Ζώδια και αδιαφορία: Ποιο ζώδιο θα σε... "γράψει" κανονικότατα;

Ζώδια και αδιαφορία: Ποιο ζώδιο θα σε...

Όταν τα ζώδια αδιαφορούν και πως αντιδρά το κάθε ζώδιο στην αδιαφορία!

Κριός - Διαβάστε παρακάτω...

Αδιαφορία από Κριό: Όχι, η αδιαφορία του Κριού δεν είναι στρατηγική για σένα… Μην παραμυθιάζεσαι! Αν ενδιαφερόταν έστω και λίγο, δεν θα κρατιόταν και σου έδειχνε με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον του!
Αδιαφορία προς Κριό: Φυσικά και ψαρώνει με την αδιαφορία ο Κριός! Ναι! Αυτό το Ζώδιο κολλάει απόλυτα με το φτύσιμο. Το απόλυτο… γραμματόσημο του έρωτα!

Ταύρος

Αδιαφορία από Ταύρο: Αδιαφορεί αλλά καίγεται μέσα του για σένα! Δεν αδιαφορεί για κάποια στρατηγική ή κολπάκι! Αδιαφορεί γιατί έχει και την αντοχή και την υπομονή να περιμένει εσένα να ενδιαφερθείς πρώτος! Αυτός να το τολμήσει, αποκλείεται!

Αδιαφορία προς Ταύρο: Το χειρότερο που θα επέλεγες να κάνεις για να κερδίσεις έναν Ταύρο! Άπαξ και δεν του δώσεις την σιγουριά που θέλει, έχασε την εμπιστοσύνη του και εσύ έχασες αυτόν!

Δειτε ακόμη: Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων: Έντονη επιρροή το τριήμερο! Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου! (video)

Δίδυμος

Αδιαφορία από Δίδυμο: Πονηρή αλεπουδίτσα ο Δίδυμος! Δεν μπορείς να ξέρεις αν πρόκειται για στρατηγική ή για αληθινή αδιαφορία! Αίνιγμα για… δύσκολους λύτες ο Δίδυμος!
Αδιαφορία προς Δίδυμο: Αδιαφορείς στο φλερτ του; Δεν θα σε αφήσει σε ησυχία ο Δίδυμος! Όχι ότι απαραίτητα νιώθει κάτι για σένα, αλλά τρελαίνεται για τέτοια παιχνιδάκια!

Καρκίνος

Αδιαφορία από Καρκίνο: Ο Καρκίνος αδιαφορεί για να προστατευτεί. Προτιμά να τρελαίνεται μέσα σου από αισθήματα για σένα για πολύ καιρό, παρά να ρισκάρει να δείξει ενδιαφέρον και να πληγωθεί.
Αδιαφορία προς Καρκίνο: Ναι οκ, «πιάνει» το κόλπο της αδιαφορίας στον Καρκίνο, αλλά έχεις ιδέα πόσες ανασφάλειες, γκρίνιες, παράπονα έχεις να βιώσεις μετά;

Λέων

Αδιαφορία από Λέοντα: Ε, καλά τώρα! Παίρνει masterστην στρατηγική της αδιαφορίας το Λιοντάρι. Ιδίως αν είναι πολύ ερωτευμένος! Το Λιοντάρι όσο δείχνει να αδιαφορεί, άλλο τόσο σε θέλει!
Αδιαφορία προς Λέοντα: Είναι δυνατόν; Σκέφτεσαι να αδιαφορήσεις στο εγωκεντρικό, περήφανο και γεμάτο άλλες κατακτήσεις Λιοντάρι; Mόλις τον έχασες!

Παρθένος

Αδιαφορία από Παρθένο: Θα σε στεναχωρήσω αλλά το πιθανότερο είναι η αδιαφορία του Παρθένου να είναι πέρα για πέρα αληθινή! Βλέπεις, ούτε εγωισμό έχει, ούτε τέτοιου είδους πονηριά…
Αδιαφορία προς Παρθένο: Δεν μπορώ να πω ότι θα «πιάσει» το κόλπο της αδιαφορίας με τον Παρθένο. Το σίγουρο πάντως είναι πως αν όντως σε θέλει, δεν θα διστάσει να στο πεί ακόμα κι αν εσύ είσαι αδιάφορος!

