Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα Τρίτη, 20/12

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα Τρίτη, 20/12
Κριός

Γενικά zwdia: Κάποια καλά νέα για την επαγγελματική σας καριέρα ίσως αναστατώσουν το σπίτι σας. Οι επισκέπτες, ειδικά νέα άτομα και άντρες ίσως έρχονται και φεύγουν όλη την ημέρα και μπορεί να δέχεστε πολλά τρυφερά τηλεφωνήματα. Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποια δουλειά στο σπίτι, ίσως να καθαρίσετε, να διακοσμήσετε ή να κάνετε κάποιες μικρές επισκευές. Μικρές διακοπές θα σας καθυστερούν. Απολαύστε την παρέα. Μπορείτε να κάνετε αύριο ότι χρειάζεται.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπαίνετε σε μια περίοδο όπου πρέπει να επικεντρωθείτε περισσότερο στην οικογένειά σας και λιγότερο στην καριέρα σας. Η δουλειά σας τρώει όλη την ώρα από την προσωπική σας ζωή. Μην αφήσετε την δουλειά σας να σας ελέγχει σε τέτοιο βαθμό ώστε να χάσετε την επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μπορεί να σκέφτεστε να δουλέψετε ως συγγραφείς ή δάσκαλοι. Σήμερα είναι η ημέρα για να ξεκινήσετε. Ίσως πρέπει να ξεκινήσετε να γράφετε ή ίσως θέλετε να κάνετε κάποια μαθήματα για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας. Μπορεί να έχετε επικοινωνία με άτομα από άλλες χώρες που ίσως σας δώσουν πληροφορίες που θα αλλάξουν την ζωή σας με κάποιο τρόπο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η παρουσίαση είναι το παν, ειδικά σήμερα. Το άτομο με την καλύτερη ιδέα δεν είναι απαραιτήτως ο νικητής. Το άτομο που παρουσιάζει την ιδέα του/της πιο σωστά και πιο ξεκάθαρα θα είναι ο νικητής. Να είστε δημιουργικοί με την προσέγγισή σας απέναντι στους άλλους.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Κάποιος σημαντικός εορτασμός ίσως σας κάνει να τρέχετε σε επισκέψεις, για ψώνια ή για συμβουλές σε άλλους. Μπορεί να έχετε κάποια σημαντικά νέα να πείτε και οι άλλοι θα χαρούν να τα ακούσουν. Μπορεί να συμβούν κάποιες αλλαγές. Ίσως να έρχονται νέοι γείτονες ή να κανονίζετε συναντήσεις. Φαίνεται ότι θα είναι μια πολυάσχολη αλλά ικανοποιητική ημέρα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Πρόκειται να κάνετε μια επαγγελματική κίνηση. Οι ιδέες θα σας έρχονται τώρα αλλά και τις επόμενες ημέρες και θα σας εμπνεύσουν να μάθετε νέες ικανότητες ή νέο επάγγελμα. Ακολουθήστε το ένστικτό και μην φοβάστε. Ο φόβος της αποτυχίας είναι ο χειρότερος εχθρός σας τώρα.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Το να είστε γύρω από άλλους θα είναι πολύ ικανοποιητικό για εσάς σήμερα. Οι γύρω σας θα είναι φιλικοί και θα χαίρεστε την παρέα. Το αρνητικό είναι ότι αντιλαμβάνεστε συναισθηματικά πολλά και ίσως νιώσετε κάποια άσχημα συναισθήματα από τα άτομα με τα οποία μιλάτε. Ίσως ανακαλύψετε ότι τα πολλά χαμόγελα κρύβουν αναταραχή πίσω τους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια δύσκολη κατάσταση χαλαρώνει χάρη στην βοήθεια κάποιου που σας προσφέρει μια δημιουργική λύση σε κάθε πρόβλημα με το οποίο παλεύετε. Αυτή η ιδέα μπορεί να φαίνεται δύσκολη στην αρχή αλλά μετά από προσεκτική εξέταση θα δείτε ότι έχει δυνατότητες.

