Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Μάθετε πρώτοι πώς θα επηρέασει η έκλειψη Ηλίου τα ζώδια- Ο Σεπτέμβριος έρχεται δυναμικά!

Μάθετε πρώτοι πώς θα επηρέασει η έκλειψη Ηλίου τα ζώδια- Ο Σεπτέμβριος έρχεται δυναμικά!
Ζώδια 26.08.2016 09:10
Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με μία δακτυλιοειδή έκλειψη Ήλιου στο σχηματισμό Νέας Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία και πραγματοποιείται την πρώτη ημέρα του μήνα. Στο φαινόμενο συμμετέχει δυσάρεστα ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας καθώς εξακολουθούν να διατηρούν την επικίνδυνα δυσαρμονική τους όψη.

Ποιοι επηρεάζονται: Τα μεταβλητά ζώδια (Ιχθείς, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες). Οι άνθρωποι αυτοί θα υποστούν ταλαιπωρίες επαγγελματικές και οικογενειακές και αρκετοί θα διαταραχτούν στον τομέα των σχέσεων τους ή στον τομέα της ερωτικής τους συντροφικότητας.

Η Γενική Επιρροή της Έκλειψης: Πολλές προσπάθειες που γίνονται τώρα θα πάνε χαμένες και οι ψυχολογικές δοκιμασίες θα είναι μεγάλες ή και δραματικές. Σε γενικότερες γραμμές, έχουμε παγκόσμια δυσάρεστα περιστατικά, νέες δύσκολες εξελίξεις στην διεθνή πολιτική σκηνή, διασκόρπιση της ενέργειας, δοκιμασία στην διαβίωση, αύξηση της ανεργίας, και μοιραίες συγκρούσεις μεταξύ κρατών ή κοινωνικών ομάδων.

Η επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης στα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Οι συνέπειες της ηλιακής έκλειψης θα έχουν σαν αποτέλεσμα την ματαίωση ενός σχεδίου, την απογοήτευση από μια σχέση ή το εμπόδιο για την ολοκλήρωση μιας οικονομικής συναλλαγής. Ότι και αν προκύψει πρέπει να διατηρηθεί η ψυχραιμία. Τις μέρες αυτές καλό θα είναι να μην ξεκινήσετε κάτι καινούριο ούτε να ανοίξετε ένα μέτωπο πολέμου. Μεταθέστε για αργότερα οποιαδήποτε σκέψη για την διεκπεραίωση οποιουδήποτε οικονομικού ζητήματος.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη του Ήλιου σηματοδοτεί για τους περισσότερους Ταύρους μια ακόμα συναισθηματική απογοήτευση. Σχετίζεται και επηρεάζει πολύ προσωπικές σχέσεις και κοινωνικές δραστηριότητες. Η δοκιμασία σε θέματα συμβίωσης ή ακόμα και ένας αιφνίδιος χωρισμός είναι μέσα στο πλαίσιο των πιθανοτήτων. Μεταξύ των άλλων θα τύχετε και μιας αισθηματικής δοκιμασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσάς τους Διδύμους η Έκλειψη του Ήλιου έχει να προκαλέσει μια απρόβλεπτη ταλαιπωρία ή ψυχολογική δοκιμασία στον εργασιακό χώρο. Παράλληλα θα υποχρεωθείτε να ανασυγκροτηθείτε επαγγελματικά και να ελιχθείτε οικονομικά προκειμένου να αντιμετωπίσετε επιτυχώς τις αντιξοότητες τόσο εκείνες που έχετε υπολογίσει όσο και εκείνες που θα δημιουργηθούν αιφνίδια κάτω από το βάρος μιας γενικότερα δύσκολης κατάστασης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς τους Καρκίνους η έκλειψη του Ήλιου θα προκαλέσει μία έντονη κρίση που θα σε μία σχέση σας με ένα πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι γονείς θα πρέπει να προσέξετε τη σχέση σας με ένα από τα παιδιά σας! Πολλοί θα βρεθείτε σε ένα δίλλημα ή σε ένα αιφνίδιο πρόβλημα που θα προκύψει. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να περιφρουρήσετε την δουλειά σας από κάθε πιθανό εξωτερικό κίνδυνο. Μειώνεται η παραγωγικότητα και επηρεάζεται η δημιουργική σας δραστηριότητα αυτή την περίοδο.

