Ζώδια: Αστρολογικές συμβουλές για τον Απρίλιο! Ποιος θα βρει τον έρωτα και ποιος... θα χωρίσει;

Τι θα πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο;

Ζώδια: Αστρολογικές συμβουλές για τον Απρίλιο! Ποιος θα βρει τον έρωτα και ποιος... θα χωρίσει;

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Απριλίου 2018. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Απριλίου ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας. Διαβάστε ακόμα και την ανάλυση της αισθηματικής συναστρίας σας.

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλες Απριλίου 2018:

ΚΡΙΟΣ

Είστε φλογεροί, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη μαγνητική αύρα σας κι αυτό χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον παθιασμένο όγδοο οίκο σας και τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Η φήμη σας εξαπλώνεται παντού. Μπορείτε να έχετε όποιον/α θέλετε! Αλλά να είστε προσεκτικοί σχετικά με το πως χειρίζεστε αυτό το δώρο του σύμπαντος. Έχετε τη δύναμη και τον πρώτο λόγο, αλλά θα πρέπει να είστε ειλικρινείς. Αν πραγματικά δεν ενδιαφέρεστε σε βάθος για κάποιον/α, πείτε την αλήθεια, διαφορετικά θα αφήσετε πίσω σας ραγισμένες καρδιές. Και μην παίζετε παιχνίδια με την αγάπη σας, τεστάροντας την πίστη του συντρόφου σας. Η χειραγώγηση θα αποτύχει και θα σας αφήσει στα κρύα του λουτρού. Εκτός αυτού, υπάρχουν καλύτερα παιχνίδια για να παίξετε …

ΤΑΥΡΟΣ

Παύσατε πυρ! Τα λόγια σας έχουν περισσότερη δύναμη από ό, τι μπορείτε να συνειδητοποιήσετε, δίνετε γροθιά στο στομάχι του αγαπημένου σας, αποκαλύπτετε πικρές αλήθειες κι αυτό εξαιτίας του Άρη στον ειλικρινή ένατο οίκο σας και την επιρροή της πανσελήνου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Νομίζετε ότι πράττετε καλώς λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους, ίσως ακόμα η δυσπιστία και η καχυποψία σας οδηγήσουν σε μια πάλη για την εξουσία. Το ζώδιό σας έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια από όλα τα άλλα, έτσι μην προκαλείτε τον αγαπημένο σας, προσέξτε! Εύκολα θα ταρακουνηθεί η σχέση σας αν επιλέξετε τον ανταγωνισμό. Μην κατηγορείτε τους ανθρώπους και θεωρήστε τους αθώους έως ότου αποδειχθούν ένοχοι!

Δείτε ακόμη: Οι 5 λόγοι για να κάνεις σχέση με το κάθε ζώδιο! Ποιο έχει τα περισσότερα αρνητικά χαρακτηριστικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν είναι ποτέ σοφό να κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Ο Άρης κινείται στον απόκρυφο και αινιγματικό όγδοο οίκο σας και σας ζητά να σκάψετε βαθιά στην ψυχή αυτών που συναντάτε. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά και μη δελεάζεστε από την κοινωνική θέση και τα χρήματα κάποιου/ας. Να έχετε υψηλά πρότυπα αλλά όχι τόσο υψηλά ώστε κανείς να μη μπορεί να σας πλησιάσει. Πατήστε πάνω στην γοητευτική δύναμη που σας χαρίζει ο κόκκινος πλανήτης για να κάνετε τους ανθρώπους να σας αποκαλύψουν κάτι από τον εαυτό τους. Θα εκπλαγείτε από το πόσο εύκολα θα μοιραστούν κάποια από τα μυστικά τους μαζί σας. Και το κυριότερο; Θα μάθετε τι έχουν να σας προσφέρουν. Ίσως και να σας εκπλήξουν ευχάριστα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήπως είστε υπερβολικά προσκολλημένοι στην αγάπη σας; Ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας θα μπορούσαν να φέρουν στο προσκήνιο ζήλια, κτητικότητα, ίσως ακόμα και φθόνο. Πριν στήσετε την αγάπη σας στο εδώλιο του κατηγορουμένου ή απομακρυνθείτε από αυτόν/ην που αγαπάτε, κάντε μια ενδελεχή έρευνα. Ενώ μπορεί πράγματι κάτι να μην πάει καλά, έχετε σκεφτεί μήπως αναζητάτε την αγάπη με λάθος τρόπο; Οι άνθρωποι θέλουν να δρουν και ανεξάρτητα, δεν μπορούν πάντα να ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Είστε μόνοι; Έχετε τη δύναμη να αποπλανήσετε όποιον/α θέλετε. Όμως, μη βάζετε δόλωμα για να κάνετε αυτή τη σχέση να λειτουργήσει. Αν αυτή η ένωση είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει, άσχετα τις δικές σας ενέργειες.


