Η σκοτεινή πλευρά των ζωδίων! Ποιος κάνει τα πάντα για το χρήμα και ποιος είναι χειρότερος από τον διάβολο;

Η σκοτεινή πλευρά των ζωδίων! Ποιος κάνει τα πάντα για το χρήμα και ποιος είναι χειρότερος από τον διάβολο;

Οι Λέοντες είναι ηγετικές φυσιογνωμίες, οι Ζυγοί ακριβοδίκαιοι και οι Παρθένοι λάτρεις της τάξης.

Ολοι μας γνωρίζουμε, λίγο έως πολύ, τα καλά στοιχεία του κάθε ζωδίου, όμως τι γίνεται με τα αρνητικά τους; Ποιος είναι πεισματάρης και ποιος υπέρ το δέον γκρινιάρης; Διαβάστε παρακάτω....

Νέο βιβλίο, με τίτλο «The Darkside Zodiac», που φέρει την υπογραφή της Βρετανίδας αστρολόγου Στέλλα Χάιντ, αποκαλύπτει τις σκοτεινές πλευρές των εκπροσώπων του ζωδιακού κύκλου.

Κριός με δόση κτητικότητας
(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Απληστοι, ανήσυχοι, ισχυρογνώμονες και εγωκεντρικοί, ανήκετε στους αιώνιους εφήβους του ζωδιακού. Είστε παθολογικά ανταγωνιστικοί, θέλετε να έρχεστε πρώτοι και κάνετε τα πάντα για να νικήσετε, αφού στο δικό σας μυαλό «fair play» σημαίνει «θριαμβεύω». Στα ερωτικά έχετε την ανάγκη να ακούτε ότι είστε ο καλύτερος εραστής/ερωμένη και είστε τρομερά κτητικοί με το έτερον ήμισυ.

Διάσημος Κριός: Η Lady Gaga.

Δείτε ακόμη: Πες μου το ζώδιό του να σου πω...το αφροδισιακό του!

Ταύρος χωρίς πολλή φαντασία
(21 Απριλίου - 21 Μαΐου)

Είστε εκπληκτικά νωθροί και αυταρχικοί και διακρίνεστε από μια ακατανίκητη επιθυμία να κερδίσετε χρήματα. Η άρνησή σας να προφέρετε τη λέξη «προσαρμογή», πολλώ δε μάλλον «αλλαγή», είναι αποτέλεσμα της έλλειψης φαντασίας που σας διακρίνει. Στα ερωτικά σας, άντρες και γυναίκες πλήττουν από ανία στο κρεβάτι σας, αφού απεχθάνεστε οποιαδήποτε απόπειρα αυθορμητισμού ή καινοτομίας.
Διάσημος Ταύρος: Η Αντέλ.

Δίδυμοι σε μόνιμη κρίση
(22 Μαΐου - 22 Ιουνίου)

Κάτω από το προσωπείο ειλικρίνειας που φοράτε, παραμονεύει ένα ψυχρό, κουτσομπόλικο πλάσμα, που αναζητά συνεχώς πληροφορίες για να βγάλει τα άπλυτα των άλλων στη φόρα. Βρίσκεστε σε μια μόνιμη κρίση ηλικίας, είστε καχύποπτοι και σπανίως αισθάνεστε ικανοποίηση. Ερωτας για σας σημαίνει να είστε με έναν σύντροφο, ενώ φλερτάρετε με τους δύο επόμενους.
Διάσημος Δίδυμος: Ο Ντόναλντ Τραμπ.

Καρκίνος όλο μουρμούρα
(23 Ιουνίου - 23 Ιουλίου)

Γκρινιάρηδες, κυκλοθυμικοί, ευέξαπτοι και ύπουλοι είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που σας ταιριάζουν. Κοιτάζετε με καχυποψία τη ζωή και δεν έχετε πίστη για το μέλλον. Στα ερωτικά σας, αν γνωρίσετε κάποιον ενδιαφέρον, τον αγνοείτε για να σας κυνηγήσει, ώστε, αν στραβώσει η κατάσταση, να μην μπορεί να γελάσει κανείς εις βάρος σας.
Διάσημος Καρκίνος: Η Σελίνα Γκόμεζ.

Εγωιστής Λέων και στο κρεβάτι
(24 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Βαθιά μέσα σας γνωρίζετε ότι είστε υπερόπτες, στενόμυαλοι, πομπώδεις και εγωκεντρικοί νταήδες. Θέλετε να εισπράττετε λατρεία από το περιβάλλον σας και να περιστρέφονται όλα γύρω από σας. Οταν δεν συμβαίνουν αυτά, μελαγχολείτε. Στα ερωτικά σας, ενδιαφέρεστε μόνο για την επίδοση, όμως είστε τόσο αφοσιωμένοι με την τεχνική, που δεν παρατηρείτε ότι ο σύντροφός σας αποκοιμήθηκε.
Διάσημος Λέων: Η Τζένιφερ Λόρενς.

