Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου ανά δεκαήμερο

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου ανά δεκαήμερο
Καλοκαίρι, διακοπές, ξενοιασιά, φλερτ και έρωτες, χαρούμενα γέλια, παρέες, βόλτες και αγκαλιές, διασκέδαση και προσωπική ικανοποίηση ειναι όλα αυτά που στο μυαλό μας είναι ο Αύγουστος, ο πιο καυτός μήνας του καλοκαιρού! Και έτσι πρέπει να είναι γιατί πρέπει να έχουμε γεμάτες μπαταρίες ώστε να κάνουμε δυναμικό come back σε υποχρεώσεις και καθημερινότητα που φέρνι πάντα το φθινόπωρο...Με αυτή τη διάθεση λοιπόν αρχίζει και φέτος ο Αύγουστος, με τις πρώτες ημέρες αλλά και τη Νέα Σελήνη στις 2/8 στο ζώδιο του Λέοντα, να δείχνουν το δρόμο της διασκέδασης και της προσωπικής ικανοποίησης.

Το ηθικό είναι ακμαίο και η όρεξη μας για ταξίδια αναβιώνει με τον Άρη να περνά στις 2/8 και πάλι στον ευχάριστο Τοξότη, μια θέση που θα ενεργοποιήσει και θα κουράσει τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες) του πρώτου δεκαημέρου.

Όμως από τις 5/8 το κλίμα αλλάζει σιγά-σιγά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση που η αλήθεια είναι δεν την πολυσυμπαθεί. Γινόμαστε λοιπόν πιο ωφελιμιστές στις σχέσεις μας και αρκετά σφιχτοί με τα οικονομικά μας, περιορίζοντας την καρδιά στην έκφρασή της. Η ταυτόχρονη παρουσία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου για όλο το μήνα μας κάνει ιδιαίτερα αναλυτικούς στην σκέψη αλλά και επικριτικούς προκαλώντας καυστικά σχόλια που ειδικά κοντά στις 6/8 θα προκληθούν αρκετές λογομαχίες. Εκείνη η ημέρα είναι αρκετά δύσκολη επίσης και για τις μετακινήσεις μας, αλλά και σχεδόν απαγορευτική για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συμφωνίας.

Μέχρι και τις 18/8 την ημέρα της Πανσελήνου παρότι υπάρχει ένταση κυρίως για τα μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου υπάρχουν και αρκετές ευκαιρίες στα αισθηματικά και οικονομικά όσων ανήκουν στα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και για αυτούς που ανήκουν στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες) του ίδιου δεκαημέρου.

Από εκεί κι ύστερα οι ημέρες είναι αρκετά απαιτητικές, κουραστικές και για κάποιους ίσως επικίνδυνες με την σύνοδο Άρη-Κρόνου στις 24/8. Αυτή η σημαντική όψη θ’ ενεργοποιήσει την έκλειψη που γίνεται την 1/9 προκαλώντας πολλά και δυσάρεστα γεγονότα σε ευρεία κλίμακα. Πιθανές εκδηλώσεις της συνόδου θα μπορούσαν να είναι αεροπορικά δυστυχήματα, τρομοκρατικές ενέργειες, ανάφλεξη ή δημιουργία νέων πολεμικών εστιών, εκρήξεις, γεωφυσικά φαινόμενα και για την Ελλάδα προβλήματα με τους εταίρους και τις γείτονες χώρες.

Επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού του τέλους του πρώτου δεκαημέρου και αρχές δευτέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη κοντά στην 10η μοίρα Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύων φέρνοντας χωρισμούς, ατυχήματα, ταλαιπωρία και εμπόδια στα σχέδια τους.

Έτσι λοιπόν το καλοκαίρι μας αφήνει μ’ επεισοδιακό τρόπο, αφού είναι το πιο δύσκολο διάστημα της χρονιάς που διανύουμε. Ο επόμενος μήνας μετά τις 15 θα είναι καλύτερος, χωρίς να σημαίνει ότι έχει τελειώσει η περίοδος της έντασης.

ΚΡΙΟΣ

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 21 - 31 Μαρτίου)

Αρκετά δυναμικά ξεκινάει ο Αύγουστος με την έλευση του κυβερνήτη σας Άρη στο ζώδιο του Τοξότη. Η αυτοπεποίθηση και η φυσική σας ενέργεια αυξάνονται κατακόρυφα και σας οδηγούν στην κατάκτηση των στόχων σας. Τα ταξίδια γίνονται προτεραιότητα, με διάθεση για περιπέτεια και εξερεύνηση. Έτσι, όλος ο μήνας θα σας δώσει ασταμάτητη κινητικότητα κάνοντας σας να επιλέξετε για τις φετινές σας διακοπές πολλούς και διαφορετικούς προορισμούς αντί για την παραμονή σας σ’ ένα μέρος. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι κ’ αυτή ανεβασμένη τονίζοντας το ρόλο του κυνηγού που συνήθως έχετε. Παρ’ ότι η σύνοδος Άρη-Κρόνου δε σας επηρεάζει αρνητικά, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή κατά τις μετακινήσεις σας κοντά στις 24/8 και μη γίνεστε παράτολμοι στα σπορ και στις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχετε. Τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας θα πάρουν καλύτερη τροπή και θα γίνουν πιο ενδιαφέροντα από το τέλος του μήνα, καθώς η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στον Ζυγό, μία θέση που σας ευνοεί ιδιαίτερα.


Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 10 Απριλίου)

Ο Αύγουστος ξεκινάει για το δικό σας δεκαήμερο με μια αίσθηση ρεαλισμού και οργανωτικού πνεύματος, που σας επιτρέπει να σχεδιάσετε και να εκτελέσετε το σχέδιο των διακοπών σας κατά τον καλύτερο τρόπο. Από την 1/8 μέχρι και τις 11/8 είναι το πιο ερωτικό διάστημα του μήνα και το καταλληλότερο για να ταξιδέψετε. Ο Ήλιος από το δεύτερο δεκαήμερο του Λέοντα σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς και ευχάριστους, με αποτέλεσμα να έχετε πολλές επιτυχίες στο παιχνίδι του φλερτ, να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αλλά πάνω απ’ όλα να πετάξετε από πάνω σας τις σκοτούρες και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Γύρω στις 24/8 κυρίως οι γεννημένοι κοντά στις 31/3 να είστε πιο προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις σας και αποφύγετε την έναρξη νέων σχεδίων. Παρότι η σύνοδος Άρη-Κρόνου δε σας επηρεάζει αρνητικά, το γενικότερο έντονο κλίμα αλλά και τα γεγονότα που θα προκύψουν δε θα δημιουργήσουν το κατάλληλο έδαφος για την επίτευξη των στόχων σας.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 11 - 20 Απριλίου)

Εσείς ανήκετε στην ομάδα των Κριών που θα ζήσει τις πιο συναρπαστικές στιγμές του φετινού Αυγούστου. Ο μήνας ξεκινάει με το εντυπωσιακό τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που είναι ικανό να φέρει στη ζωή σας μία νέα, συναρπαστική γνωριμία. Βέβαια, μπορεί η σχέση αυτή να διαρκέσει λίγο, όμως θα είναι μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωή σας.Ακόμη και αν ερωτικά είστε ήδη δεσμευμένοι, νέα διαφορετικά άτομα θα μπουν στη ζωή σας δίνοντας σας άλλη οπτική των πραγμάτων και γεμίζοντάς σας ενθουσιασμό. Όσο και αν προσπαθείτε αυτό τον Αύγουστο να κάνετε πλάνα διακοπών, το πρόγραμμα σας θ’ ανατρέπεται και θα βρίσκεστε ξαφνικά στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που είχατε επιλέξει εξ’ αρχής. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα όμως, το κλίμα και η διάθεσή σας θ’ αλλάξουν αρκετά, φέρνοντας ξαφνικές αλλαγές στα σχέδιά σας κυρίως λόγω επαγγελματικών θεμάτων. Ίσως εκεί κοντά στις 20/8, ένα έκτακτο εργασιακό πρόβλημα σας αναγκάσει να επιστρέψετε νωρίτερα, κάτι που θα σας γεμίσει θυμό και νεύρα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις σας ειδικά γύρω στις 23/8 και να κρατάτε την ψυχραιμία σας, γιατί οι καβγάδες καιροφυλακτούν.


