Ζώδια: Τι φέρνει η Αφροδίτη στο Κριό 2017, by Magic F’Ariel

Ζώδια: Τι φέρνει η Αφροδίτη στο Κριό 2017, by Magic F’Ariel
Καλησπέρα ξωτικά μου! Έκπληξη το σημερινό το κείμενο, να που υπάρχουν και μαγικές στιγμές, ξέκλεψα μερικές και βουαλά!

Η Θεά Αφροδίτη που λέτε από αύριο 03/02 μπαίνει στο ζώδιο του Κριού! Φοβερό το γεγονός, αφού από ότι πήρε το αυτί μου είναι και ο Άρης εκεί πέρα, θα γίνει της μουρλής! Να το περιμένετε αυτό!

Το μυστήριο είναι πως η Θεά θα μείνει για πολύ καιρό στους Κριούς, θα γυρίσει και κάποια στιγμή ανάδρομη, θα φύγει και θα επιστρέψει.. έχω την εντύπωση πως μέχρι αρχές Ιουνίου θα ζήσουμε τα απίστευτα!

Μια μικρή γεύση, είναι οι προκλήσεις τις ζωής. Θα προκύψουν σε αρκετούς από εμάς, μπορεί να είναι ερωτικές, μπορεί επαγγελματικές, θα διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε με συμπεριφορές εγωιστικές και ανταγωνιστικές. Ένας Κριός είναι παρορμητικός και όταν θέλει κάτι τίποτα και κανείς δε τον σταματά.
Για αυτό αν νιώσετε την επιθυμία, να κάνετε ένα ντου από παντού το επόμενο το διάστημα, η Αφροδίτη σας βάζει. Έτσι ξαφνικά! Να το ξέρετε αυτό!

Όσο πιο δύσκολη είναι μια περίπτωση, άλλο τόσο τη ποθούμε! Τη κυνηγάμε. Δίνουμε μάχη. Ένα τέτοιο παιχνίδι θα παίξουμε..

Κριός

Κριαράκια μου, η Θεά Αφροδίτη όχι μόνο απλά θα κάνει επίσκεψη στο ζώδιό σας, αλλά θα κατσικωθεί κιόλας και μη θα έρχεται και μια θα φεύγει! Αν δε πετύχει το σκοπό της να μη τη λένε Θεά! Ναι γοητευτικοί και λαμπεροί όσο ποτέ, με διάρκεια τούτη τη φορά, γιατί θέλει αμέτι, μουχαμέτι να σας κάνει όμορφους και ερωτικούς! Αρκετοί λοιπόν το διάστημα αυτό, θα τρέξετε σε ινστιτούτα ομορφιάς, μπορεί να κάνετε και μια πλαστική, να βελτιώσετε κάτι πάνω στο σώμα σας! Η μύτη θα είναι αυτή; Τα οπίσθια; Το στήθος; Κάτι φτιάχνετε εκεί πέρα! Ερωτικά τώρα ή παντρεύεστε και νοικοκυρεύεστε, ή κάνετε restart! Δηλαδή κάποιο μαναράκι σας ξεμυαλίζει και νομίζω ο κεραυνοβόλος ο έρωτας, τίτλους δε κοιτά! Μπαμ και κάτω! Θα περάσετε καλά, αυτό είναι το σίγουρο!

Ταύρος
Φευγάτο πολύ το φαινόμενο αυτό για εσάς, όμως και ψυχοθεραπευτικό. Εννοείται πως η Αφροδίτη στο Κριό δε σας ταιριάζει και τόσο, είναι σκληρή παίχτρια εκεί δα πέρα, θα πρέπει να ζοριστείτε για να τη φτάσετε. Ε λοιπόν, το διάστημα αυτό πιο καλή η μοναξιά, αφού θα επιδιώξετε την ησυχία σας, την ηρεμία σας και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Καλό είναι, να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας από το παρελθόν, κυρίως σε θέματα αγάπης, ή θα ανοίξει μια πόρτα ή θα κλείσει! Άλλωστε τα ενδιάμεσα δε σας ενδιαφέρουν και τόσο. Καιρός για σκέψη, να ψαχτείτε με τον εσωτερικό σας τον κόσμο, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και μετά οι αγάπες και τα λουλούδια!

