Ζώδια: Ήλιος Τετράγωνο με Δία 11/2: Όποιος το παρακάνει, το πληρώνει…

Ζώδια: Ήλιος Τετράγωνο με Δία 11/2: Όποιος το παρακάνει, το πληρώνει…

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει Τετράγωνο με το Δία από το ζώδιο του Σκορπιού, αυτό το Σαββατοκύριακο και θα γίνει της… υπερβολής!

Χαρακτηριστικά των ημερών;

Υπερβολή
Υπεραισιοδοξία
Γκάφες
Ανυπομονησία
Σπατάλη
Επιπολαιότητα
Έπαρση
Τυχοδιωκτισμός
Εγωισμός

Ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους, πρέπει να είναι οι Σταθεροί και κυρίως εκείνοι του 3ουδεκαημέρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Φρόντισε να είναι συνετή και προσγειωμένη η συμπεριφορά σου απέναντι στους φίλους σου και μην θεωρείς δεδομένα κάποια σχέδια ή όνειρα σου.

Δείτε ακόμη: Άστρα: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση μέχρι τον Απρίλιο!

ΤΑΥΡΟΣ

Η έπαρση θα σου φέρει σημαντικές απώλειες στην καριέρα αλλά και στην καλή κοινωνική σου εικόνα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ταπεινός και προσγειωμένος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πρόσεξε πολύ τις μετακινήσεις και την οδήγηση. Μην εμπιστεύεσαι αλόγιστα νέες γνωριμίες, μην λες πολλά και κράτησε την αισιοδοξία σου σε ήπια επίπεδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις υπερβολικές ερωτικές απαιτήσεις και θα χάσεις και αυτά που έχεις αν δεν προσέξεις! Μην παρασύρεσαι σε έξοδα και αγορές που αργότερα θα μετανιώσεις.

ΛΕΩΝ

Πρόσεξε πολύ τις υπερβολικές σου αντιδράσεις απέναντι στο σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί δεν θα σου βγουν σε καλό. Προς το παρόν αρκέσου σε αυτά που έχεις και μην είσαι άπληστος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην φέρεσαι παρορμητικά και με υπερβολική σιγουριά για τον εαυτό σου, στην εργασία και κυρίως φρόντισε επιμελώς την ξεκούραση σου. Μην παίρνεις ρίσκα σε θέματα ομορφιάς και μην τρως υπερβολικά!

ΖΥΓΟΣ

Μην είσαι επιπόλαιος και ανώριμος στην ερωτική ζωή, γιατί η υπερβολική σιγουριά, θα σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα και ο εγωισμός σου, θα φέρει απογοητεύσεις σε σένα τον ίδιο.

Δείτε ακόμη: Ζώδια και Τσικνοπέμπτη: Ποιος είναι ο ψήστης και ποιος τεμπελιάζει;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η συμπεριφορά σου σε θέματα που αφορούν σπίτι, οικογένεια αλλά και παρελθοντικές ιστορίες ερωτικές και μη, τείνει να είναι λάθος, παρορμητική και επιπόλαια. Να είσαι σωστός απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόσεξε τι λες και σε ποιον και μην έχεις τόσο εμπιστοσύνη στις κοινωνικές σου επαφές γιατί η παρορμητικότητα μόνο προβλήματα θα σου φέρει! Απέφυγε κουτσομπολιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περιόρισε άμεσα τις οικονομικές σπατάλες, τις ανωριμότητες στην συναισθηματική ζωή, αλλά και τις διατροφικές υπερβολές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υπέρμετρη αισιοδοξία είναι ο χειρότερος σου σύμβουλος τώρα σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επιστράτευσε λογική οπωσδήποτε και μην είσαι τόσο απαιτητικός και άπληστος στα πάντα και τους πάντες!

ΙΧΘΥΣ

Οι συναισθηματικές σου απαιτήσεις είναι υπερβολικές. Μην είσαι υπεραισιόδοξος και μην ρισκάρεις για παρασκηνιακούς έρωτες, γιατί η δίκη σου ψυχή θα πληγωθεί! Προστάτεψε τα μυστικά σου!

Πηγή: oroskopos.gr