Εκλείψεις 2018: Δυσκολίες, φουρτούνες και οικονομικές καταστροφές! Αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Εκλείψεις 2018: Δυσκολίες, φουρτούνες και οικονομικές καταστροφές! Αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Το έτος 2018 είναι μια δυναμική χρονιά, όπου καλούμαστε να προσαρμοστούμε άμεσα στις αιφνίδιες αλλαγές, να γίνουμε πιο υπεύθυνοι για την πορεία της ζωής μας και το αποτέλεσμα θα μας αποζημιώσει, ώστε να μην αισθανόμαστε θύματα της …μοίρας και να προχωρήσουμε σε πιο ενδιαφέρουσα μονοπάτια. Εξελίξεις λοιπόν θα έχουμε, δεν είμαστε πλέον στάσιμοι και οι Εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2018, στον άξονα Λέοντα Υδροχόου και μια στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου θα μας μετακινήσουν ..δραστικά.

Πάντα, την περίοδο που συμβαίνει μια Έκλειψη, έχουμε την ευκαιρία να συγχρονιστούμε με τις πραγματικές μας ανάγκες, να δούμε την πραγματικότητα , έτσι όπως είναι και να ανασυντάξουμε δυνάμεις. Καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή μας, συντροφικές σχέσεις πεθαίνουν και φυσικά άλλα μοιραία γεγονότα μπορούν να συμβούν και να νιώσουμε στιγμιαία παγωμένοι. Έτσι πάντα «φοβόμαστε» τις εκλείψεις, καθώς αντιλαμβανόμαστε πόσο άρτια δεμένοι είμαστε με το Σύμπαν και ότι τελικά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις Φωνές του- προσταγές του; διαβάστε παρακάτω...

Η πρώτη Έκλειψη μέσα στο 2018, θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου 2018, είναι μια Ολική Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνο στον Λέοντα στην 11η μοίρα. Είναι το δεύτερο Φεγγάρι μέσα στον μήνα Ιανουάριο και για αυτό ονομάζεται BlueMoon, συμβαίνει κάθε δυο με τρία χρόνια και έτσι περιμένουμε να επιδράσει δυναμικά στη ζωή μας και να μας δώσει κάτι σπάνιο και τελείως διαφορετικό. Πέρα από την ψυχολογία μας, που μπορεί να είναι πιεσμένη λόγω της έκλειψης , περιμένουνε να ολοκληρωθούν τοξικοί κύκλοι, να απεγκλωβιστούμε, ίσως με έντονο τρόπο από δυσλειτουργικές καταστάσεις και να περάσουμε σε νέα φάση. Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι αρχές β’ δεκαημέρου και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο στα αντίστοιχα ζώδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πως θα επηρεάσει η αυριανή Πανσέληνος τα 12 ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Οι Ταύροι επηρεάζεστε σε οικογενειακά θέματα, σχέσεις με πατέρα, μητέρα, ακίνητα και οικονομικές διευθετήσεις. Ζητήματα ασφάλειας προκύπτουν .

Οι Σκορπιοί, επηρεάζεστε σε θέματα καριέρας, αλλαγή προσανατολισμού, πίεση από άτομα εξουσίας, και τέλος σε συνεργασίες. Ξεκίνημα επαγγελματικό.

Οι Λέοντες, βλέπετε αλλαγές σε θέματα διαπροσωπικά, σχέσεων, κλείνει ένας προσωπικός κύκλος, Δίνεται ώθηση για προσωπική ενδυνάμωση, απεξάρτηση και αποδοχή. Προσοχή σε θέματα υγείας.

Οι Υδροχόοι, επηρεάζεστε σε στενές συντροφικές σχέσεις, αποκάλυψη μυστικών, παρασκηνίου και προσαρμογή σε μια νέα πραγματικότητα.

Μερική Έκλειψη Ηλίου με Νέα Σελήνη στις 15 Φεβρουαρίου 2018, στον Υδροχόο στις 27’ 08 Υδροχόου. Η Σελήνη κρύβει το Ήλιο , και έτσι επικρατεί στιγμιαία το σκοτάδι με αποτέλεσμα να επικρατεί μια συναισθηματική σύγχυση και αταξία. Βέβαια πάντα η Νέα Σελήνη δίνει νέες εκκινήσεις, ξεκινήματα που αφορούν τώρα τα στοιχεία του Ουρανού , και θα έχετε την τάση να ρισκάρετε νέα πράγματα σε φιλίες, δραστηριότητες που αφορούν το κοινωνικό σύνολο και μια γενική ροπή προς επαναστατικές κινήσεις που θα ξαφνιάσουν τους γύρω σας. Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι τέλη β’ δεκαημέρου και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο στα αντίστοιχα ζώδια.