ΤΑΥΡΟΣ

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 21 Απριλίου - 1 Μαΐου)

Ο Αύγουστος ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου σας κάνει γοητευτικούς και κοινωνικούς, αυξάνοντας τις νέες γνωριμίες, αλλά και τη διάθεση για φλερτ. Καταφέρνετε να περάσετε το πρώτο μισό του μήνα πολύ όμορφα, χωρίς ανατροπές στα σχέδιά σας, καθώς επίσης και με την καλύτερη παρέα. Οι μετακινήσεις σας θα διεξαχθούν ομαλά και η αίσθηση της ανεμελιάς και της ευχαρίστησης θ’ αντικαταστήσει το οποιοδήποτε δυσάρεστο συναίσθημα σας είχε καταβάλει τον προηγούμενο μήνα. Όσοι μείνουν πίσω να εργαστούν, ειδικά το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρουν τη διευθέτηση των θεμάτων τους, αφού η τάση για διασκέδαση και ξεκούραση δε θα τους επιτρέψουν να συγκεντρωθούν στο αντικείμενο της εργασίας τους. Στις 23/8 η σύνοδος Άρη-Κρόνου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και πάλι για τα οικονομικά που αφορούν τρίτες πηγές, έσοδα συντρόφου, οφειλές ή κληρονομικά. Κάντε την καλύτερη δυνατή διαχείριση και μην προβείτε σε οικονομικές κινήσεις πριν τις 15/9. Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή οι γυναίκες Ταύροι που εγκυμονούν και έχουν γεννηθεί κοντά στις 30/4.


Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Μαΐου)

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού σας βρίσκει με διάθεση για διακοπές, χαλάρωση και διασκέδαση, αφού η Νέα Σελήνη στις 2/8 εντείνει όλα τα παραπάνω. Ο ερωτικός τομέας είναι αυτός που τονίζεται περισσότερο τον Αύγουστο, χαρίζοντάς σας όμορφες, ρομαντικές στιγμές, αλλά και αμφιβολίες, καθώς και μία μικρή δόση απογοήτευσης. Συγκεκριμένα, στις 7/8 η σύγχυση και η αφηρημάδα σας καθιστούν θύματα εξαπάτησης ή δόλου, προσοχή στις θαλάσσιες μετακινήσεις και δραστηριότητες, καθώς επίσης και στην υπερκατανάλωση τροφών και ποτών. Όσοι έχετε παιδιά να είστε περισσότερο προσεκτικοί μαζί τους όταν βρίσκεστε στη θάλασσα. Κοντά στις 11/8 όμως η ερευνητική δυνατότητα του μυαλού σας θα σας βοηθήσει ν’ ανακαλύψετε τυχόν ψέματα που έχουν ειπωθεί εις βάρος σας στις προηγούμενες ημέρες. Μετά τις 13/8 είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσετε νέες, πολύ ρομαντικές σχέσεις, που θα σας κάνουν να ταξιδέψετε. Όμως, πριν επενδύσετε αισθηματικά, κάντε μία έρευνα σχετικά με το νέο άτομο που έχει μπει στη ζωή σας, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν κάποια μυστικά που δε θα σας αρέσουν όταν θα τα ανακαλύψετε.


Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Μαΐου)

Είστε η ζωδιακή ομάδα που θα περάσει τον πιο όμορφο Αύγουστο για φέτος. Ο Δίας από το τρίτο δεκαήμερο της Παρθένου για όλο το μήνα, θα δίνει στη ζωή σας χαρά, ξεγνοιασιά, έρωτα, δημιουργία και παιδιά. Στις 2/8 ο Άρης που σας κούρασε και σας πίεσε όλο τον προηγούμενο μήνα, αποχωρεί επιτέλους από το δεκαήμερό σας και σας αφήνει να ξεκουραστείτε, απαλλαγμένοι από ευθύνες και αρμοδιότητες. Από τις 15/8 που ξεκινάει η ισχύς της μηνιαίας Πανσελήνου, τα ερωτικά σας αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όσοι είστε μόνοι θα κάνετε μία εξαιρετική γνωριμία, που θα σας απογειώσει. Τα πλανητικά μηνύματα είναι ιδιαίτερα θετικά για ό,τι αισθηματικό ξεκινήσει αυτή την εποχή. Όσοι πάλι είστε ήδη σε σχέσεις, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση για κάτι μονιμότερο, αλλά και να ζήσετε τρυφερές στιγμές με τους συντρόφους σας. Το διάστημα είναι πολύ γόνιμο για όσους θέλουν ν’ αποκτήσουν παιδιά, αλλά και για τους καλλιτέχνες που θα βιώσουν την αφύπνιση της έμπνευσης τους. Επίσης, να γνωρίζετε ότι οι πολύ καλές όψεις που σας επηρεάζουν τον Αύγουστο θα σας συντροφεύσουν για όλη τη γενέθλια χρονιά σας!


ΔΙΔΥΜΟΙ
Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 22 - 31 Μαΐου)

Για σας ο Αύγουστος δε θα είναι σίγουρα ο ξέγνοιαστος και ξεκούραστος μήνας άλλων εποχών. Φέτος, με την παρουσία του Άρη στο πρώτο δεκαήμερο του Τοξότη από τις 2/8, η λέξη διακοπές παίρνει ένα άλλο νόημα. Παρότι η φυσική σας ενέργεια θα είναι αρκετά αυξημένη, δε θα μπορείτε να την διοχετεύσετε με ομαλό τρόπο, με αποτέλεσμα η νευρικότητα και η οξυθυμία να σας χαλούν τη διάθεση και να φέρνουν ένταση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Έτσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θ’ αποφασίσουν να δώσουν τέλος σε μία σχέση και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο. Όμως, μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και στα ατυχήματα, τα οποία θα είναι συχνά στην ομάδα των Μεταβλητών για τον Αύγουστο. Με μεγάλη προσοχή λοιπόν, κυρίως οι μετακινήσεις κοντά στις 6/8, για τα αισθηματικά και οικονομικά θέματα δύσκολη είναι η 13/8. Το πιο επικίνδυνό διάστημα είναι το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου και την ενεργοποίηση της Έκλειψης της 1/9. Όσοι έχετε γεννηθεί κοντά τις 30/5 είναι πιθανό να βιώσετε την ξαφνική διακοπή μίας σημαντικής σχέσης, ένα σημαντικό πρόβλημα του συντρόφου ή ακόμη και ένα ατύχημα ή πρόβλημα υγείας. Με ψυχραιμία και υπομονή θα περάσει αυτό το δύσκολο διάστημα, για να μπούμε στον Σεπτέμβριο που θα φέρει ανάκαμψη σε όλα τα επίπεδα.


Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 11 Ιουνίου)

Οι πρώτες ημέρες του μήνα ξεκινούν με το ενδιαφέρον σας στραμμένο περισσότερο στα μέλη της οικογενείας σας. Κάποιες διαφωνίες ενδέχεται να σας χαλάσουν ελαφρώς τη διάθεση κατά το πρώτο δεκαήμερο. Οι ημέρες επίσης δεν είναι ευνοϊκές για σημαντικές συναντήσεις, κλείσιμο συμφωνιών, ενώ απαιτούν την αυξημένη προσοχή σας στις μετακινήσεις. Γύρω στις 13/8 ένα κλίμα ψυχρότητας επικρατεί μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου σας που σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να επιφέρει ακόμη και τη ρήξη. Το πραγματικά όμως δύσκολο διάστημα ξεκινάει κατά τις 20/8 και αφορά κυρίως όσους έχουν γεννηθεί μέχρι και τις 5/6. Οι σκληρές όψεις του Άρη με Κρόνο/Ποσειδώνα που ενεργοποιούν ουσιαστικά την ηλιακή έκλειψη της 1/9 θα δημιουργήσουν ένα έκρυθμο περιβάλλον, που μέσα από εκρηκτικές καταστάσεις θα φέρει το τέλος των καταστάσεων που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Προσοχή λοιπόν στις σχέσεις, στην υγεία αλλά και σε ατυχήματα, ειδικά κατά τη διάρκεια θαλάσσιων δραστηριοτήτων. Επίσης, διαφυλάξτε τα σπίτια σας και μην υπερβάλετε στην κατανάλωση τροφής και αλκοολούχων.


Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Ιουνίου)

Σε αντίθεση με τ’ άλλα δύο δεκαήμερα του ζωδίου σας, εσείς θα περάσετε ένα πολύ όμορφο μήνα, εφόσον βέβαια δεν υπάρχουν πλανήτες ή σημεία στην 9η μοίρα των Μεταβλητών στον προσωπικό σας χάρτη. Ήδη από την πρώτη ημέρα του Αυγούστου οι ευχάριστες και ανεπάντεχες συναντήσεις δίνουν το παρών. Νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα ή κάποιες γνωριμίες του παρελθόντος έρχονται να ανανεώσουν την ερωτική σας ζωή. Ο Δίας από το τρίτο δεκαήμερο της Παρθένου, σας χαρίζει αισιοδοξία και καλοπέραση με μία δόση υπερβολής. Όσοι σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας ή να πάτε σε άλλο καλύτερο, βάλτε όριο στα έξοδα, γιατί θα έχετε την τάση να ξοδεύετε περισσότερο απ’ ό,τι επιτρέπουν τα οικονομικά σας. Οι διακοπές προβλέπονται και αυτές εξαιρετικές με πολύ καλή παρέα, ευχάριστα ταξίδια, αλλά και γνωριμίες κατά τη διάρκεια τους. Γενικά η ερωτική σας ζωή θα είναι στα πάνω της και εσείς θα νιώθετε ελκυστικοί και έτοιμοι για να κατακτήσετε και να κατακτηθείτε. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι το καλύτερο για να ταξιδέψετε, έχοντας βέβαια στο νου ότι από 30/8 ο κυβερνήτης σας Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λίγο κατά τις μετακινήσεις σας.

zwd


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουνίου - 1 Ιουλίου)

Ερμής κι Αφροδίτη από τις αρχές του μήνα σας σπρώχνουν να φύγετε, να ταξιδέψετε και να περάσετε όμορφα με την παρέα σας. Σ’ αυτό το κλίμα ξεκινάει ο Αύγουστος, που αν μη τι άλλο θα σας κάνει να μετακινηθείτε. Επικοινωνία, γνωριμίες φιλικές και άλλες, θα ομορφύνουν τις ημέρες των διακοπών σας και θα διευρύνουν το κοινωνικό σας κύκλο. Με προσοχή όμως στα οικονομικά, γιατί με τη Νέα Σελήνη στις 2/8 αλλά και την Πανσέληνο στις 18/8 να επηρεάζει αυτόν τον τομέα, είναι πολύ πιθανό να βγείτε εκτός προϋπολογισμού το φετινό καλοκαίρι. Η μετάβαση του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη όμως, θα σας φέρει κάποιες δυσκολίες σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας και υγείας. Είναι πολύ πιθανό οι αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά να σας αναγκάσουν ν’ αλλάξετε το πρόγραμμα των διακοπών σας γύρω στις 24/8 ή η επάνοδός σας σ’ αυτή να μην είναι τόσο ομαλή, λόγω κάποιων αλλαγών που μπορεί να έχουν προκύψει. Επίσης, διαφυλάξτε την υγεία σας και κατά την επιστροφή φροντίστε να οργανώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα, ώστε να βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας.


Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Ιουλίου)

Ο Αύγουστος είναι ένας ιδιαίτερα θετικός μήνας, για να μπορέσετε ν’ αποκαταστήσετε την επικοινωνία ή να εξομαλύνετε την προϋπάρχουσα τεταμένη ατμόσφαιρα με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσουν στην εξεύρεση λύσεων, αλλά και στη διαλεύκανση παρεξηγήσεων ή μπερδεμένων καταστάσεων κυρίως κοντά στις 11/8. Εκτός αυτών, ο Αύγουστος θα φέρει και αρκετές κοντινές αποδράσεις με καλή παρέα, αλλά και νέες γνωριμίες κατά τη διάρκειά τους. Γενικά το κλίμα είναι αρκετά ευχάριστο, κάτι που σας βοηθά να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Γύρω στις 18/8, μία γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού θα αποδειχθεί αρκετά σημαντική και με τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου. Για άλλους που περιμένουν την επικύρωση μίας συμφωνίας ή την υπογραφή κάποιου συμβολαίου, η παραπάνω ημερομηνία είναι ιδανική. Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου τακτοποιήστε τις γραφειοκρατικές σας εκκρεμότητες ή ό,τι αφορά το μεταφορικό σας μέσο, γιατί από 30/8 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία θα προκαλέσει αρκετά μπερδέματα και καθυστερήσεις.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Ιουλίου)

Με την αποχώρηση του Άρη από το τελευταίο δεκαήμερο του Σκορπιού, μπορεί να νιώσετε ότι πέφτουν οι ρυθμοί σας, αλλά θα ηρεμήσετε και θα αποτιμήσετε όσα έχετε καταφέρει στη δίμηνη παραμονή του εκεί. Έτσι, ο Αύγουστος μπαίνει πολύ πιο ήσυχα από τους προηγούμενους μήνες του καλοκαιριού και σας προετοιμάζει για χαλαρές, ξεκούραστες διακοπές. Η μετακίνηση του Δία στο τελευταίο δεκαήμερο της Παρθένου σας δίνει δυνατότητες και ευκαιρίες να ταξιδέψετε, να κάνετε νέες γνωριμίες ακόμη και να βελτιώσετε το μεταφορικό σας μέσο. Όμως το πιο ενδιαφέρον διάστημα του μήνα είναι το τελευταίο δεκαήμερο, όπου μία συγχορδία θετικών όψεων μεταξύ Ερμή, Αφροδίτης και Δία θα κάνουν τις ημέρες εκπληκτικά όμορφες και πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα αρκετά σημαντικό πρόσωπο για τη ζωή σας. Επίσης, παρότι το γενικό κλίμα θα είναι ιδιαίτερα έκρυθμο, εσείς μπορείτε να προχωρήσετε ακόμη και σε σύναψη επιτυχούς συμφωνίας, είτε αυτή αφορά μία νέα δουλειά είτε κάτι νέο σ’ αυτή που ήδη βρίσκεστε.


