Ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο για την εβδομάδα 27-05/03!

Ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο για την εβδομάδα 27-05/03!
Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 27 έως 5 Μαρτίου 2017;

Τι μας περιμένει στην ερωτική μας ζωή την εβδομάδα 27 έως 5 Μαρτίου 2017:

Κριός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Είναι φυσικά εξαιρετικό το γεγονός ότι είμαστε στην περίοδο αμέσως μετά την εκπληκτική έκλειψη Ηλίου στο δωδέκατο οίκο σου, ανασυγκροτείσαι εσωτερικά, “θεραπεύεις” δυσκολίες, οχυρώνεσαι ψυχολογικά. Αν κάτι πρέπει να προσέξεις, είναι τις ξαφνικές και τελείως απροσδόκητες εκρήξεις. Μάλιστα, γιατί μπορεί να έχουμε και από αυτές με τη σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 27. Και γενικά, τα ξαφνικά και παρορμητικά να τα αποφεύγεις. Γιατί να βιάζεσαι και μετά να μετανιώνεις;

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Το ότι ψυχολογικά περνάς σε μια περισσότερο ισορροπημένη φάση είναι γεγονός και φέρνει εξαιρετικά γρήγορες και ενδιαφέρουσες εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή. Κάθε είδος παρορμητισμού και βιαστικής κίνησης εκ μέρους σου, δεν ενδείκνυται. Ο Άρης και ο Ουρανός μπορούν να φέρουν ανθρώπους στη ζωή σου, αλλά που ακόμη χρειάζονται διερεύνηση.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

Ταύρος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η έκλειψη που προηγήθηκε εξακολουθεί να φέρνει ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή και γενικά νέες επαφές, αισιοδοξία και κινητικότητα. Αυτό που έχει σημασία είναι να κρατάς και μια ισορροπία με τα εσωτερικά σου θέματα. Ο Άρης και ο Ουρανός σε σύνοδο, μπορεί να σημαίνει βιαστικά συμπεράσματα, εκρήξεις, “παράλογες” σκέψεις που δε σε ωφελούν πάντα, αλλά και απίστευτη δημιουργικότητα. Αν από όλα αυτά κρατήσεις τη δημιουργικότητα και αποφύγεις τις εκρήξεις, όλα καλά.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Μπορούμε να πούμε με μια σχετική βεβαιότητα, ότι αν θέλεις η κοινωνική σου ζωή να είναι ενδιαφέρουσα, το έχεις απίστευτα αυτή την περίοδο. Η έκλειψη στους Ιχθύς που προηγήθηκε ευνοεί τις νέες γνωριμίες και τις επαφές με κόσμο, τις ομάδες, τη δικτύωση. Παρ' όλα αυτά, αυτές τι μέρες κάποιες εσωτερικές υποθέσεις μπορεί να χρειάζονται διερεύνηση, επίλυση ή απλώς να σε απασχολούν αρκετά, ώστε να είναι λίγο επίφοβο να κρίνεις την ποιότητα μιας νέας σχέσης ή γνωριμίας. Περίμενε λίγο κι εσύ.

Do it: Καρκίνος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

Δίδυμοι

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Γενικά όλα καλά, έχουμε και μια υπέροχη έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς που επηρεάζει τα επαγγελματικά σου και γενικά θέματα καριέρας και τις επαγγελματικές σχέσεις και φυσικά όλα αυτά σε ανεβάζουν, αλλά υπάρχει και μια επίφοβη σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό, που μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σου με ξαφνικές εκρήξεις, τάσεις ανεξαρτησίας και τέτοια πράγματα. Μπορείς φυσικά να το διαχειριστείς με τον εξής απλό τρόπο: μη βιάζεσαι πολύ να μιλήσεις, σκέψου λίγο πρώτα, μην το αφήνεις να βγαίνει εντελώς αυθόρμητα και βιαστικά. Στο κάτω κάτω, βρισκόμαστε σε μια περίοδο εκλείψεων, που όσο θετική και αν είναι, οι εκλείψεις από μόνες τους φέρνουν και κάποια συναισθηματική ένταση.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Σε κοινωνικό επίπεδο είναι πολύ ενδιαφέροντα τα πράγματα, κόσμος, έξοδοι, γνωριμίες, φίλοι, και μάλιστα σε… φλερταριστικό επίπεδο ακόμη πιο ενδιαφέροντα. Αν κάτι πρέπει να προσέχεις είναι η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στις 27, πολλή βιασύνη και πολλές παρορμητικές κινήσεις, βρε αδερφέ μου, αν τις αποφύγεις αυτές και δε θεωρείς ότι πρέπει να απορρίψεις από το πρώτο δευτερόλεπτο ή να παντρευτείς από την πρώτη βδομάδα γνωριμίας, μια χαρά θα πάνε όλα. Τα άλματα από το ένα στάδιο στο μεθεπόμενο και πιο πέρα, δε βολεύουν καθόλου αυτές τις μέρες.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

