Τα Ζώδια σήμερα 16/04/2014 byF’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 16/04/2014 byF’Ariel!
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πόσο παράξενες, είναι οι ημέρες αυτές.. Διαπιστώνω τελικά, ότι ο καλλιτέχνης, για να δημιουργήσει, πρέπει να έχει πόνο στη καρδιά! Τα λεφτά ποτέ δεν είχαν σημασία, αφού το μελάνι, ένα κομμάτι χαρτί, ή ακόμα και ένα μολύβι, είναι υλικά προσβάσιμα, καθημερινά, φτωχικά, που αν ξέρεις πώς να τα χρησιμοποιήσεις, μπορούν να κάνουν θαύματα!

Όμως και αυτά να έχει κανείς, η ψυχή, οι σκέψεις, τα συναισθήματα, είναι τα απαραίτητα συστατικά, της φαντασίας και της δημιουργίας, άρα με απλά λόγια, πρέπει να αγαπάς με πάθος, να πονάς το ίδιο, να ελπίζεις για μια ευχή, να ονειρεύεσαι ανεξέλεγκτα, να ψάχνεις αθώα, αλλά περίεργα, να είσαι ένα ανήσυχο πνεύμα..!! Όλα αυτά μαζί, κάνουν μια δύναμη εσωτερική, κάτι σα τα ηφαίστεια, έτοιμη να εκραγεί, γεμάτη από χρώμα, από λέξεις, από επιθυμίες, που επιβάλλεται να αποτυπωθούν, ακόμα και σε μια χαρτοπετσέτα, γιατί έτσι εσύ θα νιώσεις ωραία και έτσι μπορεί κάποιος, κάποτε, να μάθει την αλήθεια!

Ο καλλιτέχνης, ίσως να γελά, ίσως να κλαίει, όμως ο πόνος ποτέ δε φεύγει, γιατί προφανώς αυτή είναι η τροφή του, όμως ίσως να είναι και το κάρμα του..

Ο έρωτας, η ελευθερία, οι απαγορευμένες σκέψεις, το χάδι που ονειρεύτηκες, αλλά ακόμα προσμένεις, εκείνη η μελιστάλαχτη κουβέντα, που ποτέ δεν άκουσες, είναι η λάβα, που κρύβεις εσύ και εγώ, είναι ο θυμός, η οργή, η χαρά, που πρέπει να νιώσουμε, για να καταλάβουμε τελικά, τι σημαίνει ο ένας, για τον άλλον..!!

Μεγάλη Εβδομάδα, όμως το ξωτικό σας … είναι αμαρτωλό.. όπως και εσείς..!!
Κριός
Η έντονη παρουσία σας, στον επαγγελματικό χώρο, η προαγωγή ή αύξηση που κάποιοι πήρατε πρόσφατα, είναι η αιτία κάποιοι να σας κοιτάζουν με λοξό το μάτι! Βέβαια, δε πρέπει να δώσετε και πολύ μεγάλη σημασία, αφού η νίκη ήταν όλη δική σας, την αξίζατε και τώρα προχωράτε στο επόμενο στάδιο! Για αυτό, σήμερα αφιερώστε χρόνο, στο να οργανωθείτε ακόμα καλύτερα και φυσικά να θέσετε τα όριά σας!

Ταύρος
Δύσκολη η ημέρα σας, έντονη και με πολύ άγχος! Τα προσωπικά σας προβλήματα είναι αυτά που σας βασανίζουν, όμως δε πρέπει να κάνετε καμία κίνηση, απλά περιμένετε, να δείτε μέχρι πού θα φτάσει το πράγμα! Φτάνει στο τέλος του ο μικρός Γολγοθάς, που βιώνετε για αυτό λίγη υπομονή ακόμα! Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και τις αντιδράσεις σας, γιατί δε φταίνε οι άλλοι αν εσείς τραβάτε ζόρια ψυχολογικά!

Δίδυμος
Οικογενειακά θέματα θα πέσουν στο τραπέζι και θα μάθετε και κάτι που θα σοκαριστείτε εντελώς! Καλά θα κάνετε να ακούσετε τη συζήτηση ως το τέλος και μετά να πείτε την άποψή σας, αν χρειάζεται κιόλας! Αλλιώς, εξαφανιστείτε, ακόμα και από τη πίσω πόρτα! Μπορεί να πιέζεσαι οικονομικά, όμως μη κλείσεις ακόμα κάποια επαγγελματική συμφωνία, θα έρθουν πολύ καλύτερες, εκεί προς τα τέλη του μήνα!!

Καρκίνος
Μέρα που θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να κοιτάξετε να λύσετε τα θέματά σας! Το νευρικό σας σύστημα δεν είναι και στα καλύτερά του, όμως στη παρούσα φάση δεν έχει καμία σημασία! Δώστε το καλύτερό σας εαυτό, κάντε πέρα ανθρώπους που δε καταλαβαίνουν και σας τρώνε το χρόνο άδικα και κοιτάξτε να επαναφέρετε την ισορροπία, είτε αυτό αφορά προσωπικά ζητήματα, είτε επαγγελματικά!

