Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο! Αυτά τα ζώδια θα ταλαιπωρηθούν!

Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο! Αυτά τα ζώδια θα ταλαιπωρηθούν!

Γεια σας αγαπημένα μου ζωδιάκια εύχομαι να περάσετε ένα πανέμορφο Σαββατοκύριακο στην αισθηματική σας ζωή! Πως θα σε επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις του διημέρου; Διάβασε τώρα το ζώδιό σου και δες τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου!

Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Διαβάστε παρακάτω...

Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 20 έως 21 Ιανουαρίου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Είναι γεγονός ότι όλον αυτόν τον καιρό η κυριότερη σκοτούρα σου είναι ό,τι σχετίζεται με την δουλεία σου. Αυτή σου απορροφά κάθε στιγμή ακόμα και από τον ελεύθερο σου χρόνο, χώρια που και στο ωράριο σου, που έτσι κι’ αλλιώς είναι πια ξεχειλωμένο, δεν σηκώνεις κεφάλι. Τώρα τι δουλεία έχουν όλα αυτά σε μια στήλη με αισθηματικά; Εσύ να μου πεις. Βεβαίως, επειδή μένει παραγκωνισμένος ο τομέας των αισθηματικών σου με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παραπόνα στο ταίρι σου και όχι άδικα. Γι’ αυτό μην ρίχνεις και λάδι στη φωτιά με το να ξεσπάς σ’ αυτό τις όποιες ανησυχίες σε καταλαμβάνουν λογω των εντάσεων των επαγγελματικών σου ζητημάτων.

Σε όλα χρειάζεται μια ρέγουλα, μια ισορροπία και κυρίως έλεγχος στα ξεσπάσματα σας. Ευτυχώς την Κυριακή θα καταφέρετε να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα με το να χαλαρώσετε με βόλτες για να χαζέψετε, περιπάτους και διασκέδαση. Επωφεληθείτε! Αν πάλι είσαι μόνος/η και ψάχνεις για ταίρι, οι υποδείξεις και οι συμβουλές από τρίτους δεν πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν και γενικά να μην βιαστείς και καταλήξεις σε αποφάσεις πριν καταλάβεις αν αυτό που γυαλίζει είναι χρυσός ή τενεκές. Την Κυριακή αν ενθουσιαστείς με μια νέα γνωριμία, κράτησε χαμηλό προφίλ και σε εκφράσεις και σε εκδηλώσεις για να μην την δεις να το βάζει στα πόδια επειδή τρόμαξε.

Δείτε ακόμη: Τα 12 ζώδια και η γκρίνια: Ποια είναι τα πιο ευέξαπτα και πώς θα...βρείτε το κουμπί τους;

ΤΑΥΡΟΣ

Για να μπορέσεις να περάσεις ένα ωραίο Σαββατοκύριακο, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να το ξεκινήσεις σωστά. Επειδή δεν είναι η σωστή αρχή το να μεταφέρεις στην σχέση σου τα νεύρα που οφείλονται στον εργασιακό φόρτο που προέρχεται από τις προηγούμενες ήμερες της εβδομάδας, φρόντισε να κρατάς την ψυχραιμία σου και να μην κανείς το ταίρι σου σάκο του μποξ. Έτσι θα αποφύγεις τις κακοτοπιές όπως αδικαιολόγητοι καυγάδες, εντάσεις και κόντρες. Άλλη μια αιτία για άβολες καταστάσεις είναι το να μην διαφυλάξεις τις ιδιωτικές πτυχές της σχέσης σου από τους άλλους με ακριτομυθίες που οδηγούν σε κουτσομπολιά, ζήλιες και ίσως και σε κακό μάτι.
Προσέχουμε για να έχουμε! Μέσα στις πυροσβεστικές μεθόδους για την αποφυγή εντάσεων, είναι και το να προνοήσεις να σε συνοδεύει το ταίρι σου σε όποια δουλειά έχεις αναλάβει να διαπεραιώσεις μέσα στην Κυριακή, ώστε και να είστε μαζί και για να του δώσεις την ευχαρίστηση να νοιώσει ότι σε βοηθά, που θα είναι και η πραγματικότητα. Αν είσαι μόνος/η κράτησε την ιδιωτική σου ζωή μακριά από την περιέργεια των άλλων γιατί τίποτε καλό δεν βγαίνει από την ανάμιξη τους, εκτός από κακόπιστη κριτική και κουτσομπολιά. Οι γνωριμίες του Σαββάτου δεν πρέπει να υπερεκτιμηθούν, ενώ της Κυριακής είναι πολύ καλλίτερες, ιδίως αν προέρχονται από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάθε έντονη εβδομάδα εργασίας αφήνει τα ίχνη της, που συνήθως είναι η κούραση, τα ευαισθητοποιημένα νεύρα και τις εντάσεις που καραδοκούν έτοιμες να ξεσπάσουν με την παραμικρή αφορμή. Μην κατευθύνεις αυτά τα αρνητικά στην λάθος πλευρά που σ’ αυτήν την περίπτωση είναι το ταίρι σου. Για κανέναν δεν είναι ευχάριστοι οι καυγάδες. Αν του αφιερώσεις και τον χρόνο που του αναλογεί ικανοποιώντας και κάποιες από τις ανάγκες και απαιτήσεις του ακόμη καλλίτερα, καλύπτεις τα κενά που δημιούργησες παραμελώντας το.


