα. Μέχρι τις 12/7 θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει αυτήν την διαδικασία, καθώς με την είσοδο της Αφροδίτης στο Λέοντα είτε θα μπερδευτείτε, είτε το ενδιαφέρον σας θα στραφεί και σε άλλα θέματα, επαγγελματικής φύσεως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τις 12/7, σε συνδυασμό με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 14/7 θα σας προσφέρουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την πειθώ για να αποκαταστήσετε τα ρήγματα στις σχέσεις σας.
Το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Άρη στις 6/7 καθιστά το διάστημα αυτό συναρπαστικό.
Από τα μέσα Ιουλίου με την πλανητική έμφαση στο Λέοντα τα ερωτικά σας θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και θα σας δοθεί και η ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σας όπου θα περάσετε καταπληκτικά. Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μια πρόταση, φροντίστε όλες τις λεπτομέρειες. Αν πάλι δημιουργηθούν εντάσεις με το σύντροφό σας θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες με μια διεξοδική συζήτηση. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο και αφιερώστε χρόνο σας στο ταίρι σας, αφού θα αποτελέσει αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα. Το διάστημα αυτό θα είναι προάγγελος καλών ειδήσεων και μηνυμάτων από το αγαπημένο σας πρόσωπο, χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα να πρόκειται και για το ενδεχόμενο σοβαρής δέσμευσης. Οι καινούργιες σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτή την περίοδο διαθέτουν θαυμάσιες προοπτικές θα σας δώσουν πολλά με την πάροδο του χρόνου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν υπάρχουν διαφωνίες με το σύντροφό σας, η παραμονή της Αφροδίτης στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου και το χώρο των σχέσεών σας μέχρι τις 12/7 θα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναζωπυρώσετε τα συναισθήματά σας και να ξαναζήσετε το μήνα του μέλιτος.
Μια αγάπη από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί εντελώς απρόβλεπτα και να σας θυμίσει στιγμές έρωτα και πάθους, προσπαθώντας να σας ξαναφέρει κοντά της. Είτε ενδώσετε είτε όχι, δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από το στενό μαρκάρισμα, με συνεχή μηνύματα και τηλεφωνήματα. Αν σκέφτεστε να ενδώσετε, καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι τις 7 του Ιουλίου για να δείτε τα γεγονότα στην αληθινή τους διάσταση. Βεβαιωθείτε για την εγκυρότητα των όσων σας λένε προτού προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το παρελθόν από μια εντελώς διαφορετική γωνία και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας.
Για τους ελεύθερους η Αφροδίτη επιφυλάσσει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις στη διάρκεια μετακινήσεων και ταξιδιών. Από τις 12/7 και μετά καθώς η Αφροδίτη θα συνεχίζει να τονίζει την γοητεία σας και την σεξουαλικότητά σας θα φέρνει στα πόδια σας πολλούς πειρασμούς. Όπως και να έχει αυτή η περίοδος είναι αφιερωμένη στην αισθηματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει τη διέλευσή της από τον Καρκίνο μέχρι τις 12/7 γεγονός που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας, χάρη και στη διέλευση του Ερμή από τον τομέα της καθημερινότητάς σας μέχρι και τις 14 Ιουλίου. Θα βρείτε ένα νέο κώδικα επικοινωνίας με το αγαπημένο σας πρόσωπο που θα σας φέρει πολύ πιο κοντά. Το κλίμα είναι πολύ καλό για να αποκαταστήσετε διαφορές που έχουν προκύψει. Με τον κατάλληλο χειρισμό θα μπορέσετε να λύσετε τα προβλήματά σας και να ανανεώσετε την σχέση σας. Αφιερώστε χρόνο στους δυο σας, διοργανώστε μικρές εκδρομές και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι η κατάσταση είναι περισσότερο ικανοποιητική από ποτέ.
Η καλή σας διάθεση θα συνεχιστεί και με το πέρασμα των δύο πλανητών στον Λέοντα από τα μέσα του Ιουλίου με αποτέλεσμα να οργανώσετε ρομαντικές συναντήσεις αλλά και αποδράσεις για τους δυο σας. Το σύμπαν θα σας ωθήσει να σκεφτείτε την πιθανότητα να ανοίξετε το δικό σας σπιτικό. Εξωτερικεύοντας τα συναισθήματά σας, θα αρχίσετε πάλι να βγαίνετε, να διασκεδάζετε και να απολαμβάνετε ευχάριστες στιγμές. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα έχετε αρκετές επιλογές. Μέχρι το τέλος του μήνα του Καρκίνου θα έχετε ξεκινήσει μια ουσιαστική σχέση, που φαίνεται ότι θα πάει πολύ καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης από το συμβατό ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 12/7 προμηνύει μια πολύ ευχάριστη περίοδο κατά την οποία μπορείτε να αφοσιωθείτε στο σύντροφό σας και στις διασκεδάσεις και παράλληλα να αξιοποιήσετε την δημιουργικότητα που κρύβετε μέσα σας.
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στις σχέσεις σας λόγω του "απατηλού" Ποσειδώνα αμβλύνονται καθώς ο πλανήτης της αγάπης ανακουφίζει από διάφορα προβλήματα. Εάν λοιπόν υπήρχαν κάποιες προστριβές μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας, τώρα είναι η ώρα να ξανασυζητήσετε και να βρείτε λύσεις. Πολλοί από εσάς θα δείτε σημαντική βελτίωση στις σχέσεις σας, είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε δεσμευμένοι, ενώ θα δεχτείτε και κάποιες εκπλήξεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η περίοδος αυτή ξεκινάει πολύ ευχάριστα για σας, καθώς περνάτε ευχάριστες στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 6/7 γίνεται αιτία να μπει τάξη στην ζωή σας και να μπορέσετε να προχωρήσετε θέματα που φαινόταν σαν να είχαν "κολλήσει". Από τα μέσα του Ιουλίου οι συζητήσεις, συναντήσεις και εκκρεμότητες που υπάρχουν στα αισθηματικά σας, θα διευθετηθούν με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ θα αφιερώσετε χρόνο στο ταίρι σας και θα περάσετε μοναδικές στιγμές οι δυο σας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο προσπαθήστε να προγραμματίσετε μια καλοκαιρινή απόδραση από την ρουτίνα, που θα σας αναζωογονήσει πραγματικά.

astrologos.gr

 

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο για όλη τη νέα εβδομάδα (04 – 10/07)

Σε ζηλεύει; Δες πώς θα το χειριστείς ανάλογα με το ζώδιό του

Πώς είναι το πρώτο ραντεβού για κάθε ζώδιο; Οργάνωσέ το σωστά!

Τα καλύτερα μας σήμερα:


Ελένη Μενεγάκη: Λιάζεται στα Άχλα και ετοιμάζει την επόμενη εκπομπή της – Όλες οι λεπτομέρειες!


Άστραψε και βρόντηξε η Έλενα Ακρίτα! Το δημόσιο μήνυμα στον Μπογδάνο και το εξώδικο!


«Ήμουν βομβαρδισμένο τοπίο, με έσπρωχναν με το καροτσάκι να…»: Σοκάρει Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλώντας για τη μάχη της με τον καρκίνο

Share