Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σύνοδος Ήλιου με Ανάδρομο Ερμή 26/8: Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν! Ποια ζώδια θα έχουν απρόσμενες συναντήσεις;

Σύνοδος Ήλιου με Ανάδρομο Ερμή 26/8: Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν! Ποια ζώδια θα έχουν απρόσμενες συναντήσεις;
Ζώδια 25.08.2017 14:03

Ο Ήλιος στην Παρθένο συναντά τον Ανάδρομο Ερμή, προσφέροντας μας την ευκαιρία να ξαναπροσπαθήσουμε για κάτι που χειριστήκαμε λάθος ή ατυχήσαμε στο παρελθόν!

Στις 26 Αυγούστου, αν προσέξουμε τα εκφραστικά μας μέσα, δεν βιαστούμε και φροντίσουμε να έχουμε ορθή σκέψη και έκφραση, μόνο θετικά γεγονότα και ευχάριστες συγκυρίες μπορούν να συμβούν, ειδικά με άτομα που είχαν μείνει, για κάποιο λόγο στο παρελθόν! διαβάστε παρακάτω...

Το νου σας στο κινητό! Κάποιος από τα παλιά σας αναζητά! Ιδίως αν ανήκετε στα Ζώδια της Γης και του Νερού, του 1ου δεκαημέρου!

Προβλέψεις ΖωδίωνΚΡΙΟΣ: Επαγγελματικές ευκαιρίες που παλαιότερα έχασες, επανέρχονται και σου δίνουν την ευκαιρία νατις εκμεταλλευτείς και να βελτιώσεις την απόδοση σου!

ΤΑΥΡΟΣ:
Μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες, ψυχαγωγία, φλερτ και επικοινωνίες ένας παλιός έρωτας ξαναζωντανεύει!

ΔΙΔΥΜΟΣ:
Κάποια οικογενειακά θέματα ξαναβγαίνουν στο προσκήνιο, θα σου δώσουν την ευκαιρία να τα βελτιώσεις. Ένα άτομο από το παρελθόν επιδιώκει επαφή με σένα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείς τώρα να πετύχεις πολλά μέσα από το περιβάλλον σου, ώστε να διορθώσεις κάποια παλαιά προβλήματα και να διορθώσεις σχέσεις με γνωστούς, αδέρφια και γείτονες! Μηνύματα από το παρελθόν, έρχονται!

ΛΕΩΝ:
Ο οικονομικός αλλά και ο ερωτικός τομέας θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου και θα καταφέρεις να δραστηριοποιηθείς και να διορθώσεις εκκρεμότητες που είχες! Ένας έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Μπορείς να πετύχεις πολλές επιθυμίες σου, που αφορούν κυρίως το παρελθόν. Κάποια επαφή, μήνυμα, τηλεφώνημα, θα σου δώσει την ευκαιρία να διορθωθούν παρελθοντικές άσχημες καταστάσεις και σχέσεις!

ΖΥΓΟΣ:
Πρέπει να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, την σωματική και ψυχική υγεία σου, ίσως και να απομονωθείς λίγο από τον υπόλοιπο κόσμο αλλά για λόγους που θα σε ανανεώσουν. Κάποιες κρυφές συναντήσεις ή επαφές με παρελθόν θα επαναφέρουν το χαμόγελο σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Φιλικές επανασυνδέσεις έρχονται αλλά και η εκπλήρωση ενός μεγάλου σου ονείρου, που είχε μείνει στα αζήτητα!

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Θα ενεργοποιηθείς σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης που είχες χάσει ευκαιρίες και τώρα ήρθε η ώρα να τις εκμεταλλευτείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Έντονηκοινωνικότητα, πολλές μετακινήσεις και μεγάλη δραστηριότητα σε επαφές και επικοινωνίες θα έχεις, ιδίως με πρόσωπα του παρελθόντος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Έντονος ερωτισμός και βαθιά συναισθήματα θα σε διακρίνουν αυτές τις μέρες. Θα θελήσεις μάλλον να αναζωπυρώσεις μία υπάρχουσα ή παλιά ερωτική σχέση σου και να διορθώσεις κάποιες οικονομικές σου εκκρεμότητες.

ΙΧΘΥΣ:
Θα πετύχεις πολλά σήμερα όσον αφορά τη σχέση σου, αφού θα καταφέρεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος, επικοινωνία με το ερωτικό σου παρελθόν, είναι πολύ πιθανή.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο Ήλιος στην Παρθένο: 3 ζώδια θα περάσουν απαίσιο Σεπτέμβρη! Αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25/08 έως 29/09…

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 25/08…

Αστρολογικές προβλέψεις 25/08: Δυσκολότερη όλων η τελευταία ημέρα της εβδομάδας! 4 ζώδια ΜΟΝΟ εξαιρούνται

Share