Την Κυριακή που είναι σαφώς καλλίτερη μέρα, μπορείς να την κάνεις ξεχωριστή αν με το ταίρι σου και φίλους βγείτε στην εξοχή και απολύστε την, είναι ευκαιρία να χαρείτε την φύση και να αποφορτιστείτε. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι και έχεις βγει προς ¨άγραν¨ , με τις νέες γνωριμίες όχι πολλά – πολλά από την αρχή και τις τρομάξεις, χαλάς τις εντυπώσεις. Επίσης να αποφύγεις να φλερτάρεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Εκεί μπορεί να υπάρξουν συνέπειες που είναι ανεπιθύμητες. Ότι κάνεις, προτίμησε να το κάνεις την Κυριακή. Κυκλοφόρησε, φιγουράρισε, δείξου, όλο και κάτι καλό θα τσιμπήσεις…

Δείτε ακόμη: Η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (videos)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να έχεις πληγωθεί στο παρελθόν, να έχεις απωθημένα. Σύμφωνοι! Όμως δεν σου φταίει σε τίποτε για όλα αυτά το Παρόν σου, το ταίρι σου που το βρίσκεις εύκολο στόχο για να εκδηλώσεις την επιθετικότητα που σιγοβράζει μέσα σου. Υπάρχουν καλλίτερες διέξοδοι και ευγενέστερες να εκδηλώσεις αισθήματα και να εκτονωθείς, αυτά της Αγάπης, του Έρωτα και της Τρυφερότητας. Πιο έκδηλα θα είναι αν αντί να προτιμήσεις να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου και στους φίλους σου, να την χαρίσεις στο ταίρι σου για να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις. Την Κυριακή το κλειδί για να περάσεις ήρεμα χωρίς αναταράξεις, γκρίνιες και καυγάδες, είναι η ισορροπία και η αρμονία στις επιλογές σου, αφού θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Αν δεν έχεις ταίρι, μην θεωρήσεις ό,τι σου προκύψει από την Παρασκευή καλή επένδυση, όπως και συ το Σάββατο δεν θα θεωρηθείς αντίστοιχα αν σε πιάσει καμιά λογοδιάρροια και καμιά αμετροέπεια και τότε αντίο καλές εντυπώσεις και αντίο επιτυχίες και κατακτήσεις. Σε αντίθεση την Κυριακή που η γοητεία σου και ο μαγνητισμός σου θα φτάνουν σε ακαταμάχητο βαθμό, μόνο επιτυχίες σε περιμένουν.

