Ζώδια και σχέσεις: Οι φαρμακερές ατάκες που πρέπει να αποφύγεις να πεις στο καθένα!

Ζώδια και σχέσεις: Οι φαρμακερές ατάκες που πρέπει να αποφύγεις να πεις στο καθένα!

Οι φαρμακερές ατάκες που πρέπει να αποφύγεις να πεις σε κάθε ζώδιο όταν είσαι σε σχέση μαζί του!

Σε αυτό το άρθρο σου δίνω την «φαρμακερή» ατάκα που πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις, αν θέλεις η σχέση σου να συνεχιστεί μέσα στα μέλια... Το καταλαβαίνω ότι δεν είναι όλες οι στιγμές ρόδινες και σε κάθε σχέση υπάρχουν και τα καβγαδάκια που πολλές φορές αναζωπυρώνουν το κλίμα... Δεν σου λέω «όχι» στον καβγά, θα προσπαθήσω όμως να σε αποτρέψω από κάποιες ατάκες που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλους μπελάδες. Διαβάστε παρακάτω...

Κριός
«Εγώ θα σου πω τι να κάνουμε... ποτέ δεν πρότεινες κάτι καλό»

Πας να στερήσεις στον Κριό την άνεση να πάρει μόνος του μία απόφαση; Τότε πολύ απλά την έκατσες... Ο εγωισμός του τον κάνει να αισθάνεται ότι είναι ο πρώτος σε όλα και ότι κάνει τις καλύτερες επιλογές, προτείνει πάντα τα καλύτερα άσε που θέλει πάντα να περνάει το δικό του! Στην περίπτωση που δεν του αφήσεις την ελευθερία για αποφασιστικότητα, απλά δεν θα σε συμπεριλάβει στα σχέδιά του!

Δείτε ακόμη: Οι άντρες και η γνώμη τους για το ζώδιο μιας γυναίκας!

Ταύρος
«Με πιέζεις πολύ, θα θελα να έχουμε κάτι πιο ελεύθερο»

Με το που πετάς μία τέτοια ατάκα σε έναν Ταύρο, αμέσως θα σκεφτεί: «Λες να μιλάει ακόμα με την πρώην σχέση του ή να παίζει κάτι άλλο»; Ο Ταύρος – για όσο θα είστε μαζί – θέλει πίστη, σταθερότητα, αφοσίωση και ναι είναι ζηλιάρης ... Αν πιέζεσαι από την συμπεριφορά του και από τις δεσμεύσεις στενού τύπου τότε απλά ο Ταύρος δεν είναι για σένα! Αν του εκφράζεσαι ότι πιέζεσαι και ότι θα προτιμούσες μία πιο ελεύθερη σχέση, θα κατεβάσει τα μούτρα του και θα στην φυλάει .....

Δίδυμος

«Άσε καλέ τώρα ... εσύ δεν ξέρεις»

Αν δεν ξέρει ο Δίδυμος ποιος δεν ξέρει; Αμφισβήτησες το μυαλό του, τις γνώσεις του και την εμπειρία του;;; Τότε για να σου μιλήσω πιο απλά... τον ξενέρωσες. Ο παντογνώστης Δίδυμος έχει την ανάγκη να αισθάνεται ότι τον θαυμάζεις για τον τρόπο που σκέφτεται, αν λοιπόν εκφραστείς με ειρωνεία ή και αυθάδεια πάνω σε συζήτησή σας τότε πολύ απλά να ξέρεις ότι θα εκδηλώσει νευρικότητα και μετά θα κάνεις μέρες να του μιλήσεις.

Καρκίνος
«Μας έχει ζαλίσει με την μάνα σου συνέχεια ... και εμείς έχουμε μάνα , αλλά δεν κάνουμε έτσι»

Το καταλαβαίνει ότι ο Καρκίνος έχει ένα μεγάλο κόλλημα με την οικογένειά του, πολύ παραπάνω όμως με την μητέρα του! Πολλές φορές θα σου έρθει στο μυαλό να του πεις την ατάκα που σου περιγράφω παραπάνω, συγκρατήσου όμως γιατί όχι μόνο θα το πάρει κατάκαρδα, αλλά θα νιώσει ότι τον προσβάλεις. Το αποτέλεσμα;;;; Γκρίνια μέχρι ελέους... Αντέχεις;

Λέων
«Ποιος νομίζεις ότι είσαι»;

Μα είναι ποτέ δυνατόν; Ρωτάς ένα Λιοντάρι να σου απαντήσει ποιος νομίζει ότι είναι; Ο Βασιλιάς , ο Πρώτος, ο Ένας και ο Μοναδικός ... και έτσι πρέπει να είναι και στα δικά σου μάτια ... Αν ο Λέοντας νιώσει ότι δεν έχει τον θαυμασμό σου και του «αντιμιλήσεις» με σκοπό να τον προσγειώσεις τότε είναι σίγουρο ότι θα βρει κάπου αλλού να τον θαυμάσουν και να τον κανακέψουν! Για ξανασκέψου το όμως....

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το κατάλληλο μέρος να κάνεις σ*ξ ανάλογα με το ζώδιό σου!