Δίδυμος
Γίνεστε πιο κοινωνικοί από ποτέ! Ξαφνικά βρίσκετε ένα χόμπι ή μια δραστηριότητα που σας αρέσει πολύ. Το όμορφο είναι πως αρέσει και στους άλλους, συνεπώς ως δια μαγείας δημιουργείτε μια ατμόσφαιρα πολύ θετική, αισιόδοξη και φυσικά παίζετε ομαδικά! Νέες γνωριμίες προκύπτουν, οι οποίες θα είναι χρήσιμες για τα νέα σας επαγγελματικά ξεκινήματα. Ότι παράξενο κινείται μπορεί να σας κάνει. Άλλωστε τα κλασικά δε σας αρέσουν και τόσο! Βρίσκετε συγχρόνως το χρόνο, για βόλτες, διασκέδαση και καλοπέραση! Η Θεά σας ξυπνάει, σα να είναι άνοιξη.. Κάθε μέρα θα κάνετε και κάτι το διαφορετικό!

Καρκίνος
Ετοιμαστείτε για μια προαγωγή! Εννοείται πως τα χρήματα θα είναι περισσότερο, όπως και οι ευθύνες! Καιρός να αναλάβετε νέα καθήκοντα. Κατά πάσα πιθανότητα να γίνετε προϊστάμενοι κάποιων, δύσκολο πολύ, όχι όμως ακατόρθωτο! Τον καιρό αυτό, θα σας ζηλέψουν πολύ, θα κάνουν τα πάντα για να σας χαλάσουν το όνειρο, μπορεί ακόμα να σας βάλουν και εμπόδια, όμως επειδή εσείς έχετε μύτη μεγάλη, θα τη μυριστείτε τη δουλειά και θα αντεπεξέλθετε μια χαρά! Επαγγελματικές επιτυχίες λοιπόν. Βέβαια, μπορεί να κλειστείτε στον εαυτό σας, γιατί η μάχη αυτή, δεν έχει φίλους και παρέες!

Λέων
Ξυπνάει το φευγιό μέσα σας και ξαφνικά θέλετε να ταξιδέψετε παντού! Κάποιοι φυσικά την έχετε τη δυνατότητα, κάποιοι όχι και τόσο, αλλά με μια σχετική οικονομία, όλο και κάπου μπορείτε να πάτε! Δε σας νοιάζουν τόσο, το πού θα μείνετε και το πώς θα πάτε. Αρκεί να φύγετε μακριά, να αλλάξετε παραστάσεις! Η Θεά σας έχει και μια έκπληξη! Ερωτεύεστε παράφορα. Μια νέα ύπαρξη. Κάτι το διαφορετικό. Ξυπνάει όλο σας το είναι και είστε έτοιμοι για όλα! Συμβαίνουν και αυτά, εκεί που κανείς δε το περιμένει. Δοκιμάστε το, τολμήστε, μη φοβάστε και ότι προκύψει. Η εμπειρία δε μετράει, στο κάτω-κάτω;;;

Παρθένος

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Ειλικρινά όταν ερωτευτείτε να μας το πείτε και εμάς, να κάνουμε party! Η Θεά τον καιρό αυτόν, θα σας κάνει να ασχοληθείτε με το χρήμα. Γίνεστε υπερβολικά τσιγκούνηδες, γιατί θέλετε να μαζέψετε λεφτά στην άκρη. Και δύσκολο πολύ στις εποχές που ζούμε. Εκτός αν βγάζετε κάτι ψιλά παραπάνω. Οργανώνεστε εκ νέου, γιατί θέλετε από εδώ και πέρα να βρεθείτε σε καλύτερη οικονομική κατάσταση, συνεπώς, κάποια κίνηση θα κάνετε και θα το χρειαστείτε το ρευστό! Οικογενειακή επιχείρηση; Θα νοικιάσετε ένα ακίνητο; Έχω την εντύπωση πως, κάτι μαγικό είναι και άμεσο!

Ζυγός
Ευχάριστα τα μαντάτα με τη Θέα στο Κριό, το θέμα είναι πώς θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας. Με ποιο τρόπο. Γίνεστε καταπιεστικοί στο σύντροφό σας, γιατί ξαφνικά θυμάστε πώς είναι να αγαπούν, να νοιάζονται και να φροντίζουν και δε ξέρουμε αν αυτό θα εκτιμηθεί αναλόγως.. Αν θα είναι αμοιβαίο; Μη περιμένετε και θαύματα, γιατί τώρα που έχετε εσείς τα κέφια σας, να βρεθείτε πιο κοντά με το σύντροφό σας, ίσως να μη το έχει εκείνο. Για παίξτε σωστά! Από την άλλη μια επαγγελματική ευκαιρία ίσως να προκύψει και να χρειαστεί να γίνετε ένας αόρατος συνέταιρος. Λεφτά να βγάζετε και τι σας νοιάζει;;;