ΛΕΩΝ

Όταν βγαίνεις από μια κουραστική εβδομάδα και από πάνω έχεις και δύσκολες αστρολογικές συγκύριες όπως η παρουσία του Άρη στο Ζώδιο του Σκορπιού, όλα τα νεύρα που μπορούσες να έχεις ψάχνουν που να ξεσπάσουν και να μπροστά σου το ταίρι σου που κινδυνεύει να γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος που θα την πληρώσει. Για σκέψου το λιγάκι! Θα το επιτρέψει η βασιλική μεγαλοθυμία σου να την πληρώνουν οι αθώοι; Που βρίσκεται η αίσθηση σου της δικαιοσύνης; Εμ, το Σάββατο που αυτά που φέρνει ο Ποσειδώνας στην σχέση σου δεν είναι παρά παρανοήσεις και παρεξηγήσεις πως θα τα αντιμετωπίσεις; Θα προσέξεις αρκετά για να τις αποφύγεις;

Ευτυχώς έρχεται η Κυριακή για να αλλάξει το κλίμα με την αποφόρτιση μιας βόλτας στην εξοχή που θα κάνει την σχέση σου να βρεθεί στα καλλίτερα της. Αν είσαι μόνος/η, όσο έχεις τα νεύρα σου άσε τις γνωριμίες για άλλη φορά, καθώς έστω και αν το Σάββατο κάνεις νέες γνωριμίες δεν πρέπει να έχεις μεγάλες προσδοκίες. Δεν είναι πάντα τα πράγματα αυτό που φαίνεται πως είναι. Περιορίσου στην Κυριακή που έχει όλες τις προϋποθέσεις να σου φέρει μια γνωριμία ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι τα επαγγελματικά σου, κάτι τα κοινωνικά, σου έχουν συσσωρεύσει και κούραση και έλλειψη υπομονής με αποτέλεσμα να είσαι επιρρεπής στα ξεσπάσματα προς το ταίρι σου χωρίς να φταίει. Προέχει να έχεις αποκαταστήσει μια πολύ καλού επίπεδου επικοινωνία με αυτό, ώστε να μην κατορθώσει ο Ποσειδώνας να σε επηρεάσει με τις ασάφειες και τις παρανοήσεις που φέρνει.

Αν προσέξεις και το αποφύγεις, έρχεται η Κυριακή και αλλάζει τις ενέργειες προσφέροντας σου την ευκαιρία να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να ανανεώσεις την σχέση με το ταίρι σου, ενώ θα νοιώσεις τον αέρα της αναζωογόνησης. Αν πάλι δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην το αναζητήσεις όσο τα νεύρα σου είναι τεντωμένα και αν κάνεις γνωριμία το Σάββατο, κρατήσου σε μια επιφυλακτική στάση και να φιλτράρεις όσα ακούς με το φίλτρο της λογικής ώστε να μην πέσεις θύμα παραπλάνησης. Την Κυριακή αν απαντήσεις θετικά σε προσκλήσεις που θα σου κάνουν, υπάρχει πιθανότητα να βρεις μια γνωριμία που ταιριάζει γάντι στις επιθυμίες σου αναμεσα στις φιλικές παρέες.

ΖΥΓΟΣ

Όπως και όλους τους άλλους και εσένα αυτή η εβδομάδα σε φέρνει στο Σαββατοκύριακο με την κούραση σου στα ύψη. Είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να σου φέρει και εντάσεις και διαξιφισμούς με το ταίρι σου, πράγμα που πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις, οπότε η καλλίτερη επιλογή σου είναι να παρακολουθήσετε μαζί μια θεατρική παράσταση, μια ταινία, κάτι τέλος πάντων που θα σας αναγκάσει να μην μιλάτε, οπότε θα λείψουν οι αφορμές για διαφωνίες.

Λογω όμως των κοινωνικών υποχρεώσεων που ενδεχομένως έχετε αναλάβει, η υπερένταση θα σας οδηγήσει σε προστριβές με το ταίρι σου, επομένως να βρίσκεσαι σε εγρήγορση για να το αποφύγεις. Κάνε υπομονή μέχρι την Κυριακή, οπότε θα περάσετε καταπληκτικά σε μια εκδρομή και θα ξεχάσετε τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν, με αποτέλεσμα να θυμηθείτε και να ξαναζήσετε τις παλιές καλές μέρες. Αν κατά λάθος είσαι μόνος/η, (μπα! Πως έγινε αυτό;) μην υπολογίσεις ότι η ψυχική σου διάθεση θα σε βοηθήσει σ’ αυτό ή τουλάχιστον απόφυγε να ¨ψαρεύεις¨ στον εργασιακό σου χώρο. Έρχεται και η Κυριακή που θα σε αποζημιώσει και που μπορεί να ξεφυτρώσει ένα ταίρι από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο και τον Άρη στο Ζώδιο σου μην περιμένεις πολλά από την αρχή του Σαββατοκύριακου, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μην ξεμυτίσεις την Παρασκευή το βράδυ γιατί διαφορετικά αν βγεις θα ξυπνήσει η εριστικότητα σου και προβλέπονται τσακωμοί με όποιον συναντήσεις, ιδίως με το ταίρι σου. Ευτυχώς και το Σάββατο και την Κυριακή τα πάντα αλλάζουν και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις με την παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύες, να βγείτε με το ταίρι σου και να διασκεδάσετε με χορό, τραγούδι και ότι άλλο σας αρέσει.

