Ζώδια: Τα αισθηματικά του Σαββατοκύριακου! Προβλέψεις για 02/03-03/03!

Ζώδια: Τα αισθηματικά του Σαββατοκύριακου! Προβλέψεις για 02/03-03/03!

Αγαπημένα μου ζωδιάκια, φτάνουμε και πάλι μαζί, σε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο, που όλοι θέλουμε να το θυμόμαστε για τα καλά και ευχάριστα που μπορεί να μας φέρει από τις όψεις που θα σχηματιστούν και στον βαθμό που επιτρέπει ο προσωπικός μας χάρτης.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

Βέβαια, δεν μπορούμε να περιμένουμε να είναι πάντα τα άστρα και οι όψεις τους ευνοϊκές και για όλους μας. Θα πρέπει, από την πλευρά του ο καθένας μας, να μπορεί πάντα να αντλεί χρήσιμα μαθήματα που θα τον βοηθούν στο μέλλον, να αντεπεξέρχεται σε κάθε δυσκολία που θα του παρουσιάζεται χρησιμοποιώντας την πείρα και την ωριμότητα που έχει αποκτήσει. Να μην ξεχνάμε ότι κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και ότι ακόμη και από το κακό μπορούμε να βγάλουμε καλό και να το έχουμε υπ’ όψη μας και θα το καταλάβουμε από τις όψεις που αφορούν τα αισθηματικά μας.
Κατ’ αρχήν η Παρασκευή αρχίζει με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων Παρθένου από τις 3 μετά τα μεσάνυχτα. Η επίδραση της είναι ό,τι πρέπει για να αλλάξει την προκατάληψη ότι οι Πανσέληνοι είναι κάτι που υποχρεωτικά πρέπει να φοβόμαστε, γιατί θα μας κινητοποιήσει και να επιδιώξουμε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες αλλά και να το κατορθώσουμε. Βέβαια μας βοηθά να κάνουμε όλες αυτές τις διεργασίες με ευθυκρισία και να μπορούμε να εκφράσουμε τα ευγενή συναισθήματα μας. Η επίδραση της θα είναι πιο έντονη στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Στις 3/3ου, η Σελήνη εγκαταλείπει την Παρθένο και περνά στον χώρο του Ζυγού, μας επιτρέπει να συνυπάρχουμε ειρηνικά με τους άλλους, αποτρέπει συγκρούσεις ιδιαίτερα στις σχέσεις μας, στον γάμο μας και τις συναναστροφές μας.

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Μαρτίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη!

Επικρατεί κλίμα που ευνοεί την αρμονική συνύπαρξη, την ομορφιά το καλό γούστο. Εντονότερα το νοιώθουν και ευνοούνται οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι και κάπως λιγότερο οι Λεοντές και οι Τοξότες. Την Κυριακή 4/3ου, η Σελήνη έρχεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, και μας φέρνει εντάσεις και ανακατατάξεις στις σχέσεις και αναταράξεις στον ψυχισμό μας. Αυτό είναι, ζωδιάκια μου, το γενικό ¨μετεωρολογικό¨ δελτίο των αισθηματικών μας για το Σαββατοκύριακο και αφού θα είσαστε προϊδεασμένα, σας εύχομαι να κάνετε τις σωστές κινήσεις για να αποφύγετε τους σκοπέλους και να απολαύσετε αυτά που τα άστρα σας χαρίζουν. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend loveαναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 3 έως 4 Μαρτίου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Καλό και ορμητικό μου Κριαράκι, κάπως πιο χαμηλωμένους θα νοιώθεις τους ρυθμούς σου αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού θα αισθάνεσαι κάπως πεσμένο από την Πανσέληνο της Παρασκευής. Δεν πειράζει, ίσως είναι μια εναλλαγή αυτό που χρειάζεσαι, να κατεβάσεις στροφές και να κάνεις χρήση αυτού του διαστήματος για να ξεκουραστείς. Μπορείς να κάνεις τόσα πράγματα στον καναπέ σου, από το να ονειροπολήσεις μέχρι και να κάνεις τους προγραμματισμούς σου. Κανόνισε όμως με όση διπλωματικότητα διαθέτεις να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση με το ταίρι σου για να μην προγραμματίζει δραστηριότητες που θέλεις να αποφύγεις.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό, θα γίνεις αγαπησιάρικο, θα κάνεις στο ταίρι σου τα κολπάκια σου, θα το καλοπιάνεις, θα διαμορφώνεις κλίμα αγάπης και αρμονίας, ενώ θα επιδιώκεις από το περιβάλλον σου την αποδοχή και την αναγνώριση του.