ΛΕΩΝ

Α’ Δεκαήμερο(γεννημένοι 22 Ιουλίου- 1 Αυγούστου)

Στις 2/8 ο Άρης επισκέπτεται και πάλι το πρώτο δεκαήμερο του Τοξότη, στο οποίο θα παραμένει σχεδόν για όλο τον Αύγουστο. Αυτή η θέση θα δώσει ιδιαίτερη δυναμική στο μήνα κυρίως στα αισθηματικά θέματα, που φαίνεται ότι για εσάς αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα θέματα αυτή την εποχή. Η έντονη διάθεσή σας για την κατάκτηση του έρωτα θα είναι έκδηλη και θα κάνει τον κύκλο των θαυμαστών να αυξηθεί εντυπωσιακά. Ταυτόχρονα όμως, γίνεστε αρκετά διεκδικητικοί και προκαλείτε αντιζηλίες με τη συμπεριφορά σας. Ειδικά όσοι είναι γεννημένοι κοντά στις 27/7 είναι πιθανό να γίνουν αρκετά πιεστικοί προς το ταίρι τους, με αποτέλεσμα να δεχθούν την έντονη αντίδρασή του. Προσοχή επίσης στα μικρά παιδιά, τα οποία είναι πιθανό να σας ταλαιπωρήσουν με κάποια περαστικά προβλήματα υγείας ή μικρά ατυχήματα. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στις 24/8 παρότι συμβαίνει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη, μπορεί επίσης ν’ αποδειχθεί επικίνδυνη για τα ερωτικά ζητήματα όσων έχουν γεννηθεί γύρω στην 1/8. Κάποιοι ξαφνικοί και έντονοι καβγάδες θα σας δείξουν μία άλλη πραγματικότητα που αγνοούσατε τόσο καιρό. Επίσης, να είστε προσεχτικοί όταν κάνετε κάποιο σπορ.


Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Αυγούστου)

Γενέθλια περίοδος το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου για σας, του οποίου οι δύο πρώτες ημέρες δρουν αρκετά βοηθητικά για να διεκπεραιώσετε και τις τελευταίες εκκρεμότητες, πριν εγκαταλείψετε το κλεινόν άστυ. Ταυτόχρονα, η Νέα Σελήνη στις 2/8 ανεβάζει τη διάθεση κατακόρυφα κάνοντάς σας λαμπερούς και γοητευτικούς. Διασκέδαση, νέες εντυπωσιακές γνωριμίες και μεγάλη κοινωνικότητα χαρακτηρίζουν το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, αλλά και όλη τη γενέθλια χρονιά για όσους έχουν γεννηθεί κοντά στη Νέα Σελήνη. Όμως αμέσως μετά στις 3/8 ανοίγει μία μικρή παρένθεση μέχρι τις 7/8, κατά τη διάρκεια της οποίας βιώνετε μία μικρή ταλαιπωρία στην καθημερινότητά σας ή μέσω της δουλειάς είτε της υγείας. Κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις δε σας αφήνουν να ηρεμήσετε εντελώς και ν’ απολαύσετε τη ραστώνη του καλοκαιριού. Ευτυχώς, αυτό το δύστροπο διάστημα τελειώνει γρήγορα και είστε πλέον ελεύθεροι να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα. Στις 24/8 η σύνοδος Άρη-Κρόνου θα επηρεάσει μόνο όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 2/8, προκαλώντας τριγμούς στις σχέσεις και προβλήματα με τα παιδιά.


Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 22 Αυγούστου)

Εντυπωσιακά ανοίγει την αυλαία ο Αύγουστος, με την Αφροδίτη από το ζώδιό σας να σχηματίζει τρίγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Όψη κεραυνοβόλου έρωτα με το καλημέρα σάς προσφέρει λοιπόν ο μήνας των γενεθλίων σας και σας ετοιμάζει για ένα συναρπαστικό διάστημα. Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας, ακόμη και αν δεν έχετε προγραμματίσει ταξίδι, γιατί μέχρι και τις 16/8 οι ευχάριστες ανατροπές και μετακινήσεις θα σας κάνουν να περάσετε μία περίοδο έξω απ’ τα συνηθισμένα. Νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας ταράζοντας τα νερά της με τη διαφορετική οπτική που έχουν. Ακόμη κι εσείς που ανήκετε στους σταθερούς του ζωδιακού, θα θελήσετε να ζήσετε τη διαφορετικότητα, την ανατροπή και το απρόσμενο, που συνοδεύουν πάντα τον Ουρανό. Στις 17/8 μία οικονομική ευκαιρία ή πρόταση που θα προκύψει, θα ευοδωθεί την επόμενη χρονιά. Τα σημαντικά για το δικό σας δεκαήμερο κλείνουν με την Πανσέληνο στις 18/8 που θα φέρει συναρπαστικές επαγγελματικές αλλαγές μέχρι το άλλο καλοκαίρι για όσους έχουν γεννηθεί από 16 έως και 21/8, αλλά και κάποιες συναισθηματικές απογοητεύσεις, που όμως η πικρή τους γεύση δε θα κρατήσει για πολύ.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 23 - 31 Αυγούστου)

Από τις 2/8 ο Άρης περνάει πάλι στο πρώτο δεκαήμερο του Τοξότη, κάνοντας τον Αύγουστο έναν από τους πιο απαιτητικούς μήνες της χρονιάς. Έτσι, παρά τη διάθεση για χαλάρωση και ξεκούραση, οι ημέρες θα έχουν ένταση, αντιπαραθέσεις και ευθύνες. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και ο γάμος για άλλη μία φορά μέσα στη χρονιά δείχνουν σημάδια κόπωσης και φθοράς. Η επικοινωνία γίνεται δύσκολη, αφού δεν καταφέρνετε να συνεννοηθείτε επαρκώς με τους άλλους και ως εκ τούτου νιώθετε έντονη νευρικότητα και άγχος. Οι μετακινήσεις γίνονται με δυσκολία και απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή γύρω στις 6/8. Σχέσεις που μπορεί να ξεκινήσουν γύρω στις 7/8, παρά το πάθος που θα τις διακρίνει, θα φέρουν αρκετή ένταση και προβλήματα στη ζωή σας. Κοντά στις 13/8 η ψυχρότητα επικρατεί στην αισθηματική σας ζωή, αλλά και κάποιες οικονομικές απώλειες που θ’ ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σας. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στις 24/8 και η ενεργοποίηση της Ηλιακής Έκλειψης της 1/9 αποτελεί σίγουρα το κορυφαίο γεγονός του μήνα που θα επηρεάσει περισσότερο όσους έχουν γεννηθεί γύρω στην 1/9. Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα θα σας προβληματίσουν και θα σας στεναχωρήσουν, ενώ θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις σας.


Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 11 Σεπτεμβρίου)

Ο Αύγουστος διχάζει το δικό σας δεκαήμερο σε δύο ομάδες, εκείνους που έχουν γεννηθεί από 1-5/9 που θα βιώσουν το πιο απαιτητικό πρόσωπο του μήνα και σε όσους έχουν γεννηθεί 6-12/9, που θα περάσουν πιο ήρεμα. Για τους πρώτους λοιπόν, ο μήνας ξεκινάει με αρκετό άγχος, διαφωνίες καθώς επίσης και με δυσκολία για τη διευθέτηση των καθημερινών θεμάτων. Μετακινήσεις και επικοινωνία μέχρι και τις 7/8 γίνονται με εμπόδια, γι’ αυτό πριν ταξιδέψετε, φροντίστε να έχετε κάνει λεπτομερειακό έλεγχο στο μέσο σας. Επίσης, οι διαφωνίες με μέλη της οικογένειας, αλλά και η ακύρωση ή αναβολή επαγγελματικών συμφωνιών, είναι απ’ τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Η καλύτερη ημέρα του μήνα για να επιτύχετε σε κάτι από τα παραπάνω είναι η 11/8 που σας δίνει μεγάλη διαύγεια και ικανότητα να αντιληφθείτε τις καταστάσεις. Από τις 13/8, την σκυτάλη των προβλημάτων παίρνουν τα αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα. Απογοητεύσεις, απώλειες και δόλος είναι πιθανό να σας χαλάσουν κάποιες ημέρες των διακοπών σας. Το πιο κρίσιμο διάστημα του μήνα όμως είναι αναμφισβήτητα το τελευταίο δεκαήμερο, με την σύνοδο Άρη-Κρόνου και την ενεργοποίηση της Ηλιακής Έκλειψης της 1/9. Ασφαλίστε τα σπίτια σας και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση και σε οποιεσδήποτε δραστηριότητες συμμετέχετε. Επίσης, μην εμπλέκεστε σε λογομαχίες με άτομα της οικογένειας ή του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Είναι ένα δύσκολο διάστημα που θα συνεχιστεί μέχρι και τις 15/9. Οι υπόλοιποι του δεκαημέρου σας θα περάσουν πολύ πιο ήρεμα τις διακοπές, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να κάνουν και κάποιες σημαντικές γνωριμίες κοντά στις 18/8.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 22 Σεπτεμβρίου)

