Ζώδια: Μόνο έτσι μπορείς να κρατήσεις έναν Τοξότη στην ζωή σου!

Για να ξέρετε...

Ζώδια: Μόνο έτσι μπορείς να κρατήσεις έναν Τοξότη στην ζωή σου!

Το να γοητεύσετε το πρόσωπο που θέλετε και να έχετε και επιτυχία δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση εκτός κι αν ξέρετε το ζώδιο του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Τα 12 ζώδια έχουν διαφορετικά ευαίσθητα σημεία ως προς τον τρόπο που γοητεύονται γιαυτό διαβάστε παρακάτω πως πρέπει να κινηθείτε προκειμένου να κερδίσετε τη μάχη της γοητείας.

Πως θα γοητεύσετε και θα κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αν είναι,.. Τοξότης:

Ο άντρας Τοξότης

Η βασικότερη προϋπόθεση είναι να του επιτρέψετε ειλικρινά να είναι ελεύθερος, να ασχολείται με αυτά που τον ενδιαφέρουν, να κινείται και να αναπτύσσεται με τον τρόπο που εκείνος επιλέγει. Έχει ανάγκη από πραγματικά άφθονο χώρο και από αληθινή ανεξαρτησία για να αισθάνεται άνετα και να λειτουργεί κανονικά. Διαφορετικά νιώθει πως πνίγεται.

Δείτε ακόμη: Ο Ερμής ορθόδρομος & τα Ζώδια των ημερών! by MagicF’Ariel..

Ακόμα και τα φλερτ του, δε θα πρέπει να τα παίρνετε στα σοβαρά. Για να είστε καλά μαζί του και να μη δημιουργούνται προστριβές μεταξύ σας, πρέπει να συνειδητοποιήσετε έγκαιρα πως οι ερωτοτροπίες του δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ακόμη εκδήλωση της ζωντάνιας του και της εξωστρέφειάς του. Όταν τον βλέπετε κατενθουσιασμένο να μιλάει με μια γυναίκα, ίσως το σεξ να είναι το μόνο που δεν έχει στο νου του.

Καταλάβετε λοιπόν, πως η ζήλια τον ενοχλεί αφάνταστα. Δεν τη θεωρεί ένδειξη αγάπης. Τη βλέπει σαν προσπάθεια να τον ελέγξουν και να τον καταπιέσουν. Είναι αδύνατον να αντέξει τέτοιου είδους σκηνές φεύγει και εξαφανίζεται αμέσως μόλις νιώσει ότι τον αστυνομεύουν. Απεχθάνεται τους περιορισμούς και αρνείται να τους δεχτεί ακόμα και αν σας λατρεύει.

Δείτε ακόμη: Ο Ερμής γύρισε σε ορθή πορεία: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από την Άση Μπήλιου! (video)

Δώστε του να καταλάβει πως κι εσείς παθιάζεστε με την ανεξαρτησία πως είστε ένα απόλυτα ελεύθερο άτομο και δεν έχετε καμιά διάθεση να κολλήσετε επάνω του σαν στρείδι. Ότι ναι μεν τον αγαπάτε, αλλά μπορείτε θαυμάσια ν' αντέξετε και χωρίς αυτόν. Αν νιώσει πως είστε φανατική οπαδός του «πάντα μαζί», του «όταν λείπεις από κοντά μου τίποτα δεν έχει νόημα», του «ένα ζευγάρι πρέπει να τα μοιράζεται όλα», θα τραπεί πανικόβλητος σε άτακτη φυγή, πριν καλά καλά το πάρετε είδηση.

Θα τον γοητεύσετε σίγουρα αν διαθέτετε χιούμορ, σπιρτάδα, ακτινοβολία αν σας αρέσει να βγαίνετε, να συζητάτε, να διασκεδάζετε και να ταξιδεύετε. Περιμένει από εσάς να είστε ανοικτή, διαθέσιμη σε οτιδήποτε διαφορετικό και να λειτουργείτε αδέσμευτα, έξω από τα καθιερωμένα πλαίσια, μακριά από τα στεγανά του κατεστημένου. Αν έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα μίζερα, αδιέξοδα, χωρίς προοπτική και ανάταση, μάλλον δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια σοβαρής συνύπαρξης και σταθερού δεσμού. Είναι πολύ μεγάλη η ανάγκη του να επικοινωνεί διανοητικά και θέλει κοντά του άτομα που να τον κεντρίζουν.

Ενθουσιάζεται όταν μπορεί να «παίξει» με το πνεύμα του και δεν τον νοιάζει ποιος θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού. Τον κάνει να πλήττει αφόρητα όποιος δεν έχει ενδιαφέροντα, κολλάει σε ασήμαντες λεπτομέρειες και λιμνάζει παγιδευμένος στα ίδια και στα ίδια. Εκείνος επιθυμεί πάνω απ' όλα να περνάει καλά, να διαχέεται ανεμπόδιστα μέσα στο χώρο και στο χρόνο και του ταιριάζει μόνο μια γυναίκα που έχει τη δυνατότητα να του προκαλεί διανοητική ευφορία, που αγαπάει τη δράση και ξέρει να απολαμβάνει πλήρως τη ζωή και τις χαρές της