ek

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη του Ήλιου αποτελεί την εκδήλωση μιας οικογενειακής δυσκολίας. Επηρεάζει πολύ την διάθεση και για αρκετούς το αίσθημα της ασφάλειας! Τις ημέρες που ακολουθούν καταλύεται η οικογενειακή ηρεμία και σας βρίσκεστε εκτεθειμένοι στους διερχομένους εξωτερικούς κινδύνους. Χρειάζεται να υπερασπίσετε τον εαυτό σας και να αμυνθείτε στους ενδεχόμενους εξωτερικούς κινδύνους. Συνθηκολογήστε με τα δρώμενα και αποφύγετε να αντιδράσετε από ανασφάλεια ή από θυμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη του Ήλιου την 1η του μήνα γίνεται αφορμή παρεξηγήσεων και διαμάχης με τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Αρκετοί Παρθένοι θα ταλαιπωρηθείτε αυτό τον καιρό ψυχολογικά, θα βιώσετε παρεξηγήσεις και διχόνοιες, ενώ πρέπει να προστατευτείτε από απροσεξίες που μπορεί να σας θέσουν σε κίνδυνο! Επιπλέον μεριμνήστε για την προφύλαξη των κεκτημένων σας αλλά και των προσωπικών σας μυστικών.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη του Ήλιου αποτελεί μια δυνατή διαταραχή του συναισθηματικού σας κόσμου ή ένα γεγονός το οποίο θα σας κοστίσει οικονομικά ή το λιγότερο, ψυχολογικά. Φανείτε περισσότεροι προσεκτικοί και προνοητικοί από κάθε άλλη φορά, ελέγχετε την ασφάλεια του σπιτιού και της δουλειά σας, μην ξεκινάτε τίποτα σημαντικό την περίοδο τούτη και σκεφτείτε καλά πριν αναλάβετε τις οικονομικές υποχρεώσεις δικών σας ανθρώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη του Ήλιου είναι για εσάς μια ακόμα ταλαιπωρία συναισθηματική, πρακτική ή και ψυχολογική. Οι άλλοι γύρω σας θα σας απασχολήσουν, ένα γεγονός που δεν υπολογίσατε θα δυσκολέψει περισσότερο της καθημερινή σας ζωή και θα οξύνει τις ήδη υπάρχουσες δυσκολίες σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Προσέχετε τις σχέσεις σας με τον νόμο και τα ισχύοντα καθεστώτα γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη του Ήλιου διαταράσσει το παρασκήνιο της ζωής σας και μέσα στα γεγονότα που θα εκδηλωθούν θα έχετε συνέπεια παράπλευρων απωλειών, είτε οικονομικής φύσεως είτε ψυχολογικής. Τέλος αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια. Φρόνηση και υπομονή είναι το καλύτερο αντίδοτο για οποιαδήποτε συνέπεια αυτής της έκλειψης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη του Ήλιου αποτελεί για εσάς την ματαίωση μιας προσδοκίας σας. Θα εισπράξετε παράλληλα αχαριστία από αυτούς που έχετε ευεργετήσει στο παρελθόν, θα αντιμετωπίσετε ένα αιφνίδιο χωρισμό, κοινωνικό ή ερωτικό και θα αναγκαστείτε να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμα της καθημερινότητας σας. Αποφύγετε πολυσύχναστους χώρους, μην δηλώνετε αυτά που νιώθετε και μην μιλάτε εκμυστηρευόμενοι ζητήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη του Ήλιου αποτελεί για τους περισσότερους από εσάς μια έντονη δοκιμασία στον τομέα της δουλειά σας και της καριέρας. Η εργοδοσία σας, κάποιοι στενοί συνεργάτες σας ή το πελατειακό σας κοινό γίνεται η κύρια πηγή της ταλαιπωρίας σας. Η αντανάκλαση της έκλειψης θα επηρεάσει και την οικογενειακή και την αισθηματική σας ζωή. Προσέξτε τις κινήσεις σας και σε αυτούς τους τομείς.

ΙΧΘΕΙΣ

Η έκλειψη του Ήλιου αποτελεί για εσάς κίνδυνο για ταξίδια, για μετακινήσεις, για υπογραφές συμβολαίων, για σύναψη εμπορικών συμφωνιών. Δεν πρέπει να ξεκινήσετε καινούργιες δουλειές τώρα, ελέγχετε τι λέτε ή μην ξεκινάτε τώρα προσπάθειες για να βρείτε το δίκιο σας. Προσέξτε επίσης την δημόσια εικόνα σας .Αισθηματικά θα έχετε μια απογοήτευση από μια συμπεριφορά που δεν είχατε υπολογίσει.

 

oroskopos.gr

 

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr:

H Σύνοδος Άρη- Κρόνου ξαναγράφει την ιστορία της ζωής μας! Ποια ζώδια θα επηρεαστούν;

Τα ζώδια και οι παγίδες των σχέσεων: Από τι κινδυνεύει να διαλυθεί ο δεσμός σας;

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί & Υδροχόοι, πως είστε μετά το Φεγγάρι; by MagicF’Ariel..

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Συμβαίνει τώρα: Το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Μπάρκουλη -Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και ο γιος του (Photos)

Κατερίνα Καινούργιου: Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν και η… σπόντα

«Είμαι αμαρτωλός! Έχω πατήσει και τις δέκα εντολές»: Η αποκάλυψη γνωστού τηλεοπτικού προσώπου που θα συζητηθεί
TAGS
Share