Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αντίθεση Άρη με Ποσειδώνα 24/9: Απανωτά τα Λάθη!

Αντίθεση Άρη με Ποσειδώνα 24/9: Απανωτά τα Λάθη!
Ζώδια 22.09.2017 11:38

Την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017, ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων, έρχονται αντιμέτωποι σχηματίζοντας μία επικίνδυνα απατηλή όψη Αντίθεσης!


Η ένταση και η νευρικότητα της εποχής, μειώνει σημαντικά την αντίληψη μας απέναντι σε εξαπατήσεις, ψέματα και αυταπάτες. Προσέχουμε ώστε να μην πέσουμε στην ίδια μας την παγίδα αλλά και των άλλων επιτρέποντας τους να μας εκμεταλλευτούν.

Τα μικροατυχήματα, τα λάθη, οι απρόσεχτες συμπεριφορές και η άγνοια λόγω επιπόλαιης αδιαφορίας ή αφηρημάδας, οδηγούν σε ξαφνικές και μεγάλες απογοητεύσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Επιπλέον η ενέργεια μας, θα εξασθενίσει και γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή σε κρυώματα και ιώσεις!

Η βιασύνη και ο ενθουσιασμός, οδηγεί σε παρορμητικές εξιδανικεύσεις, εμπιστοσύνη σε ψεύτικα και μεγάλα λόγια και έτσι πολλοί θα οδηγηθούν σε ισχυρή απογοήτευση!

Η όψη Αντίθεσης επηρεάζει κυρίως τα Μεταβλητά ζώδια και ωροσκόπους (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και περισσότερο εκείνους του 2ου δεκαημέρου.


Τι πρέπει να προσέξω;

Κριός: Προσοχή σε απρόσεχτα εργασιακά λάθη λόγω βιασύνης και αφηρημάδας. Φρόντισε θέματα υγείας και εμφάνισης συνετά.

Ταύρος: Προσοχή, μην παρασύρεσαι σε παράνομες ερωτικές ενέργειες, αν είσαι δεσμευμένος και παράλληλα περιόρισε τις προσδοκίες που έχεις από τον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Δίδυμοι: Πρόσεξε και μην έχεις αυταπάτες και απατηλές ελπίδες για το ερωτικό σου παρελθόν. Πρόσωπα και καταστάσεις μέσα από το σπίτι και την οικογένεια σε απογοητεύουν.

Καρκίνος: Πρόσεξε το κοινωνικό σου περιβάλλον, γιατί δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται, ούτε αλήθεια όσα ακούς. Απέφυγε ανεντιμότητα, κουτσομπολιά και ψέματα. Απογοήτευση έρχεται από μετακινήσεις σου.

Λέων: Προσοχή, μην παρασυρθείς σε έξοδα και ανούσιες αγορές που θα μετανιώσεις. Απέφυγε οποιαδήποτε σημαντική οικονομική κίνηση και μην εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.

Παρθένος: Πρόσεχε πολύ γιατί η τάση σου να παραπλανείς και να εξαπατάς, θα γυρίσει εναντίον σου. Σταμάτα να πιστεύεις τα πάντα και να κάνεις όνειρα απατηλά και εξωπραγματικά.

Ζυγός: Προσοχή, πες όχι σε απαγορευμένους ή παρελθοντικούς έρωτες που εξιδανικεύεις και τελικά απογοητεύεσαι. Απέφυγε παρασκηνιακές κινήσεις, κουτσομπολιά και αυταπάτες για πρόσωπα και καταστάσεις.


Σκορπιός:
Προσοχή, μην εμπιστεύεσαι τώρα ακόμα και για τους πιο στενούς σου φίλους, στα πάντα γιατί θα απογοητευτείς. Φρόντισε οι στόχοι σου να είναι προσβάσιμοι και να έχουν βάσεις γερές.

Τοξότης: Πρόσεξε και μην λες παρορμητικά ναι σε επαγγελματικές προτάσεις λόγω ενθουσιασμού και ουτοπικής διάθεσης. Αν μέχρι τώρα δεν ήσουν έντιμος, αποκαλύψεις πλήττουν την καριέρα και το κοινωνικό σου στάτους.


Αιγόκερως:
Προσοχή χρειάζονται μετακινήσεις και ταξίδια που είχες προγραμματίσει ή προκύπτουν. Η υπεραισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σου σε καθιστούν ανέντιμο αλλά και ευκολόπιστο στις επαφές σου.

Υδροχόος: Προσοχή, μην κάνεις οικονομικές συμφωνίες τώρα και μην εμπιστεύεσαι σε άλλους τα χρήματα σου. Απέφυγε τα δανεικά και γίνε πολύ πιο καχύποπτος στην ερωτική σου ζωή.

Ιχθείς: Προσοχή αν είσαι δεσμευμένος, είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στην εξαπάτηση είτε από σένα, είτε προς εσένα. Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και μην πιστεύεις μεγάλα λόγια.


Πηγή: oroskopos.gr


TAGS
Share