Η Πανσέληνος & τα Ζώδια του Σαββάτου, 31/03/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μας λέει αντίο ο Μάρτης με μια Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού!

Η Πανσέληνος & τα Ζώδια του Σαββάτου, 31/03/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μας λέει αντίο ο Μάρτης με μια Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού! Μυστήριο το γεγονός, αφού από τη μια γινόμαστε υπερευαίσθητοι, υπερβολικοί και παραπονιάρηδες, από την άλλη όμως πολύ γοητευτικοί και σέξι! Ε βέβαια, να μη παραλογιστούμε λιγουλάκι; Να μην έχουμε μερικά δράματα, πριν εκείνο το φιλί; Αυτό ήταν, το σύμπαν τρελάθηκε!

Και όπως πίνω το πρωινό μου το καφεδάκι, έξω στη βεράντα, μαγεύομαι από τα αρώματα των δέντρων. Μοσχοβολάει ο τόπος! Άνοιξη! Με πιάνω να νανουρίζομαι, μα μόλις έχω ξυπνήσει, είναι το κελάηδισμα των πουλιών! Τι φοβερή μουσική.. Μαγεύομαι ακόμα πιο πολύ, σκέφτομαι ευτυχώς που ακόμα υπάρχουν δέντρα, μέρη καταπράσινα και ας βρίσκομαι στην Αθήνα. Το κάθε πλάσμα πάνω στο πλανήτη αυτόν, έχει το σπίτι του, τη φωλίτσα του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Προβλέψεις για τον μήνα Απρίλιο! Μήνας... των παθών!

Κριός
Σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και το μόνο που θέλετε είναι να κουρνιάσετε στην αγκαλιά του συντρόφου σας. Βέβαια θα διαλέξετε το δύσκολο το δρόμο, αφού ένα θέμα εκφραστικότητας θα το έχετε. Άλλα θα λέτε, άλλα θα εννοείτε, θολώνει πολύ τις σκέψεις σας το φεγγάρι αυτό! Θα προτιμούσατε να σας έπιανε από το χεράκι και να σας πήγαινε μια βόλτα. Ή για χορό. Ή ακόμα και στο σαλόνι του σπιτιού σας. Κάποιος να πάρει τα ηνία βρε αδερφέ!

Ταύρος
Το Φεγγάρι αυτό έχει σκοπό να σας ρίξει στο κρεβάτι τέζα. Ίωση θα είναι αυτή; Υπερκόπωση; Ψυχολογικό; Καλό είναι λοιπόν, να προτιμήσετε τη ξεκούραση παρά το οτιδήποτε άλλο. Να νιώσετε δυνατοί και γεροί και μετά οι βόλτες. Θέμα χρόνου είναι να αισθανθείτε έτσι μια μικρό ενόχληση, να της δώσετε ιδιαίτερη σημασία και ας έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο οι βιταμίνες και οι φυσικοί χυμοί. Μήπως το σύμπαν φωνάζει, τέρμα η μάσα;;;

Δείτε ακόμη: Πανσέληνος στον Ζυγό το Σαββατοκύριακο: Αναλυτικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (video)

Δίδυμος
Κάτι σας έχει βρει εσάς, μήπως ο Έρωτας έριξε περισσότερα βέλη κατά επάνω σας; Το σύμπαν λέει πως ζείτε στιγμές πάθους με το σύντροφό σας, με μια νέα γνωριμία, εσείς γνωρίζετε καλύτερα! Πάντως καλό είναι οι ελεύθεροι και ωραίοι, να βολτάρετε, να σας δουν, να σας θαυμάσουν, γιατί κάτι πολύ δυνατό έρχεται.. μια ανάσα που λέμε. Ένταση σίγουρα υπάρχει μεταξύ των ζευγαριών, όμως παίζει μπρουτάλ φάση σήμερα..! Άγριες καταστάσεις..

MagicFariel