Ο αστρολογικός χάρτης της Ελένης Φουρέϊρα! Θα κερδίσει στην Eurovision;

Ο αστρολογικός χάρτης της Ελένης Φουρέϊρα! Θα κερδίσει στην Eurovision;

Ελένη Φουρέϊρα, το πρόσωπο της επικαιρότητας αυτό το Μάιο, δεν είναι άλλο από την γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέϊρα. Η φετινή συμμετοχή της στην Eurovision, αντιπροσωπεύοντας την Κύπρο, ήδη έχει κάνει αίσθηση, όχι μόνο γιατί κατάφερε να κατακτήσει την θέση του τελικού,αλλά ήδη συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού. Όλα τα μεγάλα ΜΜΕ , κάνουν λόγο ότι η Φουρέϊρα θα είναι το μεγάλο φαβορί του Φετινού Διαγωνισμού, παρομοιάζοντας την σκηνική της παρουσία με την Beyonce.

Ποια είναι στην πραγματικότητα η Φουρέιρα; Έχει ελπίδες να κερδίσει την φετινή Eurovision; Εμείς είδαμε τον αστρολογικό της χάρτη και σας μεταφέρουμε χρήσιμες πληροφορίες. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελένη Φουρέϊρα γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1987 στην Αλβανία, είναι Ιχθύς του 2ουδεκαημέρου, με την Σελήνη της στο 2ο δεκαήμερο των Διδύμων. Αναμφίβολα είναι ένα άτομο που εκφράζεται μέσα από την τέχνη και την δημιουργία, όμως οι έννοιες του διλήμματος, της σύγχυσης και του μπερδέματος είναι συνυφασμένες με την προσωπικότητά της, γεγονός που προκαλεί νευρικότητα, τόσο στην ίδια όσο στους ανθρώπους που έρχεται σε επαφή. Η Βασική συναισθηματική της ανάγκη ήταν, είναι και θα είναι πάντα η διάκριση, η προβολή των ικανοτήτων και των ταλέντων της και για να το πετύχει αυτό, λειτουργεί με αρκετή εξωστρέφεια, προκειμένου να βρει τους συμμάχους εκείνους που θα εξυπηρετήσουν τα όνειρά της. Το ταυ- τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα του ωροσκοπίου της (δηλαδή ο Ήλιος και η Σελήνη) με τον Κρόνο, αναδεικνύει ότι ο δρόμος προς την επιτυχία, ποτέ δεν ήταν για την Ελένη με άνθη στρωμένος, ενώ η ζωή της κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να χαρακτηριστεί (από τα γεννοφάσκια της). Είναι ένα άτομο που μπορεί να λειτουργήσει κάτω από ένα αυστηρό, οργανωμένο πλαίσιο για να πετύχει τους στόχους του, αφετέρου ξέρει πολύ καλά, πως τίποτα δεν μπορεί να της χαριστεί αν η ίδια δεν μοχθήσει αρκετά για αυτό! Η προσωπικότητά της δομήθηκε κάτω από πολύ αυστηρά πλαίσια, γεγονός που την έχει κάνει να μην μπορεί να αξιολογήσει σωστά την προσωπική της εικόνα, τις ικανότητες, τα ταλέντα της ή ακόμα και τα «θέλω» της, το αποτέλεσμα; Είναι μία ανασφαλής γυναίκα που προσπαθεί με κάθε τρόπο να «κουκουλώνει» τις αδυναμίες της, δημιουργώντας προβάλλοντας τον εαυτό της με τέτοιο τρόπο (τις περισσότερες φορές ο τρόπος αυτός είναι λάθος) προκειμένου να λάβει την αποδοχή , η οποία είναι για την ίδια πολύ σημαντική! . Έτσι λοιπόν πίσω από την θεαματική, προκλητική, εντυπωσιακή της παρουσία, υπάρχει μία γυναίκα που έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό της να πετύχει με κάθε τρόπο, προκειμένου να αποδείξει στον εαυτό της, αλλά στους γύρω της, ότι πραγματικά αξίζει. Στην προσπάθειά της αυτή, βρίσκεται πάντα αντιμέτωπη με δοκιμασίες, εμπόδια, κρίσεις ταυτότητας, πόνο και απογοήτευση, δεν παύει όμως να είναι ακούραστη.

Δείτε ακόμη: Eurovision 2018: Η Netta του Ισραήλ αδύνατη! Η φωτογραφία από το παρελθόν που θα σας κάνει να μην την αναγνωρίσετε!