Με τον Δία στο δεκαήμερό σας και χωρίς καμία δύσκολη εμπλοκή του Ήλιου σας με τους υπόλοιπους πλανήτες, ο Αύγουστος φαντάζει μάλλον ονειρικός. Η καλή σας διάθεση αλλά και οι ευκαιρίες για να ταξιδέψετε με καλή παρέα, θα σας χαρίσουν ένα ανέμελο και ξεκούραστο καλοκαίρι. Αυτό που απαιτεί προσοχή σχεδόν για όλο το μήνα είναι τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα αυτά που προέρχονται από τρίτες πηγές ή τα μοιράζεστε με άλλους καθώς και οι οφειλές σας. Είναι πολύ πιθανό μέσα στον Αύγουστο να υποστείτε μία μικρή μείωση ή καθυστέρηση, κάτι που θα σας φέρει πίσω στον προϋπολογισμό σας. Όμως ο μήνας κυρίως κατά το τελευταίο του δεκαήμερο, προβλέπεται σχεδόν ιδανικός όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για επαγγελματικές αλλαγές ή ξεκινήματα. Τα αισθηματικά σας θέματα είναι βεβαίως και αυτά μέσα στους τομείς που θ’ ανθίσουν αυτό το μήνα. Ειδικά οι ημέρες από τις 28 μέχρι και τις 31/8 είναι εξαιρετικές και δε θα είστε λίγοι εσείς που θα κάνετε πολύ σημαντικές γνωριμίες με ανθρώπους, που θα μείνουν για μεγάλο διάστημα στη ζωή σας. Σε αντίθεση λοιπόν με τα άλλα δύο δεκαήμερα, εσείς θα περάσετε έναν όμορφο Αύγουστο, με πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς.



ΖΥΓΟΣ

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου)

Ο Αύγουστος από το ξεκίνημά του σας βρίσκει με μια βαλίτσα στο χέρι να ταξιδεύετε, χωρίς όμως να μένετε για πολύ καιρό στο ίδιο μέρος. Η διάθεσή σας για περιπέτεια και εξερεύνηση ικανοποιείται από το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, καθώς επίσης η ανάγκη σας για γνωριμία με καινούργια άτομα, που θα σας δώσουν μία άλλη οπτική των πραγμάτων. Η Νέα Σελήνη στις 2/8 δείχνει ακριβώς αυτό για όλο το διάστημα των 28 ημερών που θα διαρκέσει η επιρροή της. Όμως, όλη αυτή η ενέργεια και όρεξη να κάνετε πράγματα, μπορεί κάποιες φορές να εκδηλωθεί πιο επιθετικά, κάτι που είναι πιθανό να παρεξηγηθεί από τους άλλους. Ειδικά πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην έκφραση αλλά και στην οδήγηση κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, που θα είναι σε ισχύ η επικίνδυνη σύνοδος Άρη-Κρόνου. Παρότι γίνεται σε φιλικό ζώδιο, ο τομέας της επικοινωνίας και των μετακινήσεων θα δεχθεί μεγάλη πίεση. Τα καλά όμως απλά ξεκινούν στις 30/8, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σας και να σας χαρίζει απλόχερα γοητεία και δημοτικότητα. Μία νέα εποχή ξεκινάει, αφού στις αρχές του επόμενου μήνα ο Δίας με τη σειρά του έρχεται να σας απογειώσει.


Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 3 - 12 Οκτωβρίου)

Ο μήνας που θα καταφέρετε τελικά να ξεκουραστείτε, είναι εδώ. Μάλλον περιμένατε πολύ καιρό ν’ ακούσετε αυτά τα λόγια, αφού λίγο-πολύ μέχρι σήμερα ζούσατε στην ταλαιπωρία. Ο Αύγουστος λοιπόν θα σας αποζημιώσει με τέτοια ησυχία, που στο τέλος κινδυνεύετε να βαρεθείτε. Ενώ ο κόσμος θα καίγεται στην κυριολεξία γύρω σας, εσείς θα είστε σε μία απόλυτα ζεν κατάσταση, την οποία τίποτα δε θα μπορέσει να διαταράξει. Το εξαιρετικό αυτό νέο συνοδεύεται από την πληροφορία ότι δε θα είστε μόνοι σας. Οι πρώτες ημέρες του μήνα είναι το πιο ερωτικό διάστημα της εποχής, που θα δώσει πνοή ανανέωσης στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, αλλά και νέα ενδιαφέροντα ερωτικά σκιρτήματα σε όσους είναι μόνοι. Ο Αύγουστος ουσιαστικά αποτελεί ένα προπαρασκευαστικό διάστημα για ν’ αρχίσει μία πολύ θετική χρονιά για σας. Οπότε, αν τυχόν το αντικείμενο του πόθου σας δείχνει να μην ενδιαφέρεται και πολύ για το άτομό σας, μην απογοητευτείτε ούτε λεπτό. Από τον άλλο μήνα τα πράγματα θ’ αλλάξουν με την ταχύτητα του φωτός και η αισθηματική σας ζωή θα αναγεννηθεί.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 13 - 22 Οκτωβρίου)

Αρκετά συναρπαστικός φαίνεται ο Αύγουστος για το δικό σας δεκαήμερο, ξεκινώντας με ευκαιρίες στον έρωτα και στο χρήμα. Ξαφνικές συναντήσεις με άτομα διαφορετικά απ’ αυτά που συνήθως συναναστρέφεστε, προκύπτουν τις πρώτες ημέρες του μήνα. Συναντήσεις που είναι πολύ πιθανό να γίνουν η αρχή μιας θυελλώδους σχέσης που θα σας απογειώσει. Βέβαια, όπως έχουμε ξαναπεί, ο Ουρανός που είναι ο υπεύθυνος για τις ανατροπές που συμβαίνουν στη ζωή σας τελευταία, δε δίνει μεγάλη διάρκεια στις σχέσεις που δημιουργούνται κάτω από την επιρροή του. Οπότε, πριν αρχίσετε να ονειρεύεστε νυφικά και δυο τρία παιδάκια, δώστε μία πίστωση χρόνου να βεβαιωθείτε ότι η κατάσταση έχει γερές βάσεις. Πάντως, ο κατεξοχήν μήνας των καλοκαιρινών διακοπών θα είναι γεμάτος ενθουσιασμό, χαρά και διασκέδαση. Παρέες με ζεστούς ανθρώπους και πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις θα σας χαρίσουν ένα όμορφο καλοκαίρι. Λίγη προσοχή κυρίως στην υγεία τους πρέπει να δείξουν όσοι είναι γεννημένοι στις 17/10, οι οποίοι θα νιώθουν αρκετά αδύναμοι και ευάλωτοι.
zzz

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου)

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου είναι σαφώς το καλύτερο του μήνα για το δικό σας δεκαήμερο. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου να διευρύνουν τον κοινωνικό σας περίγυρο, περιβάλλεστε από φιλικά πρόσωπα που σας κάνουν να χαίρεστε και να περνάτε ωραία. Μέσα απ’ αυτές τις συντροφιές είναι πολύ πιθανό να κάνετε γνωριμίες που θα εξελιχθούν σε ερωτικές σχέσεις μετά το τέλος του μήνα. Οι γνωριμίες που θα γίνουν κατά το πρώτο μισό του Αυγούστου, στην αρχή θα έχουν το στοιχείο της αστάθειας και της αβεβαιότητας και πριν το τέλος του μήνα είναι δύσκολο να έχετε καταλάβει τι πραγματικά θέλει το άλλο άτομο. Τα ταξίδια σας θα είναι αρκετά και σύντομα, αλλά με πολύ καλή φιλική παρέα. Οι γεννημένοι τις τέσσερις πρώτες ημέρες του ζωδίου είναι πιθανό κατά τη διάρκεια του μήνα να μην είναι τόσο εξωστρεφείς όσο οι υπόλοιποι και ν’ αποζητούν την απομόνωση. Τα αισθηματικά τους θα έχουν σκαμπανεβάσματα, κυρίως λόγω της προσωπικής ανασφάλειας που θα τους διακατέχει.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Νοεμβρίου)