Την Κυριακή ναι μεν η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμη στον Ζυγό, όμως θα σχηματίζει και τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και θα κινητοποιεί τις παρορμήσεις σου για ριζικές αλλαγές και τομές που ίσως θορυβήσουν το ταίρι σου με απρόβλεπτες συνέπειες, οπότε ρίξε το βάρος στην διαχείριση των αντιδράσεων του, ώστε να το κατευνάσεις. Αν δεν έχεις ταίρι, ούτε η Παρασκευή προσφέρεται, γιατί η πρώτη εντύπωση που θα προκαλέσει μια νέα γνωριμία είναι μάλλον απατηλή, αλλά ούτε και την Κυριακή να παρασυρθείς από την παρόρμηση σου πριν ο χρόνος αποδείξει ότι η νέα γνωριμία που θα κάνεις σου ταιριάζει. Αντίθετα το Σάββατο που η ψυχική σου διάθεση θα είναι εξαιρετική και οι εκδηλώσεις σου το ίδιο, η προσπάθειες σου θα έχουν επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Φρόντισε Ταυράκι μου να διασκεδάσετε και να ξεδώσετε με το ταίρι σου την Παρασκευή με φίλους και γνωστούς, αφού η εξωστρέφεια σου θα είναι στο φόρτε της. Το να το κάνεις μόνος με τους φίλους σου δεν είναι καλή επιλογή! Θα σου φέρνει δίκαια παράπονα, επομένως, το ταίρι απ’ το χεράκι παντού και πάντα!

Δείτε ακόμη: Ερμής στον Κριό από 6 Μαρτίου - 13 Μαΐου! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό πάλι θα έχεις παράπονα, σίγουρα και με την βούλα αυτήν την φορά, επειδή θα σε πλακώσουν τα επαγγελματικά με τις υποχρεώσεις τους από τις όποιες δεν μπορείς να ξεφύγεις και φυσικά την πληρώνει το ταίρι σου που το ¨ρίχνεις¨. Τι άλλο να κάνεις όμως; Την Κυριακή που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό, όμως υπάρχουν και χειρότερα, κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω! Να σου οι δουλειές και οι αγγαρείες, να σου τα νεύρα και οι εντάσεις, να σου τα ζόρια, που αλλού να ξεσπάσεις παρά στον συνηθισμένο σάκο του μποξ, στο ταίρι σου!

Για σοβαρέψου λιγάκι! Τι σου φταίει; Όχι αδικίες! Μαζέψου και ηρέμησε σε παρακαλώ! Αν δεν έχεις ταίρι και το ψάχνεις, μη νομίσεις ότι άνοιξαν τα ουράνια και το βρήκες την Παρασκευή. Μην σε φάει η υπεραισιοδοξία και κάνεις λάθη! Το Σάββατο και την Κυριακή τα πράγματα είναι όπως τα είπαμε στους δεσμευμένους. Δουλειές και αγγαρείες φουλ τάιμ, που καιρός και που μυαλό για κυνήγι και καμάκι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διδυμάκι μου σου λείψανε οι αγκαλιές και νοστάλγησες την μητρική σου; Πέρασες το ταίρι σου για την μαμά σου και θέλεις τις αγκαλίτσες που σε κάνει να θέλεις η Πανσέληνος; Διψάς για ζεστασιά, θαλπωρή και χαδάκια; Νομίζεις ότι και το ταίρι σου έχει τα κέφια σου για τα παιδιαρίσματα ή τα νταντέματα που θέλεις να σου κάνει; Μήπως χρειάζεται να του τα κάνεις εσύ; Δεν έχει και αυτό ανάγκη για τρυφερότητα; Μήπως να το συνδυάσετε για να αποφάγετε τα τσουγκρίσματα; Καλό είναι να προετοιμάσεις την κατάσταση γιατί έρχεται και το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και στον οίκο σου των ερώτων, της χαράς και της διασκέδασης.

