Το Eρωτικό Θερμόμετρο των ζωδίων για σήμερα 29/04/2014 by F’Ariel!

Το Eρωτικό Θερμόμετρο των ζωδίων για σήμερα 29/04/2014 by F’Ariel!
Μιας που έχουμε και αυτή την Έκλειψη Ηλίου σήμερα, μιας που πάλι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, ας δούμε τα πάθη πού θα ξυπνήσουν ευχάριστα και πού δυσάρεστα και απρόβλεπτα…

Κριός
Ερωτικές Αποκαλύψεις σου προκαλούν εντάσεις, ζήλειες και μεγάλη καχυποψία! Η κρεβατομουρμούρα είναι αναπόφευκτη!

Ταύρος
Χωρίζεις, τόσο απλά! Αν όχι, τότε κάτι πας να φτιάξεις, όμως μην ορκίζεσαι κιόλας! Για να βρεις τον έρωτα ξανά, πάρε τις αποφάσεις σου!

Δίδυμος
Η μελαγχολία σου κάνει παρέα. Μη περιμένεις από τον άλλον, να κάνει τα πάντα ή να ενεργήσει για λογαριασμό σου! Πάρε πρωτοβουλίες, πάντα υπερ σου!

Καρκίνος
Αρκετά επαναπαύτηκες στις πλάτες τις σχέσεις σου! Βέβαια επειδή έχεις πέσει με τα μούτρα και τα περιμένεις όλα έτοιμα, τις ερωτικές γκρίνιες δε τις αποφεύγεις!

Λέων
Προσγειώνεσαι απότομα και διαπιστώνεις ότι πάλι πρέπει να κάνεις τα μαγικά σου, για εντυπωσιάσεις το σύντροφό σου, αλλιώς σκούρα τα πράγματα!

Παρθένος
Τα νεύρα σου κοτσίδες, θες να τα πεις χύμα και τσουβαλάτα, όμως βάστα, για να μην έρθουν τα χειρότερα! Απέφυγε τις έντονες συζητήσεις, ξεφεύγει το πράγμα, εντελώς!

Ζυγός
Έχεις μπερδέψει λίγο τα μπούτια σου, πολλές ερωτικές περιπέτειες, δε βρίσκεις? Άραξε λίγο, ξεπέρασε τα θέματά σου, με το να τα αντιμετωπίσεις!

Σκορπιός
Δίνεις ρέστα σήμερα! Ή θα γίνει το δικό σου, ή τίποτα! Πάντως την επανάσταση τη κάνεις, τολμάς να ζητήσεις αυτό που θες και ή θα το έχεις με τον τρόπο σου, ή όχι!

Τοξότης
Βαριέσαι απίστευτα πολύ όμως πρέπει να κάνεις κάτι για να αλλάξει το κλίμα, ευχάριστα! Σκέψου το χωρισμό, ή το γάμο! Πάντως στα άκρα σε όλες τις περιπτώσεις!

Αιγόκερως
Θα τολμήσεις να κάνεις το πρώτο βήμα, θα ρισκάρεις για τον έρωτα! Βέβαια μετά από τη παρότρυνση της φιλενάδας! Η στασιμότητα δε παίζει, πάρε τις αποφάσεις σου!

Υδροχόος
Τα βάζεις με τον εαυτό σου, γιατί για ακόμα μια φορά έχεις επιλέξει λάθος σύντροφο! Πριν σου δώσει εκείνος τα παπούτσια στο χέρι, κάνε το εσύ! Ξέρεις εσύ..

Ιχθύες
Κάτι φτάνει στο αυτί σου και αναστατώνεσαι! Από το να κάνεις το ντέντεκτιβ και να πλάθεις ιστορίες για αγρίους, ξεκίνα ένα διάλογο! Να τα περιμένεις όλα όμως, έτσι?

magicfariel.blogspot.com