Καρκίνος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας εξακολουθεί να σε επηρεάζει και να υπενθυμίσουμε ότι είναι θετική και ότι εκτός από αισιοδοξία, ταξίδια ενδεχομένως και γνώση, φέρνει και έναν νέο τρόπο να βλέπεις πολλούς τομείς της ζωής σου, όπως τον εαυτό σου πρώτα από όλα, αλλά και τη σχέση σου. Και αυτά τα δύο φυσικά είναι αλληλένδετα, και μια μικρή εσωτερική αλλαγή να γίνει, έχει συνέπειες στις επαφές σου με τους άλλους (οπότε εκεί να εστιάσεις, στις εσωτερικές αλλαγές, όσο είναι αυτό δυνατό).

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η πρόσφατη έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι και αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις σημαντικούς τομείς της ζωής σου, συμπεριλαμβανομένων και των σχέσεων. Οι αλλαγές αυτές είναι καλές, θετικές και αισιόδοξες. Και το γεγονός ότι βλέπεις διαφορετικά πλέον τις σχέσεις, θα σε οδηγήσει και σε διαφορετικές επιλογές. Ναι, καλό θα ήταν να μην επαναλαμβάνονται τα ίδια μοτίβα σχέσεων, αν αυτά δεν είχαν αποδώσει στο παρελθόν.

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Σκορπιός

Λέων

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Μια έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς την προηγούμενη εβδομάδα, αποτελεί ένδειξη ότι η περίοδος που ακολουθεί είναι εκπληκτική και για την αίσθηση οικειότητας που αισθάνεσαι στη σχέση σου και για τη σεξουαλική σου ζωή. Βασικά στοιχεία που πρέπει να έχεις υπόψη σου, 1. κοιτάζεις μέσα σου και έχεις έναν δομημένο εσωτερικό διάλογο, ξέρεις τι θέλεις και τι ζητάς, ξέρεις τι σου αρέσει και τι όχι, 2. αποφεύγεις τις ξαφνικές εκρήξεις, ειδικά για θέματα αμπελοφιλοσοφικού, κοινωνικού, πολιτικού τύπου. Και γενικά τις συγκρούσεις.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας συνεχίζει να σε επηρεάζει με τον πιο θετικό τρόπο. Με αυτήν σχετίζεται ο οίκος που έχει να κάνει με την οικειότητα στις σχέσεις σου και με το σεξ. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο, με το οποίο να υπάρχει έντονη έλξη.

Do it: Δίδυμοι

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Σκορπιός

Παρθένος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η εκπληκτική έκλειψη στους Ιχθύς της προηγούμενης εβδομάδας εξακολουθεί να σε επηρεάζει (και θα εξακολουθεί για καιρό) και αφορά στις σχέσεις και στη συντροφικότητα. Σε αυτή τη φάση είναι πολύ πιθανό να δεις τη σχέση σου να περνάει σε άλλο επίπεδο, να επισημοποιείται για παράδειγμα. Όμως, είναι σημαντικό να δώσεις και σημασία σε αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι, και να περιορίσεις ή να απορρίψεις τελείως κάθε “πρέπει”. Τα πρέπει ποιος ακριβώς τα θέτει δηλαδή; Υπάρχει ένα πρωτόκολλο που λέει πρέπει να στέλνω π.χ. δεκαπέντε μηνύματα στον άλλον ή την άλλη τη μέρα;

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, είναι εξαιρετικά θετική και αφορά στις σχέσεις και τη συντροφική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό στο διάστημα που θα ακολουθήσει να δημιουργηθεί κάτι νέο στη ζωή σου, με προοπτικές κιόλας, όχι ό,τι να 'ναι. Αυτό που έχει σημασία είναι όχι τόσο το πώς θα φανείς στον άλλον, αλλά το πώς φαίνεσαι στον εαυτό σου, το να νιώθεις ισορροπημένος και κατασταλαγμένος, όσο γίνεται, προτού μπεις σε μια νέα σχέση.