Οι Ταύροι επηρεάζονται σε θέματα καριέρας, έντονη επιρροή από άτομα εξουσίας και αλλάζει το επαγγελματικό σας προφίλ, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα και να γίνεται πιο ανεξάρτητοι και δημιουργικοί.

Οι Σκορπιοί, θα πρέπει να κοιτάξουν για αλλαγή επαγγελματικής στέγης, πιθανόν και κατοικίας, περισσότερη δουλειά από το σπίτι, κύρια ενασχόληση με το διαδίκτυο, μια που τώρα βλέπετε ότι για να έχετε την ποθητή εξέλιξη, πρόοδο, πρέπει να τολμήσετε διαφορετικά πράγματα και να βγείτε από φαύλους κύκλους. Απόσταση από οικογενειακές φιγούρες επιβάλλεται.

Οι Λέοντες, πειραματίζεστε σε νέες σχέσεις, με το καινούργιο και φυσικά δεν θέλετε με τίποτα να επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και επαφή με άτομα που έχετε κοινά σημεία και μπορείτε να ταυτιστείτε μαζί τους.

Οι Υδροχόοι, επηρεάζεστε άμεσα, είστε οι κύριοι πρωταγωνιστές και φυσικά θα αναγκαστείτε να αποδεχτείτε τις ..απώλειες, με αποτέλεσμα να ξεκινήσετε μια κούρσα επιβίωσης, όπου και σίγουρα θα βγείτε νικητές. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογία και διαζύγια. Ποιες είναι οι ενδείξεις διαζυγίου στον γενέθλιο χάρτη σας;

Η Μερική Έκλειψη Ηλίου - Νέα Σελήνη στις 13 Ιουλίου 2018, στον Καρκίνο στις 20ο 41’ , φέρνει συναισθηματικό φορτίο, μια που αφορά το ζώδιο του Καρκίνου και σαν μερική έκλειψη Ηλίου, κατανοούμε ότι θα ασχοληθούμε με πεποιθήσεις, ιδέες, προκαταλήψεις που αφορούν συναισθήματα, σχέσεις με τους κοντινούς μας ανθρώπους, τη μητέρα, τον σύντροφο και αναμνήσεις από το παρελθόν που μπορεί να ακόμα να μας στοιχειώνει. Απώλειες, χωρισμοί και θέματα με την ακίνητη περιουσία μας, δηλαδή το πώς διαχειριζόμαστε κληρονομικά ζητήματα και τα αποκτήματα μας, προκαλούν συναισθήματα ανασφάλειας. Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γεννημένοι αρχές γ’ δεκαημέρου και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο στα αντίστοιχα ζώδια.

Οι Κριοί, πρέπει να δώσετε την προσοχή σας σε θέματα υγείας, καθώς οικογενειακές καταστάσεις θα σας προβληματίσουν και πιθανόν να αναγκαστείτε να αποχωριστείτε άτομα, συνθήκες που μέχρι τώρα είχατε συνηθίσει. Πιθανή αλλαγή κατοικίας.

Οι Καρκίνοι, κύριοι πρωταγωνιστές, καθώς η Μερική Έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στο ζώδιο σας, διατηρείστε την ψυχραιμία σας, αποφύγετε να παρασυρθείτε από την κακή διάθεση των γύρω σας και γενικά προσπαθήστε να ανεξαρτητοποιηθείτε, κόβοντας τον ομφάλιο λώρο.

Οι Ζυγοί, προσέξτε επαγγελματικά ζητήματα, είστε σε φάση νέων αναζητήσεων και θα προσπαθήσετε να βγείτε από τα λάθη και τις κακές συνεργασίες του παρελθόντος. Πιθανές νέες σχέσεις που βάζουν σε διλλήματα.

