Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22/12

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22/12

Την Παρασκευή, πολλοί από εσάς θα έχουν χρόνο για μερικές αγορές της τελευταίας στιγμής πριν από τις γιορτές. Οι άνδρες νεαρής ηλικίας θα είναι πιο γενναιόδωροι με τα δώρα τους ή θα έχουν πιο πρωτότυπες ιδέες. Ορισμένες γυναίκες θα παραιτηθούν την τελευταία στιγμή από μια ιδέα, δέσμευση ή υπόσχεση.

Εάν ταξιδεύετε σήμερα, θα πρέπει να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που σχετίζονται με τις μεταφορές, τον καιρό και άλλα. Για εσάς που εργάζεστε σήμερα, θα υπάρχει περισσότερη δουλειά με έγγραφα, με διαφορετικές διατυπώσεις, ρυθμίσεις και άλλα ζητήματα που σχετίζονται με την οργάνωση. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πώς θα κάνεις το κάθε ζώδιο να ζήσει αξέχαστε γιορτές; Τι θέλει το καθένα ξεχωριστά για τα Χριστούγεννα...

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχετε καλές σχέσεις με την οικογένειά σας. Η ενέργεια που θα πάρετε από τους αγαπημένους σας μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα είναι πολύ σημαντική για εσάς. Σήμερα, μπορεί να βιώσετε μια αναπάντεχη έκπληξη ή να σας έρθει μια τύχη που θα προωθήσει το σχέδιο ή την ιδέα σας. Στη δουλειά σας μπορεί να υπάρξει κάποια διαφωνία ή μια σύγκρουση που σχετίζεται με διαφορετικές απόψεις σε επαγγελματικά θέματα.

Δείτε ακόμη: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου! Φουρτούνες για 3 ζώδια! (videos)

Για εσάς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η σημερινή θα είναι μια ημέρα απροσδόκητων ειδήσεων, αλλαγών και γεγονότων. Μπορεί να αισθανθείτε μπερδεμένοι ή απογοητευμένοι. Σήμερα θα έχετε συναντήσεις, συζητήσεις ή εκδηλώσεις σχετικές με συγγενείς ή φίλους από κοντά και μακριά.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, οι συγκρούσεις που θα προκύψουν σήμερα θα είναι οικονομικής φύσεως. Μπορεί να σχετίζονται κατά κύριο λόγο με τους ανθρώπους γύρω σας (συγγενείς, γείτονες, συναδέλφους). Σήμερα, καλό θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να προβείτε σε ενέργειες που θα σχετίζονται με χρήματα. Αλλά θα είναι μια καλή ημέρα για ερωτικές εμπειρίες και συνομιλίες που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή.

Δείτε ακόμη: Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου!

Πηγή : astro-live.gr