Όταν τα ζώδια εξαφανίζονται! Γιατί το κάνει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

Όσα πρέπει να ξέρεις..

Όταν τα ζώδια εξαφανίζονται! Γιατί το κάνει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

Και ξαφνικά... χάνεται, εξαφανίζεται, αδιαφορεί!

Ωμότητα, σκληρότητα και φυγή χωρίς την παραμικρή εξήγηση...
Μία συνήθεια που έγινε... λατρεία και δυστυχώς δεν σταματά να πληγώνει και κυρίως να δημιουργεί άπειρες απορίες και ανασφάλειες! Διαβάστε παρακάτω..

Αναρωτιέσαι λοιπόν τι φταίει και εξαφανίστηκε; Τι συνέβη και χάθηκε;
Για όλα να ξέρεις υπάρχει μία καλή αλλά και μία κακή εκδοχή!

Διάβασε το Ζώδιο του, αλλά και τον Ωροσκόπο του και θα καταλάβεις...

ΚΡΙΟΣ

Η καλή εκδοχή: Τον έχεις εκνευρίσει!

Έθιξες τον εγωισμό του; Τσακωθήκατε; Τον απέρριψες; Τον μείωσες μήπως, επιμένοντας ότι εσύ έχεις δίκιο; Του είπες πολλά… «όχι»; Τότε ναι, έχει θυμώσει μαζί σου και εξαφανίστηκε! Μην αγχώνεσαι, είναι προσωρινό!

Η κακή εκδοχή: Έχασε το ενδιαφέρον του ή τον καταπίεσες!

Μήπως προσπάθησες να τον περιορίσεις; Μήπως του παραέδωσες πολλά και σε θεώρησε κάτι δεδομένο στην ζωή του; Μήπως δεν απέμεινε τίποτα να διεκδικήσει από σένα; Μήπως απείλησες την ανεξαρτησία του; Αν ναι, τότε γι’ αυτό εξαφανίστηκε και δύσκολα κάνει επανεμφάνιση…

Δείτε ακόμη: Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου 2018! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

ΤΑΥΡΟΣ

Η καλή εκδοχή: Πείσμα!

Μήπως τσακωθήκατε; Μήπως δεν του έκανες κάποιο χατίρι ή του πήγες κόντρα: Τότε είναι πολύ πιθανό να κρατά απλά μούτρα και λόγω της ξεροκεφαλιάς του να κρατάνε μέρες τα... μουτράκια! Καλό θα ήταν να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, αν δεν θες να περάσουν και μήνες, μη σου πω!

Η κακή εκδοχή: Έχασε την εμπιστοσύνη του!

Έκανες το λάθος και του είπες ψέματα, τον πρόδωσες ή του έκρυψες κάτι μυστικό; Να ο λόγος που ο Ταύρος εξαφανίστηκε και πίστεψε με, οι πιθανότητες να ξαναγυρίσει, σχεδόν ανύπαρκτες!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η καλή εκδοχή: Το… γλεντάει!

Εξαφανίστηκε ή απομακρύνθηκε ξαφνικά και χωρίς κανένα απολύτως λόγο; Τότε απλά κάνει το… διάλειμμα του σαν τα μαθητούδια, να… «παίξει» και μην αγχώνεσαι, θα ξαναγυρίσει! Και μην νομίζεις! Αυτός το γλεντάει και με σκέτο μπλα-μπλα!

Η κακή εκδοχή: Βαρέθηκε!

Αν αυτό που είχατε (είτε ήσαστε μαζί, είτε όχι) είχε μιζεριάσει, ρουτινιάσει ή γενικά ήταν πολύ μονότονο και χωρίς διασκεδαστικές εξελίξεις, τότε ο Δίδυμος απλά σκυλοβαρέθηκε και δυστυχώς δεν ξαναγυρνά εκεί που… χασμουριέται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καλή εκδοχή: Περνάει φάση… «καβούκι»!

Βρε συ! Υπάρχει πιο κυκλοθυμικό άτομο από τον Καρκίνο; Όταν τον πιάνουν τα ψυχολογικά του, νικάει στην κυκλοθυμία μέχρι και τον Κριό ή τον Δίδυμο! Ε, ναι λοιπόν! Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να εξαφανίστηκε, γιατί απλά περνάει την φάση του, θέλει την μοναξιά του και για λίγο καιρό κλείνεται στο καβούκι του!

Η κακή εκδοχή: Γύρισε ο/η πρώην!

Λίγη αδιαφορία να έδειξες εσύ και μισό βήμα να έκανε ο πρώην σύντροφος του Καρκίνου, μόλις έχασες! Είναι προσκολλημένος με το παρελθόν ο Καρκίνος, έχει εμμονή με τους… πρώην, ζει με την ανάμνηση και πάντα ελπίζει σε μία επανασύνδεση!

Δείτε ακόμη: Ζώδια Σαββατοκύριακου (14/04 - 15/04): Πως θα περάσουν τα ζώδια;

ΛΕΩΝ

Η καλή εκδοχή: Εγωισμός!

Μήπως δεν του έδινες αρκετή σημασία; Μήπως δεν τον φόρτωνες αρκετά με κομπλιμέντα; Μήπως δεν τον κυνήγησες ή δεν τον διεκδίκησες αρκετά; Τότε απλά χάθηκε, για να σε ταρακουνήσει και να τρέξεις από πίσω του!

Η κακή εκδοχή: Πληγωμένος εγωισμός!

