Τα Ζώδια σήμερα 22/04/2014 by F’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 22/04/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τις ημέρες αυτές είχα το χρόνο να σκεφτώ σε βάθος! Οι κλασικές οι συζητήσεις με τις φιλενάδες και τα ερωτικά τους, κυριάρχησαν, ανεξάρτητα αν δεν επιτρεπόταν το σεξ! Έτσι είναι, ότι πιο απαγορευμένο, τόσο πιο απολαυστικό, δε λέτε..??


Το πόρισμα όμως είναι ένα! Ο άντρας, αυτός που γουστάρει, αληθινά, ο άντρας ο σωστός, ο παραδοσιακός αρσενικός που λέμε, θα κινήσει γη και ουρανό, θα ταξιδέψει χιλιόμετρα ολόκληρα, θα παλέψει με τα θηρία, «θα σκοτώσει» εάν χρειαστεί, για να είναι με τη γυναίκα που αγαπά! Εκεί δεν έχει εγωισμούς, δεν έχει τίτλους, δεν υπάρχουν τα λεφτά! Εκεί μόνο η καρδιά, μιλάει, εκείνη καθοδηγεί και η κάθε πράξη, ναι είναι και μια πραγματική απόδειξη αγάπης!!


Τα εμπόδια υπάρχουν, για να φτιάχνουν τη μεζούρα, του πάθους, της έλξης, της χημείας, αφού αυτά καθορίζουν το μέγεθος του κάθε συναισθήματος! Άλλωστε δε φαντάζομαι κάποιο άλλο σημάδι, αφού κανένας δρόμος ερωτικός, δεν είναι στρωμένος από ροδοπέταλα, αντιθέτως έχει πρόκες ή αγκάθια παντού!!


Ο πρίγκιπας πάνω στο λευκό το άλογο, ναι είναι το όνειρο κάθε γυναίκας! Είναι ο άντρας ο δυνατός, ο ανεξάρτητος, ο αυστηρός, ο λιγομίλητος, εκείνος που η κάθε του ματιά, εκπέμπει εκείνη τη φλόγα, που μόνο εσύ βλέπεις! Τότε μόνο, ξέρεις ότι του ανήκεις, εξολοκλήρου και μόνο τότε αφήνεσαι στο παραμύθι του..


Κριός
Οτιδήποτε και αν σας βασανίζει θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με μεγάλη ψυχραιμία! Δεν είναι καλή ημέρα για να πάρετε αποφάσεις, είτε αφορά τη δουλειά σας, είτε τη σχέση σας! Κάντε όλες τις προσπάθειες που χρειάζονται, για να επαναφέρεται την ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σας και μην εξάπτεστε! Και εννοείται ότι δε παρατάτε τα όπλα, πριν εξαντλήσετε όλες περιπτώσεις ενός συμβιβασμού!!!


Ταύρος
Το σίγουρο είναι ότι θα τα πάρετε στο κρανίο με τη δουλειά σας και θα ξεκινήσετε από νωρίς το πρωί να γαυγίζετε! Ναι ξεκίνησε λίγο περίεργα η ημέρα σας, όμως ψυχραιμία πάνω από όλα! Εξηγήστε αυτό που θέλετε, με απλά λόγια και δίχως φωνές! Το σημαντικό είναι να καταλάβουν γιατί ενοχλήστε από τα διάφορα που συμβαίνουν τριγύρω σας! Όμως και να μη δουλεύετε, το χάος το ίδιο το βιώνετε μέσα στο σπίτι σας!!


Δίδυμος
Τα είχατε όλα τα καλά, ήρθε και η γνωριμία για να χάσετε τα μυαλά σας εντελώς! Βέβαια, μπορεί αυτό να συμβαίνει ακόμα και με το ταίρι σας, όμως θα διαπιστώσετε ότι ο λόγος σας δε περνάει εύκολα, σας περνούν λίγο για κουτορνίθια και έχετε ξαφνικά πολύ δεύτερη θέση στο όλο θέμα! Εσείς που είστε φρέσκοι στο πράγμα, κάντε την από τη πίσω πόρτα, εσείς που ήδη βρίσκεστε καιρό σε σχέση, μιλήστε, πείτε πώς νιώθετε και εννοείται ότι κάνετε τη δική σας μικρή επανάσταση!! Μη σας ξεγελάσουν..


Καρκίνος
Και ξαφνικά θα χρειαστεί να κάνετε ή το νοσοκόμο, ή το ψυχολόγο σε κάποιο άτομο της οικογένειάς σας, που κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα θα σας έχει μεγάλη ανάγκη! Για αυτό αφήστε τα σχέδια, τις βόλτες και τις ξάπλες, ή ακόμα και τις δουλειές σας και να είστε σε ετοιμότητα για το οτιδήποτε! Δε πειράζει μέρα που θα τη κάνετε τη καλή τη πράξη, όσο και αν το αποφεύγατε! Μη ξεχνάτε ότι όλα δανεικά αλεύρια είναι στη ζωή αυτή!