Ο Ερμής της από το ζώδιο του Ιχθύ, σε θέση πτώσης, δυσκολεύει σημαντικά την Φουρέϊρα να μπορεί να σκεφτεί με ρεαλισμό και να επικοινωνήσει τις σκέψεις της με τρόπο εποικοδομητικό! Ο Ερμής όμως από αυτή την θέση, δηλώνει ότι η ίδια εκφράζεται μέσα από την τέχνη , κάνει μεγάλα όνειρα για τη ζωή ενώ στην πορεία της , της δίνονται αιφνίδιες ευκαιρίες και προτάσεις ανέλιξης και φήμης... Οι ευκαιρίες όμως αυτές, δεν είναι ικανές για να της προσφέρουν την σταθερότητα, την σιγουριά την πλήρη και ουσιαστική κατάκτηση και εδραίωση στον καλλιτεχνικό κλάδο. Γιατί όμως ;;; Γιατί χάνεται στις σκέψεις της, στα θέλω της, μπερδεύεται, είναι αναποφάσιστη, εξιδανικεύει ανθρώπους και οδηγείται σε λανθασμένες επιλογές. Επιπλέον η αντίθεση που σχηματίζει ο Άρης της από το ζώδιο του Ταύρου, με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Σκορπιού, εκφράζουν ότι η ίδια είναι τόσο επίμονη, μαχητική, παθιασμένη για να κατακτήσει τους στόχους της που πολλές φορές γίνεται τόσο ριψοκίνδυνη και τολμηρή, χωρίς να αναλογίζεται την ευθύνη των πράξεων και των επιλογών της. Η θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα, στην αντίθεση Άρη – Πλούτωνα, εκφράζει ότι η ενασχόλησή της με την τέχνη, αποτελεί την διέξοδο εκτόνωσης των κρυφών της παθών ή ακόμα και εμμονών.

Η εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και η ενέργεια που μεταδίδει στους ανθρώπους γύρω της, αναμφίβολα έχει χαρακτήρα εκρηκτικό. Η Αφροδίτη της από το ζώδιο του Υδροχόου την κάνει ιδιαίτερα ανοιχτή , πρόσχαρη αλλά και προκλητική προς τον έξω κόσμο, ωστόσο το στοιχείο της υπερβολής δεν εκλείπει, αφού το ταυ τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα την κάνουν ασυγκράτητη. Χαρακτηριστική είναι και η ακρότητα της τόσο στις επιθυμίες, στα θέλω της, όσο και στις σχέσεις της ! Η πρόκληση είναι για την Φουρέϊρα το απαραίτητο συστατικό για να ενεργοποιηθεί και να κυνηγήσει μία επιθυμία της και για να πετύχει αυτό που θέλει. Θα κινηθεί δυναμικά με όλα της τα μέσα, ακολουθώντας τα πάθη, της, τα οποία ωστόσο έχουν χαρακτήρα μυστικό ... Η ίδια μυστικότητα, κυριαρχεί και στην προσωπική της ζωή, όπου έλκεται κυριολεκτικά από κάθε τι που την προκαλεί με την δυσκολία του.

Συνοψίζοντας , παρατηρούμε έναν Αστρολογικό Χάρτη, που η Τέχνη αποτελεί πραγματικά την διέξοδο ισορροπίας, για να χαλιναγωγηθούν πάθη , ορμές, ανασφάλειες αδυναμίες που είναι πολύ καλά θαμμένες εσωτερικά! Η Ελένη Φουρέϊρα είναι ένα άτομο με αντοχή, επιμονή, δύναμη , δεν το βάζει εύκολα κάτω και ξέρει πολύ καλά πως κάθε πράξη και επιλογή έχει και το τίμημά της...

Δείτε ακόμη: Ζήνα Κουτσελίνη: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ατημέλητη στο λούνα παρκ με την κόρη της!

Ποια θα είναι η πορεία της στην Eurovision
Αναμφίβολα Η Φουρέϊρα διανύει μία περίοδο που ξαφνικά το όνομά της φιγουράρει παντού και ναι ήδη γίνεται και θα γίνει μεγάλος «ντόρος» για την παρουσία της (Ο Ερμής της από τους Ιχθύς, βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό) . Της δίνεται λοιπόν η δυνατότητα να επικοινωνήσει τα ταλέντα της και να εντυπωσιάσει για αυτό, σημαντικό όμως βάση του αστρολογικού της χάρτη είναι , το πώς θα καταφέρει η ίδια να διαχειριστεί την ευκαιρία αυτή που της δίνεται.

Ο Δίας από τον Σκορπιό και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, βρίσκονται ακριβώς στην μοίρα του Ήλιου της, έτσι λοιπόν σίγουρα αυτές τις μέρες βλέπει η ίδια κάποια από τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα και οι επιθυμίες της να υλοποιούνται. Δεν παύει όμως ο Ποσειδώνας του αστρολογικού της χάρτη (κυβερνήτης του Ήλιου της) να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο, γεγονός που την εμποδίζει να κερδίσει την πρωτιά.

Την βραδιά του τελικού όλα θα δείχνουν ότι μπορεί να είναι και η νικήτρια του διαγωνισμού. Ωστόσο παρόλη την καλή κατάταξή της δεν θα μπορέσει να κερδίσει τον φετινό διαγωνισμό.

Πηγή: oroskopos.gr