Λέων
Θα το φάτε το φλας σήμερα κιόλας και θα αποφασίσετε να κόψετε όλες σας τις κακές συνήθειες, αρκεί να φτιάξετε ξανά τη φυσική σας κατάσταση. Βέβαια, βρήκατε τις ημέρες να κάνετε υγιεινή διατροφή και γυμναστική, όμως μπράβο σας. Τώρα να πάτε και σε ένα γιατρό, γιατί κάτι τρέχει, σας ανησυχεί, όμως ως Λιοντάρια εγωιστικά και πεισματάρικα, νομίζετε ότι θα θεραπευτείτε, έτσι εκ θαύματος!! Για συνέρθετε..

Παρθένος
Μυστήρια ημέρα σας ξημέρωσε, αφού ξαφνικά θέλετε να παντρευτείτε, να κάνετε οικογένεια και να φτιάξετε τη προσωπική σας ζωή, όπως και ο λοιπός ο κόσμος! Ωραίο το συναίσθημα, όμως μη τρελαίνεστε κιόλας, γιατί η καθημερινότητα και η ρουτίνα δε σας ταιριάζουν καθόλου! Εξαρτάται βέβαια, οι γυναίκες νιώθουν αλλιώς, όμως ως γνωστοί εργασιομανής του είδους, για ρίξτε μια ματιά ξανά στις προτεραιότητές σας..

Ζυγός
Και ξαφνικά θα βρείτε το χρόνο να κοιτάξετε λίγο περισσότερο το σπίτι σας, τη σχέση σας, το καθημερινό και άμεσο περιβάλλον σας και να σου η έκπληξη..!! Είστε τόσο πολύ απασχολημένοι με τις δουλειές σας και τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, που έχετε αφήσει τα πάντα στη τύχη τους και τίποτα δεν είναι το ίδιο πια. Εδώ υπάρχει ένα δίλημμα, θα το φτιάξετε το τοπίο, ή πάτε για αλλαγή μεγάλη..??

Σκορπιός
Σήμερα θα είστε άκρως επικίνδυνοι! Οι σκέψεις σας θα είναι απίστευτα δυνατές, μια θα κρύβουν οργή, μια χαρά και ευτυχία, το σίγουρο είναι ότι κάτι από όλα αυτά θα τα κάνετε πράξη και θα προκαλέσετε ένα πανικό! Στο χέρι σας είναι όλη η κατάσταση. Αν κρατήσετε όλα αυτά τα παράξενα κρυφά, για τον εαυτό σας, δε θα συμβεί τίποτα! Αν όμως ξεστομίσετε έστω και κάτι, προετοιμαστείτε για τα πάντα..!!

Τοξότης
Σας έχει πιάσει μια μανία να καθαρίσετε τα πάντα! Από το σπίτι σας, ως τους φίλους σας και τους άμεσους συνεργάτες! Κάθεστε και σκέφτεστε πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας, τι όνειρα έχετε και τι προσπάθειες κάνετε και καταλήγετε στο συμπέρασμα, ότι κάποιοι στέκονται εμπόδιο στα όνειρά σας, δίχως κάποια αιτία! Καλά, μη το κάνετε μια και έξω, άλλωστε η ζωή χωρίζει και ενώνει δρόμους!!

Αιγόκερως
Είστε λίγο μέσα στη μαύρη μαυρίλα και η αιτία είναι τα προσωπικά και τα οικογενειακά σας ζητήματα! Όχι μόνο δε σας κατανοεί κανείς, αλλά ο καθένας τραβά το δρόμο του και εσείς ως παραδοσιακοί τύποι, θέλετε τα γνωστά, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και διχόνοιες! Αυτή τη φορά θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε αυτά τα θέματα και όχι να τα προσπεράσετε, γιατί έτσι και εσείς θα γνωρίζετε την αλήθεια! Μη φοβάστε τίποτα!

Υδροχόος
Έχετε διάφορα προσωπικά προβλήματα, που κανείς δε γνωρίζει για αυτά! Σήμερα θα καταφέρετε να ασχοληθείτε, δίχως να σας πάρουν χαμπάρι! Βέβαια, εάν είναι τόσο σοβαρά, καλά θα κάνετε τουλάχιστον να μιλήσετε σε κάποιο άτομο δικό σας, πολύ εμπιστοσύνης φυσικά, γιατί δεν είναι εποχή για να χτυπήσουν ξανά οι ανασφάλειές σας, στα κόκκινα! Ηρεμίστε, ξεκουραστείτε και τα καλύτερα έρχονται!!!

Ιχθύες
Έχετε γίνει πολύ κοινωνικοί τώρα τελευταία, φτού μη σας ματιάσω. Αλλάζει η ζωή σας, βρίσκεστε σε στάδιο μετάλλαξης θαρρώ και κάνετε και ένα ξεκαθάρισμα τύπου διώχνετε το παλιό, το άχρηστο, ίσως και το σκοτεινό και βάζετε το νέο, το όμορφο, το χρήσιμο εκείνο χρώμα και ανανεώνεστε ξανά! Μη στεναχωριέστε σε έναν αποχαιρετισμό, όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Να είστε αισιόδοξοι και ονειροπαρμένοι, όπως πάντα!

magicfariel@gmail.com