Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κώστας Λεφάκης και Άντα Λεούση προειδοποιούν: Δύσκολη η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου (25/09 - 1/10)! Αναλυτικές προβλέψεις...

Κώστας Λεφάκης και Άντα Λεούση προειδοποιούν: Δύσκολη η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου (25/09 - 1/10)! Αναλυτικές προβλέψεις...
Ζώδια 24.09.2017 09:22

Ο συνωστισμός πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου, ευνοεί τις επιδιώξεις του συστήματος ανά τον πλανήτη και δημιουργεί επιμέρους εντάσεις σε όσα μέρη του κόσμου επιδιώκουν τη δημιουργία μιας νέας τάξης πραγμάτων.

Θα παρακολουθήσουμε τη δημιουργία περίεργων συνασπισμών και την βίαια καταστολή κινημάτων που αντιτίθενται σε ότι θεωρείται κατεστημένο. διαβάστε παρακάτω...Κριός

Η εβδομάδα σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας, να πλησιάσετε στόχους και να επηρεάσετε ανθρώπους που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν. Φροντίστε από την πλευρά σας να είστε συνεπείς στο λόγο σας, να μείνετε μακριά από αντιπαραθέσεις κάθε είδους και να μην ξεκινήσετε αγώνες που δεν έχουν νόημα.

ΤΙΡ

Αισθηματικά προσαρμοστείτε στις συνθήκες και μην παρασύρεστε από την φαντασία σας ή κάποιες περιστασιακά ευχάριστες προκλήσεις.

Ταύρος

Φροντίστε να είστε αποτελεσματικοί στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, καλλιεργώντας λίγο περισσότερο κάποιες χρήσιμες σχέσεις. Αισθηματικά φαίνεται πως για άλλη μια φορά έχετε δίκαιο, αυτό όμως μπορεί να σημαίνει ότι θα κληθείτε να πληρώσετε κόστος είτε σε ψυχικό απόθεμα, είτε με επιπλέον προσπάθεια επίτευξης κάποιου συμβιβασμού.

ΤΙΡ

Αποφύγετε να προκαλέσετε τις αντοχές του συντρόφου σας. Είναι προτιμότερο να επωμιστείτε εσείς το όποιο βάρος.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα σας θέλει περισσότερο εργατικούς και αποτελεσματικούς σε καθημερινή βάση. Οι σκέψεις που σας τροφοδοτούν με ενέργεια είναι προτιμότερο να παραμείνουν δικές σας και να μην τις εκθέσετε σε γνώμες τρίτων. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορείτε να απολαύσετε μια μικρή ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις σας και να επιδιώξετε τη συντροφιά εκείνων που σας ξεκουράζουν και σας ηρεμούν.

ΤΙΡ

Δώστε προτεραιότητα σε ότι μπορεί να έχει αποτέλεσμα. Διατηρήστε υψηλά το ηθικό σας και μην πτοείστε από μικρές αναποδιές.

Καρκίνος

Αν το θελήσετε και αν πειθαρχήσετε στην επίτευξη του στόχου σας, θα μπορέσετε να καλύψετε μεγάλο μέρος από την απόσταση που σας χωρίζει από την πραγματοποίησή του. Απλά θα πρέπει να ακολουθείτε διαφορετική τακτική καθημερινά και να μην αιφνιδιάζεστε από αλλαγές διαθέσεων, προθέσεων και εκτιμήσεων που θα υπάρξουν στο περιβάλλον στο οποίο κινείστε επαγγελματικά.

ΤΙΡ

Ακολουθείστε το ένστικτό σας και οπλιστείτε με υπομονή και εργατικότητα, αν δεν θέλετε να γυρίσετε πίσω, σε περιόδους που σας ταλαιπώρησαν και σας έβλαψαν.

Λέων

Επουλώνονται σταδιακά τα τραύματα του πρόσφατου παρελθόντος, βρίσκετε την άκρη του νήματος σε αδιέξοδα που δημιουργήσατε εσείς οι ίδιοι και φαίνεστε περισσότερο αποφασισμένοι από άλλες φορές να κάνετε εκείνες τις αλλαγές στη ζωή σας, που σκεφτόσασταν εδώ και καιρό. Η συμπαράσταση και η καθοδήγηση ενός ανθρώπου θα αποδειχτεί σημαντική και πολύτιμη.