Do it: Ιχθύες

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Ζυγός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό έχει ένα δημιουργικό ενδιαφέρον θα μπορούσαμε να πούμε, αλλά είναι και μια ένδειξη ότι υπάρχει κάτι απρόβλεπτο στις σχέσεις σου. Εκεί που είσαι καλά δηλαδή, μπορεί ξαφνικά να παίρνεις ανάποδες, που δεκτό και φυσιολογικό μερικές φορές, αλλά 1. καθόλου μα καθόλου απαραίτητο, 2. καθόλου μα καθόλου αναπόφευκτο. Μπορεί λοιπόν, και προτείνεται ανεπιφύλακτα, να τη διαχειριστείς κάπως όλη αυτή την ενέργεια και να αποφεύγεις ξαφνικές εκρήξεις και βιαστικές κουβέντες. Στο κάτω κάτω, είσαι ο άρχοντας των σχέσεων, αν εσύ δεν ξέρεις να τα χειριστείς αυτά, τότε ποιος. Άσε τη θετικότατη επιρροή της έκλειψης Ηλίου της προηγούμενης βδομάδας να δράσει στον τομέα των επαγγελματικών και των καθημερινών υποχρεώσεων και θα δεις πώς θα απαλλαγείς από περιττές και βιαστικές σκέψεις.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό είναι μια ενδιαφέρουσα μεν όψη, αλλά μπορεί να γίνεις παρορμητικός, οι κρίσεις σου να είναι κάποιες φορές βιαστικές και ίσως επιφανειακές. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει το ενδεχόμενο ξαφνικών γνωριμιών, νέων σχέσεων που μπορεί να προκύψουν από το πουθενά. Δεν υπάρχει λόγος βέβαια να γνωριστείς σήμερα με κάποιον ή κάποια και αύριο να αντιμετωπίζετε ο ένας τον άλλον σαν παντρεμένοι, για παράδειγμα. Για να είναι κάτι στέρεο, θέλει γερά θεμέλια και προσεκτική οικοδόμηση που αυτά γίνονται με το ΧΡΟΝΟ.

Do it: Σκορπιός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

Σκορπιός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες, εξακολουθεί να σε επηρεάζει με τον πιο θετικό τρόπο και πραγματοποιήθηκε στον οίκο του έρωτα, της δημιουργικότητας και των παιδιών. Αν η σχέση σου έχει γερά συναισθηματικά θεμέλια, τότε περνάς σε μια άλλη φάση, ακόμη πιο δυνατή συναισθηματικά. Από την άλλη, αν δεν, τότε στις πιθανότητες είναι να αρχίσεις να θέλεις να κάνεις κάτι για αυτό. Ή να αποφασίσεις να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και τις ανάγκες και επιθυμίες σου και μετά να αποφασίσεις πώς θα χειριστείς και τη σχέση σου. Πάντως, προχωράς ένα βήμα μπροστά.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η απίστευτη έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 26 στους Ιχθύς, δείχνει ότι η ερωτική σου ζωή περνάει σε μια άλλη φάση, ότι στο επόμενο διάστημα, κυρίως αυτή την περίοδο αλλά και μήνες μετά, ο έρωτας είναι ένα από τα πιο πιθανά σενάρια. Το μόνο που απομένει είναι να ασχοληθείς πρώτα εσύ τον εαυτό σου, όχι ναρκισσιστικά, αλλά με την έννοια της φροντίδας και της ικανοποίησης των δικών σου αναγκών και επιθυμιών.

Do it: Ζυγός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος

Τοξότης

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό είναι δημιουργική και δυνατή, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν πράγματα μέσα σου, που παλεύουν να βγουν προς τα έξω. Και μάλλον αυτές τις μέρες δε χρειάζεται να παλέψουν και πολύ για να βγουν. Αν κάτι είναι σημαντικό βέβαια, είναι το πώς θα βγουν, ο τρόπος με τον οποίο θα εκφραστούν. Υπάρχει και ένα έντονο ερωτικό στοιχείο, μια βαθιά επιθυμία για τον άλλον ή την άλλη. Καμία βιαστική κίνηση δεν είναι απαραίτητη πάντως.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον πιο ερωτικό σου οίκο, είναι ενδιαφέρουσα και δυνατή, αλλά έχει και ένα παρορμητικό στοιχείο, μια τάση ίσως έντονη για βιαστικές κινήσεις. Κοίτα να δεις, όντως υπάρχει η πιθανότητα μιας ερωτικής γνωριμίας ή μιας εξέλιξης στην ερωτική σου ζωή. Γνωρίζεις και προχωράς με κανονικά βήματα όμως, χωρίς “άλματα”.

