Ζώδια & Άγιος Βαλεντίνος: Τι επιφυλάσσει για εσάς η ημέρα των ερωτευμένων;

Ζώδια & Άγιος Βαλεντίνος: Τι επιφυλάσσει για εσάς η ημέρα των ερωτευμένων;
Η 14η Φεβρουαρίου, γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ή αλλιώς μέρα των ερωτευμένων, είναι η ιδανική υπενθύμιση για να εκφράσουμε ξανά το ενδιαφέρον μας και να αποδείξουμε την αγάπη και την αφοσίωσή μας. Ακόμα και όσοι δεν δηλώνουν υποστηρικτές αυτής της γιορτής, δέχονται με ευχαρίστηση την ερωτική εκδήλωση έστω με μια ζεστή αγκαλιά και ένα παθιασμένο φιλί. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να βγούμε από την καθημερινότητα και να φέρουμε ξανά τη ζωντάνια στη σχέση μας.

Στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ο Ήλιος βρίσκεται στο τελευταίο δεκαήμερο του Υδροχόου και δίνει κέφι, ενέργεια και αυτοεκτίμηση σε όσους
Δίδυμους γεννήθηκαν 14-16 Ιουνίου
Ζυγούς γεννήθηκαν 16-18 Οκτωβρίου
Υδροχόους γεννήθηκαν 13-15 Φεβρουαρίου
Λέοντες γεννήθηκαν 16-18 Αυγούστου

Τη ίδια ημέρα, η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και θα δημιουργήσει θετική όψη με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, φέρνοντας ευχάριστες, συναισθηματικές εξελίξεις στα ζώδια του αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου τους! Συνεχίστε παρακάτω..

Επιρροή στη φετινή γιορτή του έρωτα ασκεί και ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων στην οποία θα δώσει ρομαντικές επικοινωνίες, τρυφερά μπιλιετάκια αλλά και «αγαπησιάρικες» ειδήσεις και συναντήσεις. Ο Ερμής επιφυλάσσει πολύ όμορφες, ερωτικές επικοινωνίες και συναντήσεις σε όσους
Καρκίνους γεννήθηκαν 3-5 Ιουλίου
Σκορπιούς γεννήθηκαν 4-6 Νοεμβρίου
Αιγόκερους γεννήθηκαν 3-5 Ιανουαρίου
Ιχθείς γεννήθηκαν 3-5 Μαρτίου
Παρθένους γεννήθηκαν 5-7 Σεπτεμβρίου

Το ερωτικό θερμόμετρο θα χτυπήσει κόκκινο και θα απολαύσουν πικάντικες στιγμές πάθους και έντονης σεξουαλικότητας όσοι
Ταύροι γεννήθηκαν 29-30 Απριλίου
Καρκίνοι γεννήθηκαν 29 – 30 Ιουνίου
Παρθένοι γεννήθηκαν 1-2 Σεπτεμβρίου
Σκορπιοί γεννήθηκαν 30-31 Οκτωβρίου και 1η Νοεμβρίου
Ιχθείς γεννήθηκαν 28 Φεβρουαρίου και 1η Μαρτίου

Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα έχουν τυχερή έκβαση σε μία προσωπική ερωτική τους σχέση ή γνωριμία. Πιθανότατα να κάνουν ή να δεχθούν μία πρόταση γάμου ή θα έχουν την έκπληξη ενός δώρου ή θα ξεκινήσουν μία όμορφη σχέση με καλές προοπτικές… Το εξάγωνο που πραγματοποιεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα φέρει μία αναπάντεχη θετική εξέλιξη σε όσους
Κριούς γεννήθηκαν 27 -28 Μαρτίου
Διδύμους γεννήθηκαν 27-28 Ιουνίου
Ζυγούς γεννήθηκαν 28-29 Σεπτεμβρίου
Τοξότες γεννήθηκαν 28-29 Νοεμβρίου
Υδροχόους γεννήθηκαν 27-28 Ιανουαρίου

Σε μία περίεργη, μπερδεμένη και μπλοκαρισμένη συναισθηματική κατάσταση θα είναι φέτος όσοι
Ταύροι γεννήθηκαν 1-2 Μαΐου
Λέοντες γεννήθηκαν 1-2 Αυγούστου
Σκορπιοί γεννήθηκαν 1-2 Νοεμβρίου
Υδροχόοι γεννήθηκαν 30-31 Ιανουαρίου

