Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 17/3

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 17/3

Το Σάββατο, μια δέσμευση με κάποιον θα σας κάνει να σκεφτείτε εκ των προτέρων τα σχέδιά σας για τη σημερινή μέρα. Θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας με τον καλύτερο και πιο ωφέλιμο τρόπο.

Σήμερα θα συναντήσετε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποιο προσωπικό δράμα ή έχουν σοβαρά προβλήματα στη ζωή τους. Τα προβλήματα στο σπίτι σας σήμερα θα απαιτήσουν περισσότερα χρήματα, ειδικά αν θέλετε να τα επιλύσετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζώδια και σχέσεις: Αυτή είναι η καλύτερη και η χειρότερη επιλογή συντρόφου!

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη το Σάββατο δεν θα μπορείτε να εργαστείτε πολύ. Θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε το παρελθόν και τις ευκαιρίες που έχετε χάσει. Εκπλήξτε τους αγαπημένους σας με μια εκδρομή, κάποιο δείπνο σε ένα εστιατόριο ή κάτι άλλο. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να στείλετε απάντηση σε κάποια γράμματα ή μηνύματα που έχετε ξεχάσει ή αναβάλλει.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα χαρείτε με κάποιες συζητήσεις ή συναντήσεις με συγγενείς και γείτονες, με μικροεπισκευές στο σπίτι σας, μετακινήσεις και τα λοιπά. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα τηλεφωνική συνομιλία, μια αλληλογραφία ή θα βρείτε αναπάντεχα κάποιο άρθρο σχετικά με ένα θέμα σημαντικό για εσάς. Θα εκπλαγείτε από τις πληροφορίες που θα χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας στο προσεχές μέλλον.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, έχετε μπροστά σας μια ημέρα απρογραμμάτιστων γεγονότων. Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που φέρεστε στον σύντροφο σας, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας δυσάρεστης διαμάχης ή μιας ρήξης στη σχέση σας.

Δείτε ακόμη: Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων: Έντονη επιρροή το τριήμερο! Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου! (video)

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, το Σάββατο είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κάτι με συγγενείς ή φίλους: συγκεντρώσεις, ταξίδια, συνομιλίες πάνω σε σημαντικά θέματα και άλλα. Ένας λόγος για να βρεθείτε μαζί, μπορεί να είναι κάποιο σημαντικό γεγονός σε μια οικογένεια φίλων. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν, θα αφορούν σε μεγάλο βαθμό ανθρώπους που θα συναντήσετε σήμερα για πρώτη φορά στη ζωή σας. Σήμερα, θα πάρετε μια απόφαση που θα αποτελέσει τη βάση για μια επερχόμενη αλλαγή.

Πηγή: Astro-live.gr