Λέων

Γενικά zwdia: Μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε μπορεί να λάβει αναγνώριση για την καλή δουλειά που ίσως έχετε ξεκινήσει. Ίσως ένας φίλος λάβει κάποια δημόσια αναγνώριση που επιδρά επάνω σας. Κάποιοι μακροπρόθεσμοι στόχοι ίσως επιτευχθούν μετά από σκληρή δουλειά και ίσως σας φέρουν επιτυχία και αναγνώριση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ο τρόπος που είναι δομημένη η εργασία σας τώρα ίσως να μην σας βοηθά να φθάσετε τους στόχους σας. Τώρα είναι καιρός να δοκιμάσετε μια νέα προσέγγιση. Δουλέψτε με το σύστημα και όχι απέναντί τους αλλιώς αφήστε εντελώς αυτή την δομή και ξεκινήστε μόνοι σας.

 

Παρθένος

Γενικά zwdia: Κάποιος που δεν ξέρετε πολύ καλά μάλλον θα σας βρει την ευκαιρία σε μια κοινωνική εκδήλωση και θα προσπαθήσει να σας πείσει για κάτι. Δείτε πρώτα όλα τα γεγονότα πριν δεσμευτείτε σε κάτι. Η δύναμη της πειθούς σας είναι έντονη. Αν έχετε να προτείνετε ένα σχέδιο σε κάποιον τώρα είναι η στιγμή ή τουλάχιστον να βρείτε την στρατηγική σας. Η επιτυχία σας είναι σίγουρη σε όποιο σχέδιο ξεκινήσετε σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τώρα είναι καιρός να αλλάξετε καριέρα και να ασχοληθείτε με συμβουλευτικές υπηρεσίας, ψυχολογία ή κάθε είδους θεραπεία. Σκεφθείτε να γίνετε σύμβουλοι γάμου. Το νέο επάγγελμα πρέπει να σχετίζεται με την προσφορά βοήθειας σε άλλους.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Όλα δείχνουν επιτυχία. Αυτό ίσως έχει να κάνει με την προσωπική σας ζωή ή ένα δημιουργικό σχέδιο πάνω στο οποίο δουλεύετε εδώ και καιρό. Ότι και να είναι έρχεται σε ιδανική στιγμή καθώς ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας κορυφώνονται. Θα μπορείτε να εκμεταλλευθείτε τα καλότυχα γεγονότα που θα σας συμβούν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει σήμερα. Ο αυθεντικός σας τρόπος ίσως είναι λίγο υπερβολικός για να τον διαχειριστούν οι άλλοι αρχικά αλλά η πίστη στις ιδέες και τον εαυτό σας θα τους κάνει να αντιληφθούν ότι εσείς και οι ιδέες σας αξίζουν εμπιστοσύνη.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ένα τηλέφωνο ή ένα γράμμα που σχετίζεται με θετικές αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση μπορεί να κάνει το μυαλό σας να γυρνά γύρω από μελλοντικές πιθανότητες. Μπορεί να ανησυχείτε λίγο για το αν μπορείτε να εκμεταλλευθείτε αυτή την κατάσταση αλλά η πρακτικότητά σας θα σας βοηθήσει να την αντιμετωπίσετε αντικειμενικά και αποδοτικά. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Σκεφθείτε το και αποφασίστε όταν έχετε όλα τα δεδομένα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι γύρω σας θα παίρνουν τα πράγματα πιο σοβαρά οπότε να είστε προσεκτικοί με ποιον αστειεύεστε. Το χιούμορ σας μάλλον θα παρερμηνευτεί με αρνητικό τρόπο. Να είστε ευθείς και κάντε ότι καλύτερο μπορείτε ώστε να ακολουθήσετε τους κανόνες.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε επιτυχία σε έναν δημιουργικό τομέα και να αναγνωριστείτε ευρέως. Οι κοντινοί φίλοι και ο/η σύντροφός σας θα είναι πολύ χαρούμενοι για εσάς και ίσως σας ετοιμάσουν και κάποια γιορτή. Τα τηλέφωνα για συγχαρητήρια μπορεί να έρθουν από παντού. Αυτό μπορεί να είναι κάτι στο οποίο δουλεύετε πολύ καιρό, οπότε χαλαρώστε και απολαύστε το.