Ερωτικές προβλέψεις για την ημέρα των ερωτευμένων

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, η φετινή ημέρα των ερωτευμένων σε βρίσκει με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, κέφι και αισιοδοξία. Ακόμα και αν δεν πιστεύεις σε αυτή τη γιορτή, θα θελήσεις να το ρίξεις έξω, να διασκεδάσεις, να αφεθείς αλλά και να κάνεις τις ερωτικές σου τρέλες. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζοντας θετική όψη με την Αφροδίτη, αυτό σημαίνει ότι το συναίσθημα θα ξεχειλίζει και η ανεμελιά του έρωτα, θα σε παρασύρει φέτος σε ερωτικά παιχνίδια, που είναι βέβαιο ότι θα απολαύσεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, η φετινή γιορτή των ερωτευμένων σε βρίσκει με μία βαριά, νοσταλγική διάθεση και με το μυαλό σου να είναι κολλημένο στις στιγμές που πέρασαν και δεν θα ξαναέρθουν. Μην «σκαλίζεις» το παρελθόν σου και διώξε από το μυαλό σου τις αρνητικές σκέψεις. Ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων, φανερώνουν ότι αυτή την ημέρα μπορείς να βγεις, να διασκεδάσεις, να επικοινωνήσεις, ενώ παράλληλα σου δίνουν το σημάδι ότι ο έρωτας μπορεί να υπάρχει αυτή την περίοδο στον κοινωνικό σου κύκλο! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, τότε ευνοείσαι για να προγραμματίσεις κάτι ιδιαίτερο για αυτή την βραδιά, ώστε να θυμηθείς με το ταίρι σου και πάλι τις παλιές όμορφες στιγμές σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν είσαι Δίδυμος, με τον Ερμή και τον Άρη να βρίσκονται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, είναι βέβαιο ότι οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι αυξημένες αυτή την ημέρα και ότι την αποκλειστικότητα του χρόνου και του ενδιαφέροντός σου, την έχεις αφιερώσει στην καριέρα. Ωστόσο, η φετινή γιορτή των ερωτευμένων, κρύβει και θετικές ευκαιρίες για τα αισθηματικά σου! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, σε παρασύρει σε ένα ερωτικό ταξιδάκι, σε μία επικοινωνία ή ακόμα και σε φλερτ μέσα από το διαδίκτυο! Ο Δίας είναι σύμμαχός σου, για σένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και κάνει τα αδύνατα δυνατά, για να σε αποκαταστήσει. Στις 14 Φεβρουαρίου λοιπόν, είσαι το πρώτο ζώδιο στην λίστα που θα συμμετάσχεις σε ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες, συναντήσεις και ερωτικές απολαύσεις, έστω και αν αυτή την περίοδο ο χρόνος σου είναι αρκετά περιορισμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αισθάνεσαι έντονα ότι ζεις ή ότι αναζητάς τον καρμικό έρωτα, την μεγάλη δυνατή αγάπη, που θα σταθεί για πάντα στο πλάι σου, αγαπητέ Καρκίνε! Στην φετινή γιορτή των ερωτευμένων βιώνεις με ένταση τα συναισθήματά σου, προσμένεις και περιμένεις πολλά και μέσα σου υπάρχει η ελπίδα πως σύντομα όλα θα αλλάξουν! Με τον Ερμή και τον Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα υπάρξουν αυτή την ημέρα ειδήσεις, συναντήσεις και επικοινωνίες ερωτικού ύφους. Θα εκφράσεις και εσύ από την πλευρά σου τα συναισθήματά σου, τα οποία θα βρουν και ανταπόκριση! Πολύ σύντομα ξεκινά μία νέα περίοδος για τα αισθηματικά σου, πολύ πιο θετική, γι’ αυτό μην βιαστείς αυτή την ημέρα να κρίνεις τις καταστάσεις γρήγορα…

ΛΕΩΝ
Δυναμικέ Λέων, ακόμα και αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και δέχεσαι αυτή την περίοδο την επιρροή του Κρόνου, η ημέρα των ερωτευμένων θα είναι αρκετά θετική για το δικό σου ζώδιο! Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου σου χαρίζουν λάμψη, αυτοπεποίθηση και τονώνουν τον τομέα των σχέσεών σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, σε κάνει να μην διστάζεις να ρισκάρεις και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, αλλά σου φέρνει και ευχάριστες ειδήσεις, που θα τονώσουν την ψυχολογία σου! Ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων, ανεβάζει την ερωτική σου λίμπιντο και κάνει ιδιαίτερα καυτό το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου. Θυμήσου λοιπόν: Του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι η ιδανική στιγμή για να πιέσουμε ή να ζορίσουμε καταστάσεις, απολαμβάνουμε τον έρωτα, χωρίς να σκεφτόμαστε το αύριο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάνε έρωτα και όχι πόλεμο θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος την αισθηματικής σου ζωής για την ημέρα των ερωτευμένων, φίλε Παρθένε! Ο Άρης και ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων, θέτουν επί τάπητος τα ζητήματα των σχέσεων και την μία σου προκαλούν σύγχυση και αναστάτωση, την άλλη στιγμή όμως, βρίσκεις τον κατάλληλο τρόπο για να επαναφέρεις το όμορφο, ρομαντικό κλίμα στην αισθηματική σου ζωή. Με την Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σου, η βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου σου επιφυλάσσει δυναμικές, ερωτικές συγκινήσεις και εκρηκτικά πάθη!