ΛΕΩΝ

Παύσατε πυρ! Το καλόβολο ζώδιό σας μπορεί να μετατραπεί σε άγριο λιοντάρι αν υποψιαστείτε ότι κάποιος από τον κοινωνικό ή οικογενειακό σας κύκλο σαμποτάρει την ερωτική σας ζωή. Με την πανσέληνο να φωτίζει τον οικείο τέταρτο οίκο σας, γίνεστε αγρίμι σε κλουβί καθώς αποκαλύπτονται ποιοι είναι δίπλα σας και ποιοι όχι. Ένας φίλος μπορεί να γίνει εχθρός αν δεν συμφωνεί με τις επιλογές σας. Αν συγκατοικείτε με τον αγαπημένο σας, αντιδράτε πολύ συναισθηματικά καθώς ένα ζήτημα του παρελθόντος έρχεται στην επιφάνεια. Ίσως ακόμα να σας είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε άμεσα το ζήτημα αυτό, αλλά καλό θα ήταν να μη μείνει τίποτα κρυφό. Αναλογιστείτε επίσης για ποιο λόγο ξεκινάτε μια μάχη. Αν σας ενοχλούν ακόμα και τα μικρά πράγματα, σύντομα δεν θα έχετε στέρεο έδαφος για να πατήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν δείτε κάτι, θα πρέπει να το πείτε; Όχι απαραίτητα τώρα. Αν υποψιάζεστε ότι κάτι … περίεργο συμβαίνει στη σχέση σας ή ακούσετε κάτι από κάποιον πληροφοριοδότη, μη βιαστείτε να μιλήσετε, τουλάχιστον όχι πριν κάνετε ενδελεχή έρευνα. Η πανσέληνος στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας ζητά να γίνετε ο … μυστικός πράκτορας, θα μπορούσαν να κρύβονται περισσότερα πράγματα απ’ ό, τι φαίνονται. Κάποια άτομα μπορεί και να μην έχουν τις καλύτερες προθέσεις και να σας παρουσιάζουν μια κατάσταση περισσότερο αρνητικά από αυτό που πιστεύετε. Αν υπάρχει ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί στη σχέση σας, μην ακούτε τους άλλους και λάβετε επίσης υπόψη σας ότι οι άμεσες αντιπαραθέσεις δεν θα ωφελήσουν σε τίποτα. Καλύτερα να σωπάσετε, με αυτό τον τρόπο θα προστατεύσετε τον εαυτό σας και τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να κάνει όνειρα, να χαρεί το φλερτ και τη διασκέδαση, είναι η παρότρυνση της νέας Σελήνης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Γυρίζετε μια νέα σελίδα στην αγάπη, το πάθος και ο ενθουσιασμός σας ποθούν μια διέξοδο, έτσι μη διστάσετε να κοινωνικοποιηθείτε και να φλερτάρετε. Είστε σε σχέση; Τουλάχιστον δεν θα πλήξετε! Εκδηλώστε τη συναισθηματική και παθιασμένη πλευρά σας, αφήστε πίσω σας ό, τι σας έχει πονέσει στο παρελθόν, και μη γίνεστε αλαζόνες και εγωιστές. Μείνετε μακριά από παρορμητικές και ανεξέλεγκτες ενέργειες, δεν θέλετε να δημιουργηθεί συναισθηματική απόσταση. Θυμηθείτε ότι για να δημιουργήσετε σταθερότητα και ασφάλεια στη σχέση σας δεν πρέπει να είστε βιαστικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μαγνητισμός και η γοητεία σας αγγίζουν σε βάθος τους άλλους, αποπνέετε εμπιστοσύνη αλλά και ένα μυστήριο, κι όλα αυτά χάρη στην πανσέληνο στο ζώδιό σας. Οι επιθυμίες σας ικανοποιούνται, όλοι υποτάσσονται στις εντολές σας, αλλά χρησιμοποιείστε αυτή την εξουσία και τη δύναμη που σας χαρίζει το φεγγάρι με σύνεση. Ενώ οι άνθρωποι θα σας ακολουθήσουν εύκολα, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το μυαλό, το σώμα και η ψυχή τους σας ανήκει. Αν δεν είστε σίγουροι για κάποιον/α, απλά παίξτε, φλερτάρετε, διασκεδάστε και κινηθείτε ανεξάρτητα. Αλλά αν βλέπετε ότι μαζί μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο με την πάροδο του χρόνου, κάντε την κίνησή σας! Άλλωστε το σύμπαν σας έχει προικίσει με ισχυρή διαίσθηση που είναι αλάνθαστη!