Σίγουρα δεν θα θέλεις να περάσεις μια τόσο υποσχόμενη ημέρα με σκιές που θα έχεις δημιουργήσει την προηγούμενη! Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να διασκεδάσεις, αν πάρεις το ταίρι σου και είτε μόνοι σας είτε με φίλους, σε μιά έξοδο στην όποια όμως πρέπει να μην το παρακάνεις με τα επικοινωνιακά σου κολπάκια και ζηλέψει το ταίρι σου. Τη Κυριακή που η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμη στον Ζυγό και θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μην αφήσεις να επικρατήσει η επίδραση του Πλούτωνα και σε κάνει να καταπιέζεις το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, όλο το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να προσέξεις με τις νέες γνωριμίες.

Την Παρασκευή για να μην εξαπατηθείς και για να μην σας πιάσει και τους δύο λογοδιάρροια με μεγαλοστομίες, το Σάββατο για να μην χάσεις το μέτρο και την λογική από την αισιοδοξία που θα σε κατέχει, την δε Κυριακή μην μείνετε μόνο στην επιφάνεια, αλλά εξερευνήστε τα εσώψυχα ο ένας του άλλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές φορές το να δίνεις εσύ και το ταίρι σου, ευαίσθητο μου Καρκινάκι, σημασία σε κακόβουλα σχόλια, κάνετε μεγαλύτερο κακό στην σχέση σας από αυτό που οι κακόπιστοι και κακεντρεχείς επιχειρούν να σας κάνουν. Μην τους δίνετε σημασία, πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που δεν αντέχουν την ευτυχία των άλλων.

Απλώς εσείς γίνεστε πιο ευαίσθητοι και το προσέχετε με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων την Παρασκευή. Όταν το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό, θα νοιώσεις πιο έντονα την ανάγκη για θαλπωρή, ζεστασιά και ασφάλεια που μόνο ο προσωπικός σου χώρος μπορεί να σου προσφέρει, αγκαλιά με το ταίρι σου. Κάνε ότι μπορείς για να το απολαύσεις. Την Κυριακή που η Σελήνη ακόμη από τον Ζυγό θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σε περιμένουν στη γωνία δουλειές και αγγαρείες, οικογενειακές υποθέσεις που σε φορτώνουν νεύρα και που αν δεν συγκρατηθείς θα τα ξεσπάσεις στο ταίρι σου. Απολύτως άδικο εκ μέρους σου αν αφήσεις να συμβεί.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία μέσω άλλων την Παρασκευή, μην πάρεις τοις μετρητοίς την γνώμη τους, σχημάτισε την δική σου άποψη πριν αποφασίσεις ότι σου κάνει. Το Σάββατο που θα περάσει η Σελήνη στον Ζυγό, αν κινητοποιηθείς, υπάρχουν προοπτικές να κάνεις κάποια καλή γνωριμία, ενώ την Κυριακή μην βιαστείς με μια νέα γνωριμία και θελήσεις να επιταχύνεις τις εξελίξεις, αφέθητε στη ροη των πραγμάτων ώστε να κυλίσουν ομαλά.

ΛΕΩΝ

Γενναίο και μεγαλόψυχο Λιονταράκι μου, ώρες – ώρες δεν σε αναγνωρίζω. Την Παρασκευή που θα έχουμε Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, ξυπνούν οι ανασφάλειες σου σχετικά με τις συναισθηματικές και τις υλικές ανάγκες σου και κατά πόσον αυτές μπορούν να καλυφτούν. Έχεις την συμπαράσταση και την προσφορά να τις καλύψεις από το ταίρι σου, όμως οι υπερβολικές απαιτήσεις σου του δημιουργούν ψυχική κόπωση, οπότε μετρίασε τις.

Δείτε ακόμη: Αυτό θέλουν οι Παρθένοι αλλά δεν σας το αποκαλύπτουν!

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό, η επικοινωνιακή σου δεινότητα κτυπάει κόκκινο και έρχεσαι σε επαφή με συγγενείς, φίλους και γνωστούς. Εκτόνωσέ την σε κάποιο οικογενειακό τραπέζι με τους αγαπημένους συγγενείς και το ταίρι σου για να περάσετε όλοι καλά. Την Κυριακή παρ’ όλο που η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό, σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε κάνει να ασκείς κριτική με δυσάρεστο τρόπο ενώ το πείσμα σου σε κάνει να μην δέχεσαι άλλη άποψη εκτός από την δική σου. Πολλή μονολιθικότητα έπεσε Λιονταράκι μου και αν το παρατραβήξεις θα χάσετε την μπάλα με το ταίρι σου και μαζί και το μήκος κύματος που συνεννοείστε.

