Τα Ζώδια σήμερα 07/05/2014 by F’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 07/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σήμερα θα σας μιλήσω για το ψύχος που κρύβουν μερικοί μες στη καρδιά τους.. Εμπνέομαι από το ρητό, “..You’re gonna catch a cold, from the ice inside your soul..” και συνεχίζω..


Υπάρχουν κάποιοι, που όση αγάπη και να τους δώσεις, όσο ενδιαφέρον, ότι και να κάνεις, δεν τους αγγίζει τίποτα!! Πώς τα καταφέρνουν και συγκρατούν τον εαυτό τους δε μπορώ να καταλάβω..


«Μου περισσεύει ο αυθορμητισμός, να σου μοιράσω λίγο, μπας και εκφραστείς, πιο ελεύθερα..? Μου περισσεύει ατελείωτη αγάπη, άφησε με να σε πλημμυρίσω με δαύτη.. μπας και δω την άλλη σου πλευρά.. Έχω και από εκείνο, που εσύ δεν έχεις, το χαμόγελο, πότε θα σε συναντήσω, ξέρεις είναι και αυτό μεταδοτικό..


Είμαι σίγουρη όμως, ότι άμα μεταμορφωθώ σε Sharon Stone, και πιάσω εκείνο το παγοκόφτι, ναι θα σε χτυπήσω άσχημα, ίσως και να σε τραυματίσω, όμως θα σε απελευθερώσω, από εκείνα τα ταμπού, τα ξινά και πολυκαιρισμένα..
Πω – πω ψύχος, που βλέπω, μέσα στη καρδιά σου.. Τι είσαι ο Βασιλιάς του Χιονιού?? Ο παγοκόφτης δουλειά δε κάνει, πρέπει και εσύ κάτι να νιώσεις, να ζεστάνει λίγο το μέσα σου, να λιώσεις για εμένα, μπας και απελευθερωθεί εκείνη η μεγάλη σου η καρδιά … και να με υποδεχθεί έστω και μια φορά, έτσι όπως πρέπει..!@


Αχ και πάλι αχ..



Κριός
Βασικά έχετε ξεπεράσει και τα ρομπότ τις ημέρες αυτές! Το μυαλό σας παίρνει χιλιάδες στροφές και κάνετε πολλά πράγματα μαζί, με επιτυχία όμως! Ως δια μαγείας, σήμερα ειδικά θα βρίσκεστε στο σωστό σημείο, τη σωστή ώρα! Συγχρονιστείτε με το σύμπαν και τη τύχη, γιατί αυτά που θα έρθουν θα σας ανεβάσουν αρκετά!


Ταύρος
Είναι η περίοδος των ευχάριστων αλλαγών και ναι επιτέλους το σύμπαν είναι έτοιμο να ανταμείψει τους εργατικούς της παρέας, με λίγο χρήμα παραπάνω, έτσι για να νιώσουν και αυτοί μια εσωτερική ικανοποίηση! Όμως οι ευκαιρίες, αφορούν τους πάντες, για αυτό ανοίξτε τα ματάκια σας και αρπάξτε αυτές που σας ταιριάζουν!


Δίδυμος
Και επειδή δεν έχετε κλείσει μάτι όλο το βράδυ, σηκωθείτε από νωρίς και οργανωθείτε τουλάχιστον σε επαγγελματικά ζητήματα! Ότι περνούσε από το μυαλό σας μέσα στη νύχτα πρέπει να το κάνετε! Μη χάνετε το χρόνο σας άδικα, άλλωστε και νιώθετε μια χαρά και είστε έτοιμοι να ζητήσετε εκείνες τις χάρες! Νιαουρίστε όσο μπορείτε περισσότερο!!!


Διάβασε τα υπόλοιπα ΖΩΔΙΑ στο magicfariel.blogspot.gr