Οι Αιγόκεροι, διαλέξτε, επιλέξτε τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας, πως θέλετε να προχωρήσετε, μόνοι ή με δεκανίκια ή τουλάχιστον εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να διασφαλίσετε καλύτερους όρους σε κάθε είδους σχέση.Η Ολική Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνο, στις 27 Ιουλίου 2018, στον Υδροχόο 4ο 45 , πραγματοποιείται μια μέρα μετά, από την αρχή της ανάδρομης πορείας του Άρη στον Υδροχόο, ο Ερμής επίσης ανάδρομος στον ζώδιο του Λέοντα και ζητήματα καρδιάς, θέματα με παιδιά, αλλά και το πώς διαχειριζόμαστε τα ταλέντα μας, θα έρθουν στην επιφάνεια. Έντονο το σκηνικό, υποβόσκει ένας θυμός, ο οποίος όμως, εάν εκδηλωθεί θα είναι ανεξέλεγκτος. Απαραίτητο να μάθουμε να συμβιβαζόμαστε, να εργαζόμαστε ομαδικά και να εκτιμούμε την συνεισφορά των γύρω μας. Προσοχή σε βία, έντονη ζήλεια.. Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι γεννημένοι αρχές α’ δεκαημέρου και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο στα αντίστοιχα ζώδια.

Οι Ταύροι, πρέπει να αποστασιοποιηθείτε από σκηνές ανταγωνισμού, καθώς το έντονο παρασκήνιο σας οδηγεί εκτός μια συνεργασίας και υπάρχει η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε θέματα δυσφήμισης και κακής προβολής της εικόνας σας.

Οι Λέοντες, φυσικά να προσέχετε τι λέτε, πως εκφράζεστε στο ταίρι σας και πιθανόν να βιώσετε τέλος σε σχέσεις, καθώς θα καταλάβετε ότι έχετε εξαπατηθεί και ότι έχετε εμπιστευτεί τα λάθος άτομα. Προσοχή σε βιαστικές κινήσεις.

Οι Σκορπιοί, προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη μέσα στο σπίτι σας, κρατήστε τις ισορροπίες, όσο μπορείτε και μη μπαίνετε σε ξένα χωράφια. Δύσκολες οικογενειακές στιγμές. Τέλος σε μια συγκατοίκηση.

Οι Υδροχόοι, είστε οι πρωταγωνιστές, πάλι, άρα αντιλαμβάνεστε, ότι θέλοντας και μη, υπάρχει μια γενική αναταραχή στην προσωπική σας ζωή, η οποία όμως θα σας δώσεις το έναυσμα για ενδοσκόπηση και γενναίες αποφάσεις. Προσοχή σε μετακινήσεις, ατυχήματα.

Μερική Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στις 11 Αυγούστου 2018, στις 18ο42’ στο Λέοντα, κλείνει τον κύκλο των εκλείψεων μέσα στο 2018 και είστε έτοιμοι να δουλέψετε με τα νέα σας δεδομένα, απελευθερωμένοι, τουλάχιστον, ψυχολογικά από οτιδήποτε σας είχε στεναχωρήσει και μπερδέψει. Σταθερές σχέσεις, με μεγαλύτερα άτομα ίσως αποζημιώσουν για την ψυχολογική φθορά που έχετε υποστεί. Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι γεννημένοι αρχές α’ δεκαημέρου και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο στα αντίστοιχα ζώδια.

Οι Ταύροι, επιλέγετε με μεγαλύτερη ωριμότητα και σοφία το προσωπικό σας καταφύγιο, ξεπερνάτε κόμπλεξ και συμπλέγματα με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Προσωρινή απογοήτευση.

Οι Λέοντες, βιώνετε νέες καταστάσεις, αναγκαστικά βαδίζετε σε μονοπάτια που θα σας απομακρύνουν από πρόσωπα που μέχρι τώρα υπήρχαν στη ζωή σας, αλλά δεν βοηθούσαν στην εξέλιξη σας. Προσπαθήστε να βγείτε γρήγορα από το τούνελ.

Οι Σκορπιοί, ένας νέος χώρος εργασίας, αλλαγή του επαγγελματικού σας προφίλ και πολλές συζητήσεις, γύρω από την ανάπτυξη της προσωπικής επιχείρησης. Μπόλικο άγχος και κούραση.

Οι Υδροχόοι, προσοχή κυρίως σε βιαστικές κινήσεις, μην είστε ευέξαπτοι και προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Συγκρούσεις με συζύγους, χωρισμοί..

Πηγή: oroskopos.gr