Τα Ζώδια σήμερα 13/05/2014 by F’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 13/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια μέρα πριν τη Πανσέληνο, ναι έχω αρχίσει και βγάζω δόντια και έχει μέλλον η υπόθεση! Μπορεί ως Ταυρίνα να μη με πιάσει και τόσο, όμως ως ζώδιο της γης, όλο και κάτι θα με ακουμπήσει, όλο και κάτι θα σπάσω! Εξού γιατί τα βάζα, δεν υπάρχουν πια!!


Όχι δεν είμαι καθόλου νευρικιά, καθόλου αγχωτικιά, δε φωνάζω και φυσικά, αστειεύομαι, αφού τα χάπια δε με πιάνουν πια…


Είδατε το νούμερο που βγήκε στη Eurovision? Πάμε καλά? Πού ζούμε? Με ρώτησε κανείς αν θέλω να δω κάτι τέτοιο, να μολύνω τα μάτια μου, να κάψω εγκέφαλο, από έναν άνθρωπο, που ούτε ο ίδιος δε ξέρει, προς τα πού γέρνει η βάρκα??
Είμαι πολύ απελευθερωμένο άτομο, προοδευτικό, μου αρέσουν τα παράξενα, όμως λίγη αξιοπρέπεια δε βλάπτει!!! Έχει γονείς αυτό το μπερδεμένο παλικάρι?


Και γιατί τα παιδιά όλου του κόσμου, πρέπει να δουν ότι υπάρχει και αυτό το πείραμα θα έλεγα, μια θηλυκή μορφή με μούσια, που κακό χρόνο να έχει έτσι όπως είναι?? Λατρεύω Τζένη! Άρα δεν έχω τέτοιου είδους κολλήματα! Αλλά άλλο η Ferrari και άλλο το ξεβίδωτο πατίνι… Jesus Christ!!


Βάλτε βρε κανένα ντοκιμαντέρ, μπας και μάθουμε τίποτα το αξιόλογο, μπας και ανακαλύψουμε τα μυστικά του πλανήτη και της ζωής, μπας και προβληματιστούν τα παιδιά μας, για το φυσικό περιβάλλον και το μέλλον του… Δε θέλουμε άλλο σκουπίδι!!


Φούντωσα πάλι… άντε Καλή Συνέχεια!!


Κριός
Θα συναντήσετε κάποιον φίλο που σίγουρα θα έχετε πολλά να πείτε, αφού μια παρεξήγηση ήταν η αιτία να χαθείτε! Να και το ποιηματάκι πρωί-πρωί.. Μην αλλάξετε δρόμο, μην τον αποφύγετε, αντιθέτως έχει τόσα να σας πει, που θα φτιάξει το κλίμα μια και έξω! Αφιερώστε το χρόνο σας, βάλτε λίγο συναίσθημα στη σκληρή καρδιά σας και ανοίξτε ξανά εκείνη την αγκαλιά και χώστε τον μέσα!!


Ταύρος
Για αδειάστε το πορτοφόλι σας πριν φύγετε από το σπίτι γιατί μέσα στην ημέρα παίζει πολύ να ξανά γεμίσει, τόσο ξαφνικά! Αν σας χρωστούν χρήματα σήμερα επιστρέφουν στη βάση τους! Όμως σας περιτριγυρίζει το χρήμα γενικώς, για αυτό παίξτε κανένα τυχερό παιχνιδάκι, ψαχτείτε για καμιά ευκαιρία ακόμα, κάτι καλό συμβεί, το νιώθω!! Με μέτρο φυσικά και οικονομία..


Δίδυμος
Σήμερα η ημέρα σου κρύβει μια πολύ γοητευτική και ερωτική έκπληξη, που ναι μεν αλλά! Το νου σας, τρελά παιδιά, μη παρασυρθείτε γιατί παίζει το άτομο αυτό να μην είναι τόσο καλό όπως φαίνεται και να μπλέξετε σε πολύ μυστήριες καταστάσεις! Παίξτε όσο θέλετε, κάντε αχαλίνωτο σεξ, αλλά μη δώσετε ούτε τηλέφωνο, ούτε όνομα!! My name is Cinderella.. !!


Διάβασε τα υπόλοιπα ΖΩΔΙΑ στο magicfariel.blogspot.gr