Τα Ζώδια των Χριστουγέννων by MagicF’Ariel...

Τα Ζώδια των Χριστουγέννων by MagicF’Ariel...

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους Σάββατο, επιτέλους Χριστουγεννιάτικες διακοπές, επιτέλους γιορτές! Να αγαπήσουμε λίγο παραπάνω βρε αδερφέ!

Το ευχάριστο είναι πως ο Ερμής έρχεται στα ίσα του και κάθε μέρα και καλύτερα, γιατί αρκετά με τα εμπόδια, τις καθυστερήσεις και τα βάσανα. Να βελτιωθούν οι σχέσεις, να πούμε ένα συγγνώμη εκεί που πρέπει, ή ένα μαγικό ευχαριστώ.. Να μοιράσουμε συναίσθημα όμορφο..Διαβάστε παρακάτω...

Και επειδή έχω τρελό κόλλημα με τις Χριστουγεννιάτικες τις ταινίες.. έχετε δει εκείνη το Elf (το ξωτικό των Χριστουγέννων);;; Φοβερή ταινία; Ε λοιπόν πιο το νόημα; Πώς όσο ο κόσμος πιστεύει σε αυτό το γλυκό το παραμύθι, όσο περισσότερο συναισθηματικός γίνεται, άλλο τόσο θα υπάρχει ο Άι Βασίλης.. Εμείς φέρνουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων, η πίστη μας στην αγάπη, στη φιλία, στην οικογένεια, στα ζώα όλου του πλανήτη, στο πλανήτη τον ίδιο.. Κάθε τι γύρω μας, απλό, είναι ανεκτίμητο.. Αρκεί να το προσέξει κανείς.. Να αφιερώσει λίγο χρόνο.. Και τότε μπορεί να δει και κανέναν έλκηθρο στον ουρανό.. να πετά.. έτσι μαγικά.. χαχα!

φιλάκια.. και καλές γιορτές..

Δείτε ακόμη: Οι σοβαρές σχέσεις και τα ζώδια! Ποια ζώδια τις επιδιώκουν και ποια φεύγουν τρέχοντας;

Κριός
Το ευχάριστο είναι πως έρχεται ο Ερμής στα ίσα του από σήμερα και βρίσκετε τον εαυτό σας. Ξαφνικά θα φύγει εκείνο το σύννεφο μέσα από το μυαλό σας και θα δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι. Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, πάντως με έναν μαγικό τρόπο εξαφανίζονται οι κακές οι σκέψεις. Ναι μεν μέρες γιορτινές, όμως είστε διχασμένοι, από τη μια τα επαγγελματικά σας τα βάσανα, από την άλλη τα ερωτικά σας, δε βλέπω να απολαμβάνετε το πνεύμα των Χριστουγέννων και τόσο. Να κάνετε όμως μια προσπάθεια, γιατί μέρες που φεύγουν, δε ξανά έρχονται..!

Ταύρος
Ξεκουραστείτε σήμερα, για να λάμψετε τις επόμενες ημέρες! Σιγά-σιγά ηρεμούν οι σκέψεις σας, επανέρχεστε σε πιο ανθρώπινες καταστάσεις..! Μπορείτε να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί με όμορφο τρόπο και να βρείτε λύσεις σε θέματα που θεωρούσατε τελειωμένα.. Ποτέ δε ξέρετε τι ανταπόκριση θα βρείτε. Αφιερώστε το χρόνο σας στην οικογένειά σας, στους φίλους σας και να ξέρετε στις 25/12 μπορεί να έρθει ο Αί Βασίλης, μόνο για εσάς! Xo xo xo merry Christmas..!

