Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Πάσχα 2018: 2/4 - 8/4...Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Προβλέψεις για το Πάσχα για όλα τα ζώδια.

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Πάσχα 2018: 2/4 - 8/4...Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Καλό Πάσχα να έχουμε όλοι!
Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κριέ του 3ου;;; Βρε συ! Βρε συ! Νήστεψε και λίγο μεγαλοβδομαδιάτικα… Πωπω, πάθος και ερωτισμός, χρονιάρες μέρες… Πωπω και απαράμιλλη γοητεία! Μπράβο, μπράβο! Χμμ, εσύ του 2ου…, βρήκες ευκαιρία με το Πάσχα να μιλήσεις με τον πρώην ε; Δήθεν για ευχές, ε; Άντε βρε! Κι από μένα ευχή: «Καλή Επανασύνδεση»!
Τα «ΜΗ»: Κριέ του 1ου, τι σταυρό κουβαλάς σαν τον Πλούταρχο…. (όχι τον αρχαίο, τον Γιαννάκη εννοώ…). Ετοιμάσου για πολλές κόντρες, ρήξεις αλλά και απογοητεύσεις λόγω… παρελθόντος! Ψυχραιμία θέλω, αλλιώς χαθήκαμε!

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Προβλέψεις για τον Απρίλιο! Απαγορευμένοι έρωτες, νέες σχέσεις και πολλά πάθη!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ταυράκι του 1ου, θες νέα σταθερή σχέση, θες γάμο ή μήπως… επανασύνδεση; Και τα τρία μπορείς, baby! Ταύρε του 3ου, έεεετσι! Ανετίλα, με τα αυγουλάκια σου, τα κοκορετσάκια σου, τα κουλουράκια σου και όλα κυλούν σούπερ φέτος το Πάσχα! Αυτά είναι!
Τα «ΜΗ»: Εσύ Ταύρε του 2ου, όλα σούπερ! Αν πρόσεχες και λίγο το τι, πως, που το ξεστομίζεις, θα ήταν όλα ακόμα πιο τέλεια! Μην λες πολλά οπότε… Το νου σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Διδυμάκι του 1ου, ο πρώην έρχεται! Αλλά έρχεται για να μείνει ή απλά για ένα «Χριστός Ανέστη»; Στο χέρι σου είναι μωρό μου!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο βαρετά και οικογενειακά… Δεν θέλω γκρίνια! Τα ξαναλέμε μετά την Ανάσταση!Εσύ του 3ου επίσης με ψιλοβαρεμάρα και κλασσικότητες σε βλέπω αυτότο Πάσχα, απλά το νου σου μην το παρακάνεις με το φαί και τρέχουμε μετά σε Ζούμπες και Ελλειπτικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Καρκίνε του 3ου, σου πάει η… Πασχαλιά βρε! Ευκαιρίες και φουλ φλερτ και επιτυχίες στον Έρωτα! Το σίγουρο είναι ότι εσύ θα κάνεις «Ανάσταση»! αυτά είναι καμάρι μου!
Τα «ΜΗ»: Αχ εσύ του 1ου, αχ… Δυστυχώς η πιο δύσκολη, άτυχη, βαριά, ακατανόητη εβδομάδα είναι εδώ… Ένα Πάσχα είναι μωρέ… Θα περάσει! Εσύ του 2ου, είσαι αχάριστος! Όλα σου πάνε μια χαρά και εσύ τσακώνεσαι με το παραμικρό! Βρε μήπως τον παρασήκωσες τον αμανέ;