Σκορπιός
Καταρχήν ξεκινάτε γυμναστική και υγιεινή διατροφή. Τέρμα οι λιχουδίτσες, πρέπει να κάνετε κορμί και να βρείτε τα φόρμα σας ξανά. Μπαίνετε σε πρόγραμμα λοιπόν, αυστηρό κιόλας και γίνεστε αγνώριστοι. Ξέρω δύσκολο πράγμα ο χειμώνας, να όμως που η Θεά θα μείνει στο Κριό, πολύ καιρό. Έχετε χρόνο μπροστά σε με το τσουβάλι. Τα δίνετε όλα στη δουλειά σας, αφήνετε τις καλύτερες τις εντυπώσεις και έρχονται όμορφα μαντάτα. Σίγουρα δε θα ξεμείνετε το καλοκαίρι από δουλειά και κάτι νέο έρχεται. Πιο αεράτο. Πιο κοντά στη θάλασσα! Ετοιμαστείτε!

Τοξότης
Ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές. Να ξεφύγει το σύμπαν σας τελείως! Η Θεά Αφροδίτη κρατά στα χέρια τις όλες τις εκπλήξεις του κόσμου! Αλλάζετε πολύ την εμφάνισή σας, γίνεστε αγνώριστοι εξωτερικά, τώρα δε ξέρω αν θα χάσετε και κιλά, πάντως ανανεώνεστε κανονικά! Ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα και πρέπει να σας βρει όμορφους και περιποιημένους. Τον προσμένετε. Είστε έτοιμοι. Θέλετε να νιώσετε έτσι λίγο ερωτικά. Κάποιοι μπορεί να παντρευτείτε.. Μπορεί να κάντε και ένα παιδάκι. Όλα παίζουν και τούτη τη φορά, δε φοβάστε καθόλου!

Αιγόκερως

Το διάστημα αυτό θα φτιάξετε το σπίτι σας και θα το ανοίξετε κανονικά. Φίλοι έρχονται να σας δουν, φιλοξενείτε κάποιες ψυχές, ομορφαίνουν οι γωνιές του σπιτιού με όμορφες φάτσες. Και κάπως έτσι βρίσκετε το χρόνο να είστε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, να περάσετε περισσότερο χρόνο και να νιώσετε μια αγάπη και θαλπωρή έτσι ξαφνικά! Και εσείς θερμοί θα είστε, συνεπώς σας ανταποδίδουν το συναίσθημα. Πολύ έμπνευση θα έχετε τις μέρες αυτές, κάτι θα δημιουργήσετε με τα χεράκια σας. Ηρεμείτε και μαζεύεστε στο σπίτι. Ζείτε οικογενειακές στιγμές. Και σας αρέσει πολύ!

Υδροχόος
Ανήσυχοι ως συνήθως, κάτι θα ανακαλύψετε που θα σας ξεσηκώσει για εμπειρίες πολύ μοναδικές. Γεμάτοι από δραστηριότητες το επόμενο το διάστημα, ξεκινούν και τα ταξιδάκια που τόσο σας αρέσουν, καινούριες γνωριμίες προκύπτουν και νιώθετε ζωντανοί ξανά! Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες εμφανίζονται στο διάβα σας, τις αρπάζετε και όπου βγάλει. Δε μένετε λεπτό άπραγοι, ασχολείστε με πολλά ζητήματα συγχρόνως, είστε μέσα στο παιχνίδι. Υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από αυτό; Αν το πνεύμα σας είναι ομαδικό, τότε να προσμένετε άμεση επιτυχία. Όσο πιο συνεργάσιμοι, άλλο τόσο τα πράγματα θα πηγαίνουν ευνοϊκά!

Ιχθύς
Τον καιρό αυτό βλέπετε τα πράγματα με το όνομά τους. Μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε; Κοιτάζετε το συμφέρον σας και θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να ανεβείτε και να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Αν είστε μυαλωμένοι και συνετοί θα τα καταφέρετε. Εσείς που γυρεύετε μια καλύτερη εργασία, στείλτε κανά βιογραφικό, δε ξέρετε ποτέ πού μπορεί να βρεθείτε! Κάτι καλό υπάρχει εκεί έξω για εσάς. Απελευθερώνεστε κατά κάποιο τρόπο. Μπορεί αρκετοί από εσάς να φύγετε από το πατρικό και να πάτε να βρείτε τη τύχη σας αλλού! Μπαίνετε σε περιπέτειες!

Γάμος από έρωτα ή από ανάγκη; Ποια είναι τα πρωτογενή κίνητρα του κάθε ζωδίου;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την προσωπικότητα ενός άντρα ανάλογα με το ζώδιο του!

Μην μπλέξεις μαζί τους – Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι εγωιστές του ζωδιακού κύκλου!