ΤΙΡ

Δεχτείτε την βοήθεια που σας προσφέρουν και μην εγκλωβίζεστε σε εγωισμούς που σας απομακρύνουν από τους στόχους σας.

Παρθένος

Ερμής, Αφροδίτη και Άρης στο ζώδιό σας, αποτελούν τις μεγάλες δυνάμεις - συμμάχους σας. Ξέρετε τι να πείτε και τι να κάνετε ανά περίσταση, μπορείτε να οργανώσετε το χρόνο αλλά και τους ανθρώπους γύρω σας και είναι η ευκαιρία που περιμένατε για να προβάλετε τον εαυτό και τα ταλέντα σας. Αισθηματικά μην διστάζετε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον και τις προθέσεις σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει!

ΤΙΡ

Μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από ότι πιστεύετε ότι σας αξίζει!

Ζυγός

Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα επηρεάζει την αισθηματική σας ζωή και δημιουργεί κάποιες εντάσεις τις οποίες πρέπει να διευθετήσετε με διπλωματία και αποτελεσματικότητα. Οικονομικά, τα έκτακτα έξοδα δεν θα λείψουν, παράλληλα όμως θα υπάρξει και κάποια απρόσμενη ενίσχυση. Η εργασία σας τροφοδοτεί με ένα δίλημμα συμπεριφοράς, το οποίο όμως μπορεί να βρει τη λύση του στο άμεσο μέλλον.

ΤΙΡ

Να έχετε υπομονή και να μην εξάπτεστε όταν οι εξελίξεις σας εκνευρίζουν. Ελέγχετε περισσότερο τον παρορμητισμό σας!

Σκορπιός

Μια εβδομάδα καλύτερη από τις προηγούμενες, ιδιαίτερα για όσους από εσάς έχετε ξεκάθαρους στόχους. Είναι η εποχή που ανταμείβονται οι κόποι σας στην εργασία ή στις σπουδές και είναι η εποχή που εισπράττετε κάποιου είδους αναγνώριση από το περιβάλλον. Αισθηματικά, μπορείτε τώρα να ασχοληθείτε με κάθε είδους βελτίωση ή μονιμοποίηση της σχέσης σας.

ΤΙΡ

Μην χαλαρώνετε τις προσπάθειες και μην αφήνετε στην τύχη τους κάποια θέματα που σχετίζονται με το προσωπικό σας μέλλον.

Τοξότης

Το ανικανοποίητο σας κυριεύει και πάλι, καθώς οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Ο χαρακτήρας σας θα σας οδηγήσει σε περιπέτειες, αλλά αυτή τη φορά, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη γνώση που έχετε συλλέξει. Μια πρόταση για ταξίδι θα έρθει σε σύγκρουση με τις υποχρεώσεις σας και καλό θα ήταν να δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες και όχι στην ευχαρίστησή σας!

ΤΙΡ

Μην ανακατεύετε περισσότερο την τράπουλα και μην βάζετε στο τραπέζι περισσότερες επιλογές από όσες υπάρχουν στην πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Ναι έχετε δίκαιο σε όλα, αλλά είναι δύσκολο να το παραδεχτεί το περιβάλλον σας. Αυτό σημαίνει ότι θα δεχτείτε κάποιου είδους επιθέσεις από την εργασία, κάποια αντίσταση από την οικογένεια και κάποια απροθυμία στα ερωτικά σας. Οικονομικά, θα χρειαστεί να είστε πιο απαιτητικοί στα δικαιώματά σας, αλλά μην ξεπεράσετε το όριο που σας επιτρέπει να έχετε δίκαιο.

ΤΙΡ

Συνεχίστε να είστε αποτελεσματικοί και να δέχεστε κριτική μόνο από τον εαυτό σας!

Υδροχόος

Είναι η εβδομάδα που θα σας απασχολήσουν τα θέματα της οικογένειας και των οποιονδήποτε σχέσεών σας. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε τα όρια των δυνατοτήτων σας και μην επωμίζεστε περισσότερες ευθύνες από όσες σας αντιστοιχούν. Η συσσώρευση της έντασης στα προσωπικά σας οφείλεται σε πλανητικές όψεις που την ευνοούν , αλλά δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ.

ΤΙΡ

Φροντίστε να είστε πιο ευέλικτοι απέναντι στις συνθήκες που επικρατούν στο περιβάλλον και στην καθημερινότητά σας.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με κάποια στασιμότητα στις εξελίξεις που σας αφορούν, γεγονός που προσθέτει άγχος και αμφιβολία όσον αφορά στην ορθότητα των επιδιώξεών σας. Στην πορεία όμως, πολλά από τα εμπόδια αίρονται και θα αποδειχτεί ότι η κρίση σας ήταν σωστή. Αισθηματικά θα σας προβληματίσει μια αλλαγή στη στάση του συντρόφου σας, ή μια δική σας ανασφάλεια.

ΤΙΡ

Κρατήστε αποστάσεις από ότι δεν γνωρίζετε και από ότι εμπεριέχει κάποιο σχετικό ρίσκο.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 25 Σεπτεμβρίου 2017 έως 1 Οκτωβρίου από Α.ΛεούσηΚΡΙΟΣ: Η αλλαγή της συμπεριφορά σας μπορεί να σημάνει την αρχή κάποιων καινούριων πιο δημιουργικών συνεργασιών. Θα έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτά που θα κρατήσετε και όλα εκείνα από τα οποία θα απαλλαγείτε. Δεν αποκλείεται η έναρξη μιας νέας δημιουργικής δραστηριότητας. Οι συζητήσεις και οι επαφές μαζί τους φαίνεται πως θα μονοπωλούν το χρόνο σας, αλλά θα είναι πολύ σημαντικό να γίνουν πριν φτάσετε σε οριστικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γεμίσετε άγχος και έντονους προβληματισμούς για την πορεία των συνεργασιών σας και το μέλλον των σχέσεών σας, γι’ αυτό δείξτε αυτοσυγκράτηση ώστε να μη μεγεθύνετε μικρές διαφορές και τις κάνετε μεγάλες. Το άνοιγμα του ορίζοντά σας θα σας οδηγήσει σταδιακά σε αναγνώριση των ικανοτήτων σας, αν και η διαδρομή αυτή θα είναι κάπως μεγάλη και κουραστική. Θα φτάσει η ευαισθησία σας στα ανώτατα όρια και επειδή θα είναι εύκολο να προκληθούν εντάσεις, κρατηθείτε βάζοντας μπροστά τη λογική και αποφύγετε να κοντραριστείτε με τους συνεργάτες ή το σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που φαίνεται ότι θα καταλήξουν σε συγκρούσεις και μην πείτε λόγια που δεν εννοείτε. Απλά χαρείτε αυτό που έχετε. Παρασκήνιο, θα υπάρχει στο χώρο της εργασίας σας γι’ αυτό προσέξτε να μην κινδυνέψουν από τη συμπεριφορά σας οι σχέσεις με τους συνεργάτες, επειδή θα είστε αρκετά ευέξαπτοι και παρορμητικοί. Προωθήστε τα δημιουργικά σας σχέδια, αρκεί να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο και να μην προκαλείτε τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην οδηγείστε σε παραλογισμούς, γιατί το να χάσετε την υποστήριξη κάποιων ανθρώπων που έχετε κερδίσει, να είστε σίγουροι ότι θα είναι η χειρότερή σας επιλογή. Η επιθυμία σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές αποβάλλοντας το άγχος της καθημερινότητας θα είναι έντονη. Θα υπάρχουν άνθρωποι στο πλευρό σας πρόθυμοι να σας στηρίξουν, γι’ αυτό δεχτείτε τις προσκλήσεις που θα σας κάνουν για να βγείτε να διασκεδάσετε και να φτιάξει αισθητά η διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ: Νιώστε ελεύθεροι να εκφράστε τις ευαισθησίες και τα όνειρά σας, με τρόπο λογικό και κατανοητό στους άλλους. Με εξαίρεση κάποιες στιγμές θα υπάρχει κάποια αναστάτωση και θα πέσει η ψυχολογία σας, η καλή σας διάθεση θα σας ακολουθεί. Δε θα υπάρξουν προβλήματα στην υγεία σας, αλλά δε θα πρέπει να υποτιμάτε τις ανάγκες του οργανισμού σας. Τις στιγμές που μπορεί να νιώθετε ότι πιέζεστε, βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να θωρακίσετε τις άμυνές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε, αποφεύγοντας να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις, από αυτές που ήδη έχετε. Μπορεί τα σχέδια σας να δείχνουν κάποια άνοδο, αλλά επειδή κινούνται με αργούς ρυθμούς, φανείτε προσεκτικοί στις συναλλαγές και στη διαχείριση των χρημάτων σας για να μην έχετε προβλήματα. Εάν γίνεται λίγο πιο ευέλικτοι στην εργασία σας, θα μπορέσετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Η άνεση στο να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, θα σας παρέχεται απλόχερα, ενώ παράλληλα θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας.