Την Κυριακή που προσφέρεται και για φιλικές συναναστροφές, μπορείτε να το επαναλάβετε και με τους φίλους σας όποια και να είναι η επιλογή της διασκέδασης σας. Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή θα συνεχίσεις να είσαι, αφού αυτήν την ημέρα δεν το ‘χεις. Αντίθετα το μεν Σάββατο θα έχεις επιτυχίες χάρις στην εξωστρέφεια που θα αναπτύξεις αλλά και στην έμφυτη διεισδυτικότητα σου, φλερτάροντας και κάνοντας νέες γνωριμίες, την δε Κυριακή, πιθανόν μια νέα γνωριμία να καταλήξει σε μια σχέση ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από την Παρασκευή θα κουβαλήσεις τις εντυπώσεις των υπερβολών σου με τις παρατραβηγμένες επικοινωνίες, τις έξω από κάθε μέτρο εκδηλώσεις σου που εσύ μεν θεωρείς φυσιολογικές, όμως προκαλούν αντιδράσεις στο ταίρι σου κάθε φορά του το κάνεις. Με αυτό το κλίμα στη σχέση σου, πώς να μην επικρατήσει ασυνεννοησία, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, γενικώς μια θολούρα στην επικοινωνία σας; Την Κυριακή να επιλέξετε να μείνετε μόνοι σας, για να μην δίνεις αφορμές, είτε μέσα στο σπίτι, είτε σε μια ημερήσια εκδρομή για να αποφορτιστείτε, να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε διασκεδάζοντας.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια νέα γνωριμία, μην επηρεαστείς από τις γνώμες και τις απόψεις τρίτων, γιατί μάλλον σύγχυση θα σου δημιουργήσουν παρά θα σε βοηθήσουν . Βεβαίως και εσύ από μέρους σου, μην βιαστείς να καταλήξεις σε αποφάσεις πριν βεβαιωθείς για το ποιόν της γνωριμίας. Αντίθετα την Κυριακή τα πράγματα θα είναι πολύ βελτιωμένα και θα έχεις περισσότερες πιθανότητες η γνωριμία που θα κάνεις, αν αποδεχτείς προσκλήσεις, να βρεθεί το μελλοντικό σου ταίρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ¨αμαρτίες¨ της Παρασκευής, δηλαδή οι εντάσεις, οι διαφωνίες, οι γκρίνιες με το ταίρι σου για άλυτα οικονομικά και πρακτικά προβλήματα, σε συνοδεύουν το Σάββατο, και θα είναι λάθος σου να εμπλέξεις κοντινά σας πρόσωπα για διαιτησία και για να μεσολαβήσουν ώστε να βρείτε λύσεις. Αν το κάνεις, μόνο βοήθεια δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν, παρά την καλή τους θέληση. Την Κυριακή, που θα μπορείτε να επικοινωνείτε πολύ καλλίτερα με το ταίρι σου, ξεδώστε με μεγάλες παρέες φίλων, κάντε εκδρομές και διασκεδάστε μαζί τους.