Δείτε ακόμη: Ζώδια Απριλίου 2018: Αναλυτικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Λέοντα του 1ου, ναι ήρθε η ώρα να συναντηθείς/να τα πεις με τον πρώην που θες και που ξέρεις, μια Πασχαλιάτικη επανασύνδεση είναι πιθανή!
Τα «ΜΗ»: Λιονταράκι του 2ου και του 3ου, ήρεμα τα πράγματα (έως βαρετά…)! Δεν πειράζει! Μεγάλη Εβδομάδα είναι! Αράξτε και λίγο σπιτάκι με ανθρώπους δικούς σας και έρωτες μετά την Ανάσταση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Παρθένε του 1ου σταθεροποιείς την ερωτική σου ζωή, εσύ του 2ουαπολαμβάνεις επιτυχίες και κατακτήσεις και εσύ του 3ου μηνύματα, τηλεφωνήματα και ευχάριστες συναντήσεις! Αυτό είναι Πάσχα μάτια μου!
Τα «ΜΗ»: Το μόνο «Μη» για όλα τα δεκαήμερα! Μην ψάχνεις την τελειότητα! Στα απλά φαίνεται η ευτυχία! Εύγε!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ζυγέ του 3ου, μια χαρά σε βρίσκω! Μία Μεγάλη Εβδομάδα σε περιμένει με ηρεμία και ισορροπία και ένα Πάσχα φουλ από χαμόγελα! Καλά να περάσεις λοιπόν!
Τα «ΜΗ»: Ζυγέ του 1ου και του 2ου άστο βρε πουλάκι μου το παρελθόν, γιατί σε κόβω όλη την Εβδομάδα να είσαι σαν την Μ.Παράσκευη! Όχι ότι με τα «καινούργια» θα κάνεις και «Ανάσταση», αλλά τεσπά… Ναι, καλά κατάλαβες… Σκούρα τα –πασχαλιάτικα- πράγματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Σκορπιέ του 1ου ομορφαίνεις και αυτό φαίνεται! Κανείς πουλάκι μου δεν σου αντιστέκεται το φετινό Πάσχα! Εσύ πάλι του 3ου, με τόση τύχη…, «Ανάσταση» κάθε μέρα!
Τα «ΜΗ»: Σκορπιέ του 2ου…, ανοίγεις το στόμα σου και δεν ξέρεις τι λες μου φαίνεται! Συμβουλή: Μέτρα μέχρι το 10 αργά πριν πεις/στείλεις οτιδήποτε!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο ήρθε η ώρα σου μωρό μου για επανασύνδεση! Το νου σου όμως ε; Θέλω σοβαρότητα και εντιμότητα αν όντως θες το «ξανά μαζί»… Εσύ του 3ου νηστεύεις μου φαίνεται στα φανερά, αλλά στα κρυφά μάλλον… του δίνεις και καταλαβαίνει… Ποιος κρυφός απαγορευμένος έρωτας σε κάνει και χαμογελάς έτσι;
Τα «ΜΗ»: Τοξότη του 2ου , απληστία «παίζει» ή μου φαίνεται; Πριν θυμώσεις και νευριάσεις, σκέψου λίγο μήπως τα θες όλα δικά σου στον έρωτα τελικά;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο απολαύστε! Έρχεται τύχη στον έρωτα είτε για φλερτ, είτε για κάτι πιο σοβαρό! Το κινητό φορτισμένο παρακαλώ! Έχει πολλή δουλειά την… Μ.Εβδομάδα! Αυτά είναι!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, γίνεται να μην με διαβάζεις σε παρακαλώ;;; Έχω και Ζυγίσια Σελήνη και δεν γουστάρω να στεναχωρώ κανένα…. Τεσπά, το νου σου καρδιά μου, γιατί τα χτυπήματα θα είναι απανωτά από τον μπαμπά-Κρόνο… Το νου σου λοιπόν, ένα μεγάλο Όχι στο παρελθόν και… κουράγιο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Υδροχόε του 1ου! Ετοιμάσου! Ένας φίλος ή μέσα από το περιβάλλον σου, θα σε πλησιάσει-επιτέλους-αυτός ο πρώην! Ναι, τώρα μπορείς να ανατρέψεις και τον χωρισμό σας και τα πάντα! Καλή Πασχαλινή Επανασύνδεση και εσύ!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου hello; Πάσχα είναι, άσε λίγο την δουλειά στην άκρη και την Ανάσταση γλέντα το! Αμάν! Δεν μπορώ να σε βλέπω τόσο σοβαρό… Υδροχόε του 2ου άσε μας πουλάκι μου με τα ψυχολογικά σου! Έχεις και παράπονο; Όλα είναι καλά, εκτός από τις παράλογες σκέψεις σου!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μιλάνε όλοι, μιλάνε και… τα χρυσόψαρα, καρχαρίες, γοργόνες και ότι άλλο κυκλοφορεί με λέπια! 1ο, 2ο και 3ο δεκαήμερο, όλα σούπερ! Νέοι έρωτες, παλιοί αλλά και επισημοποιήσεις ή ερωτικές καυτές… συμφωνίες, έρχονται την Μεγαλοβδομάδα! Αυτά είναι λέμε!
Τα «ΜΗ»: Σε όποιο δεκαήμερο κι αν είσαι μην, μην, ΜΗΝ, κάνεις πάλι βλακειούλες! Όλη η τύχη είναι με το μέρος σου! Το μυαλό σου είναι;

Πηγή: e-zwdia.gr