Ωροσκόπια 2018: Πώς θα πάνε τα οικονομικά σας τη νέα χρονιά;

Ωροσκόπια 2018: Πώς θα πάνε τα οικονομικά σας τη νέα χρονιά;

Αναρωτιέστε πώς θα πάνε τα οικονομικά σας τη νέα χρονιά;

Ανακαλύψτε τι λένε τα ζώδια και τα άστρα για το 2018. Διαβάστε παρακάτω...

ΚΡΙΟΣ

Το 2018 θα χαρίσει μια νέα συνεργασία ή μια νέα εμπορική συμφωνία στο ζώδιο σας. Η συνεργασία αυτή θα σας ανοίξει πολλές πόρτες και θα σας χαρίσει νέες ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Το 2018 θα είναι μια καλή χρονιά για να πετύχετε τους στόχους σας σε κάποιο νέο επιχειρηματικό σχέδιο. Εάν εμπλέκεστε σε δράσεις με τρίτους, όπως κάποια επένδυση ή ακόμη και ένα διαζύγιο, η χρονιά που έρχεται θα είναι ευνοϊκή για το ζώδιο σας.

Δείτε ακόμη: Το 2018 για αυτά τα 3 ζώδια θα είναι γεμάτο γκαντεμιά!

ΤΑΥΡΟΣ

Eυκαιρίες συνεργασίας και νέα εμπορικά σχέδια περιμένουν το ζώδιο του ταύρου καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου.

Ο Ιανουάριος θα είναι πολύ σημαντικός μήνας για το ζώδιο σας εάν αναζητείτε νέες εμπορικές ευκαιρίες. Αποφύγετε τα πολλά έξοδα τον Φεβρουάριο και Μάρτιο. Τον Απρίλιο και τον Ιούνιο ευνοούνται οι εμπορικές συμφωνίες, οι εξοφλήσεις χρεών κάθε είδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα είναι πιθανά καθώς πρόκειται για τη χρονιά του "όλα ή τίποτα" για το ζώδιο σας. Είτε θα πάρετε αύξηση ή θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες να τα φέρετε βόλτα.

Θα υποχρεωθείτε να ελέγξετε τα έξοδά σας. Φανείτε προσεκτικοί σε κάποια πρόσωπα που θα μπορούσαν να σας βλάψουν οικονομικά και αποφύγετε να δανειστείτε χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2018, δεν θα αλλάξουν πολλά στον τομέα των οικονομικών για το ζώδιο του καρκίνου. Οι αλλαγές θα αφορούν κυρίως τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Στο ζώδιο του καρκίνου μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες στον τομέα των συνεργασιών, οι οποίες όμως θα σας δώσουν την ευκαιρία να βελτιωθείτε και να προχωρήσετε. Ο Φεβρουάριος και ο Ιούνιος θα είναι καλοί μήνες για οτιδήποτε αφορά τα επαγγελματικά σας.

Δείτε ακόμη: Έντονες όψεις Ηλίου - Αφροδίτης: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου! Φουρτούνες για αυτά τα 3 ζώδια! (videos)

ΛΕΩΝ

Με τον Ποσειδώνα ακόμη στους Ιχθείς, η οικονομική σας κατάσταση είναι ρευστή και ειδικά εάν συνεργάζεστε εμπορικά με τρίτους.

Το 2018, τα Λιοντάρια θα πρέπει να πατούν γερά στη γη. Ο κίνδυνος να σας εξαπατήσουν είναι μεγάλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι και τον Μάιο, θα συναντήσετε δυσκολίες με τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες. Αργότερα μέσα στο χρόνο τα πράγματα θα βελτιωθούν για το ζώδιο σας και να αισθανθείτε ότι όλα επιστρέφουν στη φυσιολογική τους ροή.

Ξεκινάτε μια νέα περίοδο στην οικονομική και στην υλική σας ζωή. Ο Μάρτιος, ο Απρίλιος, ο Αύγουστος, ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος θα είναι πολύ σημαντικοί μήνες για το ζώδιο σας για κάθε είδους επενδύσεις, εμπορικές συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και άλλων επιχειρηματικών σχεδίων.

ΖΥΓΟΣ

Το 2018 ευνοεί τα οικονομικά σας. Θα είναι η χρονιά των νέων επιχειρήσεων, των σχεδίων και των συνεργασιών.

Η χρονιά που έρχεται θα δώσει σημαντική ώθηση στα οικονομικά για το ζώδιο σας. Έχετε τα μάτια σας ανοικτά για εμπορικές ευκαιρίες αλλά να είστε ρεαλιστές και να μην επιτρέψετε στην αισιοδοξία σας να σας οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις.

Δείτε ακόμη: Κρόνος στον Αιγόκερω για τα επόμενα 3 χρόνια: Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν αρνητικά...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επαγγελματικά εισέρχονται σε μια περίοδο γαλήνης χωρίς απρόοπτα για το ζώδιο σας. Το 2018 θα λάβετε κάποια επιστροφή χρημάτων.

Θα έχετε καινούργιες ευκαιρίες και νέα ανοίγματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Φροντίστε να είστε έτοιμοι να τις αναγνωρίσετε. Οι ευνοϊκοί μήνες για το ζώδιο σας για κάθε είδους επεδνύσεις και συμφωνίες είναι ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2018, προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Ο Ιανουάριος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για τους Τοξότες ώστε να θέσετε τους στόχους σας για την χρονιά που έρχεται.

Μια συμφωνία πολύ σημαντική μπορεί να κλείσει τον Ιανουάριο η οποία θα σας ακολουθεί καθόλη τη διάρκεια του έτους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για το ζώδιο σας, οι αρχές του 2018 θα σας χαρίσουν ένα νέο ξεκίνημα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα αισθανθείτε την ανάγκη για αλλαγή ακόμη κι εάν αυτό σημαίνει ότι θα χάσετε κάτι προσωρινά.

Στα επόμενα δυόμιση χρόνια, η κύρια απασχόλησή σας θα είναι να θέσετε τη ζωή σας σε νέες βάσεις. Ο Ιανουάριος θα είναι κρίσιμος μήνας για την οργάνωση όσων πρόκειται να συμβούν και την οριστικοποίηση των εμπορικών συμφωνιών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις στις οικονομικές σχέσεις για το ζώδιο του Υδροχόου. Ενδέχεται οι εμπλεκόμενοι στη συμφωνία να υποχωρήσουν τελευταία στιγμή και κάποιοι να μην σας παίρνουν στα σοβαρά. Μπορεί επίσης να συναντήσετε καθυστερήσεις σε εισπράξεις που περιμένετε.

Το 2018, θα συνεχιστεί η δυναμική αυτή αλλά όχι τόσο έντονη όπως τα προηγούμενα χρόνια. Οι μήνες Φεβρουάριος, Μάρτιος και Σεπτέμβριος θα είναι οι πιο ευνοϊκοι για τα επαγγελματικά σας σχέδια και θα αυξήσουν το εισόδημά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Το 2018 θα κυριαρχήσουν τα υλικά αγαθά για το ζώδιο σας. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν οι αυταπάτες και η φαντασία που θα μπορούσαν να σας θέσουν εκτός προγράμματος.

Το 2018 θα δείτε βελτίωση στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας. Μπορείτε να αναμένετε μια χρονιά χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε τα μεγάλα έξοδα.