Αν τυχόν δεν έχεις ταίρι, και την Παρασκευή βάλλεις κάποιο υποψήφιο στο μάτι, να βεβαιωθείς για το τι σκοπεύει σχετικά με σένα, για να μην σπάσεις τα μούτρα σου και αισθανθείς χάλια. Ευτυχώς το Σάββατο, αν βρεθείς σε συγγενικό περιβάλλον, οι πιθανότητες να γνωρίσεις κάτι καλό είναι υπέρ σου, ενώ την Κυριακή χρειάζεται να έχεις αυτοέλεγχο και να αποφύγεις επικρίσεις και πείσματα, ει δ’ άλλως όποια γνωριμία κάνεις θα τελειώσει άδοξα πριν αρχίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλέ και τακτικέ μου Παρθένε, ενώ η μετριοπάθεια και η τετράγωνη λογική είναι από τα δυνατά σου ατού, συμβαίνουν τέρατα και σημεία. Η Πανσέληνος που γίνεται την Παρασκευή επάνω στον άξονα του ζωδίου σου με τους Ιχθύες, σε κάνει να νοιώθεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου και ότι αυτό σου δίνει το δικαίωμα να κριτικάρεις τους πάντες και τα πάντα. Δεν λέω, είναι μια φάση που τώρα περνάς, αλλά άφησε στο απυρόβλητο από τις κριτικές το ταίρι σου για να γλυτώσεις, ποιός ξέρει από τι!

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό, σε πιάνουν οι ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και προσπαθείς να τα υπολογίσεις και να τα τακτοποιήσεις με αποτέλεσμα να ζαλίζεις το ταίρι σου με την απασχόληση σου αυτή. Την Κυριακή που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό αλλά σχηματίζει και τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φουντώνουν ακόμη περισσότερο οι ανασφάλειες σου για τα οικονομικά, μπαίνουν από πάνω και αυτές για τα αισθηματικά και φέρεσαι στο ταίρι σου σαν να φταίει αυτό! Αν αφήσεις να συμβεί, μάλλον την πάτησες. Υπάρχει καιρός και τρόπος να το προλάβεις. Τώρα ξέρεις! Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή αν κάνεις κάποια γνωριμία, ξεψάχνισε τις προθέσεις της. Μην βασίζεσαι μόνο σε όποια πρώτη εντύπωση δίνει.

Το Σάββατο να μην επικρατήσει η ανυπομονησία σου σε μια γνωριμία, ¨σπεύδε βραδέως¨ για να μην καταπιείς αμάσητο ότι σου σερβίρουν και τελικά την πατήσεις. Την Κυριακή επειδή θα νοιώθεις ανασφαλής, θα έχεις την τάση να προχωρήσεις πάση θυσία σε σχέση με κάποια γνωριμία που θα κάνεις. Δεν θα δώσεις έτσι και τις καλύτερες εντυπώσεις και ίσως σε περιμένει χυλόπιτα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένο μου Ζυγάκι, εσύ που θέλεις να ζεις μέσα στην αρμονία, χάνεις λίγο τα νερά σου αυτό το Σαββατοκύριακο. Κατ’ αρχήν η Πανσέληνος της Παρασκευής σε κάνει να βυθιστείς στα όνειρα σου και στις ιδανικές καταστάσεις που σκαρώνει το μυαλό σου. Και η πραγματικότητα; Μπορείς σήμερα να την συνδυάσεις και να την κάνεις και αυτήν ονειρική; Μήπως σ’ αυτήν την φυγή σου από τον ρεαλισμό δεν είναι πρόθυμο το ταίρι σου να σε ακολουθήσει και θέλει να σε προσγειώσει; Η αλήθεια είναι ότι όλα χρειάζονται και αν κάποιος που μπορεί να τα εναρμονίσει είσαι εσύ!