ΖΥΓΟΣ: Στις 30 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και η τύχη θα σας δώσει την πολυτέλεια να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετές ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και στον προσωπικό. Έχετε βάλει σκοπό να αποκτήσετε ζεστές και προσωπικές σχέσεις. Είναι φυσικό η ερωτική σας ζωή να βρεθεί στο κύριο ενδιαφέρον των σκέψεων σας, καθώς και να θελήσετε να βρεθείτε και να συναντήσετε πρόσωπα που σχετίζεστε ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πιθανότητα μονιμοποίησης κάποιου δεσμού σας ή συγκατοίκησης, φαίνεται αρκετά αυξημένη αυτή την περίοδο, μια που οι συναισθηματικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν αισθητά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα οι δεσμευμένοι, είναι να κρατήσετε μακριά από τη σχέση σας τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας. Τα τρίτα πρόσωπα που θα μπουν ανάμεσά σας και θα ασκούν τη δική τους κριτική, ωθούμενοι από τη δική σας προτροπή δε θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, αλλά την καταστροφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε γίνεται να δέχεστε αυτά που σας λένε τα οικεία σας πρόσωπα χωρίς αντιρρήσεις και να σας καθοδηγούν σε κάτι που είναι προσωπική σας υπόθεση, αλλά εάν γίνει από την πλευρά των προσώπων του συντρόφου σας επαναστατείτε και κάνετε σκληρή κριτική κατηγορώντας τους ότι ανακατεύονται στη προσωπική σας ζωή. Αυτό θα πρέπει να ισχύει και από τις δυο πλευρές για να υπάρχει ισοτιμία στη σχέση σας, αλλά και για να μην δημιουργούνται φθορές που θα χαλάσουν αυτό που υπάρχει με το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 28 με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, προτιμήστε την ασφάλεια και την ηρεμία που σας προσφέρει η προσωπική σας σχέση, από το να αρχίσετε να μαλώνετε με τους άλλους. Αφήστε για αργότερα ανούσιες συζητήσεις που θα σας βάλουν σε μπελάδες και θα προκαλέσουν εντάσεις και ρήξη στις σχέσεις σας και εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να τις περάσετε με το σύντροφό σας. Το να ξεφύγετε από την έντονη καθημερινότητα δεν είναι κακό, απεναντίας θα σας κάνει καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επανεξετάσετε τα οικονομικά σας σχέδια και θέστε νέες βάσεις σε στόχους που δεν αποδίδουν. Πρέπει να κλείσετε πληγές που μειώνουν τα εισοδήματά σας, πριν αυξηθούν εκτός από τα έξοδά σας, το άγχος και οι ανασφάλειες. Περιορίστε την ανάγκη σας για μεγάλες αγορές εφόσον δεν έχετε ακόμα τακτοποιήσει τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Να είστε προσεκτικοί σε ότι ακούσετε από συνεργάτες ή άτομα κύρους, καθώς θα πάρετε σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις.

ΙΧΘΥΣ: Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και θα είστε πιο επιεικείς στα προβλήματα των άλλων, ενώ συγχρόνως θα έχετε όλη την καλή διάθεση να τους βοηθήσετε και να τους στηρίξετε. Συναισθηματικές επαφές και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές. Η καθημερινότητά σας έχει πολλά να σας δώσει που θα σας εκπλήξουν, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένα νέο ειδύλλιο που θα σας κάνει να νιώσετε πρωτόγνωρα συναισθήματα. Θα είστε αρκετά πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί σε ότι θα αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη για την εβδομάδα 25/09 – 01/10!

Αναλυτικές προβλέψεις για την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου! Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα;

Τετράγωνο Ερμή με Κρόνο 25/9: 6 ζώδια επηρεάζονται αρνητικά! 

Share