Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 22/08…

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 22/08…
Ζώδια 22.08.2017 07:26
Κριός

Γενικά zwdia: Μπορεί να ενδιαφερθείτε για τέχνες από μακρινές περιοχές, ίσως σας επηρεάσουν οι φίλοι σας. Η επιθυμία σας να ταξιδέψετε είναι μεγάλη και ίσως αποφασίσετε να επισκεφθείτε μακρινά μέρη μάλλον με τον/την σύντροφό σας. Αν το εννοείτε ξεκινήστε την έρευνα. Είναι υπέροχη ημέρα για να κανονίσετε τις διακοπές. Κάντε ένα ταξίδι μακρινό σε κάποια περιοχή που πάντα σας γοήτευε.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε αγορές για το σπίτι σήμερα. Το γούστο σας είναι πολύ καλό. Μάλλον θα αισθάνεστε έλξη για το ασυνήθιστο και το περίεργο. Απρόσμενοι αλλά καλοδεχούμενοι επισκέπτες θα έρθουν στο σπίτι σας και θα έχετε συναρπαστικές συζητήσεις. Μπορεί να κάνετε μια αυθόρμητη συγκέντρωση στο σπίτι σας. Θα κουραστείτε αρκετά αλλά θα περάσετε καλά.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Κάποιες απρόσμενες αλλά ευχάριστες συζητήσεις θα γίνουν σήμερα με έναν κοντινό φίλο ή τον/την σύντροφό σας. Μπορεί να κάνετε σχέδια για ένα συναρπαστικό ταξίδι. Σήμερα τα πάτε καλά με τους άλλους, οι φιλίες γίνονται πιο ισχυρές και τα ειδύλλια ενισχύονται. Κάποιο κοντινό σας άτομο μπορεί να μετακομίσει κοντά σας. Κανονίστε μια συγκέντρωση για απόψε.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Τα πειράματα που συνδυάζουν την δημιουργικότητα και την τεχνολογία μπορεί να οδηγήσουν σε ευκαιρίες ώστε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Είστε δεκτικοί σε νέες ιδέες και πρόθυμοι να κάνετε μια προσπάθεια να τις εφαρμόσετε. Μάλλον θα ανακαλύψετε νέα ταλέντα που δεν ξέρατε ότι είχατε. Είναι υπέροχη ημέρα να ξεκινήσετε ένα μάθημα, ή να παρακολουθήσετε μια διάλεξη.

Λέων

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε έλξη για ασυνήθιστες μορφές τέχνης. Ίσως κάποιες εκθέσεις να έχουν τραβήξει την προσοχή σας ή μπορεί αποκτάτε νέο γούστο για εναλλακτική μουσική ή ταινίες. Αν έχετε τέτοια τάση μπορεί σήμερα να ξεκινήσετε να ασχολείστε με νέους τομείς.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Μπορεί να σας επισκεφθεί ένας φίλος που δεν έχετε δει εδώ και καιρό. Μπορεί να είναι έκπληξη και θα χαρείτε που θα τον/την δείτε. Μπορεί να κάνετε μαι αγορά ηλεκτρικού ή ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Θα έχετε κόσμο στο σπίτι και θα περάσετε καλά.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Μια απρόσμενη πρόσκληση από έναν φίλο μπορεί να σας κάνει να κάνετε ένα μικρό ταξίδι ή ίσως να επισκεφθείτε κάποιον. Οι συζητήσεις με τους φίλους μπορεί να είναι πολύ διαφωτιστικές και ενδιαφέρουσες. Ένα κομμάτι σας μπορεί να αλλάξει για πάντα προς το καλύτερο. Μπορεί να αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα. Είναι μια πολυάσχολη, ικανοποιητική ημέρα.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες εμφανίζονται στο προσκήνιο ώστε να αφυπνίσουν της φιλοδοξίες σας. Μπορεί να συναντήσετε κάποια ασυνήθιστες πιθανότητες για εξέλιξη που δεν είχατε σκεφθεί παλιότερα. Αυτό μπορεί να είναι λίγο τρομακτικό αλλά και συναρπαστικό. Μην απορρίψετε τίποτα μέχρι να το σκεφθείτε καλά. Η επιτυχία και η καλή τύχη είναι κοντά σας.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να σχεδιάσετε ένα μακρύ ταξίδι σε ένα μέρος που δεν έχετε πάει στο παρελθόν ίσως μαζί με τον/την σύντροφό σας ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Η διαδικασία σχεδιασμού σας φέρνει πιο κοντά και φαίνεται ότι θα περάσετε καλά. Η επικοινωνία σας ενισχύεται και μάλλον και ένα ειδύλλιο μεταξύ σας. Θα περάσετε καλά μαζί. Να είστε χαλαροί και μην υπεραναλύετε τα πάντα.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Μια απρόσμενη επίσκεψη από έναν φίλο που δεν έχετε δει εδώ και καιρό μπορεί να σας γεμίσει αναμνήσεις. Μπορεί να πρέπει να αντιμετωπίσετε κρυμμένα ψυχολογικά θέματα. Αν και μπορεί να μπείτε σε πειρασμό μην προσπαθήσετε να τα καταπιέσετε πάλι. Είναι σημαντικό να τα αντιμετωπίσετε. Σήμερα θα χαρείτε που θα χαρείτε τον φίλο σας.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά. Ίσως κάποιο άτομο που δεν έχετε συναντήσει ξανά ή ένας παλιός φίλος που ξαφνικά βλέπετε διαφορετικά. Μπορεί να μάθετε κάτι υπέροχο που δεν ξέρατε για τον/την σύντροφό σας. Να είστε άψογοι όλη την ημέρα. Είναι πιθανό να βγείτε απόψε. Ότι και να κάνετε φροντίστε να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Συναρπαστικές νέες εξελίξεις για την καριέρα σας σας κάνουν θετικούς. Ίσως κάποια λύση που αναζητούσατε ξαφνικά εμφανιστεί. Εσείς είστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονείτε για νέα σχέδια. Μπορείτε να κάνετε έναν νέο φίλο ίσως κάποιον που θα είναι δίπλα σας για καιρό. Ακούστε τις συμβουλές των ανθρώπων που αγαπάτε και εμπιστεύεστε.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τρίγωνο Ήλιου με Ουρανό 21/8: Απρόσμενη εύνοια για τα ζώδια! Αναλυτικές προβλέψεις

Σήμερα η πιο δυνατή έκλειψη της χρονιάς! 4 συγκεκριμένα ζώδια θα υποφέρουν! Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Ο Κώστας Λεφάκης εφιστά την προσοχή σας: Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα σήμερα! 4 ζώδια θα ζήσουν επεισοδιακές και δραματικές καταστάσεις…
Share