Έτσι θα κάνεις δικό σου τον άνδρα των ονείρων σου! Όλα τα αστρο-tips για να τον μαγέψεις

Έτσι θα κάνεις δικό σου τον άνδρα των ονείρων σου! Όλα τα αστρο-tips για να τον μαγέψεις
Όλες έχουμε ένα μοναδικό χάρισμα που μας κάνει προσιτές, ελκυστικές και ιδιαίτερα αισθαντικές ως γυναίκες... Πολλές φορές μας είναι εξαιρετικά δύσκολο να διακρίνουμε ποιο είναι το δυνατό μας σημείο, το οποίο και θα μας βοηθήσει να έλξουμε κοντά μας τον άντρα που ποθούμε... Οι ανασφάλειες μας κάνουν πολλές φορές να χάνουμε την θηλυκότητά μας ή να μην μπορούμε να αναδείξουμε το πραγματικά «δυνατό» μας σημείο, το οποίο και θα μας κάνει να νιώσουμε μοναδικές, έχοντας πολλές κατακτήσεις! Η αστρολογία για μία ακόμα φορά μας βοηθά να ξεχωρίσουμε, να νιώσουμε και πάλι όμορφες, να κατανοήσουμε αυτό το μεγάλο μας «ατού» της προσωπικότητας και της εμφάνισής μας, που θα μας κάνει να νιώσουμε πιο σίγουρες για τον εαυτό μας.

Διάβασε το ζώδιο σου, και το ζώδιο στο οποίο ανήκει η Αφροδίτη σου και αναγνώρισε το δικό σου «δυνατό» σημείο για να μπορείς να έλξεις κοντά σου τον άντρα που θέλεις!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ
ΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Είναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο ατού της προσωπικότητάς σου είναι ο αυθορμητισμός σου, ο οποίος πραγματικά κερδίζει τις εντυπώσεις! Είσαι από τις γυναίκες που με τις αντιδράσεις και τις εκφράσεις σου, μπορείς πραγματικά να έλξεις τον άντρα που θες, αρκεί να τον βάλεις στόχο και να δείξεις υπομονή

ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Το ωραιότερο σημείο πάνω σου είναι το κεφάλι σου ... Μία όμορφη κουπ στο χτένισμά σου, σε κάνει πάντα να ξεχωρίζεις!
ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΣ
ΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Είσαι μια γυναίκα με εξαιρετική αισθητική και καλόγουστη! Αυτό που έλκει τους άντρες σαν μαγνήτης, είναι ο αισθησιασμός σου, αλλά και αυτός ο αργός τρόπος κινήσεων και αποφάσεων που πραγματικά τους ανάβει πολύ ...

ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Το πιο δυνατό σημείο πάνω σου είναι ο λαιμός σου και οι καμπύλες σου! Αναδεικνύοντας αυτά τα στοιχεία... έλκεις κάθε άντρα που θα βάλεις στο μάτι.
ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ
ΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Αναμφίβολα το δικό σου ατού είναι το μυαλό, η εξωστρέφεια αλλά και η μοναδική σου χάρη να είσαι το πειραχτήρι που με έξυπνες ατάκες κλέβεις τις αντυπώσεις!

ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Οι ώμοι και τα χέρια είναι τα δικά σου δυνατά σημεία στο σώμα σου! Φόρεσε στράπλες και φυσικά προτίμησε πολλά βραχιόλια στα χέρια σου, τα οποία σου δίνουν στυλ αλλά σου φέρνουν και γούρι!
ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Αυτό που ψάχνουν να βρουν οι άντρες και πλέον δεν το βρίσκουν είναι μία ντροπαλή, παραδοσιακή γυναίκα που έχει θηλυκότητα και δεν δίνεται εύκολα στο πιάτο ... Αυτό ακριβώς το στοιχείο είναι δικό σου, της προσωπικότητάς σου και σε κάνει να ξεχωρίζεις!

ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Το δυνατό σημείο πάνω σου είναι το μπούστο σου, το οποίο πρέπει να το αναδεικνύεις με όμορφα μπλουζάκια με ωραίο κόψιμο!
ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΩΝ
ΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Είσαι από τις γυναίκες που χωρίς μεγάλη προσπάθεια μπορείς να στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου! Το πιο δυνατό σημείο στην προσωπικότητά σου είναι η πληθωρικότητά σου αλλά και η αισιοδοξία, η χαρά που κρύβεις μέσα σου ! Στο γέλιο σου, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί...

ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Το δικό σου δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου είναι η πλάτη σου αλλά και η χαίτη σου! Φόρεσε εξώπλατα και κάνε μοναδικά χτενίσματα και σίγουρα θα νιώσεις πιο λαμπερή και ποθητή!
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Είσαι από τις γυναίκες που ένας άντρας διστάζει να προσεγγίσει και αυτό συμβαίνει γιατί είσαι σοβαρή αλλά και το ιδανικό πρότυπο, δεν σου βρίσκουν ψεγάδια! Το δυνατό σημείο της προσωπικότητάς σου είναι η απλότητά σου, την οποία και θα πρέπει να την βγάλεις προς τα έξω, για περισσότερες κατακτήσεις!

ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Το δικό σου δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου , είναι η μέση την οποία και πρέπει να τονίζεις για να δείχνεις ακόμα πιο σέξι!
ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ
ΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Χωρίς μεγάλη προσπάθεια έχεις κατακτήσεις, γιατί διαθέτεις μια πολύ όμορφη εξωτερική εμφάνιση και δεν χάνεις ποτέ την θηλυκότητά σου... Το δυνατό σημείο στην προσωπικότητά σου είναι η διπλωματικότητά σου, οι καλοί σου τρόποι αλλά και το εξαιρετικό γούστο στο στυλ σου!

ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Το πρόσωπό σου, τα έντονα ζυγωματικά σου και τα πλήρως εναρμονισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, σε κάνουν όμορφη και ξεχωριστή! Με διακριτικό μακιγιάζ μπορείς να αναδείξεις ακόμα περισσότερο τα όμορφα σημεία σου!
ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Οι άντρες δεν μπορούν να αντισταθούν σε αυτό το μυστήριο που αποπνέεις... Είσαι μία γυναίκα με έντονο σεξ απίλ, αρκετά σαγηνευτική και ακόμα και αν δεν είσαι «καλλονή» έχεις αυτό το σεξουαλικό ταμπεραμέντο που μαγνητίζει!

ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Τα μάτια και τα χείλη είναι τα δικά σου δυνατά σημεία! Αιχμαλώτισε τον άντρα που θες με διεισδυτικές ματιές ενώ φρόντισε τα χείλη σου να είναι πάντα ζουμερά με όμορφα lipgloss.
ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Το βασικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου το οποίο και σε κάνει να ξεχωρίζεις, είναι η ειλικρίνειά σου, το φιλοσοφημένο μυαλό σου αλλά και ο φιλελεύθερος τρόπος έκφρασής σου! Αυτά τα στοιχεία είναι σπάνια και κάνουν κάθε άντρα να τρελαίνεται!

ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Οι γοφοί και οι μηροί σου είναι το δικό σου σέξι σημείο ... τώρα που το γνωρίζεις φρόντισε να το διατηρείς και να το αναδεικνύεις με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο!
ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Είσαι η γυναίκα που ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και αυτό το εκπέμπεις και πραγματικά αρέσει ... Αν φροντίσεις να ισορροπήσεις την σοβαρότητα με την θηλυκότητα τότε σίγουρα θα έχεις μόνο κέρδη στο παιχνίδι του έρωτα!

ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Η ποιότητα της επιδερμίδας σου, η οποία και είναι καθαρή , λαμπερή και βελούδινη, σε κάνει πραγματικά να ξεχωρίζεις! Φρόντισε λοιπόν να περιποιέσαι με κρέμες σώματος και λάδια το σώμα σου! Ανέδειξε τις γωνίες του προσώπου σου με γκλίτερ!
ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Το στοιχείο που πραγματικά τρελαίνει τους άντρες σε εσένα είναι το απρόβλεπτο του χαρακτήρα σου! Ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι μέρα του ξημερώνει αύριο μαζί σου! Το στοιχείο σου αυτό, πραγματικά σε κάνει άκρως ξεχωριστή αλλά και καθόλου βαρετή!

ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Στο πρόσωπο προσέχουν πάντα τα μάγουλα, τα λακάκια και τα ζυγωματικά σου, ενώ στο σώμα σου οι γάμπες σου ξεχωρίζουν!
ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΥΣ
ΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Είσαι μία γυναίκα ντροπαλή , που κοκκινίζεις εύκολα και αυτό είναι κάτι που ξετρελαίνει τους άντρες γιατί δείχνεις ότι είσαι αθώα χωρίς πολλές εμπειρίες!

ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Τα μάτια σου κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις γιατί εκπέμπουν συναίσθημα, ευαισθησία αλλά και μία αθώα πλάνη που πραγματικά οι άντρες την βρίσκουν άκρως μαγνητική!

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ήλιος στον Λέοντα και Σελήνη στους Ιχθείς- Περάστε το τριήμερο με αισιοδοξία

Μάθετε πρώτοι τι λένε τα άστρα για την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου

Ούτε Ζυγός, ούτε Παρθένος, ούτε Ταύρος: Αυτό είναι το πιο έξυπνο ζώδιο!

Tα καλύτερα μας σήμερα:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της και το μαγιό που μαγνήτισε τα βλέμματα!

Ντροπή! Έσπασαν το εικονοστάσι του Παντελή Παντελίδη – Σε άσχημη κατάσταση η μητέρα του!

Νανά Καραγιάννη: Οι πιο κρίσιμες ώρες είναι τώρα – Ο φόβος των γιατρών…