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον χώρο του ζωδίου σου, σε κάνει εγωκεντρικό, κάνεις ότι σου ‘ρχεται στο μυαλό ακολουθώντας τις παρορμήσεις σου, η διάθεση σου έχει απότομες διακυμάνσεις και μεταπτώσεις και την πληρώνει το ταίρι σου χωρίς να φταίει. Αφού τώρα το ξέρεις, φυλάγου από τις κακοτοπιές. Την Κυριακή που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, οι καταστάσεις του Σαββάτου επιτείνονται ακόμη περισσότερο, σου βγαίνουν από τα βάθη της ψυχής σου που τα είχες καταχωνιάσει, αγωνίες, ανησυχίες και απωθημένα. Είναι ορατός ο κίνδυνος σύγκρουσης με το ταίρι σου από την τεταμένη ατμόσφαιρα που διαμορφώνεις και αν δεν τον αποφύγεις οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι απρόβλεπτες και ακραίες.

Αν δεν έχεις ταίρι, την Παρασκευή θα πρέπει να φυλαχτείς από τις κακόβουλες παρεμβάσεις τρίτων σε μια γνωριμία που θα κάνεις. Το Σάββατο οι εντυπώσεις που θα προκαλέσεις σε νέα γνωριμία θα είναι εξαιρετικές, ενώ την Κυριακή θα πρέπει να επικεντρωθείς στην προσπάθεια να υπάρξει ισορροπία στις εκδηλώσεις σου σε μια νέα γνωριμία για να είναι επιτυχημένη η εξέλιξη της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν επικεντρώνεσαι σε κάτι εύστοχε και αποτελεσματικέ Σκορπιέ μου, δύσκολα μπορεί κανείς να σε ξεκολλήσει από αυτό. Μου θυμίζεις σ’ αυτό σκύλο που κανείς δεν μπορεί να του πάρει το κόκκαλο από το στόμα. Έτσι και συ με την Πανσέληνο που συμβαίνει στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, επικεντρώνεσαι στον τομέα σου που αφορά φίλους και συλλογικές δραστηριότητες. Το ταίρι σου δεν μπορεί να επέμβει και αν δεν αποφασίσεις να συμμετάσχει από κοινού και αυτό σε ότι κάνεις, θα έχεις γκρίνιες και δυσαρέσκειες, επομένως για να το αποφύγεις πάρε το από το χεράκι και πηγαίνετε μαζί.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό, σου βγαίνουν διάφορα αρνητικά συναισθήματα όπως ανασφάλειες, απωθημένα, εσωστρέφεια, ενώ μπορεί να φανερωθούν κρυφοί εχθροί και το παρασκήνιο που λειτούργει εις βάρος σου. Αν αυτό δεν οφείλεται μόνο στην καχυποψία σου και υπάρχει βάση στους συλλογισμούς σου, μην αφήνεις το ταίρι σου έξω από αυτό σαν να μην το εμπιστεύεσαι. Την Κυριακή που ακόμη η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό, όμως θα σχηματίζει και τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, όλη αυτή η ψυχολογική κατάσταση χειροτερεύει και μπορεί να έχεις κα επεμβάσεις του οικογενειακού σου κύκλου στην σχέση σου με το ταίρι σου.

Άφησε τους όλους έξω από την σχέση σου, μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν. Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, μην δώσεις βάση στις γνώμες και απόψεις των φίλων σου αλλά να αρκεστείς μόνο στις δικές σου. Το Σάββατο μάλλον πρέπει να αποφύγεις τις προσπάθειες να βρεις ταίρι γιατί μπορεί να υπάρχει αφ’ ενός παρασκήνιο εις βάρος σου και αφ’ έτερου δεν είσαι και εσύ στην κατάλληλη διάθεση. Όσο για την Κυριακή, με τις ανασφάλειες που σε διακατέχουν, πρέπει να προσέξεις να μην είναι άδικες οι απόψεις που θα σχηματίσεις για μια γνωριμία που θα κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευαίσθητο μου Τοξοτάκι, η Πανσέληνος της Παρασκευής φέρνει στο προσκήνιο τα επαγγελματικά σου και θέλεις δεν θέλεις ασχολείσαι με αυτά με αποτέλεσμα να δυσανασχετεί το ταίρι σου. Αν κατορθώσεις να το πείσεις για την σπουδαιότητα που έχουν σήμερα για την επιβίωση, είναι βέβαιο ότι θα δείξει κατανόηση.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό, αυτό που νοιώθεις ότι χρειάζεσαι είναι η ζέστη φιλική ατμόσφαιρα όπου θα νοιώθεις οικεία και με ασφάλεια, οπότε πάρε το ταίρι σου και επιδίωξε να βρεθείτε σε ένα τέτοιο περιβάλλον ώστε να περάσετε καλά όλοι σας. Την Κυριακή που η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό, που έχει μεν ευκαμψία, αλλά θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, αυτή η όψη σε κάνει να έχεις μονολιθικές και άκαμπτες απόψεις και σε ενδιαφέρει η ικανοποίηση των υλικών και συναισθηματικών αναγκών σου. Είναι κάπως εγωιστικό αυτό και μπορεί να προκαλέσεις αντιδράσεις από το ταίρι σου με αυτήν την συμπεριφορά.