Λέων
Καλό είναι σήμερα να μαζέψετε λίγο τα μυαλά σας γιατί αν είστε συγκεντρωμένοι σε οτιδήποτε και αν κάνετε, θα τελειώσετε μια ώρα αρχύτερα και θα μπορέσετε να χαλαρώσετε κάπως. Όμως επειδή βρίσκεστε αιώνια σε διακοπές, θα είστε μια συνεπής και μια τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Μη γκρινιάζετε αν χρειαστεί να δουλέψετε ως αργά, ή αν το ταξίδι σας διαρκέσει ώρες ατελείωτες, ας προσέχατε..!!


Παρθένος
Και ναι ο κακός σας εαυτός θα ξεπροβάλει ξαφνικά και τα εγκεφαλικά παιχνίδια, κυρίως με τη σχέση σας, θα πρωταγωνιστήσουν! Λέξεις με κρυφά υπονοούμενα, αινίγματα, ερωτήσεις, όλα θα τα κάνετε σε σημείο που και δε θα κερδίσετε τίποτα, αλλά και θα εξαντληθείτε! Παίξτε όσο νιώθετε ότι το φλερτ ανάβει τα αίματα, αλλά αν διαπιστώσετε ότι γίνεστε αδιάκριτοι, κάντε πίσω, αλλάζει το σκηνικό, μια και έξω!!


Ζυγός
Πάλι με τη δουλειά σας τρώγεστε, αφού κάτι δε σας αρέσει, κάτι δε σας ικανοποιεί! Οι περισσότεροι έχετε βιώσει απίστευτες στιγμές και θετικές και αρνητικές! Όλα είναι εμπειρίες θα έλεγα, που αν τις βάλτε κάτω, όλο και κάποια απάντηση θα πάρετε! Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη και ψάξτε να βρείτε εκείνο το θετικό σημείο, που θα σας θυμίσει το λόγο που το παλεύετε τόσο! Τα λεφτά όντως είναι ένα θέμα, όπως και η ζωή που κάνετε!


Σκορπιός
Κάτι πρέπει να αλλάξετε, κάτι πρέπει να φέρετε στα ίσα του, αλλιώς δε πρόκειται να ξεκολλήσετε από το σημείο εκείνο που σας βασανίζει, με τίποτα! Δε φταίνε πάντα οι άλλοι να ξέρετε, αλλά η απόμακρη συμπεριφορά σας και η επιθετικότητα που έχετε, ίσως να είναι και οι βασική αιτία που δε σας συμπαθούν και τόσο! Οτιδήποτε επιθυμείτε για τον εαυτό σας, να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να το πετύχετε ακόμα και με τη καλοσύνη, που κρύβετε μέσα σας!!!


Τοξότης
Μέρα μυστήρια, αφού θα βρεθεί κάποιος φίλος στο δρόμο σας και θα σας ζητήσει με παράξενο τρόπο τη βοήθειά σας! Καλά θα κάνετε να τον ακολουθήσετε, να τον ακούσετε με προσοχή και να μην αντιδράσετε βέβαια σε αυτά που θα ακούσετε! Δε χρειάζεται άλλο ένα κήρυγμα, αντιθέτως, μια δεύτερη πιο ήπια γνώμη! Τη στιγμή που ο άλλος πονά, χρειάζεται και ένα χάιδεμα στα αυτιά, όμως όσο πιο κοντά στη πραγματικότητα!!


Αιγόκερως
Από εχθές γκρινιάζετε, σήμερα όμως θα κορυφωθεί το θέμα! Κάτι δε σας αρέσει, κάτι σας ενοχλεί, πάντως με τη γκρίνια και τις αγριοφωνάρες, δε λύνετε κάτι, αντιθέτως φουντώνει η κατάσταση και δε θα ηρεμίσετε ποτέ! Αφήστε τους άλλους να κάνουν το κομμάτι τους και όταν ξεδώσει το πράγμα, τότε κάντε και εσείς τη τελευταία σας κίνηση και αφήστε τους με το στόμα ανοιχτό! Άλλωστε η εκδίκηση σερβίρεται διαφορετικά..!!


Υδροχόος
Καλά θα κάνετε όταν οδηγείτε να μη μιλάτε στο τηλέφωνο! Όσο καλοί οδηγοί και αν είστε, όσο ανθεκτικοί σε αυτά που ακούτε, σήμερα θα σας αναστατώσουν και παίζει τα νεύρα σας να κάνουν party στα καλά καθούμενα! Για αυτό δυναμώστε τη μουσική και όταν παρκάρετε τότε δώστε μια μικρή σημασία, όμως μη χαλιέστε και τόσο, γιατί όλα παροδικά και προσωρινά είναι! Ψάξτε τρόπους να παραμείνετε στη θέση σας..!!!!


Ιχθύες
Με τα ερωτικά σας θα ασχοληθείτε για ακόμα μια φορά! Ειδικά εσείς που γνωρίσατε κάποιο άτομο πρόσφατα, θα πάθετε ένα σοκ, αφού ξαφνικά θα σας εμφανίσει το πραγματικό του εαυτό και θα τρομάξετε λιγάκι! Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις θα δείτε συμπεριφορές που δε σας κάνουν, για αυτό υψώστε λίγο τη φωνή, τραβήξτε εκείνη τη γραμμή και θέστε εκ νέου τα όριά σας! Μη τρελαθούμε κιόλας..


magicfariel@gmail.com
magicfariel.blogspot.com