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το επόμενο διάστημα είναι περίοδος πολλών αλλαγών για εσάς. Αυτό θα αλλάξει την ζωή σας και ιδιαίτερα την καριέρα σας. Μην φοβάστε να αφήσετε την τωρινή σας δουλειά ώστε να ξεκινήσετε κάτι νέο, ίσως κάτι που απολαμβάνετε.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως λάβετε δημόσια αναγνώριση. Η ξεκάθαρη και γρήγορη σκέψη σας καθώς και η παρατηρητικότητά σας έχουν εντυπωσιάσει τους άλλους και μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη της σκληρής δουλειάς σας. Αυτά τα γεγονότα μπορεί να σας ενθαρρύνουν να αναζητήσετε μεθόδους για να βελτιώσετε τον εαυτό σας, ίσως κάνετε κάποια μαθήματα ή ίσως μετακινηθείτε σε κάποιο τομέα όπου υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια νέα εταιρεία ή ένα νέο επάγγελμα μπορεί να τραβήξει την προσοχή σας. Ίσως είναι μια εταιρεία στην οποία θέλετε να επενδύσετε ή ένα επάγγελμα που θέλετε να κάνετε. Ότι και να είναι μην φοβάστε να προχωρήσετε. Αυτό είναι που περιμένατε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Είστε πνιγμένοι με χαρτιά που αφορούν οικονομικά ζητήματα. Λογαριασμοί που πρέπει να πληρωθούν και καταθέσουν που πρέπει να γίνουν. Μπορεί να υπάρχει κάποιο νομικό έγγραφο που θέλει την προσοχή σας. Βασικά όλα δείχνουν καλά σχετικά με τα οικονομικά σας και αυτό είναι ευχάριστο. Ο κύκλος των γνωριμιών σας επεκτείνεται. Σήμερα μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση για μια κοινωνική εκδήλωση και ίσως αποφασίσετε να την απορρίψετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια μεγάλη οικονομική ευκαιρία παρουσιάζεται σε εσάς σήμερα. Μην φοβάστε να βάλετε τα χρήματά σας σε μια επένδυση που νομίζετε ότι αξίζει. Θα έχετε καλές συμβουλές από άτομα που ξέρουν το εμπόριο. Εμπιστευθείτε τους άλλους και θα κερδίσετε.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Η ικανότητα γραφής και ομιλίας σας είναι πολύ έντονη σήμερα. Αν σκέπτεστε να πείσετε τους άλλους με αυτό τον τρόπο αν ξεκινήσετε τώρα θα έχετε το πλεονέκτημα στο να έχετε επιτυχία. Κάντε μια αρχή και γράψτε τις ιδέες σας όπως είναι στο μυαλό σας. Το μόνο αρνητικό είναι το άγχος που μπορεί να προκύψει από την ξαφνική έμπνευση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως να έχετε σκεφθεί μια καριέρα στην ηθοποιία. Ίσως η κρυφή σας επιθυμία είναι να ασχοληθείτε με τον κινηματογράφο ή την κριτική. Όποια δουλειά σχετίζεται με ταινίες θα σας ενδιαφέρει τώρα. Είναι καλή ιδέα να κάνετε μια κίνηση προς αυτό τον τομέα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πες αντίο στο πεσμένο στήθος! Αυτό είναι το κόλπο να το κρατήσεις στο.. «ύψος» του!

Black lips: Η σκληρή τάση του κραγιόν που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου! Μάθε πώς να το φορέσεις σωστά

Bershka: Το casual εφαρμοστό φόρεμα που έχει ξετρελάνει τους άντρες!