Ο Αύγουστος για το δικό σας δεκαήμερο είναι ένας μήνας ανάπαυλας και ψυχαγωγίας. Η Νέα Σελήνη στις 2/8 στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει αύξηση της κοινωνικότητας, της επικοινωνίας και ένταξης νέων φιλικών προσώπων στη ζωή σας. Ένας όμορφος μήνας ξεκινάει που από τις 6/8 θ’ αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον και δράση λόγω προφανώς της μετάβασης σας στον τόπο των διακοπών σας. Ο Ερμής λοιπόν από την Παρθένο, σας δίνει ευχάριστα συντροφευμένα ταξίδια και η Αφροδίτη από τις 13/8 πολύ καλή παρέα, ευχάριστες στιγμές αλλά και νέες ερωτικές γνωριμίες, μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Είναι πολύ πιθανό αυτό το μήνα ένα άτομο με το οποίο διατηρείτε φιλική σχέση, να εκδηλώσει άλλου τύπου συναισθήματα για το πρόσωπό σας, κάτι που δε θα σας βρει αρνητικούς. Ειδικά η 18/8 είναι μία πολύ καλή ημέρα για την αισθηματική σας ζωή, αφού υποδηλώνει σχέσεις με έντονη σεξουαλικότητα και βαθιά συναισθήματα. Ακόμη και οι τελευταίες ημέρες του μήνα που γενικά είναι αρκετά δύσκολες, θα είναι καλές για εσάς, αφού αυτό το διάστημα απολαμβάνετε την συμπαντική προστασία.
Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Νοεμβρίου)

Ένας από τους καλύτερους μήνες της χρονιάς ξεκινάει για το δικό σας δεκαήμερο. Με το Δία για ενάμιση μήνα στο τρίτο δεκαήμερο της Παρθένου και τον Άρη ν’ αποχωρεί επιτέλους από το ζώδιό σας, μόνο καλά έχετε να περιμένετε. Τις πρώτες ημέρες του μήνα αν είστε ακόμη στη δουλειά πραγματικά υποφέρετε, γιατί η όρεξη και η διάθεση για παραγωγικότητα έχουν πάει περίπατο. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 18/8 θα φέρει κάποια ένταση στα αισθηματικά, καθώς επίσης απαιτεί καλή οικονομική διαχείριση. Όμως από τις 22/8 ο Ερμής και η Αφροδίτη σε σύνοδο με Δία έρχονται να σας χαρίσουν ένα αξέχαστο διάστημα και μάλλον ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια των τελευταίων ετών. Οι ευκαιρίες για ταξίδια, φιλικές και ερωτικές γνωριμίες θα είναι αρκετές, αλλά και για επαγγελματική αναγνώριση και συμφωνίες για όσους δε βρίσκονται σε διακοπές. Αυτό είναι το τελευταίο διάστημα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την παρουσία του Δία στην Παρθένο, αφού τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στον Ζυγό και θα στρέψει προς άλλη ζωδιακή ομάδα την εύνοια του.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου)

Ένα από τα πιο απαιτητικά διαστήματα της χρονιάς είναι ο Αύγουστος για το δικό σας δεκαήμερο. Από τις 2/8 ο Άρης μετακινείται και πάλι στο ζώδιό σας και συγκεκριμένα στο δικό σας δεκαήμερο, στο οποίο θα παραμένει όλο το μήνα. Μέσα απ’ αυτό το πέρασμα θα πραγματοποιήσει δύσκολες όψεις, που θα φέρουν αρκετή αναστάτωση και δυσκολίες στη ζωή σας. Οι ημέρες από τις 4 έως και τις 6/8 θα είναι αρκετά κουραστικές και δύσκολες για μετακινήσεις και επικοινωνία. Προφανώς, οι ευθύνες και οι εκκρεμότητες δε σας αφήνουν να ξεκουραστείτε ή να αποδράσετε. Τα αισθηματικά και τα οικονομικά όσων έχουν γεννηθεί κοντά στις 30/11 δέχονται ένα ισχυρό πλήγμα από το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, που θα υποδείξει για μία ακόμη φορά τα προβλήματα στις σχέσεις και την υστέρηση των εσόδων. Το διάστημα όμως που παρουσιάζει τις περισσότερες δυσκολίες είναι το δεύτερο μισό του μήνα. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο θα ενεργοποιήσει την επερχόμενη Ηλιακή Έκλειψη της 1/9 δημιουργώντας προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και το γάμο και ανατροπές στην επαγγελματική σας ζωή. Προσέξτε την υγεία σας, τις μετακινήσεις, αλλά και κάθε δραστηριότητα στην οποία συμμετέχετε, προς αποφυγή ατυχημάτων.


Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Δεκεμβρίου)

Το δικό σας δεκαήμερο χωρίζεται σε δύο κατηγορίες, όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές του, δηλαδή μέχρι και 5/12, και στους υπόλοιπους. Για του πρώτους, τα πράγματα τον Αύγουστο θα είναι αρκετά δύσκολο, αφού μία από τις πιο επιβαρυμένες αστρολογικά περιόδους της χρονιάς επηρεάζει άμεσα τον Ήλιο σας. Ο μήνας λοιπόν απαιτεί μεγάλη προσοχή, καταρχήν όσον αφορά στις σχέσεις και τα οικονομικά κατά το πρώτο μισό και συγκεκριμένα από 6 έως και 13/8.Οι δύσκολες όψεις Ερμή και Αφροδίτης υποδεικνύουν απογοητεύσεις, ψυχρότητα, απώλειες, αλλά και προβλήματα στις μετακινήσεις. Το επόμενο σημαντικό διάστημα είναι μετά τις 20/8, όπου ο Άρης θα συναντήσει τον Κρόνο προκαλώντας ατυχήματα, εκδήλωση ασθενειών, αλλά και εμπλοκές στα επαγγελματικά. Όπως καταλαβαίνετε, όλος ο Αύγουστος απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή για τους γεννημένους στην αρχή του δεκαημέρου. Για τους υπόλοιπους τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα και θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν πριν την τελευταία διέλευση του Κρόνου από τον Ήλιο σας, που θα γίνει του τελευταίους μήνες της χρονιάς.