Δίδυμος
Ιδανικές ημέρες για να κλείσετε τους διακόπτες και να ακολουθήσετε την άποψη let it flow. Εν ολίγοις δε χρειάζεται να χολοσκάσετε ούτε για τα ερωτικά σας, ούτε για τα επαγγελματικά, αντιθέτως επιβάλλεται να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε με τη ψυχή σας. Θέλει το μαναράκι; Καλώς! Δε θέλει; Υπάρχουν τόσα εκεί έξω.. Με πιάνετε τι σας λέω;;; Τα Χριστούγεννα να τα αφιερώσετε στους ανθρώπους που αγαπάτε και στηρίζουν το κάθε τρελό σας βήμα.. Από την άλλη αεροπλανάκι και δρόμο. Παίζει και αυτό.. έντονα!

Καρκίνος
Ίσως να είναι και η πρώτη φορά που ενώ είναι μέρες γιορτινές εσείς θα έχετε το μυαλό σας στη δουλειά! Προφανώς κάτι σας έχει τραβήξει τη προσοχή, μπορεί να έχετε ενθουσιαστεί κιόλας, αν το νιώθετε λοιπόν τόσο έντονα, φροντίστε να κάνετε έναν συνδυασμό τύπου business & pleasure! Κερδισμένοι θα βγείτε σε όλες τις περιπτώσεις. Σας φλερτάρουν έντονα, γοητεύεστε, αλλά είστε ολίγον αλλού για αλλού.. Αφιερώστε όμως και ποιοτικό χρόνο στο σύντροφό σας, γιατί λίγο ρομάνς δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Λέων
Καταρχήν να ζητήσετε ένα συγγνώμη σε εκείνους που τόσες μέρες πληγώσατε με τα λόγια σας. Ήσασταν κάπως εκτός εαυτού. Τώρα όμως που ο Ερμής γύρισε στα ίσα του, θα ηρεμήσετε και εσείς και θα καταλάβετε το πόσο άδικα φερθήκατε σε κάποιες περιπτώσεις. Οι ελεύθεροι της παρέας τσιλημπουρδίζετε πολύ τις μέρες αυτές, πατήστε ένα φρένο και σκεφτείτε πιο πρόσωπο σας ευχαριστεί περισσότερο και αράξτε εκεί πέρα. Αφιερώστε τις μέρες των Χριστουγέννων στην οικογένειά σας. Και μετά ταξιδέψτε αν χρειαστεί!

Παρθένος
Κάτι πολύ μυστήριο συμβαίνει με τη περίπτωσή σας. Ή έχετε βρει τον έρωτα της ζωής σας και έχετε όλη τη καλή τη διάθεση να μεταλλαχτείτε, ή το πήρατε απόφαση πως η οικογένειά σας είναι οι μοναδικοί στο κόσμο που σας αγαπούν και σας νοιάζονται. Σε όλες τις περιπτώσεις είστε εκφραστικοί, συναισθηματικοί και άκρως φιλικοί, μιας που δε θα πείτε όχι σε ένα φιλαράκι που θα αποζητήσει τη σπιτική σας θαλπωρή για τις μέρες των Χριστουγέννων. Κάτι όμορφο σας συμβαίνει, το βιώνετε και σας αρέσει πολύ!

Ζυγός
Η αλήθεια είναι πως ξεμπλοκάρουν οι σκέψεις σας και θα αναθεωρήσετε σε κάποια θέματα προκειμένου να ρολάρει το πράγμα. Το πνεύμα των Χριστουγέννων δε θα το νιώσετε στο απόλυτο, γιατί τα οικογενειακά τραπέζια δε σας συναρπάζουν και τόσο, ακούτε και το κοντό και το μακρύ του καθενός και συγχύζεστε κανονικά. Ξεκλέψτε χρόνο από τις κοινωνικές σας τις υποχρεώσεις, δε χρειάζεται σε όλους να λέτε ναι και ξεκουραστείτε. Κοιμηθείτε, αράξτε στο καναπέ.. μπροστά από το τζάκι.. Να ηρεμήσει το είναι σας!