Αν όμως του είπες ψέματα, τον ταπείνωσες, τον απέρριψες ή τον προσέβαλες; Σκούρα τα πράγματα… Ο πληγωμένος εγωισμός του Λιονταριού, τον κάνει να φεύγει και να ρίχνει μαύρη πέτρα!

ΛΕΩΝ

Η καλή εκδοχή: Άλλες προτεραιότητες!

Καλέ μην τρελαίνεσαι! Πότε ήταν ο Έρωτας προτεραιότητα για τον Παρθένο; Ναι, μπορεί να απομακρύνθηκε γιατί απλά δεν είναι καλό το… timingτο δικό σου με τις δουλειές του! Δώσε του χρόνο!

Η κακή εκδοχή: Ψάχνει κάτι καλύτερο!

Μπορεί να σου φανεί σκληρό, αλλά υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην ήσουν αρκετά καλός σύντροφος για αυτόν… Εύκολα μπορεί να εξαφανίστηκε, επειδή απλά βρήκε κάτι καλύτερο ή απλά ψάχνει το τέλειο!

ΖΥΓΟΣ

Η καλή εκδοχή: Ανασφάλεια!

Ε τώρα… Δεν θέλει και πολύ μυαλό… Η αναποφασιστικότητα, οι αργοί ρυθμοί και οι ανασφάλειες ενός Ζυγού, είναι επαρκείς λόγοι για να εξαφανίζεται κατά καιρούς! Εσύ συνέχισε να τον διεκδικείς, χωρίς όμως να πιέζεις καταστάσεις!

Η κακή εκδοχή: Έχει ήδη σχέση!

Ναι, ναι… Υπάρχει περίπτωση μεγάλη ή να έκανε σχέση παράλληλα με την δική σας ιστορία ή να επέλεξε ένα άτομο άλλο για να συνεχίσει μαζί του… Σε αυτήν την περίπτωση, όπως καταλαβαίνεις, δεν υπάρχει γυρισμός!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καλή εκδοχή: Τεστάρισμα!

Κι όμως! Αυτό που ελπίζουμε, όταν εξαφανίζεται ο… έρωτας μας, είναι πολύ πιθανό με τον Σκορπιό! Μπορεί να απομακρυνθεί απότομα απλά και μόνο για να σε τεστάρει, να σε «τσουρουφλίσει», να δει και να τσεκάρει την αντίδραση σου! Να ενδιαφερθεί δηλαδή για σένα με … αδιαφορία!

Η κακή εκδοχή: Κάτι ετοιμάζει!

Αν έχεις προδώσει τον Σκορπιό, αν του έκρυψες κάτι, αν τον πλήγωσες ή αν του είπες ακόμα και ένα μικρό ψέμα, τότε ο Σκορπιός εξαφανίστηκε γιατί ετοιμάζει την τιμωρία σου! Το νου σου..

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καλή εκδοχή: Απλά γιατί… έτσι!

Μπορεί έτσι απλά να του ήρθε! Δεν σου κάνω πλάκα! Είναι ικανός, ακόμα κι αν ενδιαφέρεται απόλυτα για σένα, να χαθεί τελείως, χωρίς κανένα απολύτως λόγο, απλά για την περιπέτεια, την επανάσταση και την αλλαγή!Μην τον παρεξηγείς λοιπόν! Αν πραγματικά ενδιαφέρεται, θα γυρίσει!

Η κακή εκδοχή: Μιζέρια!

Μήπως παραήταν ρουτίνα, μονότονο και απλό αυτό που είχατε; Δεν του αρέσουν τα απλά ή τα ήμερα! Οι ερωτικοί ορίζοντες του Τοξότη είναι απόλυτα ανοιχτοί και αν δεν «ανοιχτείς» κι εσύ μαζί τους, τότε θα την «κάνει» και μάλιστα απότομα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καλή εκδοχή: Οι φίλοι του πάνω απ’όλα!

Ναι, ναι… Μπορεί πανεύκολα ο Υδροχόος να απομακρυνθεί ή ακόμα χειρότερα να εξαφανιστεί, γιατί πολύ απλά βάζει πολύ πιο πάνω από σένα, τα φιλαράκια του! Μην ανησυχείς, είναι φυσιολογικό και θα πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό, αν πραγματικά τον θέλεις!

Η κακή εκδοχή: Ελευθερία!

Αν ήσουν απαιτητικός, καταπιεστικός, «κολλημένο» μυαλό, κτητικός και δογματικός απέναντι του άμεσα ή έμμεσα, τότε ναι, θα εξαφανιστεί και μάλιστα χωρίς επιστροφή…

ΙΧΘΥΣ

Η καλή εκδοχή: Στον κόσμο του!

Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα! Το ότι σε γράφει ή ακόμα κι αν εξαφανίστηκε ξαφνικά, μπορεί απλά να έχει βυθιστεί στις σκέψεις του, να έχει ξεχάσει λόγω αφηρημάδας ή με πιο απλά λόγια, είναι απλά στην κοσμάρα του! Θα επανέλθειστον κόσμο μας, αργά ή γρήγορα!

Η κακή εκδοχή: Ερωτεύτηκε… αλλού!

Όσο κι αν είχες καταλάβει ότι καίγεται για σένα, να ξέρεις ότι ταυτόχρονα το ίδιο θα μπορούσε άνετα να το κάνει και αλλού! Αν λοιπόν του χτυπήσει λίγο παραπάνω η καρδούλα στο… αλλού, τότε εξαφανίζεται σε χρόνο dt!

Πηγή: oroskopos.gr