Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία
TAGS

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για όλη τη νέα εβδομάδα (30/01-05/02)

fcbb229e8e22ee69bf5d04cdea722bbb
ΑΣΤΡΑ 29.01.2017 16:57

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Δία από τον Ζυγό φαίνεται να αναστατώνει τις εμπορικές συναλλαγές, να δημιουργεί διεθνείς οικονομικές εντάσεις και να φέρνει νέους παίκτες στο προσκήνιο.

Κριός

Καλείστε να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας, τις αποφάσεις σας και την προσωπική σας ζωή. Σύντομα θα έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα των προτεραιοτήτων σας και θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από σκέψεις και ενδεχόμενα που σας επηρεάζουν ψυχολογικά. Αισθηματικά, αποφύγετε τις διαφωνίες που δημιουργούν εκνευρισμό και σας αποπροσανατολίζουν από τον ουσιαστικό στόχο και τις επιδιώξεις σας.

ΤΙΡ

Δώστε προτεραιότητα σε ότι μπορεί να τακτοποιηθεί άμεσα!

Image result for Κριός ζωδιο

Ταύρος

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας φαίνεται να εξυπηρετούν τους επαγγελματικούς και πρακτικούς σας στόχους. Φυσικά και χρειάζεται περισσότερη δουλειά εκ μέρους σας, μπορείτε όμως να συνεννοηθείτε και να επιτύχετε κάποιους από τους στόχους σας. Από τα μέσα της εβδομάδας πληθαίνουν οι υποχρεώσεις σας σε όλους τους τομείς και θα πρέπει να κρατήσετε δυνάμεις και να μην ξοδεύετε το 100% της ενεργητικότητάς σας.

ΤΙΡ

Διαχειριστείτε έξυπνα τα προσόντα και τα πλεονεκτήματά σας!

Δίδυμοι

Υπάρχουν οικονομικές αντιξοότητες στην καθημερινότητά σας, αλλά υπάρχουν και έκτακτες βοήθειες που δεν σας αφήνουν εκτιθεμένους. Φροντίστε την υγεία και αποφύγετε όπου μπορείτε τις υπερβολές που προκύπτουν από την καλή σας διάθεση προς όλους. Αισθηματικά δεν υπάρχουν σταθερά σημεία στις επιδιώξεις σας, αλλά ούτε και η συμπεριφορά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει μπορεί να σας καθησυχάσει.

ΤΙΡ

Φροντίστε την υγεία και αποφύγετε υπερβολές και θυμούς.

Καρκίνος

Ετοιμαστείτε για εξελίξεις που δεν είχατε προβλέψει, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Οι συναναστροφές σας γίνονται πιο επιθετικές και πιο εγωκεντρικές, σε σημείο μάλιστα να σας εκθέτουν. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο εύπιστοι καθώς επίσης να κρατάτε και μικρό καλάθι στις υποσχέσεις που ακούτε. Από τα μέσα της εβδομάδας αλλάζετε στόχους και συμπεριφορά.

ΤΙΡ

Φερθείτε έξυπνα, διπλωματικά και αποφασιστικά όταν υπερασπίζεστε τις θέσεις και τις επιθυμίες σας.

Image result for Λέων ζωδιο

Λέων

Oι παρορμήσεις θα κυριαρχήσουν αυτήν την εβδομάδα και όπως είναι φυσικό δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε ούτε τις αντιδράσεις των άλλων, ούτε το αποτέλεσμα. Είστε πολύ κοντά σε αλλαγές που αφορούν τα επαγγελματικά σας, αλλά μην αποφασίζετε ούτε υπό πίεση, ούτε από αγανάκτηση. Αισθηματικά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ούτε όπως σας αρέσει να τα βλέπετε.

ΤΙΡ

Φροντίστε να μην λέτε παραπάνω από όσα ξέρετε και να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα.

Παρθένος

Ρευστή παραμένει η οικονομική σας κατάσταση αλλά έχετε δικλείδες ασφαλείας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Όταν τα πρακτικά σας θέματα υφίστανται πιέσεις, επηρεάζεται και ο ψυχισμός σας, με αποτέλεσμα να ενοχλείτε και να ενοχλείστε από τους γύρω σας και ιδιαίτερα τους πιο κοντινούς σας. Χαλαρώστε και προσπαθήστε διαφορετικά.

ΤΙΡ

Αποφύγετε τα θέματα που σας δημιουργούν εκνευρισμό και ασχοληθείτε με πιο ανώδυνα ενδιαφέροντα.

Image result for Παρθένος ζωδιο

Ζυγός

Φροντίστε τις κάθε είδους σχέσεις σας και μην διακινδυνεύετε με τους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας φροντίζουν. Η εβδομάδα έχει την τάση να σας δημιουργεί εντάσεις με αποτέλεσμα να ξεπερνάτε τα όριά σας και να αναγκάζεστε να δίνετε περισσότερες εξηγήσεις ή να πρέπει να προσπαθείτε περισσότερο για τη βελτίωση των εντυπώσεων, καταβάλλοντας μεγαλύτερη προσπάθεια.

ΤΙΡ

Διαχειριστείτε σοφότερα τα οικονομικά και περιουσιακά σας στοιχεία.

Σκορπιός

Μπορείτε αυτήν την εβδομάδα να ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, να καταπιαστείτε με ότι χρειάζεται βελτίωση και να προσπαθήσετε να εξευμενίσετε κάποιον από τους ανθρώπους που ενοχλήσατε πρόσφατα με τις θέσεις σας. Επαγγελματικά μην αφήνετε εκκρεμότητες στα καθήκοντά σας και μην περιμένετε από άλλους να επωμισθούν δικά σας καθήκοντα. Είναι σημαντικό να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να κάνετε νέα, θετικά ξεκινήματα εκεί που τα χρειάζεστε.

ΤΙΡ

Φροντίστε να επικοινωνείτε καλύτερα τις θέσεις και τις επιθυμίες σας!

Τοξότης

Οι άλλοι έχουν την τάση αυτήν την εβδομάδα να παρεξηγούν τη στάση σας και να ξεπερνούν τα όρια σας. Βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να κερδίσετε την απόσταση που χρειάζεστε και μην ενδίδετε σε συναισθηματικές πιέσεις για το αντίθετο. Οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να δημιουργήσετε το πλαίσιο της ασφάλειας που επιδιώκετε στη ζωή σας αυτήν την εποχή.

ΤΙΡ

Δύσκολα είναι μόνο αυτά που δεν προσπαθείτε!

Αιγόκερως

Άλλο η επαγγελματική και άλλο η προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στους δύο αυτούς σημαντικούς τομείς της ζωής σας, όσο καλύτερα μπορείτε. Λειτουργείτε καλύτερα όταν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και όταν...διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Καλομοίρα vs Ελένη Μενεγάκη: Ποια φόρεσε καλύτερα τις πανύψηλες nude γόβες;

Ombre χείλη: Αυτή είναι η νέα τάση που ξετρελαίνει ακόμη και τους άντρες! Δες πως θα το πετύχεις με 3 μόνο βήματα!

Νιώθεις συνεχώς υπνηλία; Δες πως θα την αντιμετωπίσεις!

Share