Σκορπιός
Ότι αναποδιές βιώσατε τις μέρες αυτές, να ξέρετε πως ήταν και οι τελευταίες. Μπαίνει το νερό στο αυλάκι όπως και να έχει. Δεν υπάρχει λόγος να μελαγχολείτε όταν έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπούν. Και επειδή είστε και τα κακά παιδιά της παρέας, παίζει πολύ η άποψη, όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε. Το σύμπαν σας δίνει μια ακόμα ευκαιρία για να το φτιάξετε αυτό, για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, για να αγαπήσετε ξανά! Ξεπεράστε τον εγωισμό σας για να νιώσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλο του το μεγαλείο. Τι θα λέγατε για ένα ταξιδάκι με το σύντροφό σας;

Τοξότης
Καλό είναι το ΣΚ αυτό, να το αφιερώσετε στον ύπνο και τη ξεκούραση. Να κάνετε ροδοκόκκινα μαγουλάκια. Γιατί το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, από τη μια θα είναι άκρως απολαυστικό, από την άλλη όμως, μπορεί να είστε και οι οικοδεσπότες και να τρέχετε και να μη φτάνετε για ακόμα μια φορά. Θα χρειαστείτε τις δυνάμεις σας εν ολίγοις. Επιτέλους ο Ερμής από σήμερα στα ίσα του, στο ζώδιό σας ακόμα, άντε προσμένουμε να μας μεταδώσετε το συναίσθημα της περιπέτειας.. δίχως εμπόδια στο δρόμο! Λίγοι και καλοί για να περάσετε super!

Αιγόκερως
Το σύμπαν σας θέλει ερωτευμένους φουλ, είτε με το σύντροφό σας, είτε με μια νέα ύπαρξη! Τι πιο ωραίο, μέσα στις γιορτές, να υπάρχει και ερωτική ατμόσφαιρα. Δε ξέρω αν θα φορέσετε τη πούλια και τον αυγερινό, αλλά η παρουσία σας θα είναι σέξι και σίγουρα θα τραβήξετε τα βλέμματα του κόσμου. Γελάστε, διασκεδάστε, κοινωνικοποιηθείτε, αλλά σε καμία περίπτωση μην αποκαλύψετε τα μυστικά σας, έχοντας πιει ένα ποτηράκι παραπάνω. Φροντίστε λοιπόν να ξεπεράσετε τη τσιγκουνιά σας και να του δώσετε να καταλάβει.. το αξίζετε άλλωστε!

Υδροχόος
Ε βέβαια, όταν ο κόσμος έχει τις ευαισθησίες του και τον πιάνουν οι συναισθηματισμοί, εσείς υψώνετε τείχος και παγοκολόνα. Απίστευτο και όμως αστρολογικό.. το φαινόμενο.. Δε μπορείτε τόση αγάπη στην ατμόσφαιρα, τρελαίνεστε.. χαχα.. Από σήμερα να επικοινωνήσετε σε βάθος με τους δικούς σας τους ανθρώπους, αν χρειαστεί να ξανά πείτε τα ίδια και τα ίδια, προκειμένου να σας καταλάβουν και να μη σας κάνουν τη ζωή σας δύσκολη. Μοιράστε το χρόνο σας σωστά, γιατί έτσι δε θα έχει κανείς παράπονο. Οι φίλοι πάντα η καλύτερη παρέα!

Ιχθύς
Θέλετε λίγο χρόνο ακόμα για να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Το σώμα σας μπορεί να κάθετε κάτω από ένα δέντρο με χιλιάδες λαμπάκια, αλλά το μυαλό σας είναι στις δουλειές. Εντάξει κλείστε το διακόπτη γιατί θα καείτε παρέα με τα λαμπάκια. Και μετά φλόγες παντού! Να φέρεστε όμορφα στο σύντροφό σας, στην οικογένειά σας, γιατί η απότομη συμπεριφορά σας είναι αποτρεπτική για οποιαδήποτε πρόκληση ή πρόσκληση γιορτινή.. Να έχετε και φίλους στη παρέα, για να σας αποσπούν τη προσοχή. Μια καλή ευχάριστη λύση.. Άντε βγήκαν οι καλικάντζαροι.. τι άλλο περιμένετε;;

magicfariel