Τα Ζώδια σήμερα 06/05/2014 by F’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 06/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σήμερα λέω να σας μιλήσω για το Σκύλο μου, που τον υπερλατρεύω όσο τίποτα άλλο στο κόσμο όλον! Όταν μου τον φέρανε μωρό, μια μπαλίτσα τριχωτή, δεν ήξερα πώς να νιώσω! Να χαρώ, ή να
κόψω φλέβες, αφού πάντα γάτες είχα, γιατί τις προτιμούσα που ήταν ανεξάρτητες, χαδιάρες και ωραίες..
Έκανα τη καρδιά πέτρα, βαφτίστηκα ως σκυλομάνα και ένα φοβερό και πολύ παράξενο ταξίδι ξεκίνησε.. έτσι ξαφνικά!


Κάθε αρχή και δύσκολη! Εφημερίδες, σακούλες, ψάξιμο, καθαριότητα, όμως δυο πράγματα με συγκλόνισαν που δε θα ξεχάσω ποτέ!! Τα φαγωμένα λουλούδια μου, μια βεράντα μες στο χώμα και ένα σκύλο, να χέζει πάνω στο χαλί !!! Σοκ και πάλι σοκ!! Θράσος, θα έλεγα, αφού ένιωσα μια εισβολή στο χώρο μου, μια επίθεση, από ένα σκυλάκι κάτι μηνών.. Εννοείται ότι έπαθα πολλά εγκεφαλικά, μέχρι να καταλάβω, πώς θα πρέπει να διαχειριστώ όλη αυτή τη κατάσταση..


Τώρα πια έχουν περάσει κάτι χρόνια, το σκυλί έμαθε και εννοείται ότι εκπαιδεύτηκε, κάτι σα να πέρασε από τη δική μου στρατιωτική σχολή, λατρεύει τα λουλούδια, απαιτεί η βεράντα να είναι καθαρή και τα χαλιά φυσικά τα έχει μόνο για να κάνει τις χαρές του!!! Πλέον τον κοιτάζω και λιώνω, τον αγαπώ όσο εκεί που δε φτάνει και αρνούμαι να σκεφτώ ότι αυτό το πλασματάκι το φουντωτό κάποια στιγμή θα πει αντίο!! Κλαίω μόνο που το γράφω!!


Αυτός ο Σκύλος, με άλλαξε! Ανακάλυψα ευαισθησίες που ποτέ δεν είχα, αγάπησα όλα τα ζώα του κόσμου, εκτίμησα τη φύση πολύ περισσότερο και πλημμύρησα με τόση πολύ αγάπη μέσα μου που ειλικρινά, δε μπορώ να περιγράψω.. Ναι αυτή η ψυχούλα, με έκανε άνθρωπο ξανά!! Βρήκα το παιδί που κρύβω μέσα μου. Θυμήθηκα το παιχνίδι, το κρυφτό και το κυνηγητό..! Τις βόλτες στο βουνό ή στη παραλία!


Και κλείνω με το πιο τέλειο από όλα, την ώρα που μπαίνω σπίτι! Εκεί μόνο που τρέχει κατά επάνω μου και ξεκινάει τα φιλιά και τα παιχνίδια, εκείνη η στιγμή, είναι που νιώθω, πιο ευτυχισμένη από ποτέ… Με αγαπάει το πλάσμα αυτό και ας είμαι η κακιά της παρέας..



Καλή Συνέχεια σε όλους!



Κριός
Πολύ καλή η ημέρα σας κυρίως για οικογενειακά ζητήματα, που όμως αφορούν και το χρήμα! Αν περιμένετε νέα για κάτι δανεικά ή μια κληρονομιά, ναι σήμερα θα πάρετε τις απαντήσεις σας και ίσως νιώσετε λίγο πιο πλούσιοι από τις άλλες φορές! Μην απογειωθείτε, περιμένετε να τα πιάσετε πρώτα!!!!


Ταύρος
Αν θέλετε φτιάξτε βαλιτσούλα, γιατί όλο και κάπου θα πάτε! Από την άλλη η ημέρα είναι πολύ ευχάριστη και κρύβει ανέλπιστες εκπλήξεις όλων των ειδών! Μια συνάντηση, ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα από το άτομο που σας ενδιαφέρει πολύ, όχι μόνο θα σας απογειώσει, αλλά πάει, το ταξίδι στο Φεγγάρι θα είναι πιο εφικτό..!


Δίδυμος
Νιώθετε πολύ τέλεια με τον εαυτό σας και γενικά που οτιδήποτε βάλετε μέσα στο μυαλό σας θα το πετύχετε! Αφού επανήλθε η αυτοπεποίθηση σας, αφού χαμογελάτε ξανά, βρείτε τον τρόπο να κάνετε μερικές από εκείνες τις συζητήσεις, μπας και έρθει κάτι καλό! Το σίγουρο είναι, ότι θα πετύχετε, το σκοπό σας, αρκεί να το θέλετε πολύ!!


Διάβασε τα υπόλοιπα ΖΩΔΙΑ στο magicfariel.blogspot.gr