Αν δεν έχεις ταίρι, μην το αναζητάς στο επαγγελματικό σου περιβάλλον την Παρασκευή με την Πανσέληνο. Μόνο περίπλοκες καταστάσεις θα δημιουργηθούν. Αντίθετα το Σάββατο οι συνθήκες είναι ευνοϊκές μέσα σε φιλικές παρέες για να βρεις το μελλοντικό σου ταίρι. Την Κυριακή με την έλλειψη διπλωματικότητας που θα σε διακρίνει δεν θα δημιουργήσεις και το καλύτερο κλίμα, οπότε δείξε κάτι άλλο από αδιαλλαξία για να προχωρήσει κάποια νέα γνωριμία. Το μπορείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τετράγωνο, λογικό και αξιοπρεπές μου Αιγοκεράκι, η Πανσέληνος της Παρασκευής σου δημιουργεί διαθέσεις φυγής. Θέλεις να ταξιδέψεις είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά με το μυαλό σου, να φανταστείς, να ονειροπολήσεις και να φύγεις από την πεζή πραγματικότητα. Εξήγησε το στο ταίρι σου και ζήτησε του κατανόηση, γιατί αλλιώς μπορεί να μην συμμεριστεί την διάθεση σου και να υπάρξουν διαμάχες αν δεν έχει την ρομαντική διάθεση σου.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό που επιδιώκει την αρμονική συνύπαρξη και την αποδοχή, βρίσκεται και στον οίκο σου της αναγνώρισης κοινωνικά και επαγγελματικά, επιδιώκεις να προβληθείς με το ταίρι σου και εκδράμετε για να κάνετε πασαρέλα στα κοσμικά δρώμενα. Την Κυριακή που η Σελήνη πάντα από τον Ζυγό θα σχηματίσει και τετράγωνο με το Πλούτωνα από το ζώδιο σου, μην το παίξεις αρχηγός στο ταίρι σου γιατί αυτό θα διαταράξει τις ισορροπίες ανάμεσα σας. Εδώ πρέπει να υπάρχει ισότιμη σχέση και όχι ιεραρχία με σένα επί κεφαλής.

Αν δεν έχεις ταίρι και κάνεις νέα γνωριμία την Παρασκευή, είναι πιθανόν να προκληθούν κακοπροαίρετα σχόλια και αυτό που λέμε ¨κοινωνική κριτική¨, δηλαδή κουτσομπολιό και ξόμπλιασμα. Πρόσεξε το. Το Σάββατο μάλλον πρέπει να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Ίσως εκεί να βρίσκεται το μελλοντικό σου ταίρι. Την Κυριακή αν γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο που θέλεις να το βλέπεις σαν μελλοντικό σου ταίρι, μην προσπαθήσεις να του επιβληθείς. Η επιβολή λειτούργει σαν ανθρωποδιώχτης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανεξάρτητο και αντισυμβατικό μου πλάσμα, Υδροχόε μου, λες και η Πανσέληνος γίνεται την Παρασκευή στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, μόνο και μόνο για να περάσεις εσύ καλά. Η ρομαντική διάθεση και η λίμπιντο σου κτυπάει ταβάνι, θέλεις να κάνεις το ταίρι σου να περάσει μαζί σου αξέχαστα, βέβαια με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα, και οι δυο περνάτε θαύμα αφού και συ επωφελείσαι.

