Ζώδια και χαρακτηριστικά: Ποιο τατουάζ ταιριάζει στο καθένα;

Διάλεξε το κατάλληλο

Ζώδια και χαρακτηριστικά: Ποιο τατουάζ ταιριάζει στο καθένα;

Η εποχή των… tattoo είναι γεγονός!

Για να αποφασίσει κάποιος όμως ένα τατουάζ και να δεσμευτεί με αυτό για πάντα, πρέπει να τον αντιπροσωπεύει απόλυτα και σίγουρα να του αρέσει πολύ! Διαβάστε παρακάτω...

Άσε λοιπόν το Ζώδιο σου (ή και τον ωροσκόπο σου) να σε καθοδηγήσει στην σωστή επιλογή!

Δες ποια tattoo ταιριάζουν πραγματικά στην προσωπικότητά σου, ανάλογα με το Ζώδιο, αλλά και τον Ωροσκόπο σου!

Κριός
Η τολμηρή, παθιασμένη και γεμάτη ενέργεια προσωπικότητα σου, είναι απόλυτα ταιριαστή με τα δυναμικά και «άγρια» tattoo!
Το όνομα σου ή το μονόγραμμα σου είναι μία καλή επιλογή! Επίσης το βέλος σε κάθε σχέδιο είναι κάτι ιδανικό για σένα! Προτίμησε το κόκκινο χρώμα και το καλύτερο σημείο για tattooείναι σίγουρα το σβέρκο για σένα!

Ταύρος
Σ’αρέσει το κλασσικό, το διακριτικό αλλά και το καλόγουστο σε κάθε τι στη ζωή σου! Για σένα το ιδανικό tattooείναι στο λαιμό και το σχέδιο του να είναι οτιδήποτε, αλλά σίγουρα κάτι συνηθισμένο και καθόλου προκλητικό! Μία καρδούλα ή ένα τριανταφυλλάκι είναι καλές επιλογές!

Δείτε ακόμη: Ταύρος 2018: Το Απρόβλεπτο γίνεται τρόπος ζωής! by MagicF’Ariel..

Δίδυμος
Στην παιχνιδιάρικη και… ομολογουμένως φλύαρη προσωπικότητα σου, ταιριάζει σίγουρα ένα tattooφράση που να σε αντιπροσωπεύει! Βρες ένα απόφθεγμα που λατρεύεις και μία γραμματοσειρά που αγαπάς και μην διστάσεις να το κάνεις! Ιδανικό σημείο, τα χέρια!

Καρκίνος
Είσαι παιδί της Σελήνης και σίγουρα ένα tattooπου να αντιπροσωπεύει την νύχτα (Άστρα, φεγγάρι και κυρίως Πανσέληνος) είναι το ιδανικό για σένα! Το καλύτερο σημείο, σίγουρα στο στέρνο ή και στο στήθος!

Λέων
Ως Λιοντάρι θες να αναδείξεις την φλογερή και την βασιλική προσωπικότητα σου! Τατουάζ που απεικονίζουν ένα λιοντάρι, μία γάτα, ένα στέμμα ή έναν ήλιο είναι τα ιδανικά για σένα! Το σημείο του σώματος δεν παίζει ρόλο τόσο, αρκεί να είναι φανερό!

Παρθένος
Γεωμετρικά σχήματα ή σχέδια σε ευθεία γραμμή ή καμπυλωτή που διαδοχικά ακολουθούν το ένα το άλλο είναι το καλύτερο για σένα, που τα θες όλα τέλεια αλλά και με απλότητα! Το σημείο του σώματος που είναι ιδανικό για σένα είναι το στομάχι φυσικά ή τα πλευρά!

Ζυγός
Στην συναισθηματική και συντροφική προσωπικότητα σου αρέσει να… μοιράζεται την αγάπη! Ένα κοινό τατουάζ με τον σύντροφο ή με τον καλύτερο σου φίλο είναι ότι καλύτερο για σένα! Από σχέδια ότι θες! Έχουμε εμπιστοσύνη στο γούστο σου!

Σκορπιός
Στην δυναμική και σίγουρα σέξι προσωπικότητα σου, ταιριάζει ένα προκλητικό τατουάζ! Φυσικά το σχέδιο του Σκορπιού είναι το ιδανικό για σένα, αλλά αν το βρίσκεις πολύ κλισέ μπορείς να κάνεις οτιδήποτε αλλά χωρίς χρώμα! Το ιδανικό σημείο φυσικά είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο…, ευαίσθητο σημείο σου!

Τοξότης
Για την περιπετειώδη και φιλοσοφική σου προσωπικότητα, το ιδανικό τατουάζ είναι κάτι που να θυμίζει ταξίδι, απόσταση ή και άλλους πολιτισμούς (μαντάλα, κινέζικα γράμματα κτλ)! Ιδανικά σημεία του σώματος, πόδια και χέρια!

Αιγόκερως
Για την ισχυρή και συντηρητική προσωπικότητα σου, ένα σύμβολο σε μικρό μέγεθος είναι αρκετό! Το σύμβολο μπορεί να είναι οτιδήποτε, αλλά κατά πάσα πιθανότατα να μην καταλαβαίνει κάποιος άγνωστος, τι συμβολίζει για σένα! Κι αυτό επειδή δεν σ’αρέσει να εκτίθεσαι!

Υδροχόος
Η φιλελεύθερη και ανεξάρτητη φύση σου, θέλει ένα tattooπου να εκφράζει τον «αέρα» σου αλλά και την ελευθερία φυσικά! Σύννεφα, πουλιά και φτερά είναι τα ιδανικά σχέδια για σένα και μπράτσο ή γάμπα, τα ιδανικά σημεία!

Ιχθύες
Η γεμάτη φαντασία και όνειρα, προσωπικότητα σου, θέλει κάτι ρομαντικό και σίγουρα… παραμυθένιο, ονειρικό ή και μυθικό! Μια ονειροπαγίδα, ένας μονόκερως, μία νεράιδα, μία γοργόνα, είναι για σένα τα ιδανικά σχέδια!

Πηγή: oroskopos.gr