ΖΥΓΟΣ
Θέλεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, να μοιραστείς, να κάνεις τα δώρα σου, να δείξεις την αγάπη σου τόσο με τα λόγια, όσο και με τις πράξεις, αγαπητέ Ζυγέ, και όχι μόνο θα το κάνεις, αλλά θα έχεις και την ανάλογη ανταπόκριση. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, τονώνει τον τομέα των σχέσεών σου και, με την Αφροδίτη από το φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόου, έρχονται ξαφνικές, θετικές εξελίξεις που θα σε συναρπάσουν. Ακόμα και για σένα που δεν είσαι αυτό το διάστημα σε μία σχέση, η ημέρα των ερωτευμένων σου δίνει την ευκαιρία μέσα από την κοινωνική σου δικτύωση αλλά και τις επικοινωνίες σου, να έχεις θετικές ερωτικές εξελίξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σε βρίσκει με πολλές υποχρεώσεις και με αρκετή δουλειά, ωστόσο εσένα το μυαλό σου θα ταξιδεύει και από το πρωί θα σε διακατέχει μία απίστευτα ρομαντική διάθεση, φίλε Σκορπιέ. Μπορεί ο Κρόνος από το δικό σου ζώδιο να σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις, να δεις πιο σοβαρά και υπεύθυνα τη ζωή σου, όμως ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων τονώνουν την ερωτική σου διάθεση. Την ημέρα των ερωτευμένων λοιπόν, θα έχεις ερωτικές εξελίξεις, αυξημένη ερωτική διάθεση και, αν αφήσεις τα πείσματα και τις ζήλιες, μπορείς πραγματικά να περάσεις πολύ καλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, είναι ιδιαίτερη, ξεχωριστή και αρκετά ευχάριστη για το δικό σου ζώδιο, φίλε Τοξότη. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, σχηματίζοντας θετική όψη με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, σου φέρνει αυτό το ευχάριστο, ερωτικό μήνυμα ή την συνάντηση που περιμένεις. Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν και εσύ θα πλέεις για μία ακόμα φορά στα πελάγη της ευτυχίας, αφού ο έρωτας, σου προσφέρει αυτή την ημέρα παιχνίδια που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλε Αιγόκερε, καθώς ξημερώνει η 14η του Φλεβάρη, εσύ θα είσαι από τους πρώτους που θα αμφισβητήσουν την γιορτή των ερωτευμένων, λέγοντας ότι δεν σε εκφράζει αυτή η γιορτή. Ωστόσο, θα είσαι από τους πρώτους που θα κοιτάξεις το κινητό σου, θα στείλεις αλλά και θα λάβεις τα ερωτικά σου μηνύματα. Άλλωστε, ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων, σε προτρέπουν να εκφραστείς, αλλά σου φέρνουν και αυτή την ρομαντική είδηση που προσμένεις! Προς το βραδάκι, μία συνάντηση ή ένα δώρο έκπληξη… θα σε κάνουν να θέλεις κάθε μέρα να είναι του Αγίου Βαλεντίνου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, ανήκεις στους πρωταγωνιστές της φετινής γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου. Η Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στο ζώδιό σου, φανερώνει ότι αυτή την εβδομάδα των ερωτευμένων, ανοίγεις μία νέα σελίδα στη ζωή σου και ανανεώνεσαι! Η Αφροδίτη από το δικό σου ζώδιο, σου χαρίζει λάμψη, γοητεία, ερωτισμό και φέρνει τον έρωτα στη ζωή σου σε πρώτο πλάνο. Μάλιστα, με την θετική όψη που σχηματίζει με τον Ουρανό, σου φέρνει ξαφνικές, αναπάντεχες, ερωτικές ειδήσεις και προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν!

ΙΧΘΕΙΣ
Φίλε Ιχθύ, ο Ερμής, ο Άρης, αλλά και ο Ποσειδώνας, βρίσκονται στο ζώδιό σου και σε κάνουν αυτή την ημέρα να ζεις τον έρωτα με τον δικό σου, ιδιαίτερα, ρομαντικό, τρόπο! Τα αισθηματικά σου μπορεί να περνούν περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας, όμως αυτό δεν φαίνεται να σε πτοεί! Αυτή την ημέρα λοιπόν, θα υπάρξουν αποκαλύψεις καλά κρυμμένων μυστικών (είτε δικών σου, είτε του ατόμου που σε ενδιαφέρει), θα πέσουν οι μάσκες και όλο αυτό θα έχει θετική έκβαση, για την εξέλιξη μίας ερωτικής σου υπόθεσης.

astrologos.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Άγιος Βαλεντίνος: Θες να κάνεις την ημέρα του μοναδική; Με αυτούς τους τρόπους σίγουρα θα τα καταφέρεις

Να ταραχτείς ή είναι καλό; Τι σημαίνει τελικά αν δεις τον πρώην σου στον ύπνο σου;

Πες μου τι ζώδιο είναι ο πρώην σου να σου πω πόσο γαϊδούρι είναι! Πώς θα αντιδράσει σε μια τυχαία συνάντηση μετά απο καιρό;