Η συμβουλή: Φτιάξε το ρομαντικό σκηνικό σου με όσα κεριά και μυρωδικά διαθέτεις, κατάλληλη μουσική, χαμηλωμένα φώτα και Γαία πυρί μιχθήτω! Το Σάββατο που η Σελήνη περνά στον Ζυγό, η γνώση και η μάθηση είναι εκείνο που ποθείς και θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα αν κάνεις κάποια επίσκεψη με το ταίρι σου σε χώρους που έχουν σχέση με αυτές τις έννοιες, μουσεία, διαλέξεις, αρχαιολογικούς τόπους. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, ψυχαγωγία και επιμόρφωση. Την Κυριακή η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό, όμως σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Εσύ μεν βρίσκεσαι ακόμη κάτω από τις επιρροές του Ζυγού και της Πανσέληνου, όμως ο Πλούτων κάνει τους κρυφούς εχθρούς σας να εμφανίζονται και να επιβουλεύονται εσένα και το ταίρι σου.

Κακό πράγμα ο φθόνος για την ευτυχία του άλλου! Φυλάξου γιατί δεν ξέρεις από πού μπορεί να ξεπροβάλλουν οι εχθροί σας. Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή σε μια νέα γνωριμία να μην σε παρασύρουν τα ορμέμφυτα σου. Η κρίση σου να έχει διαύγεια και αντικειμενικότητα. Το Σάββατο αν κάποια γνωριμία γίνει σε χώρους που σου παρέχουν γνώση και επιμόρφωση εχει προδιαγραφές να κεντρίσει το ζωηρό ενδιαφέρον σου, ενώ την Κυριακή μια γνωριμία μπορεί να αρχίσει με κάποιες κόντρες, όμως μπορεί τελικά να είναι αυτό που σου ταιριάζει.

ΙΧΘΥΣ

Πρόσεξε την την Παρασκευή γλυκό και ονειροπόλο μου Ψαράκι, κρύβει παγίδες, ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις. Βλέπεις η Πανσέληνος γίνεται στον άξονα της Παρθένου με το ζώδιο σου και σου φέρνει όλα αυτά. Δεν είσαι και κανένα εριστικό ζώδιο από χαρακτήρα, μπορείς με καλή διάθεση και με διπλωματικότητα να αποφύγεις τις κόντρες που μπορεί να φέρουν οι παρανοήσεις και η κακή συνεννόηση με το ταίρι σου, άλλωστε είσαι τόσο γλυκό που τελικά όλα σου τα συγχωρούν οι πάντες. Αφού το ξέρεις, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο χαμόγελο σου!

Το Σάββατο με την Σελήνη στον Ζυγό η λίμπιντο σου φτάνει στα ουράνια και ¨δίνεις ρέστα¨ στο ταίρι σου που το τρελαίνεις όπως μόνο εσύ ξέρεις. Την Κυριακή μην το χαλάσεις όλο αυτό! Κινδυνεύει από το τετράγωνο που η Σελήνη, που ακόμη είναι στον Ζυγό, κάνει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, και σου αναδύει από το κατάβαθα του ψυχισμού σου τα άπειρα απωθημένα που από καιρό σε καταδυναστεύουν. Ούτε τα χρειάζεσαι, ούτε πρέπει να τα φέρεις στο τώρα και να πληγώσεις το ταίρι σου! Ξεφορτώσου τα μια και καλή!

Κάποια δεν είναι καν δικαιολογημένα! Αν κατά λάθος Ψαράκι μου ανήκεις στους αδέσμευτους, πράγμα που δεν πιστεύω ότι υπάρχει Ψαράκι στα αζήτητα, λέω ΑΝ, της Παρασκευής οι γνωριμίες κρύβουν κολακείες για να σε ρίξουν (ίσως στο κρεβάτι). Του Σαββάτου, με την ανεβασμένη λίμπιντο σου που ίσως σε οδηγήσει σε απερισκεψίες και επιπολαιότητες μπορεί να μπερδέψεις το ορμέμφυτο με τα αισθήματα και να κάνεις λάθος επιλογές που οδηγούν σε αδιέξοδα. Την Κυριακή τα απωθημένα σου μπορεί να σου στοιχίσουν, γιατί θα χαλάσουν μια καλή γνωριμία αν τα αφήσεις να εκδηλωθούν.

e-zwdia.gr