Ζυγός

Αδιαφορία από Ζυγό: Ο Ζυγός ακόμα κι αν θελήσει να σου κάνει το κολπάκι της αδιαφορίας, αργά ή γρήγορα θα αλλάξει γνώμη πλησιάζοντας σε και κάποια στιγμή θα σου δείξει σίγουρα αν όντως αδιαφορεί ή όχι!
Αδιαφορία προς Ζυγό: Εδώ όλα θέλουν μέτρο! Ναι φυσικά και δεν πρέπει να του «το δώσεις στο πιάτο» του Ζυγού, αλλά ούτε και να αδιαφορήσεις απόλυτα! Θέλει το αίνιγμα του ο Ζυγός!

Σκορπιός

Αδιαφορία από Σκορπιό: Ναι, ναι… Φυσικά και η αδιαφορία είναι μία από τις στρατηγικές του Σκορπιού! Τώρα πως τα καταφέρνει και να αδιαφορεί και να σε σαγηνεύει ταυτόχρονα, κανείς δεν το καταλαβαίνει! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρα ψηλά!
Αδιαφορία προς Σκορπιό: Αδιαφορείς για Σκορπιό; Ναι, οκ, μόλις κέρδισες το ενδιαφέρον του! Αλλά πίστεψε με, στο τέλος θα το πληρώσεις με το ίδιο ή χειρότερο νόμισμα. Καλύτερα λοιπόν στρατηγική μυστηρίου, παρά αδιαφορίας!

Τοξότης

Αδιαφορία από Τοξότη: Περίεργο πλάσμα! Μπορεί μέχρι το μεσημέρι να σε κυνηγά, μετά το απόγευμα να αδιαφορεί και πάλι μετά το βράδυ διεκδίκηση! Με λίγα λόγια δεν καταλαβαίνεις αν τον ενδιαφέρεις ή όχι. Το θέμα είναι πως αν κρατήσει μέρες η αδιαφορία, τότε ναι, αδιαφορεί όντως!
Αδιαφορία προς Τοξότη: Ούτε που θα το προσέξει πίστεψε με! Είναι σίγουρο για εκείνον ότι θα σε κατακτήσει αργά ή γρήγορα, αν είσαι όντως στόχος του. Οπότε δώρον άδωρον η στρατηγική της αδιαφορίας!

Αιγόκερως

Αδιαφορία από Αιγόκερω: Φυσικά και θα αδιαφορήσει! Όχι από στρατηγική, αλλά από… σνομπαρία! Σιγά μην ρίξει τα μούτρα του να κάνει βήμα και να δείξει ενδιαφέρον, αν δεν το δει πρώτα από σένα αυτό!
Αδιαφορία προς Αιγόκερω: Αν διαπιστώσει ο Αιγόκερως ότι κάνεις… παιχνιδάκια αδιαφορίας έχει ξενερώσει απόλυτα με την μικροπρέπεια και την ανωριμότητα που σε διακρίνει! Οπότε δείξε ενδιαφέρον αλλά πάντα με ρέγουλα, διακριτικότητα και αξιοπρέπεια!

Υδροχόος

Αδιαφορία από Υδροχόο: Στη κοσμάρα του! Μπορεί να αδιαφορεί και να ενδιαφέρεται, αλλά δεν το κάνει επίτηδες. Μπορεί επίσης να σου δείξει ενδιαφέρον, να νομίζεις ότι σε θέλει, αλλά να είναι απλά φιλικό!
Αδιαφορία προς Υδροχόο: Φυσικά και «πιάνει» το κόλπο της αδιαφορίας στον Υδροχόο. Το θέμα είναι για πόσο… Όταν του περάσει ο ενθουσιασμός, τότε τι; Μήπως θα αδιαφορήσει αυτός μετά;

Ιχθύς

Αδιαφορία από Ιχθύ: Αδιάφορο στρατηγικά δεν τον λες, αλλά σίγουρα πολύ κλειστό και εσωστρεφή… Οπότε ναι, μπορεί να τον βλέπεις στον κόσμο του και εντελώς αδιάφορο, αλλά εκείνος να καίγεται για σένα!
Αδιαφορία προς Ιχθύ: Όχι απλά θα πιάσει αλλά είναι και το κλειδί για να κινήσεις το ενδιαφέρον ενός Ιχθύ. Βλέπεις, ακόμα κι αν όντως αδιαφορείς, εκείνος έχει φτιάξει μία ιστορία στο μυαλό του, με σένα να λιώνεις για αυτόν, αλλά δεν το δείχνεις!

Πηγή: oroskopos.gr.