Τα Ζώδια σήμερα 12/05/2014 by F’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 12/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μετά από ένα ημίτρελο ΣΚ επιστρέφω στη βάση μου, στο έδαφος για τα καλά! Να σας προετοιμάσω κιόλας, πλησιάζει πανσέληνος στις 14, ω ρε γλέντια! Όπως έχουμε ξανά πει, η επιρροή του Φεγγαριού κρατάει τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, για αυτό έχει ήδη ξεκινήσει και όσο περνούν οι ώρες, θα τη νιώθουμε όλο και πιο έντονα μέσα στο πετσί μας..


Τα Καρκινάκια θα έχουν πάλι τα ψυχολογικά τους, οι Παρθένοι θα δείξουν τη δύναμή τους, λίγο άχαρα, οι Ζυγοί θα περάσουν πάλι από ένα ηλεκτροσόκ επαγγελματικό, οι Σκορπιοί θα βολοδέρνουν κανονικά παρέα με το σκοτάδι, οι Τοξότες θα πάρουν τα βουνά και οι Αιγόκεροι μετακομίζουν στα καλά καθούμενα!! Αρκετοί δηλαδή θα ξεφύγουν κανονικά, όμως έτσι είναι αυτά…


Η Γη, η Σελήνη και Εμείς..


Και δε λέει να ζεστάνει και ο καιρός, μπας και ξεχαστούμε λίγο…


Καλή συνέχεια σε όλους..



Κριός
Καλή ημέρα για να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου που γνωρίζει καλύτερα ένα θέμα που σας βασανίζει! Μη βιαστείτε να βάλετε εκείνη τη τελεία, γιατί η διαίσθησή σας σήμερα θα σας ξεγελάσει και μετά θα κλαίτε! Αφήστε τη ξεροκεφαλιά σας λίγο στην άκρη και αφήστε και κάποιον άλλον να έχει τα πρωτεία στη συζήτηση!


Ταύρος
Μέρα παράξενη που το χρήμα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο! Δε ξέρω αν θα σας έρθει ή αν θα το δώσετε, περισσότερο μου κάνει το έξοδο, όμως μη μπλέξετε τους φίλους σας σε αυτό το παιχνίδι του θησαυρού γιατί θα το μετανιώσετε! Κινηθείτε άμεσα και δίχως καμία αναβολή για να πετύχετε το στόχο σας!


Δίδυμος
Κλείστε όλες σας τις εκκρεμότητες άμεσα κιόλας και μη περιμένετε κανένα μαγικό ραβδάκι να τα κάνει όλα αυτά από μόνο του! Πρέπει να είναι όλα στην εντέλεια, για να μην εκτεθείτε! Κάντε λίγο ακόμα τη καρδιά σας πέτρα, καλύτερες ημέρες έρχονται ολοταχώς και θα δικαιωθείτε για ένα επαγγελματικό ζήτημα! Απλά τώρα με το φεγγάρι στις 14, λίγο προσοχή..!


Διάβασε τα υπόλοιπα ΖΩΔΙΑ στο magicfariel.blogspot.gr