Δείτε ακόμη: Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις του Απριλίου για όλα τα ζώδια! (video)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη βιάζεστε να εμπιστευθείτε κάποιον/α, ακόμα και αν νιώθετε μια μαγική και παθιασμένη έλξη. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας χαρίζει πάθος και παρορμητισμό αλλά η πανσέληνος στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να πατήσετε τα φρένα. Οι άνθρωποι που γνωρίζετε μπορεί να μην είναι αληθινοί ή στην καλύτερη περίπτωση είναι μυστικοπαθείς. Θα μπορούσατε να επενδύσετε συναισθηματικά σε ένα … περίεργο άτομο ή να γοητευτείτε από το πάθος της στιγμής. Αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, κάντε ενδελεχή έλεγχο. Αλλά μην φτάσετε και στο άλλο άκρο. Το φεγγάρι μπορεί να φέρει κάποιες δελεαστικές ευκαιρίες στο δρόμο σας και σας ζητά να είστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, αντί αφελείς ή παρανοϊκά καχύποπτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το κύρος, η εξουσία σας και η φωνή σας μπορούν να καταστρέψουν τη σχέση σας. Ίσως και να βγάλετε το σπαθί σας χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες καθώς ο Άρης βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Αν νιώσετε ότι έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας, τολμάτε να πείτε τη δική σας αλήθεια. Αλλά τώρα δεν είναι ώρα να επιβληθείτε ή να χειραγωγήσετε τον αγαπημένο σας, θα έχετε μια Πύρρειο νίκη που δεν τη θέλετε. Με ειλικρίνεια και ταπεινότητα εκφράστε τις ανάγκες σας, μπορείτε να μετασχηματίσετε τη σχέση σας. Αλλά βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι θέλετε και πως διεκδικείτε αυτό που επιθυμείτε, ιδίως αν βλέπετε ότι υποβόσκει σύγκρουση. Ο θυμός ή η αγανάκτηση θα αποδυναμώσουν το μήνυμά σας. Στόχος σας πρέπει να είναι η ισορροπία, όχι το τέλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι κρύβετε; Ο Άρης βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας και τώρα εντελώς απρόβλεπτα κάτι αρνητικό στη σχέση σας έρχεται στην επιφάνεια, φαίνεται σαν να μην έχετε κανέναν έλεγχο πάνω στον εαυτό σας και τις ενέργειές σας. Αντί να αφήνετε το μυαλό και την ψυχή σας να τρέχουν ανεξέλεγκτα, σκεφτείτε: Αφήνοντας την οργή και το θυμό να κυβερνήσουν τη ζωή σας, δεν πρόκειται ποτέ να νιώσετε ευτυχισμένοι. Αν έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες στη σχέση σας, αγωνιστείτε για την ισορροπία. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να καταλάβετε αν έχετε κοινούς στόχους και αξίες με τον αγαπημένο σας. Μη χρησιμοποιήσετε … πονηρές τακτικές για να πάρετε αυτό που θέλετε. Θυμηθείτε: Ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα.

ΙΧΘΥΣ

Παρακολουθήστε προσεκτικά τι λέγεται πίσω από την πλάτη σας! Ο Άρης κινείται στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, αποκαλύπτει ποιοι είναι οι φίλοι σας και ποιοι οι εχθροί σας. Τώρα θα μάθετε ποιοι έχουν έντιμες προθέσεις και ποιοι λειτουργούν υπόγεια σαμποτάροντας την ερωτική σας ζωή. Ο Πλούτωνας κυβερνά τον υπόκοσμο, το μυστήριο και τις κρυφές δραστηριότητες. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Αν κάποιος σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, μην είστε αφελείς και τον πιστέψετε. Κάντε κάποια βαθιά έρευνα και μην εκτοξεύετε βαριές κατηγόριες στην αγάπη σας μέχρι να σιγουρευτείτε για τα γεγονότα. Η καχυποψία και η κακεντρέχεια αρκούν για να καταστρέψουν μια σχέση.

Πηγή: e-zwdia.gr