Δείτε ακόμη: Δες πως κάνει έρωτα ανάλογα με το μήνα που γεννήθηκε!

Παρθένος ο σχολαστικός
(24 Αυγούστου - 23 Σεπτεμβρίου)

Είστε αρνητικοί, μίζεροι, σχολαστικοί με τη λεπτομέρεια και δεν κάνετε τίποτε άλλο παρά να ασκείτε κριτική και να παραπονιέστε. Ακόμα κι αν έχετε άδικο, προτιμάτε να πεθάνετε από το να το παραδεχτείτε, ενώ έχετε εμμονή με την υγεία σας. Στα ερωτικά σας, όπως και σε κάθε τομέα της ζωής σας, πάτε βάσει εγχειριδίου χρήσης.
Διάσημος Παρθένος: Η Κάμερον Ντίαζ.

Ζυγός υπέρμαχος της απληστίας!
(24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Κυκλοθυμικοί, αναποφάσιστοι, ματαιόδοξοι, άπληστοι και οκνηροί είναι μερικά από τα επίθετα που σας περιγράφουν καλύτερα. Αλλάζετε φίλους σαν τα πουκάμισα κι αυτό γιατί ο πιο σημαντικός άνθρωπος για τον εαυτό σας είστε εσείς και μόνο εσείς. Στα ερωτικά, φλερτάρετε και κολακεύετε τη λεία σας, αλλά δεν επιδεικνύεται αχαλίνωτο πάθος, γιατί δεν θέλετε να χάνετε τον έλεγχο.
Διάσημος Ζυγός: Η Κιμ Καρντάσιαν.

Σκορπιός με διαβολική τάση
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Η σκοτεινή πλευρά του Σκορπιού είναι μακράν πιο σκοτεινή από των υπολοίπων, καθώς η λέξη «διαβολικός» δεν αρκεί για να σας περιγράψει. Δεν υπάρχει αμαρτία ή ακολασία που να αποκλείετε, απεχθάνεστε τους αδύναμους και έχετε πάθος για εξουσία, χρήμα και εκδίκηση. Στα ερωτικά, το σεξ για σας είναι δύναμη και θέλετε πάντα να έχετε τον έλεγχο.
Διάσημος Σκορπιός: Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Τοξότης δίχως ευαισθησίες!
(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Θρασείς, αναίσθητοι και επιπόλαιοι, είστε οι ανεγκέφαλοι χούλιγκαν του ζωδιακού. Περνάτε με φόρα μέσα από τα εμπόδια, αν μυριστείτε δέσμευση, εξαφανίζεστε και δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην πολυτέλεια και σε οτιδήποτε extreme. Στα ερωτικά σας και κυρίως στο σεξ, αδυνατείτε να καταλάβετε ότι το πάθος μετράει περισσότερο από τον ιδρώτα που χύνετε.
Διάσημος Τοξότης: Η Μάιλι Σάιρους.

Αιγόκερως με αγάπη στο χρήμα
(22 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου)

Μικρόψυχοι, φιλάργυροι, τσιγκούνηδες, έχετε την αντοχή και την επιμονή να μάχεστε εναντίον όλων, μέχρι ο κόσμος να χάσει τη θέλησή του για ζωή και να ακολουθήσει τον δικό σας δρόμο. Κάνετε τα πάντα για να διατηρήσετε το κοινωνικό στάτους σας, ενώ στα ερωτικά σας δείχνετε ξενέρωτοι, χωρίς κατά βάθος να είστε.
Διάσημος Αιγόκερως: Ο Τζιμ Κάρεϊ.

Υδροχόος άνευ αυθορμητισμού
(21 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Είστε ψυχροί παρατηρητές του περιβάλλοντός σας και δεν αντιδράτε αυθόρμητα σε καμία εμπειρία. Αν και θέλετε να έχουν όλοι την ανάγκη σας, δεν παραδέχεστε ποτέ ότι έχετε κι εσείς τη δική τους. Στα ερωτικά σας, συνεχίστε να συχνάζετε σε συνόδους του... Star Trek και σίγουρα θα βρείτε ταίρι, αφού πάντα υπάρχει κάποιος που προτιμά τους εκκεντρικούς.
Διάσημος Υδροχόος: Ο Εντ Σίραν.

Ιχθύες γεμάτοι ζήλια και «τρικ»
(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Εχετε τη φήμη των νοσοκόμων του ζωδιακού, αλλά όταν τελικά καταφέρνετε να κάνετε κάποιον να σταθεί ξανά στα πόδια του και να επιτύχει, σας πιάνει ζήλια. Είστε χειριστικοί, αφερέγγυοι και θέλετε να έχετε πάντοτε αυλή γύρω σας. Στα ερωτικά σας, αναζητάτε δυναμικούς συντρόφους, οι οποίοι συνήθως στρίβουν μόλις δουν τα 2.000 λούτρινα ζωάκια στο μπουντουάρ σας.
Διάσημος Ιχθύς: Η Ριάνα.