Τα Ζώδια σήμερα 30/04/2014 by F’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 30/04/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Νομίζω κόλλησε λίγο ο Απρίλης στο τέλος του, αλλά σήμερα τον αποχαιρετάμε, για τα καλά! Τα ξεπεράσαμε όλα τα φαινόμενα, επιτυχώς και προχωράμε στα επόμενα, με μεγάλη αγωνία!
Το σίγουρο είναι ότι εκείνο το κόκκινο Φεγγάρι, προκάλεσε έντονα καιρικά φαινόμενα, ανά τον κόσμο, αφού ακόμα συμβαίνουν και δε λένε να σταματήσουν!


Η έκλειψη η χθεσινή, μας πήρε τα μυαλά και τα ακόμα να συνέλθουμε! Πάντως διαπιστώνω προς μεγάλη μου έκπληξη, ότι εκεί που όλα φτιάχνουν, εκεί ξανά χαλούν! Το φοβερό δε της υπόθεσης, είναι ότι εμάς, δε μας πέφτει ιδιαίτερος λόγος, η φύση και ο πλανήτης πρωταγωνιστούν ξανά!
Καιρός να το πάρουμε απόφαση, από εδώ και πέρα, τα φώτα της δημοσιότητας, είναι και θα είναι στραμμένα αλλού! Σε αυτό το πλανήτη που κατοικούμε, στη κακομεταχείρισή του, στο βάναυσο τρόπο που τον αντιμετωπίζουμε..
Για αυτό μήπως να ξανά σκεφτούμε ο καθένας ξεχωριστά το ρόλο του σε αυτό τον κόσμο και να συμβάλουμε στο σήμερα και στο αύριο που έρχεται, λίγο πιο δραστικά, πιο αποφασιστικά και πάνω από όλα να αλλάξουμε νοοτροπία.. ??
Αν θέλουμε να έχουμε δέντρα, πεδιάδες και καθαρό νερό..


Κριός
Αν έχετε βάλει στο μάτι κάποια κληρονομιά, νομίζω έφτασε η στιγμή να γίνει δική σας! Πάντως λεφτά παίρνετε από κάπου, απροσδόκητα και ανεβαίνει πολύ η διάθεσή σας! Μη ξεφύγετε σε περιττά έξοδα, γιατί αλλιώς είναι στη θεωρία και αλλιώς στη πράξη!


Ταύρος
Μέρα που θα πρέπει να κοινωνικοποιηθείτε λίγο περισσότερο, γιατί έτσι θα βοηθήσετε τον εαυτό σας, να ξεφύγει από τα γνωστά, να γνωρίσει κάτι το διαφορετικό και να πετύχει αυτά που επιθυμεί περισσότερο! Καιρός να γίνετε πιο φιλικοί με όλους!


Δίδυμος
Μη παρασύρεστε από ανθρώπους που τα έχουν όλα! Εκείνοι έχουν κάνει το κομπόδεμά τους, εσείς ακόμα το παλεύετε! Ωραία η μεγάλη ζωή, όμως όταν έχετε δικό σας ταμείο, ανεξάρτητο και γεμάτο με χρήματα! Μην υποχρεώνεστε, στον έναν και στον άλλον!


Καρκίνος
Και εκεί που θα είστε κάπου για καφέ με τους φίλους σας, εκεί θα σας μιλήσουν για μια δουλειά και ξαφνικά θα προκύψει μια νέα συνεργασία από το πουθενά! Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη, γιατί κάτι πολύ καλό έρχεται σήμερα για εσάς!


Λέων
Σήμερα είναι μια φοβερή ημέρα για να ζητήσετε μια αύξηση! Όχι δεν αστειεύομαι, αν την αξίζετε γιατί όχι να μη ρισκάρετε, ακόμα και εκείνη τη συζήτηση να κάνετε! Πάντως εάν βάλετε τη λογική μπροστά και τα σωστά επιχειρήματα, πολλά μπορείτε να καταφέρετε!


Παρθένος
Ναι θα τη κάνετε την επανάστασή σας σήμερα, να το περιμένετε! Ξαφνικά θα αντιδράσετε σε συμπεριφορές και νοοτροπίες που δε σας κάνουν και παίζει να εξαφανισθείτε από παντού! Ένα χωρισμό το σκέφτεστε πολύ έντονα και ας είναι και εργασιακός.


Διάβασε τα υπόλοιπα ΖΩΔΙΑ στο magicfariel.blogspot.com !