Και στην περίπτωση που είσαι μόνος/η, η διάθεση σου την Παρασκευή δεν θα είναι στην καλλίτερη φάση της, οπότε αν κάνεις κάποια νέα γνωριμία και ζητήσεις γνώμες άλλων, θα είναι λάθος. Είτε καλή αποδειχτεί, είτε κακή, εσύ και μόνο εσύ θα ¨λουστείς¨ τις συνέπειες της επιλογής σου. Όμως την Κυριακή, τα φιλικά σου περιβάλλοντα μπορεί να σου προσφέρουν την ευκαιρία για μια σχέση ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πως τα καταφέρνεις και βγάζεις την Παρασκευή και το Σάββατο τις δύσκολες πλευρές του χαρακτήρα σου είναι κάτι που πρέπει να το κρατήσεις υπό έλεγχο. Δεν φτάνει που την Παρασκευή σου βγαίνει ο εγωκεντρισμός, το πείσμα και η απολυτότητα σου, με αποτέλεσμα να προκαλείς αντιδράσεις στο ταίρι σου, το Σάββατο, η ανασφάλεια σε κάνει να του ασκείς πιέσεις, ζητώντας του αποδείξεις της αγάπης του ώστε να πειστείς ότι την έχεις. Αυτά δεν γίνονται κατά παραγγελία, ούτε επιβάλλονται με το ζόρι, είναι πηγαία! Βγαίνουν μόνα τους! Αν τα απαιτείς καταλήγεις να εισπράξεις το αντίθετο.

Καλλίτερα να περιμένεις μέχρι την Κυριακή, οπότε το ταίρι σου θα σου προσφέρει αβίαστα και απλόχερα όλα όσα θέλεις για την επιβεβαίωση των αισθημάτων του, την αγάπη, την τρυφερότητα, την αφοσίωση του. Είδες τι εύκολα είναι όλα όταν γίνονται στην ώρα τους και με τον σωστό τρόπο; Αν είσαι μόνος/η, να μην σε πιάσουν οι ανυπομονησίες σου και αφ’ ενός βιαστείς και πιέσεις κάποια νέα γνωριμία που θα κάνεις, αλλά άσε τα πράγματα να κυλίσουν φυσιολογικά, και αφ’ έτερου μην πάρεις εσύ βιαστικές αποφάσεις πριν δεις ότι είναι μέσα στις προδιαγραφές σου. Η Κυριακή είναι η καλλίτερη σου μέρα γιατί αν φλερτάρεις η επιτυχία είναι στο τσεπάκι σου!

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης που βρέθηκε στον Σκορπιό σου έκανε τα νεύρα τσατάλια, έχεις κουραστεί από τις υποχρεώσεις που εσύ φορτώθηκες να διαπεραιώσεις, το ξέσπασμα στο ταίρι σου, όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση είναι θέμα χρόνου. Κοίταξε να το αποτρέψεις, θα είναι περά ως πέρα άδικο! Για φαντάσου τώρα τι μπορεί να συμβεί με την σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που φέρνει παραπλανήσεις, ασάφεια, θολούρα και παρεξηγήσεις στη σχέση σου! Αν δεν έχεις τις κεραίες σου τεντωμένες ώστε να πιάνεις κάθε τι το αρνητικό και ασαφές στην ατμόσφαιρα και να το ¨πνίγεις¨ εν τη γενέσει του, ποιος ξέρει τι μπορεί να προκαλέσει!

Μόνο η σωστή επικοινωνία θα βοηθήσει μέχρι να φύγει αυτή η συγκύρια. Την Κυριακή που αυτή ο ομιχλώδης κατάσταση θα πάψει να υπάρχει και να σας επηρεάζει, η καλή επικοινωνία αποκαθιστάται στο επίπεδο που ποθείς με την τρυφερότητα, την αγάπη και την θέρμη της. Αν είσαι μόνος/η, δεν βγαίνεις από την εργάσιμη εβδομάδα με τις καλλίτερες προοπτικές. Μέχρι και την Παρασκευή, η καταλληλότητα σου για γνωριμίες είναι για κλάματα. Το Σάββατο αν κάνεις κάποια γνωριμία να την ¨ψάξεις¨ καλά και να μην βιαστείς να αποφασίσεις υπό το βάρος της πρώτης εντυπώσεως, αλλά δώσε στον χρόνο την ευκαιρία να αποδείξει με τι έχεις να κάνεις. Την Κυριακή, όλα τείνουν στο να σου προσφέρουν μια πολύ ωραία επιλογή για κάποια σωστή σχέση που ποιός ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει;