Αντίθεση Δία με Ουρανό: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν αρνητικά;

Αντίθεση Δία με Ουρανό: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν αρνητικά;
Ο Δίας, στο Ζώδιο του Ζυγού έρχεται αντιμέτωπος με τον εκρηκτικό Ουρανό στον Κριό, σχηματίζοντας μία εκρηκτική Αντίθεση, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017!

Η όψη αυτή είναι ομολογουμένως επικίνδυνη, αφού φέρνει λάθη λόγω έπαρσης, εγωισμού, επιπολαιότητας, ανωριμότητας και υπερβολικής αυτοπεποίθησης! Διαβάστε παρακάτω...

Επιπλέον η τάση μας για επανάσταση, εκκεντρικότητα, καυγά και υπερβολική ανεξαρτησία, φέρνει ρήξεις έντονες, που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Αποφεύγουμε εντάσεις, παράλογα έξοδα αλλά και παρορμητικά ερωτικά παραστρατήματα! Όποιος παραμείνει προσγειωμένος, συνετός, ταπεινός και ολιγαρκής, θα γλιτώσει τον κίνδυνο και ίσως βγει και κερδισμένος!

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια και ωροσκόπους (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, χάνοντας την υπομονή σου και την αυτοσυγκράτηση σου στο συντροφικό τομέα, θα χάσεις και αυτά που έχεις. Η τάση σου για ερωτικά παραστρατήματα και ανούσιους καυγάδες θα γυρίσουν κατά σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, έρχονται κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις στον εργασιακό τομέα και αυτό λόγω κάποιων επιπόλαιων λαθών ή απερισκεψιών σου. Μην παρασύρεσαι σε διατροφικές υπερβολές και απέφυγε εντάσεις με το εργασιακό περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, φέρεσαι επιπόλαια και κάπως ανεξέλεγκτα στον ερωτικό τομέα και έτσι προκαλούνται κάποια ξαφνικά και απογοητευτικά για σένα γεγονότα. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό, μην είσαι επιρρεπής σε ερωτικές παρασπονδίες και μην απαιτείς παράλογα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, προκύπτουν κάποια οικογενειακά θέματα, ειδικά μέσα από εντάσεις που απαιτούν τους σωστούς και συνετούς χειρισμούς σου. Μην παρασύρεσαι σε παρελθοντική ιστορίες γιατί θα πληγωθείς.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, τήρησε τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις, πρόσεχε τις εντάσεις με αδέρφια και γείτονες, απέφυγε κουτσομπολιά και πρόσεξε την οδήγηση σου και γενικά τις μετακινήσεις σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, θα υπάρξουν ανατροπές στον οικονομικό προϋπολογισμό σου, αν συγκεντρωθείς με λογική και ψυχραιμία, θα βρεις την κατάλληλη λύση. Μην προκαλείς ανούσιες εντάσεις στην ερωτική σου ζωή και μην θεωρείς κάποιες σχέσεις δεδομένες.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, θα προκύψουν απρόβλεπτες και ξαφνικές απογοητεύσεις από γεγονότα και πρόσωπα. Πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα τις αντιδράσεις σου και την οξυθυμία σου σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση. Πες όχι σε επιπολαιότητα, έπαρση και επαναστάσεις χωρίς λόγω που θα πλήξουν την προσωπική σου ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η υπεραισιοδοξία σου αποδεικνύεται εχθρός σου και η ψυχολογία σου παρουσιάζει σημαντικές διακυμάνσεις . Απέφυγε παράνομες δραστηριότητες και επαφές!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, προστάτεψε τις φιλίες σου από εντάσεις και καυγάδες και μην εκρήγνυσαι με το παραμικρό. Χαμήλωσε τους τόνους αλλά και τα στάνταρ σου σε στόχους!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, πρόσεξε πολύ τα παρορμητικά λάθη και τις επιπόλαιες συμπεριφορές στο τομέα της καριέρας. Αποκάλυψη λαθών κυρώσεις λόγω ανώριμων ενεργειών, που μπορεί να πλήξουν την επαγγελματική σου πορεία αλλά και την καλή κοινωνική σου υπόσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, πρόσεξε πολύ την συμπεριφορά σου απέναντι επαφές και μετακινήσεις, γιατί η επιπολαιότητα σου θα σου στοιχήσει. Μην είσαι υπερβολικά αισιόδοξος και προσγειώσου.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, δεν χωράνε επιπολαιότητες και εντάσεις στην συναισθηματική σου ζωή, που μπορεί να σε κάνουν να χάσεις και αυτά που έχεις. Φρόντισε να περιορίσεις τις σπατάλες!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Γιώργο Μαυρίδη μας δουλεύεις; Θέλησε να «αδειάσει» τον Τανιμανίδη αλλά.. ρεζιλεύτηκε ο ίδιος!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός παράτησε την υποκριτική και έπιασε τον…δίσκο! Ο λόγος για τον… (βίντεο)

«Έχανα τη γη κάτω από τα πόδια μου…» Συγκλονίζει η Αθηνά Οικονομάκου μιλώντας για τις κρίσεις πανικού! Έμεινε άφωνη η Τσιμτσιλή! (βίντεο)