Γ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12-21 Δεκεμβρίου)

Σε εκ διαμέτρου αντίθετη φορά από τα άλλα δύο δεκαήμερα κινείται ο Αύγουστος για το δικό σας. Η εντυπωσιακή είσοδός του με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σας ξεσηκώνει με έρωτες απρόσμενους και κεραυνοβόλους. Η υπερβολή βέβαια θα χαρακτηρίζει όλο το μήνα, λόγω του Δία από την Παρθένο που σας κάνει υπεραισιόδοξους και εύπιστους. Όμως, όπως και να το κάνουμε, τα ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα στην ερωτική σας ζωή θα τα ζήσετε. Φροντίστε να μην επενδύσετε αμέσως συναισθηματικά στα καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας, απολαύστε όμως τις μοναδικές στιγμές που θα περάσετε μαζί τους. Επειδή όλο τον μήνα τον χαρακτηρίζουν οι όψεις που δέχεται ο Ουρανός από τους προσωπικούς πλανήτες, πρέπει να είστε έτοιμοι για κάθε είδους ανατροπή. Παραδείγματος χάριν, έχετε κάνει πλάνα για τις διακοπές, αλλά ξαφνικά όλα αυτά αλλάζουν, λόγω κάποιου προσώπου που μπαίνει ξαφνικά στη ζωή σας. Ακόμη και αν δεν έχετε κανονίσει τίποτα, με κάποιο τρόπο θα βρεθείτε να ταξιδεύετε με καλή παρέα. Λίγη ταλαιπωρία θα βιώσουν οι γεννημένοι κοντά στις 19/12.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 22 - 31 Δεκεμβρίου)

Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στις 2/8, είναι το μόνο αρνητικό στοιχείο που έχετε ν’ αντιμετωπίσετε κατά το μήνα Αύγουστο. Η θέση αυτή υποδηλώνει ένα ενεργό παρασκήνιο που θ’ εκτυλίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ίσως βέβαια δηλώνει ότι κι εσείς συμμετέχετε σ’ αυτό ή δουλεύετε ένα σχέδιο, το οποίο δε θέλετε να φανερωθεί αυτή την εποχή. Όπως και να είναι όμως, πρέπει να δώσετε προσοχή στην υγεία σας, κυρίως την ψυχολογική, γιατί ο Άρης θα σας φορτίσει με αρκετό στρες. Ωστόσο, η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο πρώτο δεκαήμερο της Παρθένου μέχρι και τις 13/8 φτιάχνουν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα, που ευνοεί ταξίδια και γνωριμίες. Το πρώτο μισό του μήνα λοιπόν, είναι σαφώς καλύτερο για να κάνετε τις διακοπές ή να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους. Ακόμη και το δύσκολο κομμάτι του Αυγούστου, που είναι μετά τις 15 για εσάς, δεν υποδεικνύει ιδιαίτερη ταλαιπωρία, παρά μόνο μία επιβαρυμένη ψυχολογική κατάσταση, που δε σας επιτρέπει να απολαύσετε τα καλά που φέρνει ο μήνας. Προσπαθήστε να δείτε τη θετική πλευρά της ζωής και ν’ ανακτήσετε την αισιοδοξία σας, γιατί αυτά που σκέφτεστε είναι μάλλον περισσότερο παιχνίδια του μυαλού σας, παρά η πραγματικότητα.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 9 Ιανουαρίου)

Ερωτικός και ταξιδιάρης θα είναι ο Αύγουστος για το δικό σας δεκαήμερο. Από τις 6/8 κι έπειτα, οι μετακινήσεις σας αυξάνουν και γίνονται με ούριο άνεμο, λόγω της θετικής θέσης του Ερμή. Όμως η ίδια ημέρα μπορεί να κρύβει κάποια ασυνεννοησία με το σύντροφό σας, που μπορεί να σας αφήσει με το αίσθημα της μοναξιάς. Τα σύννεφα όμως γρήγορα διαλύονται με το πέρασμα της Αφροδίτης στο δεύτερο δεκαήμερο της Παρθένου να σας χαρίζει γοητεία και φιλική διάθεση.Οι ημέρες που ακολουθούν είναι εξαιρετικές για τα αισθηματικά και είναι πιθανό κάποιες ερωτικές ιστορίες να ξεκινήσουν μακριά από τον τόπο διαμονής σας. Το διάστημα από 11 έως και 18/8 είναι το καλύτερο του μήνα, όχι μόνο για ταξίδια αναψυχής, αλλά και για επαγγελματικές δραστηριότητες στο εξωτερικό που θα αποφέρουν σημαντικά, βραχυπρόθεσμα όμως, οφέλη. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα φέρουν μία γενικότερη ένταση η οποία όμως εσάς δε θα σας αγγίξει σημαντικά.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 10 - 19 Ιανουαρίου)

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινάει ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού και κατ’ εξοχήν μήνας διακοπών Αύγουστος, για το δικό σας δεκαήμερο. Με το Δία χορηγό για όλο το μήνα και Ερμή κι Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, αν μη τι άλλο θα περάσετε ένα καταπληκτικό διάστημα. Ανήκετε στη ζωδιακή ομάδα που θα ταξιδέψει περισσότερο απ’ όλους, μάλιστα δεν αποκλείεται κάποιοι από σας να κάνετε και μεγάλα ταξίδια σε πολύ μακρινούς προορισμούς. Ο έρωτας και οι όμορφες στιγμές συμβαδίζουν, αφού Δίας και Αφροδίτη συνωμοτούν για ν’ ανανεώσετε τη σχέση σας, αλλά και να κάνετε καινούργιες, ενδιαφέρουσες επαφές. Αν παρ’ όλα αυτά επιμένετε να δουλεύετε αυτή την εποχή, εκτός από κάποια μικρά προβλήματα που θ’ αντιμετωπίσετε κοντά στις 13/8 από συναδέλφους, έχετε την επαγγελματική επιτυχία στο τσεπάκι, κάτι που σας ικανοποιεί ιδιαίτερα, αφού αυτή αποτελεί έναν από τους στόχους της ζωής σας. Καλύτερο διάστημα για τον Αύγουστο είναι οι ημέρες από 22 έως και 29/8, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάποια όνειρά σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 20 - 29 Ιανουαρίου)

Ήσυχος μήνας προβλέπεται ο Αύγουστος για το δικό σας δεκαήμερο, ξεκινώντας όμως με πολύ καλές προοπτικές για τη δημιουργία νέων σχέσεων. Στις 2/8 η Νέα Σελήνη στο φιλικό Λέοντα δείχνει το ξεκίνημα ενός πολύ ευχάριστου κύκλου, που αφορά τις σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες. Περισσότερο βέβαια θα επηρεάσει τους γεννημένους κοντά στις 29/1 και σχεδόν καθόλου όσους έχουν γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου.Η ταυτόχρονη μετακίνηση του Άρη στο πρώτο δεκαήμερου του Τοξότη ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην κοινωνική σας ζωή μέσα από το οποίο θα δημιουργήσετε νέες φιλικές επαφές με δυναμικά άτομα. Όμως η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στις 24/8 παρότι γίνεται σ’ ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο, είναι ικανή να πυροδοτήσει εντάσεις μεταξύ εσάς και κάποιων φιλικών προσώπων. Μία άλλη πιθανή έκφραση της συγκεκριμένης όψης θα μπορούσε να φέρει σημαντικά προβλήματα σε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, το οποίο πιθανόν να χρειαστεί τη βοήθειά σας. Έτσι, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα ενεργοποιήσει έντονα τα συλλογικά, ομαδικά και κοινωνικά θέματα και πάλι για όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 29/1. Για τους υπόλοιπους του δεκαημέρου, ο Αύγουστος θα είναι μάλλον ένας ευχάριστος μήνας, που χρειάζεται όμως προσοχή στα οικονομικά.


Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 30 Ιανουαρίου - 8 Φεβρουαρίου)

Ο Αύγουστος ξεκινάει με μία Νέα Σελήνη στις 2/8 στον Λέοντα, που θα σας δώσει τις ευκαιρίες να περάσετε όμορφα με το μόνιμο σύντροφό σας, να κάνετε νέες γνωριμίες με μελλοντικές προοπτικές, αλλά και να επανεξετάσετε συνεργασίες και να θέσετε νέες βάσεις σ’ αυτές. Με ευχάριστη λοιπόν διάθεση και μία τάση για υπερβολή σε θέματα ψυχαγωγίας ξεκινάει ο μήνας, που δεν έχει άσχημες διαθέσεις απέναντι σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε όλο το μήνα είναι να μην ξεφύγετε από τα επιτρεπόμενα όρια των εξόδων. Για άλλη μια φορά το πλανητικό σκηνικό προσπαθεί να σας δείξει ότι κάτι δεν κάνετε καλά σ’ αυτόν τον τομέα. Η διάθεση να χαλαρώσετε και να το ρίξετε έξω, που βεβαίως πολύ καλά θα κάνετε, είναι ικανή να σας φέρει πολύ πίσω οικονομικά, κάτι που θα σας δυσκολέψει το επερχόμενο φθινόπωρο. Ωστόσο, είναι πιθανό το πρόβλημα να μη το δημιουργήσετε εσείς, αλλά ο σύντροφος, που δείχνει να έχει μία υστέρηση εσόδων. Πάντως, σε γενικές γραμμές ο Αύγουστος δεν είναι μήνας προβλημάτων, αντιθέτως είναι περίοδος ξεκούρασης, η οποία θα ακολουθηθεί από μία πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγική χρονιά.


Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 9 - 18 Φεβρουαρίου)

Πολύ εντυπωσιακά ξεκινάει ο Αύγουστος, αφού με το καλημέρα σάς προσφέρει το εξαιρετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού από τον τομέα των σχέσεων. Κεραυνοβόλοι έρωτες, ανανέωση των υπαρχουσών, ξαφνικές συμφωνίες αλλά και απροσδόκητη αύξηση εσόδων. Όπως ίσως αντιλαμβάνεστε, συγκαταλέγεστε στους τυχερούς της εποχής, για τους οποίους το Σύμπαν φροντίζει να στείλει μερικά χαμόγελα. Τα ταξίδια σας θα είναι αρκετά, απρόσμενα και σύντομα. Δεν προβλέπεται φέτος να περάσετε τις διακοπές σε ένα μέρος, αλλά θα υπάρξει συχνή αλλαγή τοποθεσίας και παρέας. Η 16/8 είναι άλλη μία αρκετά τυχερή ημέρα, που θα μπορούσε να σας φέρει ευχάριστες ανατροπές ή την ξαφνική διευθέτηση ενός θέματος, για το οποίο έχετε αγχωθεί και κουραστεί το προηγούμενο διάστημα. Η Πανσέληνος στις 18/8 είναι πιθανό να φέρει κάποια ένταση ανάμεσα σ’ εσάς και το σύντροφο ή ένα στενό συνεργάτη, όμως απ’ την άλλη δημιουργεί και μία έντονα αισθησιακή ατμόσφαιρα, που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την όποια ένταση.


ΙΧΘΥΕΣ

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 19 - 29 Φεβρουαρίου)

Σίγουρα ο Αύγουστος δεν είναι ο μήνας που θα σας αφήσει να ξεκουραστείτε. Με την είσοδο του Άρη από τις 2/8 και πάλι στο ζώδιο του Τοξότη, αρχίζει ξανά το τρέξιμο. Ευθύνες και εκκρεμότητες δε σας επιτρέπουν ούτε καν να φύγετε σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ άλλοι θα καθυστερήσετε την απόδρασή σας για να τακτοποιήσετε και τα τελευταία θέματα που σας αγχώνουν. Οι σχέσεις, κυρίως με τους μόνιμους συντρόφους ή τους στενούς συνεργάτες, πρόκειται να περάσουν από ένα κρας-τεστ μέσα στον Αύγουστο. Οι Αφροδίτη βρίσκει σημαντικές δυσκολίες μέσα από τη διαδρομή της στην Παρθένο, κάτι που θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με τους συζύγους και τους συνεργάτες. Γύρω στις 6/8 προσέξτε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις, καθώς και τις διαφωνίες που θα προκύψουν με άτομα του καθημερινού σας περιβάλλοντος. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου είναι το πιο πιεστικό, κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 28/2. Επαγγελματικές δυσκολίες, καθώς και προβλήματα με το γάμο ή με έναν από τους δύο γονείς σας, θα σας κουράσουν και θα σας στεναχωρήσουν, βγάζοντάς σας από την καλοκαιρινή διάθεση. Οι ημέρες είναι αρκετά απαιτητικές, καθώς ενεργοποιείται η επερχόμενη Ηλιακή Έκλειψη στις 1/9.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 10 Μαρτίου)

Ο Αύγουστος χωρίζει το δεκαήμερό σας σε δύο ομάδες, σε όσους έχουν γεννηθεί τις τρεις πρώτες ημέρες του Μάρτη και στους υπόλοιπους. Οι πρώτοι θα πιεστείτε αρκετά αυτό το μήνα, με προβλήματα που αφορούν κυρίως τη μόνιμη σχέση σας ή μία συνεργασία. Μεγάλη προσοχή χρειάζονται οι μέρες 6 και 7/8 στα ταξίδια, αλλά και σε τυχόν αντιπαραθέσεις με αγαπημένους, κατά τις οποίες πρέπει να δείξετε ψυχραιμία, προκειμένου να μη φθάσετε στη ρήξη. Το πιο σημαντικό διάστημα του μήνα είναι με βεβαιότητα το δεύτερο δεκαπενθήμερο, κατά το οποίο θα κορυφωθούν οι διαφορές σας και θα αναδειχθεί η κόπωση και η φθορά στις σχέσεις. Η απογοήτευση είναι ένα από τα συναισθήματα που πιθανόν θα σας συντροφεύουν τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Σε άλλες περιπτώσεις, ένα σημαντικό πρόβλημα του συντρόφου ή ενός στενού συνεργάτη θα σας αγχώσει και θα σας στεναχωρήσει. Οι υπόλοιποι του δεκαημέρου, δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί από τις 4/3 κι έπειτα, χωρίς να σημαίνει ότι θα περάσουν την πιο ξέγνοιαστη περίοδο, θα είναι σε πολύ καλύτερη φάση από τους προηγούμενους. Ωστόσο, κάποιες συγκρούσεις με το ταίρι τους ή επαγγελματικά προβλήματα σίγουρα θα χαλάσουν κάποιες ημέρες των διακοπών. Η ένταση θα υποχωρήσει μετά τις 15/9, όπου θ’ αρχίσουν να διαφαίνονται οι λύσεις.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 11 - 20 Μαρτίου)

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα δύο δεκαήμερα του ζωδίου σας, το δικό σας είναι σε μία πολύ ευνοϊκή θέση. Η διέλευση του Δία από το τρίτο δεκαήμερο της Παρθένου για όλο το μήνα, παρότι σχηματίζει όψη αντίθεσης, δίνει ευκαιρίες για σύναψη νέων σχέσεων και συνεργασιών, εγκαινιάζει περίοδο γάμων και βοηθάει νομικά θέματα να βρουν τη λύση τους. Έτσι, ο Αύγουστος παρουσιάζεται αρκετά ευχάριστος και γόνιμος. Η ταυτόχρονη παρουσία Ερμή και Αφροδίτης στο ίδιο δεκαήμερο της Παρθένου, δίνει ώθηση στα ερωτικά και οικονομικά θέματα, καθώς και την ευκαιρία για κάτι καινούργιο με πολύ καλές προοπτικές. Οι ημέρες που ευνοήστε περισσότερο είναι το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, που θα είναι και το πιο διασκεδαστικό. Επειδή όμως στο γενικό πλαίσιο αυτές οι ημέρες είναι αρκετά επικίνδυνες, καλό θα ήταν να προσέχετε κι εσείς τις συγκρούσεις με αγαπημένα άτομα και να φροντίζετε τις λεπτομέρειες των ταξιδιών σας, παρότι δε σας επηρεάζουν τα φαινόμενα.

astrologos.gr



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Αφροδίτη περνά σήμερα στην Παρθένο- Ποια ζώδια θα επηρεαστούν;

Μήπως σκέφτεται ακόμα την πρώην του; Μάθε αν «ψάχνεται» ανάλογα με το ζώδιό του!

Ποια χαρακτηριστικά των ζωδίων οδηγούν στο χωρισμό; Τα μοιραία λάθη κάθε ζωδίου

Τα καλύτερά μας σήμερα:


Ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα! Το μωρό που ολοκληρώνει την ευτυχία της!


Η Μαίρη Συνατσάκη γυμνή στο μπάνιο της!


Απομυθοποίηση τώρα! Δείτε την Κατερίνα Στικούδη χωρίς ίχνος μακιγιάζ