Do it: Ιχθύες

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι

Αιγόκερως

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η πρόσφατη, πολύ θετική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Ιχθύων, δείχνει ότι με την επικοινωνία γίνονται μεγάλα πράγματα. Τη συναισθηματική επικοινωνία (για τη σχέση σου μιλάμε) όχι τη λογική και αποστασιοποιημένη, που στόχο της έχει να βγάλουμε ορθά συμπεράσματα κλπ. Αυτά όχι πως δεν έχουν σημασία, αλλά στην παρούσα φάση περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Τώρα περισσότερη σημασία έχει η οικειότητα με τον άλλον ή την άλλη. Και το πώς θα αποφεύγεις τις βιαστικές κινήσεις στις στενές προσωπικές σου σχέσεις, που μπορεί να φέρει η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στις 27.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η ιδιαίτερα θετική έκλειψη Ηλίου της προηγούμενης εβδομάδας, η οποία θα σε επηρεάζει για αρκετό καιρό ακόμη, πραγματοποιήθηκε σε έναν οίκο που σχετίζεται και με την κοινωνική σου ζωή και τις νέες γνωριμίες. Οπότε καταλαβαίνεις, είναι ξεκάθαρο ότι το να απομονώνεσαι σε γραφείο ή σπίτι δεν ενδείκνυται. Αντίθετα, όσο πιο ανοιχτός είσαι στο νέο και σε νέες απόψεις, που στο κάτω κάτω δεν είναι απαραίτητο να είναι και απόλυτα συμβατές με τις δικές σου, όπως και σε διαφορετικές “στάσεις ζωής”, τόσο πιο ενδιαφέροντα γίνονται τα πράγματα.

Do it: Δίδυμοι

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Υδροχόος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η σύνοδος του Άρη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό μπορεί να φέρνει πολλή ενέργεια και επιθυμία για δράση, αλλά είναι και αρκετά έντονη, δηλαδή τουλάχιστον στο θέμα της επικοινωνίας στη σχέση σου πρέπει να είσαι προσεκτικός, το πώς εκφράζεσαι και το τι ακριβώς λες έχει σημασία. Και έχει σημασία και να μην το λες βιαστικά, παρορμητικά και άκομψα. Δεν είναι ότι είσαι τέτοιος τύπος. Αλλά ο Άρης είναι λίγο παρορμητικός και ο Ουρανός είναι επαναστατικός και αντιδραστικός. Καταλαβαίνεις ότι ο συνδυασμός τους θέλει διαχείριση.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό είναι ενδιαφέρουσα και αφορά και στις νέες γνωριμίες, αλλά κρύβει και ορισμένες παγίδες. Είναι λίγο παρορμητική, εκρηκτική, απερίσκεπτη. Λίγο βιαστική επίσης. Δεν είναι εύκολο να κρίνεις υπό αυτές τις συνθήκες, δεν είναι και πολύ εύκολο να βγάλεις ορθά συμπεράσματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να περιμένεις λίγο με τις νέες γνωριμίες και να κρίνεις από βδομάδα.

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ιχθύες

Ιχθύες

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η φανταστική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου πραγματοποιήθηκε στις 26, αλλά τώρα είναι κατά κύριο λόγο που θα αρχίσεις να βλέπεις και την επίδρασή της. Αλλάζεις λοιπόν εσωτερικά, απελευθερώνεσαι από ένα σωρό περιττά (σκέψεις, φόβους, ανασφάλειες, σχέσεις) και υποστηρίζεις περισσότερο τον εαυτό σου και το δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις. Και στη σχέση σου μπορεί να επιδράσει η έκλειψη με τον πιο θετικό δυνατό τρόπο. Τα κοινά νέα ξεκινήματα είναι κάτι που μπορεί να αποφασιστεί αυτή την περίοδο.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η έκλειψη Ηλίου που μόλις πραγματοποιήθηκε στο ζώδιό σου και θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές και θετικές των τελευταίων χρόνων, αρχίζει τώρα να δείχνει το πρόσωπό της. Βέβαια, αφορά σε όλους τους τομείς της ζωής σου και προμηνύει κυρίως νέα ξεκινήματα, σε διαφορετική βάση όμως. Ένα από τα πολύ πιθανά σενάρια είναι η δημιουργία μιας νέας σχέσης αυτή την περίοδο.

Do it: Παρθένος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Υδροχόος

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Άστρα: Πώς θα επηρεάσει η σημερινή έκλειψη τα ζώδια;

Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Πως θα επηρεάσει η ανάδρομη Αφροδίτη τα ζώδια στις 3 Μαρτίου; Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!