Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Την Κυριακή 27/08 Δίας και Κρόνος ενώνονται και ΜΟΝΟ 6 ζώδια ευνοούνται!

Την Κυριακή 27/08 Δίας και Κρόνος ενώνονται και ΜΟΝΟ 6 ζώδια ευνοούνται!
Ζώδια 26.08.2017 11:28

Ο Δίας και ο Κρόνος, οι δύο διαφορετικοί δάσκαλοι της ζωής μας, σχηματίζουν μία ομολογουμένως ευεργετική όψη Εξαγώνου, την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017!

Ο γενναιόδωρος Δίας στο Ζυγό, θα μας τα φέρει άλλη μια φορά τα δώρα του στο… «πιάτο», όμως ο αυστηρός Κρόνος στον Τοξότη, θα τον συμβουλεύει πρώτον αυτά τα δώρα να τα έχουμε οι ίδιοι κερδίσει με την αξία μας και δεύτερον να είναι αυτή η γενναιόδωρη εύνοια, μόνιμη! διαβάστε παρακάτω...

Κάνουμε το σωστό και η ανταμοιβή είναι ακόμα μεγαλύτερη! Όταν το γκάζι με το φρένο, συνεργάζονται αρμονικά, η «βόλτα» θα είναι απόλαυση!

Ευνοούνται κυρίως τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του 3ου Δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ
Μην προσπαθείς συνεχώς να τα έχεις όλα υπό έλεγχο στην συντροφική σου ζωή! Θα καταφέρεις να αποκτήσεις και αυτό που θες αλλά κυρίως αυτό που αξίζεις!


ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείς πλέον να κάνεις όλα όσα χρειάζονται, ώστε να μπορέσεις να κερδίσεις αυτά που θες στον εργασιακό τομέα! Επιπλέον είναι η καλύτερη εποχή για να φροντίσεις εμφάνιση και σώμα!


ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενναιόδωρα σου δίνονται οι ευκαιρίες, τα πάθη και οι κατακτήσεις στον έρωτα! Βάλε τέλος στις επιπόλαιες σχέσεις, αφού τώρα έχεις την δυνατότητα να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ουσιαστική ευκαιρία που περίμενες, ειδικότερα εάν πρόκειται για κάποιο ακίνητο, κληρονομιά ή οικογένεια, είναι εδώ! Επιπλέον θέματα ή σχέσεις του παρελθόντος, βελτιώνονται σημαντικά!


ΛΕΩΝ
Στον τομέα επικοινωνίας και κοινωνικής ζωής είσαι ευνοημένος, αφού θα έρθουν νέες ωφέλιμες γνωριμίες αλλά και μετακινήσεις με άκρως θετική έκφανση!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συναισθηματική αλλά και οικονομική ζωή βελτιώνεται και κυρίως σταθεροποιείται. Διεκδίκησε τις επιθυμίες σου!


ΖΥΓΟΣ
Αν ένιωθες μέχρι τώρα αδικημένος και ότι οι προσπάθειες σου πάνε χαμένες, τότε ετοιμάσου για ανταμοιβές, επιτυχίες και ουσιαστική εύνοια σε όλους τους τομείς της ζωής σου!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνέχισε να κινείσαι παρασκηνιακά και δεν θα χάσεις. Τα κέρδη έρχονται τώρα και εσύ ηρεμείς ψυχικά και συναισθηματικά!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η στιγμή να βρεις την ισορροπία στον φιλικό τομέα και ανάμεσα στην κατάσταση που επικρατεί μέσα σας και σε αυτήν που σας υποχρεώνει το περιβάλλον να ζείτε, κυρίως της οικογένειας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ήρθε η ώρα να περάσεις στη δράση στο τομέα της καριέρας και να γευτείς ουσιαστική επιτυχία! Μπορείς τώρα να βελτιώσεις κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίγουν οι ορίζοντες σου και επιτέλους οι στόχοι σου γίνονται πραγματικότητα, χάρη στις δικές σου προσπάθειες! Κοινωνικότητα, αισιοδοξία και ευχάριστες μετακινήσεις!


ΙΧΘΥΣ

Ηθικά και ψυχολογικά είσαι στην καλύτερη σου περίοδο! Δεν θα λείψει όμως ούτε η εύνοια στον έρωτα και στο χρήμα! Οι αγώνες σου αποδίδουν καρπούς!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ποσειδώνια Πανσέληνος & Ανάδρομος Ερμής έως τις 5 Σεπτεμβρίου! Το παρελθόν σας χτυπάει την πόρτα! Ποια ζώδια θα έχουν δυσάρεστες συναντήσεις;

Ευχάριστα νέα για αυτό το Σαββατοκύριακο! Γαλήνη και ευτυχία για όλα τα ζώδια εκτός από 2!

Ζώδια και σχέση το φθινόπωρο: Ποια ζευγαρώνουν;

 

Share