Τα Ζώδια σήμερα 08/05/2014 by F’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 08/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Νομίζω έφτασε Πέμπτη, πάει τις χάσαμε τις μέρες ξανά, οι ώρες περνούν σα νερό και εγώ έτοιμη να καταρρεύσω! Εντάξει, σας άκουσα εκεί έξω, «Κακό Σκυλί Ψόφο Δεν Έχει»!! Αναρωτιέμαι πότε θα ζεστάνει λίγο ο καιρός, μπας και φορέσουμε εμείς οι γυναίκες, εκείνα τα φορεματάκια μας τα αέρινα, τα σιθρού, έτσι να νιώσουμε λίγο απόλυτο θηλυκό, να γοητεύσουμε κανά αρσενικό, να ξεκινήσει εκείνο το παιχνίδι το καυτό, μπας και ανάψουν λίγο τα αίματα, δε λέτε?



Βέβαια κάποιες πολύ extreme ψυχές, τα πέταξαν ήδη όλα έξω, μπράβο κορίτσια!! Κρυώνω μόνο που σας βλέπω.. Η τρίχα κάγκελο, η ρόγα το ίδιο, αλλά το καλοκαιρινό σετάκι, πρέπει να φορεθεί!! Πέρασε και το Πάσχα, δε το φορέσατε τότε, αφού έβρεχε τρελά, μεγάλη η αγωνία σας, μικρές μου.. Σας νιώθω, αλλά και η υπομονή είναι αρετή.. Μη πλευριτωθούμε έτσι ξαφνικά, γιατί μετά το χάος!!


Τι να φορέσω, τι να φορέσω..?? Η κλασική ερώτηση της εποχής, αφού όλα παίζουν και τίποτα! Οι ντουλάπες φουλ με ρούχα, η κόλαση η ίδια μπορώ να πω, αλλά τίποτα δε μου αρέσει και εννοείται τίποτα δεν είναι αρκετό!!
Πλεονέχτρες, αυτή είναι η αλήθεια, όμως πώς γίνεται πάντα κάτι να μας λείπει? Κάτι να μη ταιριάζει? Κάτι να πρέπει να προστεθεί…??


Κορίτσια, καιρός για ψώνια.. ή αλλιώς shopping therapy..!!



Κριός
Ως εδώ ήταν τα χαμόγελα, από σήμερα σοβαρεύει το πράγμα ξανά! Αν ρίξετε μια ματιά γύρω σας, θα διαπιστώσετε ότι όλα είναι ένα ρημαδιό, κυρίως σε θέματα σπιτιού και οργάνωσης! Μια γενική καθαριότητα, δε θα ήταν και άσχημη ιδέα! Αφήστε τις πρόχειρο δουλειές, φωνάξτε βοήθεια, πάντως η δουλειά, πρέπει να γίνει!


Ταύρος
Ωραία ημέρα για διασκέδαση, ή για αυτό που σας χαλαρώνει τέλος πάντων! Βασικά η επιλογή σας θα είναι ακραία, αφού κάποιοι θα προτιμήσετε το κρεβάτι σας, από πολύ νωρίς και κάποιοι θα ξαπλώσετε τα ξημερώματα, αφού η νύχτα πια είναι τόσο δα μικρή! Κάντε ότι βαστάει η καρδιά σας, αρκεί να νιώθετε όμορφα!


Δίδυμος
Τελευταία ημέρα χαρωπή για αυτό βάλτε τα δυνατά σας να την απολαύσετε όσο μπορείτε περισσότερο! Καιρός να θυμηθείτε λίγο τους φίλους σας, να σηκώσετε εκείνο το τηλέφωνο και να κάνετε φυσικά αισθητή και τη παρουσία σας! Επικοινωνήστε, κάνει καλό και θα μάθετε και κάτι ευχάριστο!!


Διάβασε τα υπόλοιπα ΖΩΔΙΑ στο magicfariel.blogspot.gr