Παρθένος

«Και τι έχεις κάνει εσύ για μένα»;

Ένας Παρθένος μπορεί να μην είναι ο πιο εκδηλωτικός άνθρωπος στον κόσμο και να του βγάζεις τις κουβέντες με το σταγανόμετρο, ένα πράγμα όμως δεν μπορείς να αμφισβητήσεις ποτέ ... τις πράξεις / ενέργειες που έχει κάνει, για να αποδείξει τα συναισθήματά του! Αν το κάνεις, ο ίδιος θα θεωρήσει ότι δεν εκτιμάς και είναι βέβαιο ότι θα αποστασιοποιηθεί

Ζυγός

«Έχεις αλλάξει πολύ από όταν σε γνώρισα... Πάχυνες»;

Ένας Ζυγός φροντίζει πάντα την εμφάνισή του, φορά τα μοντελάκια του, περιποιείται το πρόσωπό του, είναι πάντα με τα χαμόγελα , θέλει και προσπαθεί να είναι όμορφος ... Αν λοιπόν κάνεις τον Ζυγό να νιώσει ότι έχει χάσει την γοητεία του, ή ότι εσύ δεν νιώθεις πλέον τόσο ερωτικά για τον ίδιο, θα τον βουτήξεις για τα καλά στην ανασφάλεια και το αποτέλεσμα ξέρεις ποιο θα είναι;;; θα αναζητήσει κάπου αλλού την επιβεβαίωση που δεν παίρνει από εσένα.

Σκορπιός

«Με πήρε τηλέφωνο η πρώην σχέση μου και λέγαμε να βγούμε για ένα φιλικό καφεδάκι, τι λες»;

Απλά να ξέρεις ότι τέτοια ατάκα ούτε για αστείο δεν πρέπει ποτέ να πετάξεις σε έναν Σκορπιό ... Μην ρωτάς γιατί; Τα πράγματα εδώ είναι απλά, λιτά και κατανοητά ... Δεν εμπιστεύεται άνθρωπο (ούτε τον ίσκιο του), επιβάλει αφοσίωση (αν μπορείς κάνε και αλλιώς) και οι «μοντερνιές» όχι απλά δεν του αρέσουν, αλλά τον εξοργίζουν και τον κάνουν να εκφράζει την πολύ άσχημη πλευρά του χαρακτήρα του!

Τοξότης

«Έλεγα σιγά – σιγά να γνωριστούν οι οικογένειές μας, να βρούμε ένα σπιτάκι και που ξέρεις μωρέ;; Αν όλα πάνε καλά σε 1 χρόνο γάμο»

Αν ακούσει μία τέτοια ατάκα ο Τοξότη, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του πρώτου εξαμήνου της σχέσης σας, θα γελάσει και δεν θα σε πάρει στα σοβαρά ... Αν επιμείνεις θα σε ειρωνευτεί και το αμέσως επόμενο βήμα θα είναι να πάει για τσιγάρα στο περίπτερο ... Μην παραξενευτείς αν δεν ξαναγυρίσει!

Αιγόκερως

«Όλο με την δουλειά σου και την οικογένειά σου ασχολείσαι ... Τελικά μόνο το χρήμα έχει αξία για σένα»;

Μα αν δεν φτιάξει το στάτους του, αν δεν πετύχει τους στόχους του, αν δεν τα έχει καλά με την οικογένειά του, πώς θα σε θρέψει αύριο μεθαύριο; Πώς θα κάνετε οικογένεια, ποιο θα είναι το μέλλον σας;;; Ακριβώς έτσι σκέφτεται ένας Αιγόκερως .... ο οποίος θα κάνει κάθε μέρα όλα όσα «πρέπει» για να μην μείνει εκτεθειμένος στις υποχρεώσεις του! Μην τον βάλεις στο δίλημμα «καριέρα» ή «έρωτας» απλά θα επιλέξει το πρώτο !

Υδροχόος
«Θα κάνεις αυτό που σου λέω εγώ, αλλιώς άντε γεια ...»

Αν ξεστομίσεις αυτή την ατάκα σε έναν Υδροχόο ξέρεις ποια θα είναι η απάντηση;;;; Θα χαμογελάσει, θα σου δώσει ένα ερωτικό φιλί (εσύ θα νομίζεις ότι θα κάνει αυτό που θες) και ξαφνικά θα ξεσπάσει δυνατά και θα σου πει «Άντε γεια λοιπόν με έπρηξες»! Ο Υδροχόος δεν μπαίνει σε καλούπια, να το θυμάσαι καλά αυτό !

Ιχθύς
«Άσε τις αγάπες και τα λουλούδια ... καταντάς γραφικός»!

Λες σε έναν Ιχθύ να πάψει να εκφράζεται, να ονειρεύεται, να εκδηλώνει την αγάπη του;;; Είναι σαν να τον ακρωτηριάζει... Ο άνθρωπος που λειτουργεί με το ένστικτο αλλά και με την καρδιά δεν μπορεί να αφήσει τις αγάπες, τα λουλούδια και τις ευαισθησίες του στην άκρη ... πόσο μάλλον όταν αισθάνεται ερωτευμένος! Σε περίπτωση που ξεστομίσεις λοιπόν αυτή την ατάκα, να ξέρεις ότι θα πληγωθεί, στην συνέχεια θα μαζευτεί και εκεί που δεν το περιμένεις αλλά ούτε το φαντάζεσαι θα στα «φορέσει» γιατί βρήκε αλλού αγάπες και λουλούδια!

Πηγή: oroskopos.gr