Ζώδια: Στις 11/10 η πιο δύσκολη μέρα της εβδομάδας! Εντάσεις και ρήξεις φέρνεις το τετράγωνο Άρη με Κρόνο!

Ζώδια: Στις 11/10 η πιο δύσκολη μέρα της εβδομάδας! Εντάσεις και ρήξεις φέρνεις το τετράγωνο Άρη με Κρόνο!
Στις 11 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιείται μία αρκετά απειλητική όψη Τετραγώνου, ανάμεσα στον Άρη στον Παρθένο και τον Κρόνο στο Τοξότη!

Οι εξελίξεις των διαπροσωπικών σχέσεων και γενικότερα οι συμπεριφορές και οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι επώδυνες, αν δεν προσέξουμε πολύ την συμπεριφορά μας! Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, διαφορετικά οι ρήξεις θα είναι αναπόφευκτες και μάλιστα με αρκετά δυσάρεστο χαρακτήρα. Αποφεύγουμε κάθε είδους συγκρούσεις και προστατεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τις διαπροσωπικές μας σχέσεις!

Προσοχή πρέπει να δείξουν κυρίως οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και ιδιαίτερα του εκείνοι του 3ου δεκαημέρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Προστάτεψε όσο μπορείς τις συναδελφικές σου σχέσεις και συγκράτησε οπωσδήποτε την οξυθυμία σου γιατί θα προκληθούν ρήξεις που θα είναι κατά σου. Πρόσεξε την απόδοσή σου στη δουλειά, απέφυγε τα βιαστικά λάθη, αλλά και παράλληλα φρόντιζε την σωματική και ψυχική σου υγεία.


ΤΑΥΡΟΣ
Συγκράτησε την επιπόλαιη συμπεριφορά στον έρωτα γιατί μπορεί να εκτεθείς και να καταστρέψεις την καλή σου φήμη. Μην σε τρομάζει η προσωρινή ψυχρότητα στα ερωτικά σου και μην απαιτείς με τσακωμούς και κόντρες.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Οι συγκρούσεις στο σπίτι και την οικογένεια θα είναι αναπόφευκτες, αν δεν προσέξεις την σκληρή και απότομη συμπεριφορά σου. Μείνε ψύχραιμος και μην αφήνεις την νοσταλγία για το ερωτικό παρελθόν να σε «ρίξει».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρόσεξε πολύ την συμπεριφορά σου σε κοινωνικές. Απέφυγε εντάσεις με αδέρφια και γείτονες.Πρόσεξε οποιαδήποτε μετακίνηση ή την οδήγηση σου αυτές τις μέρες.

ΛΕΩΝ
Συνετίσου άμεσα στην διαχείριση των χρημάτων σου αλλά και στην συμπεριφορά σου στην συναισθηματική ζωή. Μην αφήνεις εκρήξεις και ζήλιες, να πλήξουν την ερωτική σου ζωή!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πες οπωσδήποτε όχι σε ακραίες συμπεριφορές, σκληρότητα και απαιτήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ο καυγάς δεν θα είναι λύση τώρα, αλλά καταστροφή! Κράτησε την ψυχραιμία σου!

ΖΥΓΟΣ
Ίσως τώρα σε πιάσουν κάποιες αδικαιολόγητες ανασφάλειες, θυμός, άγχη και φοβίες. Κάνε υπομονή λίγο ακόμα και απέφυγε παρασκηνιακές κινήσεις, κουτσομπολιά και παράνομες σχέσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συγκράτησε νεύρα και απότομες συμπεριφορές σε φίλους και μείνε ψύχραιμος ότι και να συμβεί. Μην είσαι παρορμητικός σε νέες γνωριμίες και σκέψου πολύ πριν κάνεις οτιδήποτε.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Πες όχι σε εντάσεις μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί οι επιπτώσεις θα είναι κατά σου, αν δεν παραμείνεις ψύχραιμος. Μην κάνεις παρορμητικές επαγγελματικές συμφωνίες τώρα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην στηρίζεσαι λόγω της τωρινής παρορμητικότητας σου σε νέες γνωριμίες ή άλλες κοινωνικές επαφές. Μην επενδύεις σε ταξίδια και πρόσεχε τις μετακινήσεις σου γενικά. Μην υπεραισιοδοξείς και μην φέρεσαι επιπόλαια αυτήν την περίοδο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το ερωτικό παρελθόν επανέρχεται αλλά το αποτέλεσμα θα σε πληγώσει, γι’ αυτό πρόσεχε πολύ πριν παρασυρθείς πάλι. Απέφυγε κτητικότητα και εμμονές στα ερωτικά σου, όπως επίσης και την λάθος διαχείριση των οικονομικών σου.

ΙΧΘΥΣ
Συγκράτησε τα νεύρα σου και κυρίως μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις όσον αφορά την συντροφική σου ζωή. Μην είσαι ερωτικά επιπόλαιος και επιθετικός!

Πηγή: Oroskopos.gr